Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.19.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


A Siemens a Digitális Vállalaton keresztül hívja életre az Ipar 4.0-át a szerszámgépek területén
2018.08.17
Forrás: Siemens, Hírek
Szeptember 18. és 22. között rendezik meg a Nemzetközi Fémmegmunkálási Szakkiállítás (AMB), ahol a Siemens a folyamatosan fejlődő Digitális Vállalat portfólióját fogja bemutatni, amellyel az Ipar 4.0 megoldásokat kívánja megvalósítania szerszámgépek területén.

Ez mind a szerszámgépgyártókat, mind a -használókat segíti abban, hogy kihasználják a digitalizáció nyújtotta hatalmas lehetőségeket. A B03 standon, a 2-es csarnokban a Siemens „Digitalizáció a szerszámgépgyártásban - valósítsa meg most!” mottó jegyében 270 négyzetméteren mutatja meg a szerszámgépgyártóknak és -használóknak, hogy a teljes körű digitalizációs megoldások hogyan működnek a szerszámgéptől a vállalati menedzsment szintjéig és a felhőben.
 
A Siemens különböző digitális platformjainak integrált, konzisztens és nyitott ajánlata műszaki alapot ad a következőkre:

• MindSphere, a nyitott és felhőalapú IoT operációs rendszer segít az ügyfeleknek kihasználni a felhőalapú digitalizáció összes előnyét a szerszámgépek területén.
• A Siemens Industrial Edge közvetlenül a szerszámgépen teszi lehetővé a helyben történő, nagy teljesítményű adatfeldolgozást, majd ezt integrálja a megfelelő automatizálási megoldásba.
• A Sinumerik Integrate azt mutatja be, hogy a szerszámgépek hogyan integrálhatók a gyártásban használt IT-rendszerekbe, feltárva a gyárban történő adatfeldolgozás összes előnyét.

Az összes alkalmazásban és a három digitalizációs platform kombinációjában a gépgyártóknak és felhasználóknak lehetőségük nyílik első kézből tapasztalatot szerezni a Siemens standján arról, hogy a digitalizáció hogyan valósul meg a gyártásban, és mekkora potenciált rejt magában. Ezekkel az ajánlatokkal a felhasználóknak lehetőségük nyílik arra, hogy kihasználják a teljes skálát a klasszikus, helyi adatfeldolgozástól a felhőalapú adatfeldolgozásig, és megtalálják az egyéni igényeiknek leginkább megfelelő megoldást.

Ezzel az egyedi ajánlattal a technológiai vállalat bemutatja azokat a módszereket, amelyekkel a szerszámgépgyártók jelentős mértékben javíthatják termelésük rugalmasságát és hatékonyságát, drasztikusan csökkenthetik mérnöki inputjaikat és piacra kerülési idejüket, valamint konszolidálhatják és bővíthetik versenyképességüket a globális piacon folyamataik digitalizálásával. A felhasználók számára kínált digitalizációs portfólió a teljes értékláncot felöleli a terméktervezéstől és gyártástervezéstől a mérnöki munkán át egészen a tényleges gyártásig és digitális szolgáltatásokig. Ezzel a holisztikus megközelítéssel a Siemens az egyetlen olyan vállalat, amely képes megtervezni a szerszámgép-felhasználó valódi folyamatláncát (digitális iker) a virtuális világban is.

Új MindSphere, Sinumerik Edge és Sinumerik Integrate alkalmazások

A kiállításon a Siemens be fogja mutatni az új MindSphere alkalmazásait, valamint a szerszámgépek tervezésében használt Sinumerik Edge és Sinumerik Integrate megoldásait. Az alkalmazásokat részben ügyfelek és partnerek bevonásával fejlesztették. Az ügyfelekkel és partnerekkel való együttműködés kulcsfontosságú tényezői közé tartozik a felhasznált digitális rendszer konzisztenciája és a platformok nyitott ökoszisztémája. A gépkészítők immáron felhasználhatják specifikus és átfogó gép- és folyamatismereteiket a Siemens alapalkalmazásaiban, és innovatív, testreszabott alkalmazásokat, megoldásokat és szolgáltatásokat fejleszthetnek ügyfeleiknek.

A Siemens itt fogja bemutatni a MindSphere géptranszparencia- és gyártástervezési alkalmazásokat is. A Siemens most először mutat be a gépgyártásban és -elemzésben használt Sinumerik Edge alkalmazásokat, többek között egy olyan alkalmazást is, amely a trochoid marásban is használható. A Sinumerik Integrate olyan alkalmazásokat is kínál, amelyek segítségével optimalizálható az eszközök elérhetősége, és így csökkenthető a gépek leállási ideje. Az új MindSphere, Sinumerik Edge és Sinumerik Integrate alkalmazásokkal a Siemens azt demonstrálja a gépgyártóknak és -felhasználóknak, hogy digitális platformjainak integrált, konzisztens és nyitott ökoszisztémája hogyan használható a produktivitás növelésére a különböző megoldásokban.

Ezenkívül a Siemens szolgáltatásokat is indít az AMB-n, amelyek elkísérik az ügyfeleket digitalizációs útjukon az igényfelméréstől kezdve a megvalósításon át a gyártási folyamatok állandó optimalizálásának elemzéséig és konzultációjáig.

Innovatív automatizálási és technológiai portfólió

A Siemens Sinumerik portfóliójában rengeteg hardver- és szoftvermegoldással is készül az AMB-re. Az ajánlat spektrumában szerepelnek az integrált ipari szoftver- és automatizálási technológiák, amelyeket úgy terveztek, hogy a gépgyártók ki tudják használni a digitális gyár teljes gyártási potenciálját. A legújabb Sinumerik 828 szoftver új, a gépi eszközök teljesítményét jelentősen növelő funkciókkal bővült – Ütközéselkerülés Eco vagy Bólintáskompenzáció Eco / Advance. A Sinumerik 828 új panel feldolgozóegysége egy erősebb processzort, X130 1GB Ethernet interfészt és még robusztusabb kialakítást kapott. A stand látogatói első kézből tapasztalhatják meg a Sinumerik termékcsalád modern és hatékony üzemi koncepcióit, amelyekkel a gépi feldolgozás gyorsabbá és jobbá tehető. A robotikára és hozzáadott gyártásra fókuszáló bemutatók megmutatják, hogy a Sinumerik hogyan használható ezekben az ígéretes technológiákban, és hogyan lehet ezeket hatékonyan és zökkenőmentesen integrálni az innovatív gyártási környezetekbe és technológiákba.

A Siemens AMB 2018-en való jelenlétéről szóló bővebb információkhoz látogasson el ide: www.siemens.com/amb és www.siemens.com/press/amb2018

www.siemens.hu   


* NEWS * ; Ipari hírek ; Business ; IT, informatika ; Fém, gépipar ; CNC ; Siemens ; Kiállítás


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7365
Ipari cégek2332
Ipari hírek7348
Business4654
Autó, jármű, közlekedés5731
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1107
Rába112
Scania445
Robot, automatika1072
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő230
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika890
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1394
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika308
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1384
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre