Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Eladó ipari cégek kínálatunkból: Mezőgazdasági gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Futárszolgálat, 39,9 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Péküzem, 85 M Ft ;
Eladó ipari ingatlan: Veterán autók tárolására ideális 10 ha erdőben 880 nm igényes épület eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk eladó ipari céget Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.04.09.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Automechanika 2016
2016.09.14
Forrás: Bosch, Sajtóközlemény
Nagykereskedők és műhelyek számára készült hálózatba kapcsolt megoldásokkal bővíti portfólióját a Bosch Hatékonyabb karbantartás és jobb minőség

- Erősebb pozíció a pótalkatrészpiacon
- Kormányrendszerek egészítették ki a termékkínálatot
- A hálózatba kapcsoltság új üzleti modellek elterjedését is segíti
- Új szolgáltatások a telematikai megoldások révén

Frankfurt/Stuttgart – Alkatrészek, rendszerek és szolgáltatások széles választékával jelenik meg a Bosch a frankfurti Automechanika (szeptember 13-17., 9-es pavilon) kiállításon és vásáron. A vállalat ennek során olyan megoldásokat is bemutat, amelyeket nagykereskedők és műhelyek alkalmazhatnak, még hatékonyabbá téve működésüket és bővítve szolgáltatásaik kínálatát. „A hálózatba kapcsolhatóság területét illetően a szakma egészére kiterjesztettük a kínálatunkat, a járművektől és a javítóműhelyektől egészen a nagykereskedőkig. Meggyőződésünk, hogy a hálózatba kapcsoltság az idei Automechanika legjelentősebb témája lesz” – hangsúlyozta a frankfurti sajtókonferencia alkalmával Uwe Thomas, a Bosch Automotive Aftermarket részleg elnöke. A kiterjesztett valóság (Augmented Reality) segítségével egy-egy javítási folyamat szükséges lépései célzott módon meghatározhatók. Új telematikai megoldásaival a Bosch hatékonyan támogatja a flottaüzemeltetők munkáját, a biztosítótársaságok számára pedig újszerű ajánlatok kidolgozását teszi lehetővé.

A Bosch Automotive Aftermarket üzletág árbevétele mintegy nyolc százalékkal bővült 2015-ben, tartva a teljes piac növekedésének ütemét. A növekedés részben az árfolyamhatásoknak is köszönhető. „Tavaly tovább erősítettük piaci pozícióinkat, 2016-ra pedig a teljes piacéval nagyjából megegyező, három-négy százalékos növekedésre számítunk” – folytatta Uwe Thomas. Legjelentősebb piacán, Európában, a Bosch Automotive Aftermarket mintegy ötszázalékos növekedést ért el. „Idén még tovább élesedő piaci versenyre számítunk, mivel az európai piac várhatóan enyhe növekedést produkál” – tette hozzá Uwe Thomas.

Jelentős növekedés Indiában
Gyakorlatilag nem változott a piaci helyzet ezzel szemben Észak-Amerikában, 2016-ban viszont a Bosch Automotive Aftermarket már stabil növekedésre számít második legjelentősebb értékesítési régiójában. Továbbra is kedvezőtlen gazdasági helyzet jellemzi Dél-Amerikát, itt jelentősen visszaesett a gépjárművek piaca. Ennek ellenére 2015-ben az Automotive Aftermarket jól teljesített ebben a régióban. Az ázsiai piacok továbbra is jól fejlődnek. „Indiában tavaly hétszázalékos növekedést produkáltunk, ami még a kínai piacénál is nagyobb mértékű. És ez nem kivétel, várakozásaink szerint e trend 2016-ban is folytatódik” – húzta alá Uwe Thomas. Kína továbbra is nagyon fontos piac, az elkövetkező évekre is jelentős növekedési várakozásokkal.

Teljes kormányrendszerek a Bosch cserealkatrész-programjában
A Bosch Automotive Aftermarket tovább bővítette termékportfólióját, jelentős részben a ZF Lenksysteme GmbH. integrációjának eredményeképpen. Míg a korábbi vegyesvállalat gyári alkatrészek üzletága a Bosch Automotive Steering részlegévé alakult, az értékesítést a Bosch Aftermarket szegmens vette át. „Részlegünk már kormányrendszerek felújításával is foglalkozik” – jelentette be Uwe Thomas. A kopó alkatrészek következetes cseréjével, illetve teljes körű minőség- és funkcionális ellenőrzéssel a felújítási folyamat során a Bosch mindenkor magas színvonalú termékminőséget biztosít. „A műhely és ügyfelei így egyaránt joggal lehetnek biztosak abban, hogy a kormányrendszerek és más részegységek éppolyan biztonságosak és megbízhatóan működnek, mint az eredeti alkatrészek” – emelte ki Uwe Thomas.

A hálózatba kapcsoltság megváltoztatja a szektort
A járművek és környezetük mind intenzívebb digitalizációja, illetve hálózatba kapcsolása szintén alapvető változásokat eredményez a műhelyekben és az alkatrész-nagykereskedelemben is. „A szolgáltatások, a magas fokú átláthatóság, a vonzó ajánlatok és az egyéni ügyféltámogatás egyre nagyobb jelentőségűvé, valójában kulcsfontosságúvá válik a műhelyekben és az alkatrész-nagykereskedelemben. Egy lépéssel azonban tovább is mennék: a szolgáltatások és a végfelhasználókkal kialakított mind szorosabb kapcsolat döntő tényezők az üzletmenetünk jövőbeni sikeressége szempontjából” – mutatott rá Uwe Thomas.

A járművek és a környezetük egyre bővülő hálózatba kapcsolása merőben új helyzetet teremt. Napjainkban a telematikai adatok már könnyen elérhetők, a műhelyek pedig a jármű pillanatnyi állapotának felmérésére, valamint a szükséges javítások és karbantartások előkészítésére is használhatják ezeket, még jóval azelőtt, hogy a jármű a műhelybe érkezne. Ez mindegyik fél számára előnyös és hatékony tervezést tesz lehetővé: a járműflották üzemeltetői pontosan megtervezhetik a szervizlátogatásokat, míg a műhelyek pontosabban beoszthatják munkarendjüket, az alkatrész-nagykereskedők pedig még kifinomultabb logisztika mentén dolgozhatnak.

Új üzleti modellek a Bosch IoT platform segítségével
A hálózatba kapcsolt járművek a különböző szolgáltatások kombinálását is lehetővé teszik. Ez olyan nagyteljesítményű online-platformokat igényel, amelyek a meglévő üzleti modelleket újabbakkal kapcsolják össze. A Bosch már kínál ilyen platformot a Bosch IoT Cloud formájában, amely kifejezetten a műhelyek és a nagykereskedők igényei szerint készült. „Jól ismerjük ezeket az elvárásokat, mivel mi is aktív résztvevői vagyunk ennek a piacnak és a teljes értékteremtési láncolatot átlátjuk. Pontosan ezért tudunk testre szabott megoldásokat kínálni, amelyeket kimondottan e területre fejlesztettünk ki, és nem egyszerűen más megoldásokból adaptáltunk” – hangsúlyozta Hans-Peter Meyen, a Bosch Automotive Aftermarket diagnosztika és tervezés területeiért felelős alelnöke. Kiváló példája ennek az új Connected Repair szoftver, amely a műhelyben használt rendszereket kapcsolja hálózatba. „Ezzel jóval egyszerűbb a szervizlátogatások megtervezése, egyszerre javítja a munkafolyamatokat és a szolgáltatások színvonalát. Amikor az ügyfél megérkezik a műhelybe, járművének adatai és szerviztörténete már eleve rendelkezésre áll. Ezek az adatok ezután automatikusan továbbítódnak az egyes szervizberendezések között, illetve tárolódnak” – magyarázta Hans-Peter Meyen.

Új telematikai megoldások
A járművek telematikai adatai olyan új szolgáltatások felé nyitják meg az utat, amelyek jelentősen kibővítik a hagyományos termékek piacát. Lehetőséget kínálnak például a műhelyek számára a flottaüzemeltetőkkel folytatott szoros együttműködésre, amely során mindkét fél élvezheti a Bosch megoldásának előnyeit. A flottaüzemeltetők gyors áttekintést nyerhetnek a járművek pillanatnyi állapotáról, menettulajdonságairól és soron következő szervizmunkáiról, a kisebb járműparkok üzemeltetői, mint például a kézbesítő szolgálatok vagy kereskedelmi szolgáltatók, pedig egyszerűen adhatják át a műszaki flottamenedzsment feladatát a műhelyeknek. A szervizek így már jó időre megszervezhetik munkájukat, jelentősen mérsékelve az egyes járművek állásidejét. Ez szolgálhat a flottaüzemeltetők és a műhelyek közötti szoros együttműködés alapjául.

Az egyik jelentős német biztosítótársaság rövidesen telematikai megoldásokat is alkalmaz, hogy kedvezőbb biztosítási feltételeket kínálhasson a fiatal autóvezetőknek. Az alacsonyabb biztosítási díjakért cserébe a fiatal autósok elérhetővé teszik azon adataikat, amelyekből látható, hogy defenzíven közlekednek. A Bosch telematikai megoldása így gazdaságos és biztonságos vezetési stílusra ösztönöz.

Életmentő kiterjesztett valóság
A kiterjesztett valóság (Augmented Reality) a fizikai és virtuális világot kapcsolja össze egymással, így egészen új munkamódszereket tesz lehetővé a korszerű műhelyekben. Amikor a műhely munkatársai az okostelefont vagy a táblagép kameráját a jármű felé irányítják, fontos kiegészítő adatok jelennek meg az autó valós képén. Ezek között a legkülönfélébb magyarázatok mellett kezelési útmutatók, kapcsolási rajzok, háromdimenziós megjelenítések, fotók és videók egyaránt szerepelhetnek. Az ilyen jellegű információk jelentősen megkönnyítik a hibák feltárását és a szervizmunkák hatékonyabb alakítását. A kiterjesztett valóság életeket is menthet. A Bosch és a Daimler AG együttműködésben olyan alkalmazást fejlesztett ki, amely a tűzoltóknak segít a balesetet szenvedett járművek vágással járó kinyitásában. Alapja a Bosch Common Augmented Reality Platform (CAP), amellyel járműmodellek széles köréhez készíthetők alkalmazások, a CAP így ipari méretekben teszi lehetővé a kiterjesztett valóság alkalmazását.

A Gépjármű-felszerelések, -diagnosztika és szervizszolgáltatások üzletág autószerelő műhelyek sokaságát szolgálja ki diagnosztikai és műhelyberendezések teljes skálájával. Új és cserealkatrészek széles választékával rendelkezik mind személyautókhoz, mind haszongépjárművekhez. Termékportfoliójában megtalálhatók a Bosch gyári beszállítói felszerelései, valamint a kifejezetten a pótalkatrész piac számára fejlesztett termékek és szolgáltatások is. 150 országban több mint 18 ezer munkatárs, valamint egy világméretű logisztikai hálózat gondoskodik arról, hogy a mintegy 650 ezer különböző alkatrész gyorsan és időben eljusson az ügyfelekhez. A szervizszolgáltatások területen belül az üzletág különféle teszt- és javító technológiákat, diagnosztikai szoftvereket, oktatásokat és információs szolgáltatásokat biztosít az ügyfelei számára. Emellett az üzletág hatáskörébe tartozik a Bosch Service franchise hálózat is, amely a világ legnagyobb márkafüggetlen autószerviz hálózata mintegy 17 ezer műhellyel. Ezen kívül a Gépjármű-felszerelések, -diagnosztika és szervizszolgáltatások üzletág felel a több mint 1000 “AutoCrew”partnerért is.

További információért látogasson el honlapunkra: www.bosch-automotive.com.

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója. Világszerte megközelítőleg 375.000 munkatársat foglalkoztat (2015. december 31-én) és  70,6 milliárd euró árbevételt ért el 2015-ben. A cégcsoport négy üzleti területen végzi tevékenységét, ezek a mobilitási megoldások, az ipari technika, a fogyasztási cikkek, valamint az energia- és épülettechnika. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő csaknem 440 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch globális gyártási és értékesítési hálózata mintegy 150 országot fed le. A jövőbeli növekedés alapja a vállalat innovatív ereje. A Bosch 55.800 munkatársat foglalkoztat a kutatás és fejlesztés területén világszerte 118 telephelyen. A Bosch csoport stratégiai célja innovatív megoldások létrehozása a hálózatba kapcsolt világ számára. A Bosch csoport termékei és szolgáltatásai hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az „Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

További információért látogasson el honlapunkra: www.bosch.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Kiterjesztett valóság (AR) ; Ipari hírek ; Business ; Bosch

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület2020.06.10-14., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.08.07-09., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre