Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 % hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   Ipari céget keresünk   Eladó ipari cégek   Eladó ipari ingatlanok   Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.03.19.
Kereső

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Jövőbe mutató mobilitási ötleteket mutat be a ŠKODA AUTO DigiLab és a márka Connenctivity részlege a Genfi Nemzetközi Autószalonon
2018.03.07
Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
› A ŠKODA VISION X műszerfalán a kiállítás látogatói többet megtudhatnak a ŠKODA AUTO DigiLab által megalkotott mobilitási és connectivity lehetőségekről
› Az „Innovációs alagút” életre kelti a jövő mobilitását

› A ŠKODA Connect hamarosan Alexa hangvezérléssel is elérhető
›  A ŠKODA márka 2025-ös stratégiájának kulcsfontosságú elemei a digitalizáció és a hálózatba kapcsolás

Mladá Boleslav/Budapest, 2018. március 7. - Bemutatja a holnap mobilitását a ŠKODA AUTO Digilab a 2018-as Genfi Nemzetközi Autószalonon. A most először a kiállításon látható ŠKODA VISION X hibrid tanulmányautó műszerfalán a cseh autógyártó látványosan szemlélteti a márka jelenlegi connectivity és mobilitási szolgáltatásait. A ŠKODA AUTO interaktív betekintést nyújt a modelljei műszaki megoldásaiba, anyagaiba, minőségébe és Simply Clever termékjellemzőibe az „Innovációs alagúttal”, amely a márka 2-es csarnokban található standjának központi eleme. Ezen kívül a látogatók átfogó információkat nyerhetnek a ŠKODA VISION X koncepcióról képernyők és táblagépek segítségével.

A komplett sajtóanyag szövegekkel, fényképekkel és videókkal elérhető digitális prezentációként a https://www.skoda-storyboard.com oldalon.

Már most elkezdődött a digitális jövő a ŠKODA márkánál. A Genfben bemutatott innovatív mobilitási koncepcióink közül sok már ma valóság” – mondja Andre Wehner, a ŠKODA AUTO digitalizációs igazgatója. „A ŠKODA AUTO DigiLab projektjei szemléltetik, miként válik a ŠKODA AUTO autógyártóból integrált mobilitási megoldások szolgáltatójává.

A ŠKODA AUTO DigiLab igazgatója, Jarmila Plachá, hozzáteszi: „Ötletműhelyünkben mindennap az egyéni mobilitást még könnyebbé és kényelmesebbé tevő új és fejlett megoldásokon dolgozunk. Genfben a szakmai vásár látogatói első kézből megtapasztalhatják, miként tehetik egyszerűbbé a hétköznapi életet a ŠKODA AUTO DigiLab innovációi.

A ŠKODA VISION X új városi crossover tanulmány és az „Innovációs alagút” ideális kereteket biztosítanak a jövőbe mutató mobilitási ötletek prezentálásához. A vendégek részletes információkat érhetnek el érintőképernyők segítségével a koncepciójármű számos műszaki és formai innovációjáról. Ám akár helyet is foglalhatnak a VISION X utasterében, és tájékoztatóvideókat nézhetnek meg a tanulmány önálló formai elemként, szabadon álló színes képernyőjén a ŠKODA AUTO digitális mobilitási megoldásairól. A kisfilmek a ŠKODA AUTO DigiLab négy aktuális projektjét mutatják be, ezek közül két kezdeményezés már létező mobilitási szolgáltatás.

A ŠKODA AUTO DigiLab megalapította Csehország egyik legnagyobb autómegosztó platformját HoppyGo néven. Minden ajánlat egyetlen alkalmazásban foglalható és számlázható. A platform havonta nagyjából 250 felhasználóval gyarapodik, minden hónapban körülbelül 30 új jármű kerül a rendszerbe. Jelenleg közel 400 autó elérhető.
Münchenben a DigiLab kezdeményezte a CareDriver mobilitási és szociális szolgáltatást. Különlegesen képzett gondozó szakemberek kísérik el a gyermekeket és a sérülékeny időseket a mindennapjaikban és a szabadidejükben. A ŠKODA AUTO DigiLab részt vett a szolgáltatás kifejlesztésében. A ŠKODA AUTO a startupcéget digitális innovációs központjával támogatja, valamint ötletforrásként és befektetőként szolgál.

A harmadik projekt az intelligens parkolást szolgálja a városközpontokban. Partnereivel a ŠKODA AUTO DigiLab olyan szolgáltatást fejleszt, amely prediktív algoritmusok alapján a vezetőt egy üres parkolóhelyhez vezeti, és közvetlen fizetési lehetőséget is kínál. Ezen kívül a ŠKODA AUTO DigiLab egy egyedi járműmegosztó alkalmazáson is dolgozik, amely egyszerűbbé tenné a közös ingázást, a felhasználóknak az útjukhoz legalkalmasabb járművet is megjelenítené. A valós idejű közlekedési adatokon alapuló alkalmazás még az ideális útvonalat és a pontos érkezési időt is kiszámítja.

Hamarosan Alexa hangvezérlés és okosotthon-funkciók a ŠKODA CONNECT eszköztárában

A ŠKODA AUTO kibővíti a ŠKODA Connect rendszert az Amazon Alexa hangvezérléssel. Az intelligens asszisztenssel a felhasználók az otthonukban is elérhetnek járműinformációkat. Az Alexa képes megválaszolni a futásteljesítménnyel, a hatótávolsággal és a ŠKODA Connect egyéb szolgáltatásaival kapcsolatos kérdéseket. Animációs videók és az Alexa parancsait szemléltető képernyő is látható a ŠKODA AUTO standján Genfben.

Jármű és környezete kommunikációja

A ŠKODA AUTO Connectivity részlege azon dolgozik, hogy a jövőbeli ŠKODA modellekbe jármű-x kommunikációs képességeket integráljon. Az együttműködő közlekedési rendszerek lehetővé teszik a kommunikációt a helyi infrastruktúra, a jármű és más vezetők között. Ez nagyobb biztonságot eredményez, hatékonyabb forgalomszervezést és fokozott vezetési kényelmet. Segít a járművezetőknek a megfelelő döntéseket meghozni, igazodni a forgalmi szituációhoz. A projekt rendkívül fontos a jövőbeli önvezető ŠKODA modellek biztonságának fokozásához, valamint lehetővé teszi, hogy ezek a közlekedési rendszer integrált részeivé váljanak.

A ŠKODA AUTO standján egy különleges összeköttetési fal is megtekinthető, ez tájékoztatja a genfi kiállítás látogatóit e témáról.

A prágai ŠKODA AUTO DigiLab

A ŠKODA AUTO márka 2025-ös stratégiája a jövőbeli vállalati fejlesztések sarokköveiként a digitalizációt és a digitális mobilitási megoldások megalkotását határozza meg. A prágai ŠKODA AUTO DigiLab alapvető szerepet játszik a cseh autógyártó innovációs erejének erősítésében és a digitális fejlesztési szakértelmének bővítésében. A rugalmasan reagáló IT startup cégként létrehozott „ötletgyár” új üzleti modellek, megoldások és termékek kitalálásán és kifejlesztésén dolgozik. Az innovációs központ folyamatosan új digitális megközelítéseket keres ahhoz, hogy a ŠKODA AUTO ügyfelei számára modern mobilitási megoldásokat alkosson. A csapatban több mint 20 szakember dolgozik körülbelül 40 projekten. A ŠKODA AUTO DigiLab feladatai közé tartozik a külső újítókkal, startupokkal és partnerekkel való együttműködés. A ŠKODA AUTO DigiLab egyik oldalhajtása most kezdi meg munkáját az izraeli Tel-Avivban – a világ egyik legdinamikusabbnak tartott IT startup-helyszínén.

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: CITIGO, FABIA, RAPID, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2017-ben több mint 1 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu    


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Önvezető ; IT, informatika ; Internet ; Ingatlan, építőipar ; Ipari hírek ; Business ; Kiállítás ; Škoda

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásraEladó domainek:
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, ipariingatlanok.com, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu2017.04.05-09., Hungexpo:
Construma

Hungarotherm

Reneo

Otthon Design

Construma Kert

2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar Napjai


2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre