Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


A Michelin mostantól kistehergépjárművekre is gyárt CrossClimate abroncsot: itt az új AGILIS CrossClimate
2018.08.30
Forrás: Michelin, Hírek
A Michelin tovább bővíti többszörös díjnyertes CrossClimate termékcsaládját: ez év májusától Agilis CrossClimate néven már kishaszongépjárművekre továbbfejlesztett abroncsváltozatok is kaphatók.

A nagyteljesítményű kisteherabroncsok új generációja lép a piacra az új termékkel - egy olyan robosztus felépítményű, strapabíró nyári abroncsról van szó, amely téli körülmények között is bizonyítottan megállja a helyét, sáros földúton vagy csúszós, füves talajon sem kényszeríti felhasználóját kompromisszumra, és magas futásteljesítményre képes, mindezeken felül pedig biztonság és alacsony tulajdonlási-fenntartási költség (TCO) jellemzi.

Az új abroncs tervezéséhez és fejlesztéséhez felhasználtuk az utóbbi tíz évben összegyűjtött végfelhasználói visszajelzéseket. A két leghangsúlyosabb felhasználói elvárás alapján alkottuk meg termékünket: az új abroncs ellenálló, strapabíró és erős oldalfallal rendelkezik, illetve egész évben használható, minden időjárásban meggyőzően teljesít, így nincs szükség téli-nyári abroncscserére - mindez az innovatív futókeveréknek, a kopásálló mintázatnak, és az újszerű, speciális oldalfal- és vállkialakításnak köszönhető.

Az internetes vásárlás fellendülése, ezzel együtt a városi kiszállítások volumenének ugrásszerű növekedése, valamint a nehéz gépjárművek lakott területen egyre gyakoribb korlátozása miatt az új gépjármű eladásokat tekintve a kishaszongépjármű szegmens jelenleg az egyik leggyorsabban növekvő piac. Ehhez hozzáadódik, hogy a kereskedő, kisiparos és flottakezelők elvárása egyre inkább az, hogy az abroncsra egész évben, minden évszakban, minden időjárásban lehessen számítani, megfelelő megoldást nyújtson a vállalkozói tevékenységhez: a szállítmány vagy a vállalkozó időben megérkezzen az ügyfélhez - a négyévszakos kisteherabroncs piaca ezért 2016 és 2017 között 37%-kal bővült.

A Michelin Agilis CrossClimate termékfejlesztői csapata francia, német, török és angol felhasználók öt év alatt összegyűlt visszajelzéseit kapta útravalóul, ez alapján alakult a fejlesztési cél. A kutatással megbízott *GMV több száz interjú alapján két fő fogyasztói igényt azonosított be:

Hosszú életű, egész évben használható termék, kiváló tapadás és vonóerő, egész évben megbízható teljesítmény minden időjárásban és minden típusú útfelületen.

Erőteljesség, ellenállóképesség; különösen a városi használatot, kátyúkat és egyéb mechanikai igénybevételt bíró robosztus felépítmény.

A 3PMSF jelöléssel rendelkező Agilis CrossClimate abroncs téli időjárásban is használható, ugyanakkor száraz időben a nyári abroncs menettulajdonságai, fékhatása és kopásállósága jellemzi. Mindez a legújabb generációs abroncsgyártási technológiáknak köszönhető: még fagyban is rugalmas és hajlékony futómintázatot biztosító gumikeverékek, minimális hővezetésű, többrétegű futókialakítás.

Az új abroncs futómintázati kialakítását a díjnyertes* CrossClimate+ személyabroncs ihlette, itt is V alakú, innovatív geometriájú, csúcstechnológiát képviselő mintázati blokkokat találunk a futón - két irányban önzáró lamellákkal, amelyek fogaskerékszerűen kapaszkodnak a havas és jeges felületre, és 20%-kal jobb tapadást biztosítanak, mint a téli abroncsszegmensben előző generációsnak számító Agilis Alpin. Az új futókeverék és a V alakú mintázati geometria tehát minden típusú útfelületen meggyőző tapadást biztosít, de nem csak azt, kopásállóságot is: az új termék élettartama a tesztelt konkurens prémium termékekhez képest 35 %-kal** hosszabb.

Az új termék a nagyobb strapabírásra vonatkozó felhasználói igényt is kielégíti - 1,5 mm vastag, trapéz alakú gumiblokkok kerültek a vállzónára és a közvetlenül alatta lévő oldalfali részre. Ezt a megoldást, a mintázati elemeket alkotó gumikeverékkel együtt a Michelin katonai terepabroncsaiból vették át a fejlesztők - a karkasz rugalmasságát nem befolyásoló módon biztosít nagyobb védelmet az abroncs sérülékenyebb részein.

Az Agilis CrossClimate abroncs fejlesztésében a Michelin téli abroncstesztelő csapata is közreműködött, és két, egymástól 4 000 kilométeres távolságra lévő helyen is tesztelte kemény téli időjárásban a terméket. Az egyik helyszín az északi sarkkörön túli, finnországi Ivalo, a másik pedig az Alpokban, 2 715 méteres tengerszint feletti magasságban található Barcelonnette - Európa egyik legmagasabban található közútja. Ilyen nehéz téli körülményekre tesztelték és fejlesztették a terméket - így egészen biztos, hogy ha elromlott otthon a fűtés, vagy valami különleges ajándékot rendeltek egy különleges ünnepeltnek, az új Agilis CrossClimate abroncsot használó fűtésszerelő vagy futár időben kiér!

A Michelin Agilis CrossClimate nem egyszerűen egy újabb négyévszakos abroncs - száraz és nedves fékhatás***, élettartam és üzemanyag hatékonyság tekintetében nyári abroncs, a hideg, alkalmanként havas időben havas fékhatása*** és vonóereje pedig a téli abroncshoz hasonló.

Technológia és innováció - hogyan működik az új abroncs, és miért ajánljuk

Az új abroncs megfelel az elvárásoknak, egész évben biztonságos és megbízható: minden úttípuson és minden időjárásban kitűnő tapadás és vonóerő jellemzi. Mindez a terméket alkotó innovatív gumikeverékeknek és alapanyagoknak köszönhető, a V alakba rendezett, robosztus futóblokkoknak, és a Michelin katonai terepabroncsoktól átvett, megerősített váll-oldalfali kiképzésének. Egy olyan robosztus felépítményű, strapabíró nyári abroncsról van szó, amely téli körülmények között is bizonyítottan megállja a helyét, és nem kényszeríti felhasználóját kompromisszumra, magas futásteljesítményre képes, mindezeken felül pedig biztonság és alacsony tulajdonlási-fenntartási költség (TCO) jellemzi.

De mitől más ez az abroncs, mint az eddigiek? Miért képes erre a kiváló teljesítményre? Az Agilis CrossClimate abroncsnál három területen zajlott nagyobb mértékű fejlesztés - gumikeverékek, futómintázat, váll- és oldalfali kiképzés -, és egy újabb összetevő, egy új stílusú kopásjelző került a termékbe.

Futókeverékek

Az Agilis CrossClimate abroncsba a legújabb fejlesztésű gumikeverékek kerültek: a futó három különböző (három különböző szintetikus elasztomert tartalmazó) gumikeverékből áll össze. Adott helyzetben adott keverék határozza meg az abroncs teljesítményét - hideg, télies időben a téli keverék, alacsony tapadás esetén a nedves keverék, illetve meleg, száraz időjárásban a száraz keverék.

A CrossClimate innovatív futókiképzésére a kétrétegűség jellemző - egy külső réteg alatt még egy réteget találunk. Az abroncs nagyobb fizikai igénybevétele esetén fejlődő hő ezáltal kisebb mértékű, nem melegszik túl az abroncs, és stabil teljesítményt nyújt - még a szélsőséges helyzetekben is.

A technológia azt eredményezi, hogy a téli és nyári termékekre vonatkozó címkézési rendszerben egyaránt "A" minősítést ért el a termék nedves tapadás kategóriában. Ezen felül téli minősítéssel is rendelkezik (3PMSF) - miközben a nyári teljesítménye és fékhatása a nyári abroncsénak felel meg.

Mintázati képzés

Az új abroncs futómintázati kialakítását a díjnyertes CrossClimate személyabroncs ihlette, itt is V alakú, innovatív geometriájú, csúcstechnológiát képviselő mintázati blokkokat és önmagát megtámasztó 3D lamellákat találunk a futón.

A Michelin Agilis CrossClimate futókiképzése és 'full depth' profilmélysége (9,2 mm profilmélység) a Michelin élettartam végéig tartó abroncsteljesítmény stratégia jegyében született. Az abroncsot úgy terveztük, hogy a prémium minőségű futófelület teljes lekopásáig meggyőző teljesítményt nyújtson.

Megerősített oldalfal és vállzóna

A megszokott Michelin strapabírást tovább erősödött: az új abroncs megerősített vállzónát kapott. A teherabroncsokhoz hasonlóan, 1,5 mm vastag, trapéz alakú gumiblokkok kerültek a vállzónára és a közvetlenül alatta lévő oldalfali részre.

Ezt a megoldást, a mintázati elemeket alkotó gumikeverékkel együtt a Michelin katonai terepabroncsaiból (X Force ZL) vették át a fejlesztők - a karkasz rugalmasságát nem befolyásoló módon biztosít nagyobb védelmet az abroncs sérülékenyebb részein.

Új kopásjelző

Az új Agilis CrossClimate új kopásjelzője a mintázati barázdában található, és könnyen leolvasható róla, mennyire kopott el a futó.

A gyári profilmélység 9,2 mm, a "0%" a törvényben előírt 1,6 mm-nél található, vagyis összesen 7,6 mm-nyi Michelin futófelületet lehet elkoptatni.

A határok tesztelése - Ivalo, Barcelonnette és a szakértők

A minden időjárásban és úttípuson egyformán jól teljesítő gumiabroncs kifejlesztése nagy kihívás, de még talán ennél is nagyobb kihívás a szigorú tesztkörülmények megteremtése. Esős, havas vagy jeges utat lehet ugyan szimulálni a tesztpályákon, de a kishaszongépjárművek valós téli használati körülményeit az ilyen tesztek nemigen adják vissza. De akkor hogyan lehetséges, hogy a négyévszakos és téli Michelin abroncsok megfelelően le legyenek tesztelve?

A válasz egyszerű: a Michelinnek lehetősége van rá, hogy Európa egyik legmagasabban fekvő közútján, a 2 715 m tengerszint feletti magasságban található Col de la Bonette alpesi hágónál tesztelje termékeit. Késő ősszel és télen a közúti forgalom elől elzárják az utat - ilyenkor érkezik a Michelin téli tesztcsapata, és berendezkedik a többhetes tesztelésre.

December közepétől február végéig nyolc héten keresztül négy Michelin tesztpilóta teszteli egymást váltva a téli abroncsokat - a különös autóverseny nézői a meglepetten szemlélődő kőszáli kecskék, esetleg a környéken gyakorlatozó francia hadsereg vagy az arrafelé edző terepsífutók. Az új Agilis CrossClimate abroncs finomhangolását is ezen a 15 kilométer hosszú tesztpályán végezték el, a Michelin fejlesztői csapatának felügyelete alatt.

0° C és -15° C közötti hőmérsékleten egész sor havas tesztet végeznek el: gyorsulás, fékhatás, vonóerő és oldalirányú tapadás. Minden újabb kör előtt ugyanolyanra frissítik a havat, ellenőrzik és megmérik az állapotát, hogy állandó legyen a tesztkörnyezet.

Úgy tudni, hogy az eszkimóknak 53 szavuk van a hóra, pedig a hó az csak hó, igaz? Hát nem igaz. És épp ezért van a Michelinnek is az északi sarkkör után 300 kilométerre, a finnországi Ivalóban is egy tesztközpontja. Az Alpok hava tömör és nehéz, nagyobb hópelyhekből áll, mert itt a páratartalom magas - Ivalóban viszont finom, könnyű és porszerű a hó. A hó nagyon változatos formában megjelenő időjárási jelenség, azért jó a teszteléshez ezt a két szélsőséges megjelenési formáját használni majd' 4 000 kilométer távolságban egymástól, hogy a terméket hogy minél szélesebb körben használni lehessen.

Az Agilis CrossClimate azonban mégiscsak egy nyári abroncs - meggyőző száraz és nedves teljesítménnyel, sőt a sártól és a csúszós, füves útfelülettől sem hátrál meg -, amelyet téli körülmények között fejlesztettek és teszteltek.

A 2018-ban elérhető méretek

2018 MÁJUS

003490 : 215/65 R 16C 109/107T
028446 : 225/65 R 16C 112/110R
217472 : 235/65 R 16C 121/119R
250107 : 195/65 R 16C 104/102R PS=100T
380842 : 195/75 R 16C 110/108R
485409 : 195/70 R 15C 104/102T PS=98T
518348 : 205/65 R 15C 102/100T
603801 : 205/65 R 16C 107/105T PS=103T
656747 : 215/65 R 16C 106/104T
780847 : 235/65 R 16C 115/113R
822319 : 195/75 R 16C 107/105R

2018 JÚNIUS
    
134136 : 215/75 R 16C 116/114R
356121 : 205/75 R 16C 110/108R
466346 : 225/70 R 15C 112/110S PS=112R
472865 : 215/75 R 16C 113/111R
552667 : 215/70 R 15C 109/107S PS=109R
717135 : 205/75 R 16C 113/111R
767042 : 215/60 R 16C 103/101T

2018 JÚLIUS
    
041387 : 225/75 R 16C 118/116R
323325 : 215/65 R 15C 104/102T PS=96H
715179 : 225/75 R 16C 121/120R
873665 : 205/70 R 15C 106/104R

2018 NOVEMBER
    
086974 : 185/75 R 16C 104/102R
416361 : 195/60 R 16C 99/97H

2019 MÁJUS
    
263091 : 225/60 R 16C 105/103H PS=101H

* 95%-os méretlefedettség az európai kishaszongépjármű/kistehergépjármű piacon

Méretjellemzők
    
Profilszélesség: 185 - 235 mm
Széria: 75 - 55
Átmérő: 15" - 17''
Sebességindex: R, S, T, H

Michelin fejlesztések: mérföldkövek az Autógyártás és a közlekedés történetében

A Michelin története nagyrészt az innováción alapszik. Az 1891-ben kifejlesztett leszerelhető gumiabroncs és a 2015-ben útjára indult, télen is használható nyári abroncs között eltelt időt az áru- és személyszállítás történetében igen jelentős Michelin-fejlesztések is jelzik.

1946 MICHELIN radiálabroncs
A MICHELIN kifejleszti a radiál abroncsot - az új abroncs biztonságosabb, háromszoros élettartammal rendelkezik, energiatakarékos (30%-os fogyasztáscsökkenés), és minden eddiginél kényelmesebb.

1983 MICHELIN LAMELLÁS TÉLI ABRONCS
MICHELIN kifejleszti az első lamellás téli abroncsot. Vizes és havas talajon, alacsony hőmérsékletű utakon biztonságosabb, nagyobb vonóerőt biztosít havon.

1992 MICHELIN "ZÖLD ABRONCS"
A szilika-alapú keverékkel gyártott környezetbarát MICHELIN abroncs egyszerre üzemanyag-takarékos és hosszú élettartamú, nedves felületen is hatékonyan tapad.

2003 FORRADALMIAN ÚJ MICHELIN SPORTABRONCS
A 2003-ban megjelenő MICHELIN Pilot Sport 2 úttartása kiemelkedő, így biztonságosabb és jobban tapad, miközben páratlan vezetési élményt nyújt, nagy sebesség mellett is.

2014 MICHELIN EverGripTM ABRONCS
A MICHELIN EverGripTM technológia lehetővé teszi, hogy az abroncs kiváló tapadása élethosszig tartson. Megújuló, innovatív futófelületének és újkomponensű gumikeverékének köszönhetően kiemelkedően jó nedves tapadással rendelkezik.

2015 MICHELIN: AZ ELSŐ NYÁRI ABRONCS, TÉLI MINŐSÍTÉSSEL
Az új MICHELIN CrossClimate abroncsba a nyári és téli abroncsok technológiája egyaránt belekerült. Használata egész évben egyszerű, gazdaságos és biztonságos.

2018 MICHELIN AGILIS CROSSCLIMATE
Tartós, robosztus és minden időjárási helyzetben biztonságos abroncs.

További információ:
https://www.michelin.hu/autogumi/michelin-agilis-crossclimate  
facebook.com/michelinhungaria/  

*A MICHELIN CrossClimate+ az Auto Express 2017. augusztusi abroncstesztjén a legjobb négyévszakos abroncs lett, illetve az Auto Bild Allrad négyévszakos SUV abroncstesztjén is (2017. július).

**A DEKRA tesztjei az átlagos konkurens nyári, téli és négyévszakos termékkel való összehasonlításban minden esetben legalább 35%-kal hosszabb élettartamot mértek.

*** "A" minősítés nyári és téli kategóriában egyaránt

www.michelin.hu  


* NEWS * ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Michelin


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre