Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Eladó ipari cégek kínálatunkból: Mezőgazdasági gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Futárszolgálat, 39,9 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Péküzem, 85 M Ft ;
Eladó ipari ingatlan: Veterán autók tárolására ideális 10 ha erdőben 880 nm igényes épület eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk eladó ipari céget Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.02.23.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Siemens additív gyártási hálózatot hozott létre, hogy világszerte átalakítsa a gyártás körülményeit
2018.05.04
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens április 23-án jelentette be egy additív gyártási hálózat létrehozását, ami egy új online együttműködési platform.

A platform célja az, hogy a globális gyáripari szektor számára elérhetővé tegye az ipari háromdimenziós nyomtatással kapcsolatban igényelt tervezési és konstrukciós szakértelmet, ismereteket, digitális eszközöket és termelési kapacitást. A koncepciót első ízben a 2017. évi Hannoveri Vásáron ismertették, a bevezetést pedig 2018 közepére tervezik. A platform indítására április 23-án került sor tervezők és mérnökök, termelő szolgáltatók, 3D nyomtatók eredeti berendezésgyártói (OEM), anyagszállítók és szoftver szolgáltatók számára meghirdetett korai felhasználói programmal, akik csatlakozhatnak az új ökoszisztémához. Felgyorsítva az ismeretek megosztását, valamint racionalizálva, ellenőrizve és biztonságossá téve a jó minőségű funkcionális prototípusok és sorozatgyártásban készült alkatrészek forrásbiztosításával kapcsolatos tranzakciókat és kereskedelmi folyamatokat, a Siemens additív gyártási hálózata csökkenteni kívánja az additív gyártás alkalmazásának általános kockázatát és új üzleti lehetőségeket kíván teremteni a globális gyártási szektor valamennyi szereplője számára.

"Az additív gyártás (additive manufacturing, AM) akkor fog alapvető technológiai változásokat előidézni, ha a mérnökök, tervezők és a berendezések üzemeltetői számára közvetlen hozzáférést biztosítunk a rendkívül értékes szolgáltatásokhoz, a világszerte rendelkezésre álló AM rendszerekhez és a kritikus fontosságú ismeretekhez" - jelentette ki Güngör Kara, az EOS digitális tevékenységeket koordináló vezetője (CDO). "A Siemens additív gyártási hálózata segítheti ezeknek a kapcsolatoknak a kialakítását és elérhetővé tételét az egész piac számára, azzal a céllal, hogy egy okos (smart) és teljes mértékben digitális gyáron belül megkönnyítse az innovatív (AM) technológiával előállított alkatrészek gyártását és a nagy teljesítményű AM gyártócellák létrehozását. Az additív gyártási hálózat partnereként az EOS és Additive Minds elnevezésű tanácsadó egysége a Siemensszel együttműködve igyekszik elérni, hogy az additív gyártás a következő, magasabb szinten valósuljon meg."

"Mivel az innovációs ciklusok egyre rövidebbek lesznek, a vállalatoknak állandóan új elképzeléseket kell kidolgozniuk termékeikkel kapcsolatban, új alapokra kell helyezniük a gyártást és át kell gondolniuk üzleti tevékenységüket" - mondta Jan Mrosik, a Siemens Digital Factory divízió igazgatója. "Az additív gyártási hálózat révén tovább bővül piacvezető digitális vállalati portfóliónk, ahol a valós világot a virtuálissal kapcsoljuk össze. A hálózat olyan helyet biztosít az additív gyártási szektor szereplői - termékgyártók, műszaki vállalatok, automatizálási technológiák szállítói és szolgáltatók - számára, ahol közösen folytathatják alkotói és innovatív tevékenységeiket, és teljesen új üzleti modelleket javasolhatnak."

A Siemens additív gyártási hálózata olyan nyílt ökoszisztémát hoz létre, amely azonnali kapcsolatot teremt a magasan képzett tagok között, lehetővé téve számukra a közös innovációt, valamint új termékek előállítását, felhasználva az additív gyártás legújabb szoftvereszközeit, nyomtatási technológiáit és anyagait. Az alkatrészek vásárlói és a termelő szolgáltatók egyaránt élvezhetik a racionalizált együttműködési, ajánlattételi, beszerzési és megrendelés követési folyamatok előnyeit. Ily módon megkönnyíthető az additív gyártással készülő innovatív termékek tervezése, a fizikai leltározás kiváltása digitális eljárással, valamint a 3D nyomtatást alkalmazó termelés volumenének igény szerinti, gazdaságos csökkentése vagy növelése. Ez jelenti a következő lépést a Siemens elképzelésében, melynek célja a globális gyártási szektor digitális átalakítása, és az ipari additív gyártással készülő, újratervezett alkatrészek leszállításának felgyorsítása.

"A Stratasys és a Siemens közös jövőképpel rendelkezik az additív gyártás iparosításával kapcsolatban, ami egyedülálló előnyöket kínál ügyfeleink számára, mivel így jobb termékeket tudnak előállítani a korábbinál hatékonyabb és gazdaságosabb módon" - közölte Scott Sevcik, a Stratasys Manufacturing Solutions részlegének alelnöke. "A Stratasys rendkívül örül, hogy már a korai szakaszban partnerként részt vehet a Siemens additív gyártási hálózatában. A hálózat kiváló platformot kínál az ökoszisztémához történő csatlakozáshoz, valamint megkönnyíti a hozzáférést az additív gyártási technológiához és elősegíti annak alkalmazását. A Stratasys élenjáró additív gyártási technológiájával és annak alkalmazása során szerzett szakértelemmel lelkesen támogatjuk a Siemens additív gyártási hálózatát, csatlakoztatva hozzá a cég világszínvonalú szolgáltató részlegét, a Stratasys Direct Manufacturing (közvetlen gyártási) divízióját."

Az additív gyártási hálózat újabb lehetőség a Siemens számára, hogy elősegítse a hozzáférést a legújabb ismeretekhez és technológiához. Ez megkönnyíti az ipari additív gyártás alkalmazását, amivel az ügyfelek megvalósíthatják üzleti tevékenységeik digitális átalakítását.

"Az ütemterv szerint haladunk az additív gyártási hálózat létrehozásával, amire egy éve tettünk ígéretet" - mondta Zvi Feuer, aki a Siemens PLM Software üzletágán belül a Manufacturing Engineering Software szervezet rangidős alelnöke. "Az együttműködés az ipar vezető szereplőit és induló vállalkozásokat tömörítő, életteli ökoszisztémával szükséges eleme a tudásbázis építésének és az új, innovatív megoldások gyorsabb bevezetésének. Platformunk egyedülálló lehetőséget biztosít a résztvevők által hasznosítható tudás összegyűjtésére, tárolására és újbóli felhasználására."

"A HP elkötelezett híve a tervezők, gyártók és műszaki szolgáltatók közötti együttműködésnek és problémamentes integrációnak, hogy valóban hasznosíthatók legyenek a 3D nyomtatásban rejlő lehetőségek. A Siemens additív gyártási hálózata az ipar jelentős lépése ebben az irányban" - mondta Michelle Bockman, a HP Inc. 3D Printing Commercial Expansion & Development részlegének vezetője. "A platform felhasználói számára elérhetőek lesznek a HP Multi Jet Fusion 3D nyomtatási technológiájának szolgáltatói, szakértői és eszközei, hogy sikeresen támogassák az additív gyártás alkalmazását."

Jelenleg új partnerek jelentkezését várják a Siemens additív gyártási hálózatával kapcsolatos korai felhasználói program keretében.

www.siemens.hu  


NEWS: ; D nyomtatás ; Fém, gépipar ; Műanyag ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


2020.02.27-03.01., Hungexpo:
Boat Show

2020.04.01-05., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.05.05-08., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.08.07-09., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre