Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.01.25.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Siemens a mendix megvásárlásával erősíti a Digital Enterprise-ban vállalat szerepét
2018.08.10
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens augusztus 1-én 600 millió euróért megvásárolta a felhőalapú low-code appfejlesztésben úttörő és vezető szerepet betöltő mendixet.

A vállalat megőrzi saját egyedi márkáját, kultúráját és továbbra is kiszolgálja ügyfeleit egyedi platformjával, széles ökoszisztémájával és közösségével. A Siemens tovább folytatja befektetéseit a mendix független termékpalettáján, továbbra is ragaszkodva eredeti tevékenységéhez a leginnovatívabb, nyitott low-code platform fejlesztésében. A mendix a Siemens Digital Factory divíziója szoftverüzletágának részévé válik, oly módon, hogy a mendix platformot más divíziókra is kiterjesztik.

Ahogyan a vállalatok tevékenységeiket digitalizálják, az üzleti alkalmazások iránti igény jelentősen gyorsabban bővül, mint az azokat szolgáltatni képes IT szervezetek kapacitása. Az low-code appfejlesztési platformok biztosítják az alkalmazások gyors fejlesztéséhez, telepítéséhez és végrehajtásához szükséges szolgáltatásokat a felhőben.

Azért vásároljuk meg a mendixet, hogy tovább erősítsük pozíciónkat az ipari világ digitalizálásában, amely a Vision 2020+ programunk alapköve”, mondta Klaus Helmrich, a Siemens AG Igazgatóságának tagja. „A mendix vezető szerepet tölt be a gyorsan bővülő low-code szegmensben és platformjuk segít ügyfeleinknek abban, hogy a MindSphere bevezetését még gyorsabban végezzék az Industrial Internet of Things (IIoT) céljait szolgáló felhőalapú alkalmazásfejlesztés felgyorsításával”, tette hozzá.

Digitalizációs stratégiánk részeként a Siemens folytatja beruházásait a Digital Enterprise céljait szolgáló szoftverkínálatban. A mendix felvásárlásával a Siemens kibővíti az átfogó Digital Enterprise és MindSphere IoT porfólióját a felhődomain-szaktudással, a felhőagnosztikus platformmegoldásokkal és rendkívül szakképzett emberekkel” mondta Jan Mrosik, a Digital Factory divízió vezérigazgatója.

A mendix 2005-ben Rotterdamban, Hollandiában jött létre, jelenlegi központja Bostonban található. A társaság több mint 400 alkalmazottal rendelkezik, szolgáltatásként nyújtott szoftver üzleti modellje képezi az ismétlődő forgalmának több mint 90 százalékát. A Siemens arra számít, hogy a mendix továbbra is intenzíven növekedik a meglévő ügyfélszegmensein belül és a Siemens ügyfélbázisán egyaránt. A mendix felgyorsítja a Siemens jelenlegi felhő, IoT és Digital Enterprise szoftverképességeit. A folytatásban a mendix kiterjeszti technológiáját a vertikum minden területén és a technológiai ökoszisztémában tevékenykedő ügyfelek és partnerek számára egyaránt.

Amikor több, mint egy évtizeddel ezelőtt létrehoztuk az low-code platformot, merész jövőképünk szerint segíteni kívántunk ügyfeleinknek, hogy megváltoztassák szoftverfejlesztésük módjait, azonban azt sohasem képzeltük, hogy ennyi lehetőség nyílik meg előttünk, ahogy most láthatjuk” mondta Derek Roos, a mendix társalapítója és vezérigazgatója. „Izgalommal tölt el, hogy víziónkat sokkal nagyobb léptékben tudjuk gyorsítani a bennünket támogató Siemens hihetetlen csapatával, eszközeivel, ipari know-how-jával, és jelenlétével. A Siemens részeként sokkal jobban szolgálhatjuk ki ügyfeleinket, felgyorsítva K+F jövőképünket, lényegesen nagyobb piacra jutási erőforrás és egy óriási globális infrastruktúra mobilizálásával. És mindezt úgy tehetjük, hogy megőrizzük egyedi kultúránkat, márkánkat és K+F képességünket, amelyek révén elnyertük vezető szerepünket üzletágunkon belül – nem is tudok elképzelni jobb eredményt ügyfeleink, közösségünk, partnereink és munkatársaink részére.

A mendix két egymást követő évben is első helyezést ért le a Gartner „Magic Quadrant for Enterprise High Productivity Application Platform as a Service” rangsorolásában, és szintén két egymást követő évben vezető helyen áll a Gartner „Magic Quadrant for Mobile App Development Platforms” listáján.

Az ügylet zárása a szokásos feltételektől függ és várhatóan 2019. pénzügyi év első negyedében megtörténik. Siemens jelentős szinergiák elérésére számít, a bevétel növekedés és a várható marzsbővülés kombinációjából, 0,5 milliárd eurót meghaladó nettó jelenértékkel. Ezen túlmenően a tranzakció a zárástól számított négy éven belül járulékos eredményt hoz az egy részvényre jutó bevételben (EPS accretive). Derek Roos marad a vállalat vezérigazgatója és csatlakozik a Siemens PLM szoftver felső vezetői csapatához.

A MindSphere-ről további információt talál ezen az oldalon: http://www.siemens.com/mindsphere

www.siemens.hu   


Cégfelvásárlás ; NEWS: ; IT, informatika ; Internet ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk, segítjük.

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.huSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre