Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó, működő ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre Magyarország teljes területén.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Péküzem, 85 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Eladó világszínvonalú gyártó cég eszköz értéken: fémszerkezetgyártó cég eladó, 100 M Ft
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.09.24.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Automechanika 2016
2016.09.14
Forrás: Bosch, Sajtóközlemény
Nagykereskedők és műhelyek számára készült hálózatba kapcsolt megoldásokkal bővíti portfólióját a Bosch Hatékonyabb karbantartás és jobb minőség

- Erősebb pozíció a pótalkatrészpiacon
- Kormányrendszerek egészítették ki a termékkínálatot
- A hálózatba kapcsoltság új üzleti modellek elterjedését is segíti
- Új szolgáltatások a telematikai megoldások révén

Frankfurt/Stuttgart – Alkatrészek, rendszerek és szolgáltatások széles választékával jelenik meg a Bosch a frankfurti Automechanika (szeptember 13-17., 9-es pavilon) kiállításon és vásáron. A vállalat ennek során olyan megoldásokat is bemutat, amelyeket nagykereskedők és műhelyek alkalmazhatnak, még hatékonyabbá téve működésüket és bővítve szolgáltatásaik kínálatát. „A hálózatba kapcsolhatóság területét illetően a szakma egészére kiterjesztettük a kínálatunkat, a járművektől és a javítóműhelyektől egészen a nagykereskedőkig. Meggyőződésünk, hogy a hálózatba kapcsoltság az idei Automechanika legjelentősebb témája lesz” – hangsúlyozta a frankfurti sajtókonferencia alkalmával Uwe Thomas, a Bosch Automotive Aftermarket részleg elnöke. A kiterjesztett valóság (Augmented Reality) segítségével egy-egy javítási folyamat szükséges lépései célzott módon meghatározhatók. Új telematikai megoldásaival a Bosch hatékonyan támogatja a flottaüzemeltetők munkáját, a biztosítótársaságok számára pedig újszerű ajánlatok kidolgozását teszi lehetővé.

A Bosch Automotive Aftermarket üzletág árbevétele mintegy nyolc százalékkal bővült 2015-ben, tartva a teljes piac növekedésének ütemét. A növekedés részben az árfolyamhatásoknak is köszönhető. „Tavaly tovább erősítettük piaci pozícióinkat, 2016-ra pedig a teljes piacéval nagyjából megegyező, három-négy százalékos növekedésre számítunk” – folytatta Uwe Thomas. Legjelentősebb piacán, Európában, a Bosch Automotive Aftermarket mintegy ötszázalékos növekedést ért el. „Idén még tovább élesedő piaci versenyre számítunk, mivel az európai piac várhatóan enyhe növekedést produkál” – tette hozzá Uwe Thomas.

Jelentős növekedés Indiában
Gyakorlatilag nem változott a piaci helyzet ezzel szemben Észak-Amerikában, 2016-ban viszont a Bosch Automotive Aftermarket már stabil növekedésre számít második legjelentősebb értékesítési régiójában. Továbbra is kedvezőtlen gazdasági helyzet jellemzi Dél-Amerikát, itt jelentősen visszaesett a gépjárművek piaca. Ennek ellenére 2015-ben az Automotive Aftermarket jól teljesített ebben a régióban. Az ázsiai piacok továbbra is jól fejlődnek. „Indiában tavaly hétszázalékos növekedést produkáltunk, ami még a kínai piacénál is nagyobb mértékű. És ez nem kivétel, várakozásaink szerint e trend 2016-ban is folytatódik” – húzta alá Uwe Thomas. Kína továbbra is nagyon fontos piac, az elkövetkező évekre is jelentős növekedési várakozásokkal.

Teljes kormányrendszerek a Bosch cserealkatrész-programjában
A Bosch Automotive Aftermarket tovább bővítette termékportfólióját, jelentős részben a ZF Lenksysteme GmbH. integrációjának eredményeképpen. Míg a korábbi vegyesvállalat gyári alkatrészek üzletága a Bosch Automotive Steering részlegévé alakult, az értékesítést a Bosch Aftermarket szegmens vette át. „Részlegünk már kormányrendszerek felújításával is foglalkozik” – jelentette be Uwe Thomas. A kopó alkatrészek következetes cseréjével, illetve teljes körű minőség- és funkcionális ellenőrzéssel a felújítási folyamat során a Bosch mindenkor magas színvonalú termékminőséget biztosít. „A műhely és ügyfelei így egyaránt joggal lehetnek biztosak abban, hogy a kormányrendszerek és más részegységek éppolyan biztonságosak és megbízhatóan működnek, mint az eredeti alkatrészek” – emelte ki Uwe Thomas.

A hálózatba kapcsoltság megváltoztatja a szektort
A járművek és környezetük mind intenzívebb digitalizációja, illetve hálózatba kapcsolása szintén alapvető változásokat eredményez a műhelyekben és az alkatrész-nagykereskedelemben is. „A szolgáltatások, a magas fokú átláthatóság, a vonzó ajánlatok és az egyéni ügyféltámogatás egyre nagyobb jelentőségűvé, valójában kulcsfontosságúvá válik a műhelyekben és az alkatrész-nagykereskedelemben. Egy lépéssel azonban tovább is mennék: a szolgáltatások és a végfelhasználókkal kialakított mind szorosabb kapcsolat döntő tényezők az üzletmenetünk jövőbeni sikeressége szempontjából” – mutatott rá Uwe Thomas.

A járművek és a környezetük egyre bővülő hálózatba kapcsolása merőben új helyzetet teremt. Napjainkban a telematikai adatok már könnyen elérhetők, a műhelyek pedig a jármű pillanatnyi állapotának felmérésére, valamint a szükséges javítások és karbantartások előkészítésére is használhatják ezeket, még jóval azelőtt, hogy a jármű a műhelybe érkezne. Ez mindegyik fél számára előnyös és hatékony tervezést tesz lehetővé: a járműflották üzemeltetői pontosan megtervezhetik a szervizlátogatásokat, míg a műhelyek pontosabban beoszthatják munkarendjüket, az alkatrész-nagykereskedők pedig még kifinomultabb logisztika mentén dolgozhatnak.

Új üzleti modellek a Bosch IoT platform segítségével
A hálózatba kapcsolt járművek a különböző szolgáltatások kombinálását is lehetővé teszik. Ez olyan nagyteljesítményű online-platformokat igényel, amelyek a meglévő üzleti modelleket újabbakkal kapcsolják össze. A Bosch már kínál ilyen platformot a Bosch IoT Cloud formájában, amely kifejezetten a műhelyek és a nagykereskedők igényei szerint készült. „Jól ismerjük ezeket az elvárásokat, mivel mi is aktív résztvevői vagyunk ennek a piacnak és a teljes értékteremtési láncolatot átlátjuk. Pontosan ezért tudunk testre szabott megoldásokat kínálni, amelyeket kimondottan e területre fejlesztettünk ki, és nem egyszerűen más megoldásokból adaptáltunk” – hangsúlyozta Hans-Peter Meyen, a Bosch Automotive Aftermarket diagnosztika és tervezés területeiért felelős alelnöke. Kiváló példája ennek az új Connected Repair szoftver, amely a műhelyben használt rendszereket kapcsolja hálózatba. „Ezzel jóval egyszerűbb a szervizlátogatások megtervezése, egyszerre javítja a munkafolyamatokat és a szolgáltatások színvonalát. Amikor az ügyfél megérkezik a műhelybe, járművének adatai és szerviztörténete már eleve rendelkezésre áll. Ezek az adatok ezután automatikusan továbbítódnak az egyes szervizberendezések között, illetve tárolódnak” – magyarázta Hans-Peter Meyen.

Új telematikai megoldások
A járművek telematikai adatai olyan új szolgáltatások felé nyitják meg az utat, amelyek jelentősen kibővítik a hagyományos termékek piacát. Lehetőséget kínálnak például a műhelyek számára a flottaüzemeltetőkkel folytatott szoros együttműködésre, amely során mindkét fél élvezheti a Bosch megoldásának előnyeit. A flottaüzemeltetők gyors áttekintést nyerhetnek a járművek pillanatnyi állapotáról, menettulajdonságairól és soron következő szervizmunkáiról, a kisebb járműparkok üzemeltetői, mint például a kézbesítő szolgálatok vagy kereskedelmi szolgáltatók, pedig egyszerűen adhatják át a műszaki flottamenedzsment feladatát a műhelyeknek. A szervizek így már jó időre megszervezhetik munkájukat, jelentősen mérsékelve az egyes járművek állásidejét. Ez szolgálhat a flottaüzemeltetők és a műhelyek közötti szoros együttműködés alapjául.

Az egyik jelentős német biztosítótársaság rövidesen telematikai megoldásokat is alkalmaz, hogy kedvezőbb biztosítási feltételeket kínálhasson a fiatal autóvezetőknek. Az alacsonyabb biztosítási díjakért cserébe a fiatal autósok elérhetővé teszik azon adataikat, amelyekből látható, hogy defenzíven közlekednek. A Bosch telematikai megoldása így gazdaságos és biztonságos vezetési stílusra ösztönöz.

Életmentő kiterjesztett valóság
A kiterjesztett valóság (Augmented Reality) a fizikai és virtuális világot kapcsolja össze egymással, így egészen új munkamódszereket tesz lehetővé a korszerű műhelyekben. Amikor a műhely munkatársai az okostelefont vagy a táblagép kameráját a jármű felé irányítják, fontos kiegészítő adatok jelennek meg az autó valós képén. Ezek között a legkülönfélébb magyarázatok mellett kezelési útmutatók, kapcsolási rajzok, háromdimenziós megjelenítések, fotók és videók egyaránt szerepelhetnek. Az ilyen jellegű információk jelentősen megkönnyítik a hibák feltárását és a szervizmunkák hatékonyabb alakítását. A kiterjesztett valóság életeket is menthet. A Bosch és a Daimler AG együttműködésben olyan alkalmazást fejlesztett ki, amely a tűzoltóknak segít a balesetet szenvedett járművek vágással járó kinyitásában. Alapja a Bosch Common Augmented Reality Platform (CAP), amellyel járműmodellek széles köréhez készíthetők alkalmazások, a CAP így ipari méretekben teszi lehetővé a kiterjesztett valóság alkalmazását.

A Gépjármű-felszerelések, -diagnosztika és szervizszolgáltatások üzletág autószerelő műhelyek sokaságát szolgálja ki diagnosztikai és műhelyberendezések teljes skálájával. Új és cserealkatrészek széles választékával rendelkezik mind személyautókhoz, mind haszongépjárművekhez. Termékportfoliójában megtalálhatók a Bosch gyári beszállítói felszerelései, valamint a kifejezetten a pótalkatrész piac számára fejlesztett termékek és szolgáltatások is. 150 országban több mint 18 ezer munkatárs, valamint egy világméretű logisztikai hálózat gondoskodik arról, hogy a mintegy 650 ezer különböző alkatrész gyorsan és időben eljusson az ügyfelekhez. A szervizszolgáltatások területen belül az üzletág különféle teszt- és javító technológiákat, diagnosztikai szoftvereket, oktatásokat és információs szolgáltatásokat biztosít az ügyfelei számára. Emellett az üzletág hatáskörébe tartozik a Bosch Service franchise hálózat is, amely a világ legnagyobb márkafüggetlen autószerviz hálózata mintegy 17 ezer műhellyel. Ezen kívül a Gépjármű-felszerelések, -diagnosztika és szervizszolgáltatások üzletág felel a több mint 1000 “AutoCrew”partnerért is.

További információért látogasson el honlapunkra: www.bosch-automotive.com.

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója. Világszerte megközelítőleg 375.000 munkatársat foglalkoztat (2015. december 31-én) és  70,6 milliárd euró árbevételt ért el 2015-ben. A cégcsoport négy üzleti területen végzi tevékenységét, ezek a mobilitási megoldások, az ipari technika, a fogyasztási cikkek, valamint az energia- és épülettechnika. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő csaknem 440 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch globális gyártási és értékesítési hálózata mintegy 150 országot fed le. A jövőbeli növekedés alapja a vállalat innovatív ereje. A Bosch 55.800 munkatársat foglalkoztat a kutatás és fejlesztés területén világszerte 118 telephelyen. A Bosch csoport stratégiai célja innovatív megoldások létrehozása a hálózatba kapcsolt világ számára. A Bosch csoport termékei és szolgáltatásai hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az „Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

További információért látogasson el honlapunkra: www.bosch.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Kiterjesztett valóság (AR) ; Ipari hírek ; Business ; Bosch

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésre

2020.10.07-11., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO

2020.10.19-22., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.10.19-22., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre