Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.09.21.
Kereső

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Siemens a mendix megvásárlásával erősíti a Digital Enterprise-ban vállalat szerepét
2018.08.10
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens augusztus 1-én 600 millió euróért megvásárolta a felhőalapú low-code appfejlesztésben úttörő és vezető szerepet betöltő mendixet.

A vállalat megőrzi saját egyedi márkáját, kultúráját és továbbra is kiszolgálja ügyfeleit egyedi platformjával, széles ökoszisztémájával és közösségével. A Siemens tovább folytatja befektetéseit a mendix független termékpalettáján, továbbra is ragaszkodva eredeti tevékenységéhez a leginnovatívabb, nyitott low-code platform fejlesztésében. A mendix a Siemens Digital Factory divíziója szoftverüzletágának részévé válik, oly módon, hogy a mendix platformot más divíziókra is kiterjesztik.

Ahogyan a vállalatok tevékenységeiket digitalizálják, az üzleti alkalmazások iránti igény jelentősen gyorsabban bővül, mint az azokat szolgáltatni képes IT szervezetek kapacitása. Az low-code appfejlesztési platformok biztosítják az alkalmazások gyors fejlesztéséhez, telepítéséhez és végrehajtásához szükséges szolgáltatásokat a felhőben.

Azért vásároljuk meg a mendixet, hogy tovább erősítsük pozíciónkat az ipari világ digitalizálásában, amely a Vision 2020+ programunk alapköve”, mondta Klaus Helmrich, a Siemens AG Igazgatóságának tagja. „A mendix vezető szerepet tölt be a gyorsan bővülő low-code szegmensben és platformjuk segít ügyfeleinknek abban, hogy a MindSphere bevezetését még gyorsabban végezzék az Industrial Internet of Things (IIoT) céljait szolgáló felhőalapú alkalmazásfejlesztés felgyorsításával”, tette hozzá.

Digitalizációs stratégiánk részeként a Siemens folytatja beruházásait a Digital Enterprise céljait szolgáló szoftverkínálatban. A mendix felvásárlásával a Siemens kibővíti az átfogó Digital Enterprise és MindSphere IoT porfólióját a felhődomain-szaktudással, a felhőagnosztikus platformmegoldásokkal és rendkívül szakképzett emberekkel” mondta Jan Mrosik, a Digital Factory divízió vezérigazgatója.

A mendix 2005-ben Rotterdamban, Hollandiában jött létre, jelenlegi központja Bostonban található. A társaság több mint 400 alkalmazottal rendelkezik, szolgáltatásként nyújtott szoftver üzleti modellje képezi az ismétlődő forgalmának több mint 90 százalékát. A Siemens arra számít, hogy a mendix továbbra is intenzíven növekedik a meglévő ügyfélszegmensein belül és a Siemens ügyfélbázisán egyaránt. A mendix felgyorsítja a Siemens jelenlegi felhő, IoT és Digital Enterprise szoftverképességeit. A folytatásban a mendix kiterjeszti technológiáját a vertikum minden területén és a technológiai ökoszisztémában tevékenykedő ügyfelek és partnerek számára egyaránt.

Amikor több, mint egy évtizeddel ezelőtt létrehoztuk az low-code platformot, merész jövőképünk szerint segíteni kívántunk ügyfeleinknek, hogy megváltoztassák szoftverfejlesztésük módjait, azonban azt sohasem képzeltük, hogy ennyi lehetőség nyílik meg előttünk, ahogy most láthatjuk” mondta Derek Roos, a mendix társalapítója és vezérigazgatója. „Izgalommal tölt el, hogy víziónkat sokkal nagyobb léptékben tudjuk gyorsítani a bennünket támogató Siemens hihetetlen csapatával, eszközeivel, ipari know-how-jával, és jelenlétével. A Siemens részeként sokkal jobban szolgálhatjuk ki ügyfeleinket, felgyorsítva K+F jövőképünket, lényegesen nagyobb piacra jutási erőforrás és egy óriási globális infrastruktúra mobilizálásával. És mindezt úgy tehetjük, hogy megőrizzük egyedi kultúránkat, márkánkat és K+F képességünket, amelyek révén elnyertük vezető szerepünket üzletágunkon belül – nem is tudok elképzelni jobb eredményt ügyfeleink, közösségünk, partnereink és munkatársaink részére.

A mendix két egymást követő évben is első helyezést ért le a Gartner „Magic Quadrant for Enterprise High Productivity Application Platform as a Service” rangsorolásában, és szintén két egymást követő évben vezető helyen áll a Gartner „Magic Quadrant for Mobile App Development Platforms” listáján.

Az ügylet zárása a szokásos feltételektől függ és várhatóan 2019. pénzügyi év első negyedében megtörténik. Siemens jelentős szinergiák elérésére számít, a bevétel növekedés és a várható marzsbővülés kombinációjából, 0,5 milliárd eurót meghaladó nettó jelenértékkel. Ezen túlmenően a tranzakció a zárástól számított négy éven belül járulékos eredményt hoz az egy részvényre jutó bevételben (EPS accretive). Derek Roos marad a vállalat vezérigazgatója és csatlakozik a Siemens PLM szoftver felső vezetői csapatához.

A MindSphere-ről további információt talál ezen az oldalon: http://www.siemens.com/mindsphere

www.siemens.hu   


Cégfelvásárlás ; NEWS: ; IT, informatika ; Internet ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu


2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

MASCUSSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre