Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó, működő ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre Magyarország teljes területén.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Péküzem, 85 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Eladó világszínvonalú gyártó cég eszköz értéken: fémszerkezetgyártó cég eladó, 100 M Ft
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.09.24.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Bosch intelligens megoldásokat mutat be a holnap műhelye számára
2016.08.16
Forrás: Bosch, Sajtóközlemény
A hálózatba kapcsoltság javítja a karbantartás hatékonyságát, a kapacitás-kihasználást és a minőséget

- A hálózatba kapcsolt műhely a Bosch standján, a 9-es pavilonban tekinthető meg
- Változatos termékbemutatók minden egész órakor
- Diagnosztika, alkatrészek és szolgáltatások: számos újdonság és továbbfejlesztett termék

A Bosch számára a hálózatba kapcsolt műhely, vagyis a „Connected Workshop”, további internetalapú szolgáltatásokkal és kiterjesztett valóság (Augmented Reality) alkalmazásokkal együtt alkotja az Automechanika 2016 kiállítás egyik központi témáját. A hálózatba kapcsolt műhely a Bosch 2400 négyzetméteres standján a 9-es pavilonban testközelből is megismerhető 2016. szeptember 13. és 17. között. A látogatók a Bosch legújabb megoldásairól a minden egész órakor megtekinthető termékbemutatók alkalmával is tájékozódhatnak.

Az intelligens adatfeldolgozás, a tárgyak internete (Internet of Things) és a környezetükkel egyre szélesebb körű hálózati kapcsolatban álló technikák egyaránt nagy lehetőségeket rejtenek a járműszervizek számára is. Segítségükkel könnyebben tervezhetők műhelylátogatások és az egyes szervizmunkák is hatékonyabban szervezhetők. Egy-egy jármű adatai és szerviztörténete már érkezésekor rendelkezésre állhatnak, az adatok automatikusan továbbítódhatnak a diagnosztikai eszközök között, a fontos gyártói információkat pedig valós időben hívhatja le a szerelő.

A hálózatba kapcsolt műhely: Bosch Connected Repair
A Bosch az Automechanika 2016 kiállításon mutatja be első ízben Connected Repair szoftverét, amely a műhelyben rendelkezésre álló Bosch diagnosztikai rendszereket köti össze. A járműadatok így minden további PC-alapú rendszeren is azonnal rendelkezésre állhatnak, az egyszer már azonosított jármű esetében pedig az egyes munkahelyeken csupán a rendszám vagy az alvázszám (VIN) megadása szükséges, hogy a jármű összes adata elérhető legyen.

Ezt követően minden további műhelylátogatáskor elegendő a rendszám vagy az alvázszám az azonosításhoz, hogy minden munkahelyen hozzáférhető legyen a teljes járműtörténet, az összes teszteredménnyel együtt. A szoftver emellett újszerű járműazonosítást alkalmaz, amely az egyes vizsgáló eszközök specifikus paramétereivel egészül ki. A következő szervizlátogatás alkalmával a rendszer e paramétereket is felhasználja az azonosítás során, amivel az egyes munkaállomásokon értékes előkészületi idő takarítható meg, egyszerűsödnek a munkafolyamatok és megelőzhető a munkaműveletek indokolatlan ismétlése.

A fotófunkció segítségével a műhely pontosan dokumentálhatja a jármű állapotát, és szabványosított, nyomtatható protokollt vehet fel. Az ügyfelek így mindenkor pontosan átlátható tájékoztatást kaphatnak a szükséges javításokról.

A szoftver a megfelelő aktiváló kóddal a teljes szervizhálózat számára elérhetővé tehető és a műhely minden egyes PC-jén futtatható. Az optimális teljesítmény érdekében a Bosch önálló szerver használatát ajánlja, ahol az egyes járműtörténetek központilag tárolhatók és ahonnan igény szerint hívhatók le az egyes munkaállomásokra. A megfelelő szabványos interfészen keresztül a legtöbb márkakereskedő-menedzsment rendszer is csatlakoztatható.

A Bosch Connected Repair alkalmazásával jelenleg a Bosch alábbi rendszerei köthetők hálózatba:
• ACS 752 légkondicionáló berendezés szervizmodul
• Esitronic 2.0 / KTS 5xx műhelyszoftver-csomag
• FWA 9000 és FWA 4630 futóműgeometria-állító rendszer
• FSA 500 jármű-rendszeranalízis

2016 végére az alábbi rendszerek integrációja is várható:
• FSA 7xx jármű-rendszeranalízis
• HTD 815 fényszóró-állító berendezés
• BEA 750 és BEA PC DE károsanyagkibocsátás-elemző

Kiterjesztett valóság – kulcsfontosságú információk a megfelelő időben, a képen
A kiterjesztett valóság (Augmented Reality) segítségével megjelenített kiegészítő információk kulcsfontosságúak a mind komplexebb technológiák világában. A mechatronikusok számára egyre nehezebb a mindennapok munkájához szükséges ismeretek megszerzése, illetve alkalmazása. Annak lehetősége, hogy a legfrissebb és legfontosabb információk a megfelelő időben lehívhatóvá válnak, mélyebb termékismeretet eredményez, és jelentős időt takarít meg. Az ügyfelek számára mindez jobb javítási minőséget, míg a műhelynek gyorsabb munkafolyamatokat tesz lehetővé. A táblagépet vagy okosszemüveget a járműre irányítva a szükséges kiegészítő információk a valós képbe integráltan jeleníthetők meg. Ezek éppúgy lehetnek magyarázó szövegek, mint kezelési útmutatók vagy kapcsolási rajzok, háromdimenziós objektumok, illetve fotók vagy videók. A mechatronikusok körében igen kedvelt megoldással a rejtett alkatrészek és kábelezések is megjeleníthetők. A komplex javítási munkák így 10-15 százalékkal gyorsabban is elvégezhetők. A kiterjesztett valóság további ígéretes alkalmazási területei az oktatás és a továbbképzés, illetve az értékesítés.

A kiterjesztett valóság kellően nagyteljesítményű és hatékony alkalmazásainak előállítására a Bosch kifejlesztette Common Augmented Reality Platformját (CAP), amellyel a digitális és vizuális tartalmak egyszerűen és gyorsan integrálhatók például műszaki dokumentációkba. A rendszer az egyes platformokon átívelő módon és bizonyos tracking- vagy rendering-technikáktól függetlenül működik. A Bosch szerint az első műhelyek már 2018-tól működhetnek ilyen kiterjesztett valóság alkalmazásokkal.

A legújabb diagnosztikai berendezések – mint például a KTS 560/590 – és a HTD 815 digitális fényszóró-állító rendszer mellett a Bosch standjának további termékkülönlegességei az alkatrészek terén az új M lítiumion motorkerékpár-akkumulátor, valamint a Bosch kormányrendszerek új, integrált terméksorozata. Mindezeken túl a kis és középméretű vállalkozások számára készült, új internetes telematikai megoldások szintén megtekinthetők lesznek.

A Bosch mellett a Beissbarth, a Robinair, a Sicam és az OTC márkák is a 9-es pavilonban mutatják be legújabb fejlesztéseiket.

A Gépjármű-felszerelések, -diagnosztika és szervizszolgáltatások üzletág autószerelő műhelyek sokaságát szolgálja ki diagnosztikai és műhelyberendezések teljes skálájával. Új és cserealkatrészek széles választékával rendelkezik mind személyautókhoz, mind haszongépjárművekhez. Termékportfoliójában megtalálhatók a Bosch gyári beszállítói felszerelései, valamint a kifejezetten a pótalkatrész piac számára fejlesztett termékek és szolgáltatások is. 150 országban több mint 18 ezer munkatárs, valamint egy világméretű logisztikai hálózat gondoskodik arról, hogy a mintegy 650 ezer különböző alkatrész gyorsan és időben eljusson az ügyfelekhez. A szervizszolgáltatások területen belül az üzletág különféle teszt- és javító technológiákat, diagnosztikai szoftvereket, oktatásokat és információs szolgáltatásokat biztosít az ügyfelei számára. Emellett az üzletág hatáskörébe tartozik a Bosch Service franchise hálózat is, amely a világ legnagyobb márkafüggetlen autószerviz hálózata mintegy 17 ezer műhellyel. Ezen kívül a Gépjármű-felszerelések, -diagnosztika és szervizszolgáltatások üzletág felel a több mint 1000 “AutoCrew”partnerért is.

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója. Világszerte megközelítőleg 375.000 munkatársat foglalkoztat (2015. december 31-én) és  70,6 milliárd euró árbevételt ért el 2015-ben. A cégcsoport négy üzleti területen végzi tevékenységét, ezek a mobilitási megoldások, az ipari technika, a fogyasztási cikkek, valamint az energia- és épülettechnika. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő csaknem 440 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch globális gyártási és értékesítési hálózata mintegy 150 országot fed le. A jövőbeli növekedés alapja a vállalat innovatív ereje. A Bosch 55.800 munkatársat foglalkoztat a kutatás és fejlesztés területén világszerte 118 telephelyen. A Bosch csoport stratégiai célja innovatív megoldások létrehozása a hálózatba kapcsolt világ számára. A Bosch csoport termékei és szolgáltatásai hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az „Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

További információért látogasson el honlapunkra: www.bosch.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Kiterjesztett valóság (AR) ; Ipari hírek ; Business ; Kiállítás ; Bosch

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésre

2020.10.07-11., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO

2020.10.19-22., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.10.19-22., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre