Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 % hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   Ipari céget keresünk   Eladó ipari cégek   Eladó ipari ingatlanok   Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.03.19.
Kereső

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Tartós versenyképesség a közös értékrenden és a vállalati értékeken alapuló szövetség jegyében: a Continental új módon egyesíti erőit a jövő mobilitása érdekében
2018.07.18
Forrás: Continental, Sajtóközlemény
¤ A Continental igazgatótanácsa a vállalat történetének egyik legnagyobb szervezeti átalakításáról döntött
¤ Új, holding szerkezet: három üzleti alappillér a Continental AG égisze alatt

¤  A Powertrain részleg önállósodása új cégnév és új vezetés alatt 2019 elejétől - részleges tőzsdei bevezetés előreláthatólag 2019 közepétől
¤  A Chassis & Safety, illetve az Interior autóipari részlegek átszervezése - egy autóipari kutatási és fejlesztési központ létrehozása
¤  A Rubber terület a Tire és a ContiTech részlegekkel együtt továbbra is önállóan működik majd
¤  Dr. Elmar Degenhart, vezérigazgató: „A mostani változások tartósan növelik a Continental sikeres, közös értékrenden és vállalati értékeken alapuló szövetségének versenyképességét.

Hannover, 2018. július 18. A Continental technológiai vállalat igazgatótanácsa a vállalat történetének egyik legnagyobb szervezeti átalakítására szánta el magát. Ily módon a DAX által jegyzett vállalat továbbra is gyorsabban fog gyarapodni annál, mint ahogy fontos piacai és új növekedési lehetőségei kimerülnének a mobilitás jövőbeni döntő területein.

Ez a döntés a Continental AG holdinggá való átalakítását követeli meg az új, „Continental Csoport” esernyőmárka égisze alatt. Ez a márka három, vállalati területnek nevezett üzleti alappilléren nyugszik majd. Ez a három terület a Continental Rubber, a Continental Automotive és a Powertrain. A jelentéstételi rendszer és az új megnevezések használata 2020-tól kezdődően lép életbe. A vállalati területek felépítését fokozatosan hajtjuk végre, illetve módosítjuk, ahol szükséges. Ez a változás a Continental AG felügyelőbizottságának jóváhagyását igényli, akárcsak a jelenlegi Powertrain részleg új cégnév és vezetés alatti önállósodása is, ami 2019 elejéig meg fog történni. A részleges tőzsdei bevezetés előreláthatólag 2019 közepétől válik lehetségessé.

Ezenkívül a Chassis & Safety és Interior részlegek átalakítására is sor fog kerülni 2020 elejéig. Ezekből két üzletág jön majd létre, amelyek az Autonomous Driving Technologies, illetve a Vehicle Networking Technologies elnevezést kapják. Tevékenységüket a jövőbeni Continental Automotive vállalati terület fogja ellenőrizni. Mindkét üzletág élvezi majd egy újonnan létrehozott járműipari kutatási és fejlesztési központ támogatását.

A két jelenlegi részleg, az Tires (jövőbeni elnevezése: Tire Technologies), és a ContiTech változatlanul megmarad saját, önálló szervezeti formájában. Tevékenységüket a jövőbeni Continental Rubber vállalati terület fogja ellenőrizni.

A mai nap történelmi jelentőségű a Continental számára. Teljes gőzzel elindulunk a mobilitás felé. A változásra való hajlandóságunk és a változásra való képességünk olyan kiemelkedő versenyelőnynek számít, amelyet most maximálisan ki tudunk aknázni. Új felépítésünk lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető legrugalmasabbak legyünk és a leggyorsabban reagáljunk. A Continental sikeres, közös értékrenden és vállalati értékeken alapuló szövetségében meg tudunk felelni a követelményeknek, és tartósan versenyképesek tudunk maradni. Mindez további, előremutató és innovatív csúcsteljesítményekre sarkall bennünket. Ezzel a szövetséggel új, ígéretes perspektívákat tudunk nyitni vásárlóink, munkatársaink, befektetőink, valamint az összes érintettünk számára” – mondta Hannoverben Dr. Elmar Degenhart, a Continental igazgató tanácsának elnöke.

A következő évtizedben és azt követően a járműipar 130 éves történelmének legnagyobb és legmélyrehatóbb változásán megy keresztül világszerte. Időben és felkészülten nézünk elébe ennek a változásnak. Teljes erővel és bizalommal, másoknak is utat mutatva, aktívan veszünk részt benne” – tette hozzá, továbbá rámutatott arra is, hogy a most meghozott, nagy horderejű döntések alapos, hónapokig tartó előkészítő munkát tesznek szükségessé.

A hajtásrendszer terület összehangolása a piac és a vásárlók igényeivel

Amennyiben a Continental AG felügyelőbizottsága a jóváhagyását adja, a jelenlegi Powertrain részleg új cégnéven történő önállósodása 2019 elején kezdődik meg. Az új Powertrain vállalat vezetését Andreas Wolf (57) fogja átvenni. Jelenleg ő felel az Interior részleg Body & Security üzleti egységéért.

A Powertrain leendő feladatai közé tartozik a belső égésű meghajtásokkal való eddigi üzleti tevékenység mellett a hibrid- és elektromos hajtásokkal való teljes jövőbeni üzleti tevékenység, valamint az akkumulátorokkal kapcsolatos összes folyamatban lévő tevékenység. Idetartozik például a nemrég bejelentett közös vállalat is, amely a 48 voltos akkumulátoros rendszerekért felel.

Ezzel egyidejűleg a Continental a részleges tőzsdei bevezetésre is felkészíti az új Powertrain vállalatot, amire akár 2019 közepétől sor kerülhet. A Continental azonban közép-hosszútávon nem szándékozik átengedni a Powertrain vállalat ellenőrzését.

A Continental e változás után is el tudja képzelni, hogy az új vállalati területen belül a jövőben önállóan gyártson akkumulátorcellákat. A vállalat olyan akkumulátorokban gondolkodik, amelyek szilárd anyagból állíthatók elő (Solid State technológia). Ennek előfeltétele egy vonzó üzleti modell megléte. Az erre vonatkozó döntés meghozatalára előreláthatólag csak 2020 után kerül sor.

A Powertrain tervezett szervezeti változtatásaira a 2018. április 18-án nyilvánosságra hozott, a munkavállalói képviselőkkel közösen elfogadott „Continental in Motion – jövőbeni szövetség” nevű dokumentum sarokpontjai vonatkoznak.

Az önállósodás oka a hajtásrendszer üzletág előrelátható változása. A piac fejlődésére e téren a károsanyag-kibocsátási határértékekkel kapcsolatos politikai előírások lesznek irányadóak. A politikai döntéshozók különösen a vezető piacokon, tehát Európában, Észak-Amerikában, Kínában, Japánban és Dél-Koreában, valamint India növekvő piacán eltérő a szabályozási változások végrehajtásának üteme. Ez nagyfokú rugalmasságot követel az iparágtól, hiszen gyorsan és egyéni módon kell reagálnia a különböző piacok, szabályozó hatóságok, társaságok és vásárlók igényeire.

A Chassis & Safety és az Interior részlegek átszervezése

A két további, jelenleg Chassis & Safety és Interior néven működő járműipari részleg tevékenységi köreinek és feladatainak a piacok változó követelményeihez és jövőbeni lehetőségeihez kell igazodniuk. 2020 elejéig két újonnan létrehozott üzletágra fogjuk osztani őket Autonomous Driving Technologies, illetve Vehicle Networking Technologies néven.

Az Autonomous Driving Technologies üzletág a jövőben az automatizált és autonóm vezetést foglalja magába, továbbá minden ismert alvázfunkciót, így például az elektronikus és hidraulikus fékekkel, a stabilitásszabályozó rendszerekkel, valamint a futómű-szabályozással és a felfüggesztéssel kapcsolatos funkciókat. A Vehicle Networking Technologies üzletág a járművek belső hálózati összekapcsolásával, valamint a járművek más járművekkel és a közlekedési infrastruktúrával történő összekapcsolásával összefüggő üzleti tevékenységért felel. Az erre vonatkozó részletek kidolgozására és bemutatására előreláthatólag 2019 közepéig sor kerül.

A Continentalnak mindenekelőtt az a célja ezzel az átszervezéssel, hogy az üzletágait az előremutató technológiák segítségével továbbra is jövedelmező növekedésre programozza, és ezt a növekedést, valamint a jövőbeni növekedési lehetőségeket még gyorsabban és hatékonyabban tudja kiaknázni. A technológiai vállalat az új járműipari üzleti egységgel (vagyis a Powertrain részleg nélkül) a közel 19 milliárd euróról (2017) közel 30 milliárd euróra (2023) történő forgalomnövekedésre számít.

A járműipari kutatási és fejlesztési központ felállítása az autóipar átalakítását szolgálja. Ez az új terület a jelenlegi Interior és Chassis & Safety részlegek fejlesztési funkcióit, valamint a jelenlegi központi funkciókat fogja össze. Ennek során a funkciók operatív újraértékelésére és megerősítésére is sor kerül. Hozzávetőleg 12 – 15 ezer szoftver- és hardvermérnök képezi majd közösen azt a világméretű Continental központot, amely az előzetes fejlesztésért és az alkalmazásfejlesztésért fog felelni.

Emellett mindkét új üzletágban, az Autonomous Driving Technologies és a Vehicle Networking Technologies üzletágban is még összesen mintegy 17 ezer mérnök dolgozik majd.

Ennek a K&F összevonásnak az a célja, hogy maximális termelékenységet lehessen elérni a kutatásban és a fejlesztésben, illetve hogy a Continental szempontjából fontos iparágakban irányadó jelleggel rövid és zökkenőmentes termékbevezetés valósuljon meg. Ez elsősorban úgy történik, hogy a K&F erőforrások teljesen a járműben és annak környezetében lévő funkciókra koncentrálódnak, függetlenül attól, hogy e funkciók később mely elektronikai modulokhoz és rendszerekhez rendelődnek hozzá. Ez a funkcióorientált szemlélet megkönnyíti az olyan előremutató megoldások kidolgozását, amelyek nagyobb biztonságot, kényelmet és összehangoltságot eredményeznek a közúti forgalomban.

Rubber terület: Continental tulajdonában marad az alapegység

A Tires (amely a jövőben a Tire Technologies nevet viseli majd) és a ContiTech részleg a jelenlegi Rubber csoport részét képezi, amely az üzleti tevékenységét „vállalati területként” új, Continental Rubber néven fogja folytatni. Mindkét üzletág továbbra is a kaucsuk és műanyag alapú technológiai termékek fejlesztésére specializálódik.

Ez az üzleti egység – amely a 147 éves hannoveri vállalat magja és forrása – a Continental tulajdonában marad. Kisebbségi részvények – például tőzsdei bevezetésen keresztüli – kibocsátását jelenleg nem tervezzük, azonban a jövőre nézve szóba jöhet ez a lehetőség. A Continental néhány éve már előkészítette ennek az üzleti egységnek a lehetséges, jogilag megvalósuló önállósodását. Jelen pillanatban nem szükségesek további lépések ennek érdekében.

www.continental.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Önvezető ; Robot, automatika ; IT, informatika ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Continental

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásraEladó domainek:
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, ipariingatlanok.com, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar Napjai

2017.04.05-09., Hungexpo:
Construma

Hungarotherm

Reneo

Otthon Design

Construma Kert


2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre