Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Szinte mindegyik ügyfelünk vidéki, szeretünk vidékre felmenni.
8 % feletti hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 17 M Ft/év bevétellel, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   Ipari céget keresünk   Eladó ipari cégek   Eladó ipari ingatlanok   Hirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hírek közzététele  Hirdethet  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Autó, jármű   Automatizált vezetés   Robot   MI   3D nyomtatás   Cégfelvásárlás  Riport  

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2018.12.11.
Kereső

IpariCégek.hu érdekeltség:
EladóCégek.hu: Hogyan
tudja jól eladni ipari cégét?


Ipari cégeladásról egyszerűen:
a CégeladásBlog.hu, a www.eladocegek.hu oldalain.


IpariCégek.hu érdekeltség:
Ipariingatlanok.hu hirdetések:


Tulajdonosi Hirdetések (H.)
HIRDETHET: Tulajdonos (H.)

Telek ingatlanok:
Telekingatlanok.hu


IpariCégek.huTérkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Ipartörténet:
- Retro Design Center
- Maróti Motorgyűjtemény

- IpariCégek.hu:
. Múzeum, ipartörténet
- Ipartörténet videók
Segítség a honlap használatához
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;
- aldomain.ipari.hu listái ;

IpariCégek.hu

A Siemens szoftveres megoldása segít a városi levegőminőség javításában
2018.07.27
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens által a szingapúri World Cities Summit (WCS) csúcstalálkozón bemutatott, City Air Management (CyAM) elnevezésű új szoftvermegoldás segít kezelni a növekvő városi légszennyezettség problémáját, és lehetővé teszi a szigorúbb levegőminőségi előírások hatékonyabb betartását.

A felhőalapú CyAM a városokban található levegőminőség-érzékelők által küldött adatokat egy áttekintő képernyőn, valós időben jelzi ki, és előrejelzést készít a következő 3-5 napos időszakra. Az előrejelzés mesterséges neurális hálózaton futó algoritmusok alapján, a régebbi és aktuális levegőminőségi adatok, időjárási és közlekedési információk alapján készül. A szoftver a tényadatok és előrejelzések mellett, szükség esetén konkrét megoldási javaslatokat is felkínál a városvezetés és döntéshozók számára a levegő nitrogén-oxid és szállópor-koncentrációjának csökkentése érdekében.
 
Az adatok önmagukban csak számsorok, nyersanyagok. Az adatokban rejlő potenciál kiaknázásához fontos az adatok megfelelő gyűjtése, elemzése és következtetések levonása, majd az ebből adódó lehetőségek szimulálása és áttekintése” – mondta Roland Busch, a Siemens AG technológiai vezetője és igazgatósági tagja. „Ez teszi a City Air Management megoldásunkat igazán egyedivé. A CyAM a városok számára a levegőminőség javításához jelenleg elérhető legintelligensebb és leghatékonyabb eszköz."
 
A CyAM képes például a levegőminőség-érzékelőktől kapott adatok alapján egy 17 tételes listából kiválasztani és javasolni a levegőminőség javítását célzó, legjobbnak ígérkező, és rövid úton életbe léptethető intézkedést – ilyen lehet többek közt a behajtási zónák kijelölése, sebességkorlátozások bevezetése, a tömegközlekedés ingyenessé tétele korlátozott időszakra. A városok az intézkedésekkel kapcsolatos tapasztalataikat később a közép és hosszú távú stratégiai tervezésük során is felhasználhatják. A CyAM a Siemens által fejlesztett, nyílt, felhőalapú operációs rendszert, a MindSphere-t használja.
 
A Siemens július 10-én együttműködési megállapodást írt alá a Sino-Singapore Guangzhou Knowledge City Investment and Development Co., Ltd.(GKC Co) és az Ascendas-Singbridge társasággal a CyAM üzembe helyezéséről a közös fejlesztésű Zöld Város Digitális Platform (Green City Digital Platform) részeként, Sino-Singapore Guangzhou Knowledge City (SSGKC) városában. A Pearl-folyó torkolatánál elhelyezkedő SSGKC a tervek szerint 15-20 éven belül félmilliós lakosú, modern nagyvárossá fejlődik, amely a tudásalapú gazdaság fiatal és tehetséges szakembereinek ad majd otthont.
 
A Zöld Város Digitális Platform (Green City Digital Platform) az új város szoftvermenedzsment és digitalizációs platformja, amely Big Data elemzés és mesterséges intelligencia felhasználásával testreszabott és gazdaságos megoldásokat kínál a fenntartható városfejlesztéshez és a levegőminőség-ellenőrzéshez, az SSGKC várostervezési szabályzataival és elvárásaival összhangban.
 
A GKC Co. és a Siemens emellett megállapodott a The Siemens Green City Digital Exhibition Center kialakításáról az SSGKC-n belüli integrált üzleti park, az Ascendas OneHub GKC területén. Az ázsiai és csendes-óceáni térségben első és egyedi Siemens Green City Digital Exhibition Center valós idejű levegőminőségi adatokat szolgáltat rövid, közép és hosszú távon, az adatokat értékeli, előrejelzéseket készít és javaslatokat fogalmaz meg technológiai intézkedésekre. Az új központ hozzájárul az SSGKC terveinek megvalósításához, a fenntartható és környezetbarát város kialakításához és működtetéséhez. A mintegy 250 négyzetméteres alapterületen működő központ várhatóan 2019 elejére készül el.

Nina Yang, az Ascendas-Singbridge fenntartható városfejlődésért felelős vezérigazgatója és a GKC Co. elnöke elmondta: „Az SSGKC élen jár az intelligens és zöld technológiák átvételében, stratégiai platformot kínálva a Siemens és más társaságok számára az új megoldások bevezetéséhez. A legmodernebb megoldások révén az SSGKC tovább erősíti innováció-alapú működését, és újabb lépéssel kerül közelebb víziójának megvalósításához, ahhoz, hogy fenntartható és tudásalapú városként maximálisan kiaknázza a digitális gazdaság kínálta előnyöket."

www.siemens.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Mesterséges intelligencia ; IT, informatika ; Internet ; Ipari hírek ; Business

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

¤ Ipari cégetkeresünk
¤ Eladó ipari cégek
¤ Eladó ipari ingatlanok
2019.01.23-26., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert


Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

Hungexpo
HUNGEXPO

Eladó Kúria
teljes berendezéssel:
Kúria eladó teljes berendezéssel

Kiemelt technológiai hírkategóriáink:
- Autó, jármű, közlekedés
- Automatizált vezetés

- Robot, automatika
- Mesterséges intelligencia
- Kiterjesztett valóság (AR)
- Virtuális valóság (VR)
- 3D nyomtatás

- Mágnes, MR, MRI
- Lézer
- Ultrahang
- Radar

- Energia, közmű, akkumulátor
- Solar

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hírek közzététele   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Autó, jármű   Automatizált vezetés   Robot   MI   3D   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Ipari Blog   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre