Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 % hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.03.20.
Kereső

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

A Hankook a nyolcadik szezont kezdi meg a DTM-ben és megerősíti nemzetközi részvételét a motorsportban
2018.05.03
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook és a DTM a 2018. május 4-6. között Hockenheimben rendezett futammal a nyolcadik közös szezont kezdi meg.

A prémium abroncsgyártó 2011 óta kizárólagos abroncsbeszállítója a legnépszerűbb nemzetközi túraautó bajnokságsorozatnak, amely tavaly óta a Ventus Race száraz pályás abroncs negyedik generációs változatával fut. A DTM-es versenyautók aerodinamikai leszorító erejének csökkentése miatt még inkább megnő a Hankook versenyabroncsok jelentősége, melyeknek ezáltal még nagyobb mechanikus tapadást kell biztosítaniuk.

Németország, Neu-Isenburg, 2018. 05. 03. – A műszaki szabályozások továbbfejlesztésével a DTM 2018-ban még izgalmasabb és változatosabb lesz. A járművek karosszériáján csökkentették az aerodinamikai alkatrészek számát, emellett a karosszéria alatti mechanikai elemekről is lemondtak. Ennek következtében körülbelül egy harmadával csökken az aerodinamikai leszorító erő, így a kisebb légellenállásnak köszönhetően versenypályától függően nőhet a maximális sebesség. Ezáltal a pilóták vezetői tudása még inkább előtérbe kerül, mivel a kisebb aerodinamikai leszorítóerő mellett teljes egészében ki kell használniuk a Hankook versenyabroncsok magas tapadási szintjét.

A Hankook DTM főmérnöke, Thomas Baltes: „A Hockenheimben végzett tesztek során a csapatok a kerékdőlésszögtől kezdve a rugózáson át a légnyomás beállításáig mindenféle lehetőséget végigzongoráztak, hogy az autókat és a Hankook versenyabroncsokat optimálisan egymáshoz hangolják. Az előző szezonban érvényes műszaki szabályozások idei módosítása miatt csökkent a leszorítóerő, és ezáltal az abroncsszerkezetre ható erők is csökkentek. A vezetőknek és a csapatoknak most még inkább feszegetniük kell a határokat, hogy a kisebb aerodinamikai leszorítóerőt a Ventus Race abroncsok teljesítményével kompenzálják. Ezért aztán megpróbálnak majd a tavalyi évinél alacsonyabb abroncsnyomással futni. A beállítási lehetőségek spektruma összességében szélesebb lett az idei évben. Mindemellett a DTM pilóták nem tudják már 100 százalékosan alkalmazni mindazt, amit 2017-ben a Hankook abroncsokról megtanultak. A 2018-as szezon ennek következtében még érdekesebb lesz, egyelőre minden teljesen nyitva áll, ez pedig pontosan az, amit a rajongók látni akarnak.

Idén a DTM mellett a keretsorozatba tartozó futamok, a FIA Formula 3 Európa-bajnokság, az Audi Sport Seyffarth R8 LMS Cup és a Supercar Challenge powered by Hankook szintén Hankook versenyabroncsokkal futnak majd. Manfred Sandbichler, a Hankook Motorsport európai igazgatója: „Örömmel látjuk a sok különféle versenysorozatot a DTM programban, valamint a nemzetközi versenypályákat az olaszországi Misanoban és az angliai Brands Hatch-ban, melyek az idei szezonban először, illetve ismét bekerültek a versenynaptárba. Ennek köszönhetően még több motorsportért lelkesedő rajongót és nézőt szerezhetünk Európa-szerte. Az a tény, hogy gyakorlatilag az összes versenysorozat a DTM keretprogramban a mi abroncsainkkal fut, a Hankook nagyteljesítményű termékeinek kiváló minőségét és sokoldalúságát is alátámasztja. Emellett azt is bizonyítja, hogy a kutatásba és fejlesztésbe fektetett munkánk továbbra is kifizetődő.

A DTM-ben történő fontos részvétele mellett a Hankook számos más nemzetközi sorozatot is ellát Ventus Race motorsport abroncssorozatával, és folyamatosan építi ki együttműködését a járműgyártókkal és versenyszervezőkkel. A prémium abroncsgyártó már januárban elindította nemzetközi hosszú távú versenysorozatát a 2018-as 24H Dubai futammal, mely a 24H Series powered by Hankook három kontinensen rendezett nyolc futamából az első volt. A VLN megbízhatósági bajnokságra és a 24H Nürburgringra is Ventus Race abroncsokat szállít a Hankook.

Ugyanez vonatkozik az utánpótlás sorozatokra is, mint a FIA Formula 3 Európa-bajnokság, a FIA F4 Spanyolország, az SMP Formula 4, valamint az F4 British Championships certified by FIA, melyek fiatal pilótái a Hankook versenyabroncsok magas szintű teljesítményéből és megbízhatóságából profitálnak. A Hankook többek között az ADAC TCR Germany, a Groupo Peroni Olaszország, vagy a Hollandiában rendezett Supercup Challenge powered by Hankook számára is szállítja nagy teljesítményű termékeit. Az idei évben a prémium abroncsgyártó kizárólagos együttműködésben állapodott meg a Radical autógyárral, melynek keretében új partnerének a nemzetközi versenysorozatokra, mint a North American Masters, a European Masters, illetve a közel-keleti, kanadai, ausztráliai és skandináv kupa-sorozatokra is rendelkezésre állítja Ventus Race sikermodelljét.

Dieter Gass (az Audi Motorsport vezetője): „A tavalyi szezon óta a gumiabroncsok még nagyobb szerepet játszanak, mint a korábbi években. Aki optimálisan használja ki azokat, döntő előnyre tehet szert. A DTM megbízható partnereként értékeljük a Hankook munkáját.

Jens Marquardt (a BMW Motorsport igazgatója): „A DTM versenyabroncsok rendkívül összetett termékek, melyek a legnagyobb igénybevétel mellett és mindenféle körülmények között, alacsony hőmérsékletektől a rekkenő hőségig, optimális teljesítményt nyújtanak. A Hankook a DTM abroncsbeszállítójaként évek óta nagyon jó termékeket állít rendelkezésünkre. Az idei évben a módosított szabályozás és a csökkentett leszorító erő miatt az előző szezonban megszokott adatoktól eltérő paraméterekkel számolunk. Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy Hankooktól az idei évben is kiváló felszerelést kapunk.

Ulrich Fritz (Mercedes-AMG DTM csapatfőnök): „Nagyon örülünk annak, hogy abroncs-beszállítóként ismét a Hankook-kal kezdhetjük az új DTM szezont. Az évek során a Hankook megbízható partnernek bizonyult, aki folyamatosan azon fáradozik, hogy a DTM versenyzést izgalmassá, ugyanakkor biztonságossá tegye.

A Hankook Tire vállalatról

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 22.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Németországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Magyarországon, Csehországban, Oroszországban, Törökországban, Svédországban, Ukrajnában és Lengyelországban vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 30 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják.

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az ISO 9001:2008., ISO/TSO 16949:2009. minőségi és az ISO 14001:2014. környezetvédelmi tanúsítvánnyal. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

www.hankooktire.com/hu     


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; Hankook Tire

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásraEladó domainek:
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, ipariingatlanok.com, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar Napjai

2017.04.05-09., Hungexpo:
Construma

Hungarotherm

Reneo

Otthon Design

Construma Kert


2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre