Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 % hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.03.20.
Kereső

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

A Hankook meghívására a Real Madrid fociedzést tartott az SOS Gyermekfalvak lakóinak
2018.09.17
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook meghívására Álvaro Arbeloa, világ- és Európa-bajnok focista, a Real Madrid nemzetközi nagykövete tegnap Magyarországra látogatott a Real Madrid háromfős edzői csapatával.

Az edzői csapat a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontjában tartott futballedzést az SOS Gyermekfalvak lakóinak, és a kiadós testmozgással nemcsak hatalmas mosolyt csaltak a lelkes kis focisták arcára, hanem abból a profizmusból is ízelítőt adtak, ami miatt a mai napig a legnagyobbak között emlegethetik a spanyol rekorder csapatot.

Rácalmás, 2018. szeptember 17. – A Hankook a gumiabroncsgyártás területén, a Real Madrid pedig a futballpályákon törekszik arra, hogy az innovációnak köszönhető siker és a siker mögött álló szenvedély megosztásával világszerte élményeket nyújthasson az embereknek. Egy ilyen élményből kaphatott szeptember 16-án ízelítőt az SOS Gyermekfalvakból érkező 50 rászoruló gyermek, akiket a Hankook látott vendégül a Magyar Labdarúgó Szövetség minden sportszakmai igényt kielégítő telki edzőközpontjában.

A hazai SOS Gyermekfalvak támogatása illeszkedik a Hankook a cég globális, átfogó jótékonysági tevékenységeibe, és a Real Madriddal kötött stratégiai megállapodás részeként a vállalat aktívan karolja fel rászoruló gyermekek eseményeit Európa-szerte.

A Hankook rendszeresen szervez jótékonysági programokat a helyi közösségek támogatására is. Ezek egyik kiemelkedő példája Magyarországon az egyedülálló Abroncsadományozási Program, amely során a Hankook évek óta ingyenes gumiabroncsok biztosításával segíti a civil szervezeteket. A támogatott szervezetek fő tevékenységi köre beteg gyermekek, koraszülöttek, idősek és rászorulók szállítása vagy rend- és katasztrófavédelem, tevékenységükhöz elengedhetetlen a gumiabroncsok megfelelő állapota járműveiken,

Kim Han-Jun, a Hankook Tire európai igazgatója kiemelte:Globális vállalatként a Hankook Tire a világ számos országában lehet büszke tagja a közösségeknek. Hiszünk abban, hogy miközben a számos üzletágunkhoz kötődő piacokon profitálunk, víziónk és egyben legfőbb kötelességünk, hogy mindebből annyiszor adhassunk vissza az embereknek, ahányszor csak lehetséges. Ezért globális szponzori tevékenységeink megteremtésekor mindig az érintett országokra és közösségekre szabott aktivitásokat tartjuk szem előtt. Ebben a tekintetben az én és minden munkatársam nagy öröme, hogy ez alkalommal egy igazán életre szóló élményt nyújthattunk a magyar SOS Gyermekfalvak gyermekei számára.

Jeong Sang Soo, a Hankook Tire Budapest Kft. ügyvezető igazgatója elmondta:Magyarország kiemelt helyet foglal el a Hankook európai és globális vállalati stratégiájában, ezért felelősségünknek tartjuk, hogy munkahelyek teremtésén és elsőosztályú gumiabroncsok gyártásán túl jótékonysági akciókkal és beruházásokkal ápoljuk az itteni kapcsolatainkat. Boldog vagyok, hogy a Real Madrid a Hankookkal kötött együttműködés újabb állomásaként megtiszteli az SOS Gyermekfalvak lakóit és bennünket is egy világszínvonalú edzéssel. Házigazdaként pedig őszintén remélem, hogy az edzésen résztvevő gyerekek inspiráló sportélménnyel gazdagodhatnak, és bepillantást nyerhetnek minden idők egyik legsikeresebb futballcsapatának szakmai kulisszái mögé is.

A gyerekek a Real Madrid jóvoltából méretre szabott futballmezeket is kaptak, majd egy csaknem 3 órás futballedzésen vehettek részt és egy kicsit Gareth Bale, Luka Modrić, Sergio Ramos, Tony Kroos, Marchello és a többiek bőrébe bújhattak. Álvaro Arbeloa a Real Madrid nemzetközi nagyköveteként érkezett a telki eseményre, hogy a csapatra jellemző kiválóságot személyesen is képviselje.

Álvaro Arbeloa az eseményen rámutatott:A Real Madrid és a Hankook osztoznak az innováció és a kötelezettségvállalás értékeiben és nemcsak a pályán, hanem azon kívül is a legjobbak akarnak lenni, ezért mind a két fél számára fontos a hátrányos helyzetű gyermekek támogatása. A Real Madrid elnökének, Florentino Péreznek a nevében is szeretném megköszönni a Hankook Tire-nek, hogy partnereink és egyben barátaink is, és együtt bonyolíthatunk le ilyen rendezvényeket.

Sok gyereknek ma egy nagy álma vált valóra. Olyan gyerekek találkozhattak a Real Madrid klasszisával, akiknek korábban még az sem adatott meg, hogy legyen egy egyszerű focilabdájuk vagy elmehessenek egy sportrendezvényre. Az SOS Gyermekfalvak közel 400 gyereknek ad nevelőszülői családot, akik nem élhetnek a vér szerinti szüleikkel. Többségük elhanyagolás, bántalmazás, a szülők szenvedélybetegsége, betegsége miatt került az SOS-be. Mindent megteszünk azért, hogy ezek a gyerekek is bepótolhassák az életükből addig kimaradt dolgokat és újra gyerekek lehessenek. Épp ezért különösen fontos számunkra a Hankook kezdeményezése.” – tette hozzá Romet-Balla Ágnes, az SOS Gyermekfalvak adományozási és kommunikációs igazgatója.

A Hankook Tire vállalatról 

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 22.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Németországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Magyarországon, Csehországban, Oroszországban, Törökországban, Svédországban, Ukrajnában és Lengyelországban vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 30 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják.

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az ISO 9001:2008., ISO/TSO 16949:2009. minőségi és az ISO 14001:2014. környezetvédelmi tanúsítvánnyal. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

www.hankooktire.com/hu     


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Hankook Tire

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásraEladó domainek:
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, ipariingatlanok.com, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu2017.04.05-09., Hungexpo:
Construma

Hungarotherm

Reneo

Otthon Design

Construma Kert

2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar Napjai


2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre