Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 % hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.03.20.
Kereső

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

A Hankook új prémium első gyári felszerelésként szállítja a Ventus S1 evo² SUV és winter i*cept evo² SUV modelleket
2018.05.30
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A BMW X3 jelenlegi generációját 2017 novembere óta szállítják új tulajdonosaik számára, többek között a Hankook nyári abroncsaival, 225/60 R18 104 W XL méretben vagy téli abroncsaival, 225/60 R18 104 H XL méretben.

Világszinten több mint 1,5 millió értékesített példánnyal a piaci bevezetés óta a BMW X3 kategóriájának egyik legkedveltebb autója. A BMW X3-nak a márkára jellemző menetdinamikájához, valamint agilis kezelhetőségi jellemzőihez a Hankook Ventus S1 evo² SUV és winter i*cept evo² SUV abroncsok is hozzájárulnak. Ezek személyautós változatukban első gyári felszerelésként többek között a BMW 7-es zászlóshajón bizonyították már képességeiket.

Németország, Neu-Isenburg, 2018. május 30. – A Hankook újabb első gyári felszerelésre kapott megbízást, ezúttal a BMW X3 aktuális modelljéhez, nyári és téli abroncsokkal egyaránt. Az idén a kedvelt SUV járműszegmens a teljes személygépkocsi-termelés 25 százalékát is elérheti Európában. A Hankook külön ehhez a kategóriához kínálja ultra-nagyteljesítményű (UHP) abroncsait SUV változatban is. A BMW csoport hamar felismerte a sokoldalú járműkategóriában rejlő lehetőségeket, és a BMW X3 előző modellváltozatával nagy sikert ért el. A BMW X3 harmadik generációjának gyári abroncsokkal való felszereléséhez a gyártó többek között a Hankook márka mellett döntött. A BMW X3 dinamikus, sportos viselkedését a Hankook nyári Ventus S1 evo² SUV (225/60 R18 104 W XL méretben) és téli winter i*cept evo² SUV abroncsai is támogatják (utóbbi 225/60 R18 104 H XL méretben).

A BMW csoport különösen a nyári abroncsok terén kérte a Hankook mérnököket egy olyan termék kifejlesztésére, amely nagy teljesítményt nyújt, anélkül hogy ez a kényelem rovására menne, és így nem pusztán a márka sportos igényeinek felel meg, hanem a BMW X3 kényelmes, mégis agilis karakteréhez is illeszkedik.
E követelmények kielégítése érdekében a Ventus S1 evo² SUV abroncsot a BMW X3-hoz többek között egy speciálisan módosított peremmag betéttel látták el. Ezt különösen sportosabb vezetők számára tervezték, így megfelelő merevséget és magas fokú kormányzási pontosságot biztosít, ami megfelel a jármű menetdinamikájának, ennek ellenére lágy rugózást nyújt az autó nagyobb tömege ellenére is. A magas hőmérséklettel szembeni ellenállóképességet, amire a Ventus S1 evo² SUV-nak a 270 km/h-ig engedélyezett menetsebesség mellett szüksége is van, egy különleges fejlesztésű, hőálló hibridszövet biztosítja. A rendkívül jó kezelhetőségi jellemzőket emellett az oldalfal alsó részének nagyfokú merevsége teszi lehetővé.
A többrétegű futófelületi szerkezet segítségével a gördülési ellenállást is jelentősen csökkenteni lehetett. Ugyanakkor a nedves úton nyújtott tapadást a futófelületi keverék növeli, és ezzel optimálisan kiegészíti a BMW X3 biztonsági jellemzőit.
Az alapkivitelbe tartozó akusztikai üvegezésű szélvédőhöz illeszkedően a gumiabroncsok is rendkívül alacsony gördülési zajt bocsátanak ki. Az innovatív, DTM által inspirált 3 rétegű mintaelem-kialakítás a speciális, lépcsőzetes elrendezéssel a külső bordarészeken az abroncs előrehaladott kopása mellett is jobb felfekvő felületet biztosít, és így a teljes élettartama során magas vonóerőátviteli teljesítményt garantál.

- A 7-es BMW-t követően a BMW X3 modellen is mind a nyári, mind pedig a téli abroncsainkkal képviseltethetjük magunkat, ami az abroncsfejlesztőink mérnöki teljesítményét dicséri, egyben a termékeink kiváló minőségét bizonyítja. – nyilatkozta Tony Lee, a Hankook Tire Europe marketing és értékesítési igazgatója. Különösen a rendkívül fontos európai piacon mutatkozik meg a Hankook számára, hogy kifizetődő volt a befektetés a saját finnországi, Ivaloban működő „Technotrac“ téli tesztpályánkba, mely a téli abroncsok szegmensében az első gyári felszerelésű abroncsok fejlesztéséhez is nagyon jó alapot biztosít.

A nyári abroncsokhoz hasonlóan a csillag jelöléssel ellátott winter i*cept evo² SUV is úgy lett kialakítva, hogy a BMW X3 menetdinamikáját téli körülmények között is optimálisan támogassa. A fejlesztés soránaz alacsony gördülési ellenállás mellett különösen a jó úttartást tartották szem előtt. A teljes futófelületen elrendezett 3D-s lamellák a mintaelemek mozgásának minimalizálásából következően csökkentett súrlódás által további menetstabilitást nyújtanak, és a futófelület szélének maximalizált hatásfokának köszönhetően az általános kezelhetőséget is javítják. Bevetésre került még egy nagy diszpergáló képességű nano-szilika keverék, mely alacsony hőmérsékleten megakadályozza az abroncs kikeményedését, így az abroncs felfekvő felülete nagyobb rugalmasságának köszönhetően jobb tapadást biztosít téli és nedves úrfelületeken, ami a rövidebb fékutakban is megmutatkozik. Téli abroncshoz viszonyítva a gördülési zaj kellemesen alacsony, ami növeli a menetkényelmet és csökkenti a környezet zajterhelését.

A Hankook Tire vállalatról

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 22.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Németországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Magyarországon, Csehországban, Oroszországban, Törökországban, Svédországban, Ukrajnában és Lengyelországban vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 30 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják.

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az ISO 9001:2008., ISO/TSO 16949:2009. minőségi és az ISO 14001:2014. környezetvédelmi tanúsítvánnyal. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

www.hankooktire.com/hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; Hankook Tire

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásraEladó domainek:
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, ipariingatlanok.com, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar Napjai

2017.04.05-09., Hungexpo:
Construma

Hungarotherm

Reneo

Otthon Design

Construma Kert


2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre