Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.09.21.
Kereső

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Siemens megvásárolja az épületautomatizálás és az IoT egyik vezető szoftver keretrendszer szállítóját
2018.05.25
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens megvásárolja a J2 Innovations (J2) vállalatot, az egyik vezető épületautomatizálási és IoT szoftver keretrendszer szállítót, melynek a székhelye a kaliforniai Los Angeles közelében található.

A vállalat tíz éven át meghatározó szereplője volt az Internet of Things (IoT) szoftverágazatnak, de a Fluid INtegration (FIN) Framework technológiájával alapozta meg hírnevét az Egyesült Államokban és a nemzetközi piacokon. Mindkét fél vállalta, hogy az ügylet pénzügyi adatait nem hozzák nyilvánosságra.
 
A J2 Innovations neve gyorsaságot, agilitást és egy olyan élvonalbeli szoftverkeretrendszert jelent, amely bebiztosította a vállalat sikerét” - mondta Uwe Frank, a Siemens Building Technologies Control Products and Systems ügyvezető igazgatója. „Ez az egyesülés kiegészíti a folyamatosan bővülő digitális portfóliónkat és segít, hogy az ügyfeleinknek még jobb IoT megoldásokat kínálva élére állhassunk a digitális átalakulásnak.

Az üzletkötés révén a két fél az Egyesült Államokban új alkalmazottak felvételével, Európában és Ázsiában pedig új irodák nyitásával kívánja tovább bővíteni a J2 globális OEM üzleti tevékenységét. A mozgékonyság fenntartása érdekében a J2 Innovations független jogi személyként és a Siemens Industry, Inc. kizárólagos tulajdonú alvállalataként működik majd.

Egy olyan erős partnerrel együtt, mint a Siemens, kellően fel vagyunk készülve és izgatottan várjuk, hogy a J2 a FIN Framework-kel a következő szintre lépjen” - mondta Jason Briggs, a J2 Innovations elnök-vezérigazgatója.

A FIN a kis és nagy épületek berendezéseinek és automatizálási rendszereinek üzemeltetésére, monitorozására és szabályozására szolgáló következő generációs szoftver keretrendszer. Táblagépen és okostelefonon éppolyan zavartalanul használható, mint egy asztali számítógépen, és beágyazott rendszerekben, szervereken és a felhőben is alkalmazható. A FIN-t több mint 20 országban, globálisan pedig több ezer telepítési helyen, többek között irodákban, magas épületekben, oktatási intézmények területén, kórházakban, adatközpontokban és még sok másfajta épületben használják.

OEM-ek számára a FIN egy teljesen testre szabható szoftver keretrendszert kínál, amellyel a legújabb technológiáknak köszönhetően lerövidíthető a piacra kerülési idő. A rendszerintegrátorok számára a FIN intuitív interfésze és hatékony tervezőeszközei csökkentik az épület automatizálási rendszerek tervezéséhez és üzembe helyezéséhez szükséges munka- és időráfordítást. A végfelhasználók, például az épülettulajdonosok és a létesítmények vezetői, számára pedig a FIN üzemeltetési- és energiaköltségeket takarít meg, miközben biztosítja a komfortot és a rendelkezésre állást.

A Siemens Building Technologies divíziója jelentős beruházásokkal teszi lehetővé a biztonságos digitális termékeket és megoldásokat, hogy 80.000 összekapcsolt épülettel és naponta 400 millió elemzett adatértékkel elősegítse az épületek és az építőipar digitális fejlődését.

A tranzakció várhatóan 2018 májusának végén zárul le.

www.siemens.hu  


Cégfelvásárlás ; NEWS: ; IT, informatika ; Internet ; Ingatlan, építőipar ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu


2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

MASCUS

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre