Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


BFGoodrich® hármas befutó a 2018-as Dakaron: az új BFGoodrich® All Terrain T/A KDR2+ abroncs teljesítménye meggyőzte a versenyistállókat és a pilótákat is
2018.01.26
Forrás: Michelin, Hírek
Amikor az ember látja, hogy milyen sebességgel hajtunk keresztül a legkegyetlenebb szakaszokon is [...] szinte a csodával határos, hogy az abroncs nem lesz defektes!"

Az idézet a Monsieur Dakarként elhíresült Stéphane Peterhanseltől származik; a francia ralihős mondata remekül összefoglalja, milyen óriási sikert aratott az új BFGoodrich® Áll Terrain T/A KDR2+ abroncs a világ legkeményebb terepraliján. Az amerikai márka legújabb termékét kifejezetten a Dakar viszontagságaira tervezték, és hiba nélkül beváltotta a hozzá fűzött reményeket: teljesítményére, ellenálló képességére, mobilitására nem lehetett panasz, remekül helytállt homokban, sárban, a rendkívül éles sziklás-köves terepen egyaránt. Lenyűgöző képességeit a legfrissebb technológiai újításoknak köszönheti.

A repülőgépabroncs-gyártás technológiai eszköztárából kölcsönzött, új defekttűrő rendszer

A példa nélküli siker titka az anyavállalat, a Michelin Csoport technológiatranszfer szemléletében keresendő: egy eredetileg a repülőgépabroncs-gyártás számára kifejlesztett technológiai megoldásról van esetünkben szó. A francia abroncsgyártó a kezdetektől fogva az utasok biztonságát tekinti legfontosabb innovációs céljának, a vállalatalapító testvérpár, André és Edouard Michelin maguk is a repülés szerelmesei voltak. A Michelin a 2000-es évek elején fejlesztette ki NZG (Near Zero Growth) repülőgépabroncsait, ezekkel az ellenálló, erőteljes felépítményű, ugyanakkor pehelysúlyú MICHELIN Air X NZG abroncsokkal indították újra a Concorde-okat a 2000 júliusában, a párizsi Charles de Gaulle repülőtér közelében bekövetkezett szörnyű légibalesetet követően.

A Michelin technológiatranszfer stratégiája, vagyis az, hogy a vállalatcsoport más márkái is átvesznek innovatív megoldásokat az anyavállalattól, egyedülálló gyakorlat manapság az abroncsgyártó ágazatban - magyarázza a Michelin Motorsport igazgatóhelyettese, egyben műszaki igazgatója, Nicolas Goubert. - Az új BFGoodrich® All Terrain T/A KDR2+ abroncsok kifejlesztésével amerikai fejlesztőcsapatunk célja az volt, hogy extrém körülmények között tesztelhesse a termék defekttűrő rendszerét, és a kapott eredmények teljességgel kielégítők voltak. A mi kísérleti terepünk a versenyzés: itt alkalmunk nyílik letesztelni teljesen új technológiákat, vagy pedig - mint ahogy a mostani Dakaron is tettük - a más termékekben már bizonyított technológiáinkat tehetjük ki újabb próbának, hogy az adott technológia alkalmazási területét szélesíthessük. Itt természetesen a tömeggyártású abroncsokra is gondolunk."

Nem volt defekt a kétkerékhajtású kategóriában

A Dakar történetében először fordult elő, hogy a kétkerékhajtású járműveknél egyetlen defekt (szöglyuksérülés miatti nyomásvesztés) sem történt. Erős ütközés, éles kő, hegyes tereptárgyak... megannyi szokványos akadály a Dakar úttalan útjain, amely előbb-utóbb felülkerekedik még a legrobosztusabb abroncson is. A BFGoodrich®-nak pedig ezen a kivételesen embert, gépet és abroncsot próbáló, 2018-as Dakaron mégis sikerült elérnie a „zéró defekt" szintet.

Homok és sár: pipa!

A defekttűrésen túl a laza, süppedős talaj és a sárkivetés jelent óriási kihívást az abroncs számára, az új BFGoodrich® All Terrain T/A KDR2+ abroncsot fejlesztő csapat az abroncs vonóerején is dolgozott.

A valódi próbán minden az előzetes elvárásaink szerint alakult, az előtesztelések során ilyesmire számítottunk magunk is - vallja meg Matt Hanlon, az új abroncs egyik fejlesztője. - Az abroncs felépítményét módosítottuk, nagyobb mintázati blokkokat terveztünk a futóra, és a barázdákat kiszélesítettük, hogy a sár ne maradjon meg a blokkok között, és ne képezzen bevonatot a futófelületen, vagyis a futó ne legyen sima felületű, maradék nélkül vesse ki magából a sarat a mintázat, és a jármű ne akadjon el."

Ez egy óriási előrelépés [...], az abroncs mindvégig tapad [...], hihetetlen ez az abroncs [...], a KDR2+ abronccsal 200%-os biztonságban lehetünk, még ott is, ahol mások elakadnak!" - mondják egyhangúlag az abroncsról a Mini és a Toyota Gazoo Racing versenyistállók vezetői és pilótái.

BFGoodrich® hármas befutó a 2018-as Dakaron

A 2018-ban a Dakar dobogójára csak BFGoodrich® partnercsapatok állhattak: El Matador, vagyis Carlos Sainz (Peugeot 3008 DKR Maxi), a korábbi bajnok, a katari Nászer el-Attija és a „nagy öreg", Giniel de Villiers (mindketten Toyota Hiluxszal).

Gratulálok minden partnerünknek, de főként a Team Peugeot Total és a Toyota Gazoo Racing csapatoknak, nekik köszönhető, hogy a BFGoodrich® a Dakar büszke háromszoros dobogósa lehet - mondja Anne-Sophie Jarrige, a BFGoodrich® Dakar-programfelelőse. - A negyvenedik Dakar minden reményünket beteljesítette: látványos, fordulatos versenynek lehettünk szemtanúi. Büszkék vagyunk rá, hogy műszaki csapataink és a BFGoodrich® Dakar Szolgáltató Központ gumiszerelői a versenyzők és a verseny szolgálatára lehettek."

A BFGoodrich® All Terrain T/A KDR2+ abroncs hamarosan a profi és amatőr ralisok számára egyaránt kapható lesz

Az új BFGoodrich® All Terrain T/A KDR2+ abroncs kaland csak most indul igazán! A következő hónapokban kereskedelmi forgalomba kerül az új termék, és a terepabroncsokat forgalmazó kereskedőknél kapható lesz.

A BFGoodrich® új kalandokra várja a világ minden terepjárós és tereprali-rajongóját a földkerekség legdurvább terepeire: we like it rough!

A BFGoodrich® abroncsokról:

A BFGoodrich® több mint száz éve gyárt nagy teljesítményű gumiabroncsokat a vezetés szerelmeseinek. Ezt az évszázados  gyártási jártasságot ötvözzük immár negyvenöt éve a motorsportban szerzett tapasztalatainkkal, és kínálunk teljes körű termékválasztékot sportabroncsokból is: nagyteljesítményű sportautókra, pályahasználatra, sportos városi autózásra, egészen a terepes kalandokig. A BFGoodrich® abroncs meggyőző teljesítményével mindig a sofőr szolgálatában áll. További tudnivalók a BFGoodrich® abroncsokról: www.BFGoodrich.com.

www.michelin.hu  


* NEWS * ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Michelin


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre