Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 % hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.03.20.
Kereső

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

A Hankook bemutatja új négyévszakos Kinergy 4S² abroncsát
2018.06.06
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Az év 365 napján biztos teljesítmény abroncscsere nélkül – erre fejlesztették ki a Hankook legújabb négyévszakos abroncsgenerációját.

Több, mint 20 év tapasztalattal a négyévszakos abroncsok termékkategóriájában, az abroncsgyártó egyike az úttörőknek ezen a területen. A speciálisan európai útviszonyoknak megfelelő Kinergy 4S² fejlesztése során a Hankook mérnökei minden szakértelmüket bevetették. Új, V-alakú mintázati elrendezéssel és természetes olajszármazékokból készült, rendkívül korszerű futófelületi keverékkel az új Kinergy 4S² egész évben stabil menet- és fékteljesítményt biztosít az Európában rendszeresen előforduló szélsőséges hőmérsékleti tartományokban is. A 2018 júniusi piaci bevezetéstől kezdve 17 népszerű méretben, 14 és 17 coll között kapható. Az év végéig a választék további 43 mérettel bővül, egészen 20 collig.

Németország, Neu-Isenburg, 2018. Június 6. – A prémium abroncsgyártó Hankook a most már ötödik generációs, de teljesen új fejlesztésű, négyévszakos Kinergy 4S² abroncsát különösen a minőség- és költségtudatos autóvezetők számára kínálja, akik lemondanának a félévenkénti abroncscseréről, a kiegyensúlyozott teljesítményről és biztonságról azonban nem. Annak érdekében, hogy mindenféle időjárási körülményhez és hőmérsékleti adottságokhoz megfelelően legyen kialakítva, az új Kinergy 4S² rendkívül kiegyensúlyozott és állandó teljesítmény-jellemzőket mutat minden évszakban. A négyévszakos abroncsokban először a Hankook által alkalmazott, forgási irányhoz kötött futófelületi mintázat, valamint a különlegesen innovatív polimer-szilika kötésű abroncskeverék teszi lehetővé ezt.

Különösen az egyre változékonyabb európai időjárási viszonyok között, valamint inkább városi közlekedésben történő alkalmazás esetén jelent a termék vonzó alternatívát a törvényeknek megfelelő egész éves mobilitás biztosítása terén. A hópehely jelölésnek (3PMSF) köszönhetően, mely 2018 január óta Európában kötelező a téli abroncsok számára, ezt a gumiabroncsot olyan országokban is egész évben engedélyezett használni, ahol az útviszonyoktól vagy évszaktól függően téli gumiabroncsok használata kötelező.

Klaus Krause mérnök, az európai Hankook fejlesztési központ vezetője Hannoverben hangsúlyozta: „Mérnökeink csapata a Kinergy 4S² számára több mint 20 éves szakértelemre támaszkodhatott a négyévszakos abroncs területén. Ennek eredménye egy teljesen új fejlesztésű termék, mely az innovatív abroncskeverék segítségével és a speciális kialakítású futófelülettel az időjárási körülményektől és a hőmérséklettől függetlenül rendkívül stabil teljesítményt biztosít.

Négyévszakos abroncsként a Kinergy 4S² valóságos univerzális termék, mely az abroncsok különböző nyári és téli jellemzőit kombinálja anélkül, hogy a hőmérsékleti változások befolyásolnák a teljesítményét. Mindemellett nedves, száraz és havas úton egyaránt megbízható teljesítményt nyújt.

A vizes úton való biztonságos vezetést többek között a futási irányhoz kötött futófelületi mintázat biztosítja. A V-alakban egymásba kapaszkodó mintaelemek magas szintű menetstabilitást nyújtanak. Különlegesen széles, kétlépcsős mintaárkok választják el ezeket egymástól, melyek zuhogó esőben is optimálisan vezetik el az esővizet oldalra. Az elvezető rendszer megakadályozza a vízen siklást és a latyakot is hatékonyan vezeti el a futófelület alól. A futófelület említett jellemzőit egy friss fejlesztésű, nagy sűrűségű szilika-polimer kötésű gumikeverék is támogatja, mely többek között a természetes, újra kinövő nyersanyagok magas arányának köszönhetően nagyon jó vizes tapadást biztosít nano-szinten.

A természetes és szintetikus high-tech tartalmú anyagok ugyanilyen kombinációja szintén pozitív hatással van a Kinergy 4S² száraz teljesítményére. A Hankook keverékszakértőinek sikerült elérniük, hogy az új négyévszakos abroncs futófelülete nagyfokú merevséget mutasson, és ennek köszönhetően kanyarokban extra stabilitást, száraz útfelületen jobb kormányzási pontosságot, illetve hőmérséklettől függően nagyfokú tapadást biztosítson. Ezt a nagyfokú merevséget a mintaelemek masszív szerkezete és elrendezése is elősegíti. A Hankook mérnökei így azt is el tudták érni, hogy a fékutak száraz úton és magas hőmérsékleten rövidek maradjanak, illetve az abroncs vállrésze megfelelő tartást biztosítson, ami összességében előnyösen befolyásolja a száraz kezelhetőségi jellemzőket.

A futófelület közepén cikk-cakkban futó mintaelemek változatos elrendezése ezen felül alacsonyabb zajkibocsátást tesz lehetővé az előző futófelülethez képest. A funkcionális polimerek nagy sűrűségű kapcsolódást biztosítanak a szilíciumdioxid szerkezetekben. Így fennmarad a rugalmasság, miközben a gördülési ellenállás csökken, és az abroncs természetes öregedési folyamatát az egyes alkotóelemek stabil kémiai kapcsolata lelassítja. Ennek is pozitív a hatása a futásteljesítményre. A Kinergy 4S² rendkívül ellenállóképes és csökkentett súrlódásnak köszönhetően hosszú élettartamot és jó gazdaságosságot biztosít.

A négyévszakos abroncsoknál fontos, hogy a gumikeverék alacsony hőmérsékleten rugalmas maradjon, és ne keményedjen ki. Az abroncs futófelületén csak így biztosítható a megfelelő mennyiségű érintkezési pont ahhoz, hogy a megfelelő tapadás a biztonságos vezetéshez mínusz fokokban is biztosított legyen. A finom 3D-s lamellák a futófelület középső részén magasítják a felületet és optimálisan kapaszkodnak bele a hóba. A különleges, 3D-s hullámos elrendezés nem csak télen tartja stabilan fékezés közben a Kinergy 4S² abroncsot, rövid fékutakat biztosítva, hanem csökkenti a lamellák elhasználódását is az abroncs magas hőmérséklet melletti nagy terhelése esetén. Az optimalizált futófelület a V-alakú keresztmintaárkokkal emellett optimális kezelhetőséget tesz lehetővé jó oldaltartás mellett havas utakon.

A futófelületi mintaárkokba bizonyos távolságonként elhelyezett speciális, téli kopásjelzők (Winter Tread Wear Indicators - WTWI) hópehely piktogrammal ezen felül lehetővé teszik a vezetőnek, hogy gyorsan és egyszerűen ellenőrizze a jó téli jellemzők tekintetében elengedhetetlen minimális profilmélységet.

A 2018. júniusi piaci bevezetéshez a Hankook Kinergy 4S² választéka eleinte 17 méretből fog állni, 14 és 17 coll között, 45 és 65 közötti sorozatokban, 175 és 255 közötti futófelületi szélességgel és T, H ill. V, W sebesség index-szel. 2018 második félévétől a választék 64 méretre bővül, 14 és 20 coll között, részben Y sebesség index-szel is.

A Hankook Tire vállalatról

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 22.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Németországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Magyarországon, Csehországban, Oroszországban, Törökországban, Svédországban, Ukrajnában és Lengyelországban vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 30 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják.

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az ISO 9001:2008., ISO/TSO 16949:2009. minőségi és az ISO 14001:2014. környezetvédelmi tanúsítvánnyal. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

www.hankooktire.com/hu     


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; Hankook Tire

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásraEladó domainek:
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, ipariingatlanok.com, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu2017.04.05-09., Hungexpo:
Construma

Hungarotherm

Reneo

Otthon Design

Construma Kert

2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar Napjai


2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre