Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 % hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.04.22.
Kereső

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Az új Mammomat Revelation rendszerrel a Siemens Healthineers újradefiniálja a mammográfia során végzett biopsziás munkafolyamatot
2017.12.08
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Healthineers az Észak-amerikai Radiológiai Társaság (RSNA) Chicagóban, az USA-ban rendezett idei éves kongresszusán mutatja be először a cég új, prémium kategóriájú mammográfiás rendszerét.

A Mammomat Revelation lehetővé teszi az egészségügyi szolgáltatók számára, hogy kiterjesszék a precíziós gyógyászat alkalmazási körét, javítsák a diagnosztikus   eljárások színvonalát miközben  növelik a páciensek elégedettségét.

A maga nemében páratlan, 50 fokos vizsgálati szögtarományú3D HD Emlő Tomoszintészis biztosítja a legnagyobb mélységi felbontást ezen a területen, így kiváló mélységélességű képek készíthetők. Mostantól a széles szögtartomány előnyeit kihasználva a szöveti mintavétel tomoszintézis üzemmóddal kombinálva is elérhető.. A HD Emlő Biopszia megoldás a mintavételi terület ± 1 mm pontosságú célzását teszi lehetővé. A vett minták azonnali ellenőrzésének megkönnyítésére  új műszaki megoldás került bevezetésre, ezáltal a  szövethenger vizsgálata közvetlenül a mammogáfiás berendezésen lehetséges  A klinikai munkafolyamatot javítja, hogy nincs szükség egy másik képalkotó rendszerre, és rövidebb a páciens emlő kompressziójának az időtartama.

Az új Mammomat Revelation automatikus mellszövet sűrűség méréseket is végez a vizsgálat során.. Ez lehetővé teszi a személyre szabott kockázati besorolást, és a páciens távozása előtt kezdeményezhetők a szükséges kiegészítő képalkotó vizsgálatok.

A daganatos szövetrészeket bizonyos esetekben nehezebben  lehet megkülönböztetni a mellszövetektől. A kontraszt kiemelt képalkotás (contrast enhanced mammography) kiterjeszti a diagnosztikus lehetőségeket az emlő funkcionális képalkotó vizsgálata során.

A Mammomat Revelation segítségével ügyfeleink pontos diagnosztikai eredményeket érhetnek el" - jegyezte meg Lars Hofmann, a Siemens Healthineers röntgen termékek üzletágának marketing vezetője. “Mivel a diszkomfort érzés az egyik fő oka, hogy a nők lehetőség szerint kerülik a mammográfiás vizsgálatot, ezért  a „Personalized Soft Compression”  eljárással tesszük elfogadhatóbbá számukra a képalkotási eljárást."

A HD Emlő Tomoszintézis 50° vizsgálati szögtartománnyal szöveti mintavételre is alkalmazható

A Siemens Healthineers a piacon elérhető legnagyobb szkennelési szögű eljárást kínálja az 50°-os, 3D HD Emlő Tomoszintézisével. Ez a nagy szkennelési szög az alapja a legnagyobb mélységi felbontásnak, ami révén kiváló minőségű térbeli  felvételek készíthetők. Ez megkönnyíti még a legkisebb elváltozások észlelését is, amiket már nem rejt el többé a felettük levő emlőszövet, így pontosabb diagnózis adható. A Mammomat Revelation alkalmazásával a radiológus biopsziát is végezhet (mintát véve az esetleges tumor szövetből) a 3D HD Emlő Tomoszintézisre támaszkodva. A HD Emlő Biopszia megoldás a mintavételi terület ± 1 mm pontosságú célzását teszi lehetővé.

A Mammomat Revelation rendszerbe integrált  szövetminta vizsgáló eszközt tartalmaz

A szöveti mintavételt követően, röntgenfelvétellel kell igazolni a biopszia sikerességét. A jelenlegi eljárás szerint a mintákról egy másik készülék, vagy  egy speciális szövetminta  szkenner készít képeket, rendszerint egy másik helyiségben. Ezalatt a páciens emlőjének végig komprimált állapotban kell maradnia. Ennek a kellemetlen, esetenként akár fájdalmas helyzetnek az időtartama jelentősen csökkenthető a Mammomat Revelation alkalmazásával.Rendszerbe integrált műszaki megoldást kínálunk a szövetminták gyors vizsgálatához, melynek neve InSpect. Ennek segítségével 20 másodpercen belül lehetőség nyílik  a szövettani vizsgálatra vett minták ellenőrzésére a páciens sugárterhelése nélkül. A Mammomat Revelation révén javul a mintavételi munkafolyamat, és rövidebb lesz a páciens emlő kompressziós ideje.

Emlőszövet sűrűség automatikus mérése az Insight Breast Density használatával

Sűrűbb emlőszövettel rendelkező nőknél nagyobb a veszélye a mellrák kialakulásának. Továbbá annak is nagyobb a valószínűsége, hogy a sűrű emlőszövet miatt a daganatos elváltozás nem észlelhető. Az emlősűrűség tehát a mellrák diagnosztizálásának kritikus paramétere. Nagy emlősűrűség esetén további vizsgálatok, például tomoszintézis vagy mell ultrahang válhatnak indokolttá. Jelenleg a radiológusoknak a képelemzési folyamat során, vizuálisan kell felbecsülniük az emlő sűrűségét, erre pedig általában a páciens távozása után kerül sor. Ha további képalkotó eljárások válnak szükségessé, a beteget vissza kell rendelni. Ez bizonytalanságot és aggodalmat kelt a páciensben.

A Mammomat Revelation az első olyan mammográfiás rendszer, amely automatikusan méri a mellszövet sűrűségét a vizsgálatsorán. Ez lehetővé teszi a közvetlen, személyre szabott  kockázati besorolást, és még a páciens távozása előtt kezdeményezhetők kiegészítő képalkotási vizsgálatok. A betegek gyorsabban kapják meg az eredményeket, ami szintén a lehető legkisebbre csökkenti a bizonytalanság érzetét.

Titanium kontraszt kiemelt mammográfia – az emlő funkcionális vizsgálata

A mammogramból vagy tomoszintézisből nyert, tisztán morfológiai információk esetenként nem elégségesek a pontos diagnózis felállításához. Például egy műtétet követő vizsgálat során esetleg nehéz megkülönböztetni a sebszövetet az új daganatoktól. A kizárólag morfológiai információk mellett szükség lehet olyan funkcionális információkra, amelyeket a kontraszt  kiemelt képalkotásból nyerhetünk. Ennek során jód alapú kontrasztanyagot fecskendeznek be, amely a tumor szövetben feldúsul, és láthatóvá válik duál energiás képalkotó eljárással . Jelenleg kontrasztanyaggal végzett képalkotás általában emlő MRI használatával történik. A Mammomat Revelation közvetlenül a mammográfiás rendszeren teszi lehetővé a funkcionális képalkotást. Mivel a mammográfiás rendszerek szélesebb körben állnak rendelkezésre, mint az MRI berendezések, a páciens számára könnyebben elérhetővé válik az emlő funkcionális képalkotó vizsgálata. A kontrasztanyaggal végzett mammográfia még nem szokványos eljárás. Az új rendszer moduláris struktúrája lehetővé teszi, hogy ilyen, és egyéb funkcionális vizsgálatokat is végezzenek, kielégítve az ügyfelek igényeit.

A páciens mammográfiás tapasztalatainak pozitív megváltoztatása

A vizsgált nők főként a vizsgálat jellegéből fakadó diszkomfort  érzés vagy a fájdalom miatt kerülik az esetlegesen életmentő mammográfiás vizsgálatokat. A személyre szabott lágy kompresszió (Personalized Soft Compression) használatával az emlő kompressziós folyamata finomabb, a nyomóerő pedig automatikusan, egyénenként állítódik be. Az ergonomikus kialakítású SoftComp nyomólemezekkel kombinált lágy kompresszió révén jobban pozícionálható az emlő, egyenletesebb a képminőség, és csökken a kellemetlen érzet.

Az új Mammomat Revelation mammográfiai rendszer 2018 első felében kerül kereskedelmi forgalomba.

Az (itt említett) termékek / jellemzők kereskedelmi forgalomban nem elérhetőek minden országban. Szabályozási okok miatt jövőbeni hozzáférhetőségük nem garantálható. További részleteket a helyi Siemens Healthineers szervezet tud szolgáltatni.
A Mammomat Revelation jelenlegi FDA (Amerikai Gyógyszer- és Élelmiszerügyi Hatóság) jóváhagyási státusza "510(k) engedélyre vár (forgalomba hozatal előtti értesítés)".

www.siemens.hu       


NEWS: ; Ultrahang ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra2018.05.23-24., Mezőfalva:
NAK Szántóföldi Napok

Eladó domainek:
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, ipariingatlanok.com, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar Napjai

2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok

MASCUS

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre