Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.03.09.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


A Siemens a Digitális Vállalaton keresztül hívja életre az Ipar 4.0-át a szerszámgépek területén
2018.08.17
Forrás: Siemens, Hírek
Szeptember 18. és 22. között rendezik meg a Nemzetközi Fémmegmunkálási Szakkiállítás (AMB), ahol a Siemens a folyamatosan fejlődő Digitális Vállalat portfólióját fogja bemutatni, amellyel az Ipar 4.0 megoldásokat kívánja megvalósítania szerszámgépek területén.

Ez mind a szerszámgépgyártókat, mind a -használókat segíti abban, hogy kihasználják a digitalizáció nyújtotta hatalmas lehetőségeket. A B03 standon, a 2-es csarnokban a Siemens „Digitalizáció a szerszámgépgyártásban - valósítsa meg most!” mottó jegyében 270 négyzetméteren mutatja meg a szerszámgépgyártóknak és -használóknak, hogy a teljes körű digitalizációs megoldások hogyan működnek a szerszámgéptől a vállalati menedzsment szintjéig és a felhőben.
 
A Siemens különböző digitális platformjainak integrált, konzisztens és nyitott ajánlata műszaki alapot ad a következőkre:

• MindSphere, a nyitott és felhőalapú IoT operációs rendszer segít az ügyfeleknek kihasználni a felhőalapú digitalizáció összes előnyét a szerszámgépek területén.
• A Siemens Industrial Edge közvetlenül a szerszámgépen teszi lehetővé a helyben történő, nagy teljesítményű adatfeldolgozást, majd ezt integrálja a megfelelő automatizálási megoldásba.
• A Sinumerik Integrate azt mutatja be, hogy a szerszámgépek hogyan integrálhatók a gyártásban használt IT-rendszerekbe, feltárva a gyárban történő adatfeldolgozás összes előnyét.

Az összes alkalmazásban és a három digitalizációs platform kombinációjában a gépgyártóknak és felhasználóknak lehetőségük nyílik első kézből tapasztalatot szerezni a Siemens standján arról, hogy a digitalizáció hogyan valósul meg a gyártásban, és mekkora potenciált rejt magában. Ezekkel az ajánlatokkal a felhasználóknak lehetőségük nyílik arra, hogy kihasználják a teljes skálát a klasszikus, helyi adatfeldolgozástól a felhőalapú adatfeldolgozásig, és megtalálják az egyéni igényeiknek leginkább megfelelő megoldást.

Ezzel az egyedi ajánlattal a technológiai vállalat bemutatja azokat a módszereket, amelyekkel a szerszámgépgyártók jelentős mértékben javíthatják termelésük rugalmasságát és hatékonyságát, drasztikusan csökkenthetik mérnöki inputjaikat és piacra kerülési idejüket, valamint konszolidálhatják és bővíthetik versenyképességüket a globális piacon folyamataik digitalizálásával. A felhasználók számára kínált digitalizációs portfólió a teljes értékláncot felöleli a terméktervezéstől és gyártástervezéstől a mérnöki munkán át egészen a tényleges gyártásig és digitális szolgáltatásokig. Ezzel a holisztikus megközelítéssel a Siemens az egyetlen olyan vállalat, amely képes megtervezni a szerszámgép-felhasználó valódi folyamatláncát (digitális iker) a virtuális világban is.

Új MindSphere, Sinumerik Edge és Sinumerik Integrate alkalmazások

A kiállításon a Siemens be fogja mutatni az új MindSphere alkalmazásait, valamint a szerszámgépek tervezésében használt Sinumerik Edge és Sinumerik Integrate megoldásait. Az alkalmazásokat részben ügyfelek és partnerek bevonásával fejlesztették. Az ügyfelekkel és partnerekkel való együttműködés kulcsfontosságú tényezői közé tartozik a felhasznált digitális rendszer konzisztenciája és a platformok nyitott ökoszisztémája. A gépkészítők immáron felhasználhatják specifikus és átfogó gép- és folyamatismereteiket a Siemens alapalkalmazásaiban, és innovatív, testreszabott alkalmazásokat, megoldásokat és szolgáltatásokat fejleszthetnek ügyfeleiknek.

A Siemens itt fogja bemutatni a MindSphere géptranszparencia- és gyártástervezési alkalmazásokat is. A Siemens most először mutat be a gépgyártásban és -elemzésben használt Sinumerik Edge alkalmazásokat, többek között egy olyan alkalmazást is, amely a trochoid marásban is használható. A Sinumerik Integrate olyan alkalmazásokat is kínál, amelyek segítségével optimalizálható az eszközök elérhetősége, és így csökkenthető a gépek leállási ideje. Az új MindSphere, Sinumerik Edge és Sinumerik Integrate alkalmazásokkal a Siemens azt demonstrálja a gépgyártóknak és -felhasználóknak, hogy digitális platformjainak integrált, konzisztens és nyitott ökoszisztémája hogyan használható a produktivitás növelésére a különböző megoldásokban.

Ezenkívül a Siemens szolgáltatásokat is indít az AMB-n, amelyek elkísérik az ügyfeleket digitalizációs útjukon az igényfelméréstől kezdve a megvalósításon át a gyártási folyamatok állandó optimalizálásának elemzéséig és konzultációjáig.

Innovatív automatizálási és technológiai portfólió

A Siemens Sinumerik portfóliójában rengeteg hardver- és szoftvermegoldással is készül az AMB-re. Az ajánlat spektrumában szerepelnek az integrált ipari szoftver- és automatizálási technológiák, amelyeket úgy terveztek, hogy a gépgyártók ki tudják használni a digitális gyár teljes gyártási potenciálját. A legújabb Sinumerik 828 szoftver új, a gépi eszközök teljesítményét jelentősen növelő funkciókkal bővült – Ütközéselkerülés Eco vagy Bólintáskompenzáció Eco / Advance. A Sinumerik 828 új panel feldolgozóegysége egy erősebb processzort, X130 1GB Ethernet interfészt és még robusztusabb kialakítást kapott. A stand látogatói első kézből tapasztalhatják meg a Sinumerik termékcsalád modern és hatékony üzemi koncepcióit, amelyekkel a gépi feldolgozás gyorsabbá és jobbá tehető. A robotikára és hozzáadott gyártásra fókuszáló bemutatók megmutatják, hogy a Sinumerik hogyan használható ezekben az ígéretes technológiákban, és hogyan lehet ezeket hatékonyan és zökkenőmentesen integrálni az innovatív gyártási környezetekbe és technológiákba.

A Siemens AMB 2018-en való jelenlétéről szóló bővebb információkhoz látogasson el ide: www.siemens.com/amb és www.siemens.com/press/amb2018

www.siemens.hu   


* NEWS * ; Ipari hírek ; Business ; IT, informatika ; Fém, gépipar ; CNC ; Siemens ; Kiállítás


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek28
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek4
Fémipari cég eladó5
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás3
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok25
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás72
* NEWS *7070
Ipari cégek2051
Ipari hírek7051
Business4432
Autó, jármű, közlekedés5449
BUD322
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 202
e-sport11
Audi515
Mercedes880
Opel305
Suzuki264
BMW72
Das WeltAuto51
Seat288
Škoda287
VW387
Tesla6
Munkagép, haszongép1082
Rába112
Scania444
Robot, automatika1050
ABB425
FANUC146
igm111
KUKA 68
Universal Robots39
Mesterséges intelligencia124
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)39
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő224
Lézer76
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika840
Internet516
YouTube94
D nyomtatás66
Fém, gépipar1361
Hegesztés118
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar18
Agrár197
Élelmiszer211
FMCG, kereskedelem36
Logisztika300
Ingatlan, építőipar364
Energia, közmű, akkumulátor1309
Solar74
Bosch786
Siemens433
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone35
Continental134
Hankook Tire219
Michelin112
Kiállítás882
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport26
Múzeum, ipartörténet11
Ipari Blog79
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Az ABB termékei is segítik a Preserverance marsjáró sikeres küldetését
A Bosch a Microsofttal közösen fejleszt szoftveralapú járműplatformot
igm hegesztőrobot Ausztriában a Liebherr nenzingi üzemében
Az ABB új generációs kobotokat dob piacra, hogy újabb ágazatok és felhasználók számára tegye hozzáférhetővé az automatizálás lehetőségét
Kampányt indít a japán gyártásautomatizálási óriás, hogy megtalálja Magyarország leghosszabb ideje szolgáló FANUC berendezését
Az ABB bemutatja *A robot podcast* sorozatát, mellyel a robotika és az automatizálás izgalmas világát fedezhetjük fel
A Teradyne bejelentette a Universal Robots új elnökét
igm 25 tonnás forgató-billentő manipulátor – egy erős manipulátor nagyméretű munkadarabokhoz
Az ABB innovatív, mágneses alapú lebegő szállító rendszerrel bővíti a rugalmas gyártási portfólióját
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei a műanyag- és polimerfeldolgozásban
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az elektronikai iparban
Robotok programozása egy szempillantás alatt: kézi vezérlés a KUKA ready2_pilot segítségével
A Bosch 2020-ban a vártnál jobban teljesített
ABB: Negyedik negyedévi és 2020-as egész évi eredmények
Jövőképünk 2030-ig: A KUKA mindenki számára elérhetővé teszi az automatizálást
Új bemutató berendezés az igm wiener neudorfi központjában
Az ABB korszerűsíti Helsinki egyik legjelentősebb turistalátványosságát
Alkalmazkodás, üzleti folytonosság és kobotok: összeszerelés
A jövő piaca – Milliárdos megrendeléseket kapott a Bosch a fedélzeti számítógépeire
100 éve robotok
UR kobotok problémamentes távvezérlése a Covid-19 idején
Új tesztjármű- és prototípuskészítő központot nyitott Mladá Boleslavban a Škoda Auto
Budapest Airport: két év alatt 167 millió euró repülőtér-fejlesztésre
Robot link
ABB robotpincérek szolgálnak fel a Lego kockák otthonában
Intelligens navigáció és vezeték nélküli töltés mini-holdrobotok számára
A Hankook csoport tagvállalata, a Model Solution a Consumer Electronics Show 2021-en mutatja be high-tech termékeit
Hálózatba kapcsolt kerékpáros megoldás nyert Innovációs Díjat a CES®-en
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre