Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Szinte mindegyik ügyfelünk vidéki, szeretünk vidékre felmenni.
8 % feletti hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 17 M Ft/év bevétellel, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   Ipari céget keresünk   Eladó ipari cégek   Eladó ipari ingatlanok   Hirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hírek közzététele  Hirdethet  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Autó, jármű   Automatizált vezetés   Robot   MI   3D nyomtatás   Cégfelvásárlás  Riport  

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2018.12.11.
Kereső

IpariCégek.hu érdekeltség:
EladóCégek.hu: Hogyan
tudja jól eladni ipari cégét?


Ipari cégeladásról egyszerűen:
a CégeladásBlog.hu, a www.eladocegek.hu oldalain.


IpariCégek.hu érdekeltség:
Ipariingatlanok.hu hirdetések:


Tulajdonosi Hirdetések (H.)
HIRDETHET: Tulajdonos (H.)

Telek ingatlanok:
Telekingatlanok.hu


IpariCégek.huTérkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Ipartörténet:
- Retro Design Center
- Maróti Motorgyűjtemény

- IpariCégek.hu:
. Múzeum, ipartörténet
- Ipartörténet videók
Segítség a honlap használatához
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;
- aldomain.ipari.hu listái ;

IpariCégek.hu

A Siemens teljesen automatizált utasszállító rendszert készít a frankfurti repülőtér számára
2018.03.29
Forrás: Siemens, Hírek
A frankfurti repülőteret üzemeltető Fraport AG cég egy teljes mértékben automatizált Airval utasszállító rendszert rendelt attól a konzorciumtól, melynek a Siemens a vezetője, további tagjai pedig a Max Bögl csoport és a Keolis Deutschland GmbH & Co. KG.

Az Airval rendszer a 2-es terminált az új 3-as terminállal és az 1-es terminál állomásával fogja összekötni. A kétvágányú, három állomást érintő vonal hossza 5,6 kilométer lesz. A Siemens fogja szállítani a GoA4 Trainguard MT rádiókommunikációs vonatbefolyásoló rendszerrel (CBTC) felszerelt, teljesen automatizált 12 kétkocsis szerelvényt, a pályamenti berendezéseket, az állomások peronkapuit, a kommunikációs rendszert, a pályaudvari berendezéseket és az áramellátó rendszert. Emellett öt évig a Siemens vállalja magára a rendszer üzemeltetését és karbantartását, és a megállapodásban rögzített opció szerint ez a szolgáltatás kiterjeszthető újabb öt éves időtartamra. Az Airval rendszer tervezését és fejlesztését a franciaországi Toulouse városában, a Siemens Val globális kompetencia központjában végzik. Az ütemterv szerint a teljesen automatizált személyszállító rendszer 2023 folyamán kezd üzemelni a frankfurti repülőtéren.

Az Airval központi sínvezérlésű, teljes mértékben automatizált utasszállító rendszer, ami gumiabroncsokon halad. A nagy teljesítményű rendszer rövid vonatkövetési időket tesz lehetővé, az alkalmazott energiagazdálkodási rendszer pedig biztosítja a kiváló üzemi hatásfokot.

"A Siemens, Max Bögl és Keolis alkotta konzorciummal a piac egyik megbízható rendszer-szállítóját választottuk. Az új utasszállító rendszer kényelmesebb és kellemesebb környezetet teremt ügyfeleink számára, és fenntartható módon szilárdítja meg a frankfurti repülőtér légiforgalmi csomópontként történő működését" - jelentette ki Dr. Stefan Schulte, a Fraport AG ügyvezető testületének elnöke.

"Val rendszereink kialakítása során több mint 30 év tapasztalatára, valamint a rendszeres továbbfejlesztések eredményeire támaszkodtunk. A bangkoki repülőtérre szállítandó rendszert követően Frankfurt már a második Airval megrendelés ebben a költségvetési évben. Ezzel a magas rendelkezésre állású rendszerrel különösen megbízható terméket szállítunk ügyfeleinknek" - mondta Sabrina Soussan, a Siemens Mobility divízió igazgatója.

A frankfurti repülőtéren az Airval szerelvények kétperces követési időközökkel fognak közlekedni a hét minden napján, a nap 24 órájában. Frankfurtban óránként és irányonként 4.000 utast tudnak szállítani a szerelvények a csúcsforgalmi időszakokban. A vonatok maximális sebessége 80 km/óra. A széles ajtók és a tágas folyosók megkönnyítik az utasok fel- és leszállását, és kellően nagy a poggyásztér is. A fedélzeti internet hozzáférés és a tájékoztató kijelzők fokozzák az utasok kényelmét és kellemes közérzetét.

A Siemens Val rendszerei már üzemelnek Párizs Roissy Charles-de-Gaulle és Orly repülőterén, valamint Chicagóban, az O'Hare légikikötő területén. A Val rendszereket földalatti vonalként is használják olyan francia városokban, mint Lille, Rennes és Toulouse, továbbá a dél-koreai Uijeongbu városában és az olaszországi Torinóban.

www.siemens.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Automatizált vezetés ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

¤ Ipari cégetkeresünk
¤ Eladó ipari cégek
¤ Eladó ipari ingatlanok
2019.01.23-26., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert


Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

Hungexpo
HUNGEXPO

Eladó Kúria
teljes berendezéssel:
Kúria eladó teljes berendezéssel

Kiemelt technológiai hírkategóriáink:
- Autó, jármű, közlekedés
- Automatizált vezetés

- Robot, automatika
- Mesterséges intelligencia
- Kiterjesztett valóság (AR)
- Virtuális valóság (VR)
- 3D nyomtatás

- Mágnes, MR, MRI
- Lézer
- Ultrahang
- Radar

- Energia, közmű, akkumulátor
- Solar

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hírek közzététele   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Autó, jármű   Automatizált vezetés   Robot   MI   3D   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Ipari Blog   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre