Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.07.18.
Kereső

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

igm csiszolórobotok
2018.07.16
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Aki gyakorlott a fémek és hegesztési varratok kézi csiszolásában (köszörülésben) az gyakran találkozik az alábbi jelenségekkel:

¤  más állásokkal összevetve csiszoló munkakörökben a magasabb bérek ellenére még mindig nagy a munkaerő fluktuáció;
¤  nagyfokú leterheltség és a rossz munkakörülmények a fő okai a csiszolásnál kialakult munkaerő hiánynak.
¤  az ipari folyamatok felgyorsula és a képzettségi szint növekedése jelentős foglalkoztatási problémát okoz és ezzel erős korlátot szab a csiszoló iparban.

A hagyományos csiszoló munkafolyamatokat elsősorban manuális módon végzik. A rossz munkakörülmények mellett problémát jelent az alacsony hatékonyság, a magas gyártási költségek, valamint a szubjektív tényezők, melyek jelentősen befolyásolják a termék minőségét. A csiszoló iparnak ezért mielőbb automatizálásra van szüksége, hogy jobb minőséget tudjon biztosítani.

Objektív, vezérelhető felszereltség.

Ezen probléma megoldásához az igm automatikus csiszolórobotot fejlesztett ki. A rendszer egy olyan nagyterhelhetőségű robotból áll, amely egy szinkronizált forgatós pozicionálóval rendelkezik és nagy térben, nagy területen képes automatikusan csiszolni. Precíz robotvezérléssel komplex munkadarabok is megmunkálhatók. Ezen automatikus csiszoló megoldás hatékony válasz a hagyományos manuális iparban kialakult súlyos problémákra és elkerülhetetlen trendként jelentkezik a csiszoló iparág fejlesztésében.

A piacon már mai is találhatók automatikus csiszoló berendezések, ahol általánosan távolságvezérlést alkalmaznak. A robot ekkor csak a csiszolási hosszúságát veszi figyelembe és a  lecsiszolt anyagmennyiséget  robotmozgás jelei vezérlik. A munkadarabok egyenetlen formája azonban hibaforrást jelent, melyet a távolságvezérlés nagy mennyiségek esetén nem kompenzálhat.

Az igm robot a csiszolófolyamat vezérlésénél egy olyan adaptív érintkező karimával (ACF) rendelkezik amely biztosítja a pneumatikus csiszoló orsó rugalmas erőszabályozó funkcióját és ezzel a szerszám és megmunkált felület közötti távolság mindig konstans marad. A csiszolószalagok kopása ezzel kompenzálásra kerül és így különböző komplex felületek is megmunkálhatók.

Az igm csiszolórobot különbőző konfigurációjú csiszoló szerszámokkal és kalibráló szerszámokkal szerelhető fel. Hosszú egyenes hegesztő varratoknál olyan nagy szerszámokat alkalmaznak, melyekkel rövid idő alatt relatív nagy anyagmennyiséget lehet lecsiszolni. Komplex, hajlított  hegesztő varratoknál a folyamatot kisebb szerszámok rugalmasságával lehet kiegészíteni.

A kalibrálószerszám a munkadarab és szerszám közötti eltolódásokat szenzor segítségével pontosan kiszámolja és kompenzálja, mellyel nemcsak a hardverelétérésekből adódó minőségi problémák kerülhetők el, de megszűnik a manuális kalibrálásra fordított idő is.

A felhasználói programozás tekintetében az automatikus csiszolórobot offline is programozható, az optimális robotpálya, csiszolási út és a lehordott anyagmennyiség szimulálható. Ezzel a helyszínen jelentősen lecsökken a gép és kezelő személyzet biztonsági rizikója is.

A csiszoló robotcella az ipar 4.0 logosztikai rendszerben „i4i“ szoftverrel vezérelhető, a munkadarabok berakása és kivétele jól automatizálható.

A csiszolási paramétereket és vészjelző információkat a statisztikai funkciók jelenítik meg. A csiszolás így önálló gyártási lépésként teljesen automatikusan végezhető, amivel a hatékonyság javul és ezzel a gyártási költségek is csökkenhetnek.

www.igm-group.com 


NEWS: ; Robot, automatika ; IT, informatika ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Ipari hírek ; Business ; igm

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu

2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2019.08.02-04.

2019.08.17., Zákányszék:
Zákányszéki TraktorShow
MASCUS

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre