Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.07.18.
Kereső

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Super-Duplex-korrózióálló acélok robotos hegesztése AWI eljárással sótalanító berendezések gyártásánál
2018.01.29
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Super-Duplex (1.4410 –EN 10088-1) korróziálló acélok hegesztése mindig kihívást jelent a szakemberek számára, mivel a metallurgiai szövetszerkezet két fázisból áll, azaz egy ausztenites (lapközepes köbös) és egy ferrites (tércentrált köbös) szerkezetből közel azonos arányban.

Ezen speciális anyag bár kiváló korrózióállóságot biztosít, de általában igen nehéz megmunkálni.

A Super-Duplex-acélokat gyakran alkalmazzák az olaj és gáziparban, offshore (tengeri) és csővezeték iparban, továbbá olyan hasonló területeken, ahol az acélnak a tengervízzel szemben is ellánállónak kell lennie.

Különböző átmérőjű hengeres csővégek hegesztése elipszis furatokba külön kihívást jelent a robotos alkalmazásoknál, mivel az itt alkalmazott AWI hegesztési eljárás kisméretű és egyenletes illesztési hézagot követel meg.

Sokoldalú és hosszantartó fejlesztési munkával az igm kulcsrakészen és sikeresen letelepítette  a rendszert automatikus hozzávezetéssel, handlinges és hegesztőrobotos alkalmazással leágazó csővégek külső és belső hegesztéséhez AWI eljárással.

Az egész folyamat automatikusan fut, ahol igm iLS lézerszenzor és iCAM igm lézerkamera megfelelő keresési algoritmussal biztosítják a biztos varratkövetést, a helyes irányt és a csővégek pontos pozicionálását az alap csővezetékhez.

A hegesztési folyamat alatt egy „iScript“ igm Scrip algoritmus biztosítja, hogy a leágazó csövek az előírt tűrésen belül legyenek és a nem megfelelőnek értékelt csőillesztéseket a program automatikusan hibásnak értékeli és kiemeli.

Az AWI hegesztő robotcella primer inverteres digitális MW 4000 áramforrással és KD 7000 hideghuzalos előtolóval, továbbá egy speciálisan meghosszabbított AWI pisztollyal rendelkezik és mindegyik a neves osztrák Fronius cégtől, amely az adott alkalmazáshoz külön speciális jelleggörbéket fejlesztett ki.

Egy gyűrűs levehető egység biztosítja az argongázas gyökvédelmet, amely a belső varratnál is kiváló védelmet biztosít, amivel a hegesztési varrat oxidációját el tudjuk kerülni. A többsoros AWI hegesztési varratok hőmérsékletét a robotkaron elhelyezett hőmérsékletszenzor folyamatosan méri és szükség esetén hűlési időt iktat be, hogy az érzékeny anyagnál előírt  hőbeviteli határokat nehogy túllépjék.

Az egyedi gyártású igm hegesztő robotrendszer egy FMS gyártósorba is integrált és a vevő MES rendszerével is kommunikál. Általában a MES rendszer dönti el, hogy az FMS gyártási folyamatba, mely terméket kell beemelni és hegeszteni.

Az FMS gyártási folyamat a csőtárral kezdődik, ahol a csövek kerülnek elhelyezésre, majd a vágó berendezés és egy fúrógép következik, amely a főcsövet furatait készíti és a legvégén az igm hegesztő robotrendszer található, amely a csővégeket a gyüjtőcsőhöz hegeszti.

Ezennel tisztelettel meghívjuk az alábbi videó és képek megtekintésére, hogyan szereli és hegeszti az igm robotrendszer a Super-Duplex korrózióálló acél csővégeket az elosztócsőre sikeresen.

igm AV super duplex stainless steel nozzle welding with igm welding robots  
https://www.youtube.com/watch?v=3D4JNU2BVcU   

www.igm-group.com  


NEWS: ; Robot, automatika ; IT, informatika ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Ipari hírek ; Business ; igm

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu

2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2019.08.02-04.

2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

2019.08.17., Zákányszék:
Zákányszéki TraktorShow
2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

MASCUS

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre