Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Péküzem, 85 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Eladhatja,ha meghirdeti ipari ingatlanát. Már akár 12 képpel hirdethet: ipariingatlanok.hu: Egyet fizet, többet kap.
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.07.09.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Az új Mammomat Revelation rendszerrel a Siemens Healthineers újradefiniálja a mammográfia során végzett biopsziás munkafolyamatot
2017.12.08
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Healthineers az Észak-amerikai Radiológiai Társaság (RSNA) Chicagóban, az USA-ban rendezett idei éves kongresszusán mutatja be először a cég új, prémium kategóriájú mammográfiás rendszerét.

A Mammomat Revelation lehetővé teszi az egészségügyi szolgáltatók számára, hogy kiterjesszék a precíziós gyógyászat alkalmazási körét, javítsák a diagnosztikus   eljárások színvonalát miközben  növelik a páciensek elégedettségét.

A maga nemében páratlan, 50 fokos vizsgálati szögtarományú3D HD Emlő Tomoszintészis biztosítja a legnagyobb mélységi felbontást ezen a területen, így kiváló mélységélességű képek készíthetők. Mostantól a széles szögtartomány előnyeit kihasználva a szöveti mintavétel tomoszintézis üzemmóddal kombinálva is elérhető.. A HD Emlő Biopszia megoldás a mintavételi terület ± 1 mm pontosságú célzását teszi lehetővé. A vett minták azonnali ellenőrzésének megkönnyítésére  új műszaki megoldás került bevezetésre, ezáltal a  szövethenger vizsgálata közvetlenül a mammogáfiás berendezésen lehetséges  A klinikai munkafolyamatot javítja, hogy nincs szükség egy másik képalkotó rendszerre, és rövidebb a páciens emlő kompressziójának az időtartama.

Az új Mammomat Revelation automatikus mellszövet sűrűség méréseket is végez a vizsgálat során.. Ez lehetővé teszi a személyre szabott kockázati besorolást, és a páciens távozása előtt kezdeményezhetők a szükséges kiegészítő képalkotó vizsgálatok.

A daganatos szövetrészeket bizonyos esetekben nehezebben  lehet megkülönböztetni a mellszövetektől. A kontraszt kiemelt képalkotás (contrast enhanced mammography) kiterjeszti a diagnosztikus lehetőségeket az emlő funkcionális képalkotó vizsgálata során.

A Mammomat Revelation segítségével ügyfeleink pontos diagnosztikai eredményeket érhetnek el" - jegyezte meg Lars Hofmann, a Siemens Healthineers röntgen termékek üzletágának marketing vezetője. “Mivel a diszkomfort érzés az egyik fő oka, hogy a nők lehetőség szerint kerülik a mammográfiás vizsgálatot, ezért  a „Personalized Soft Compression”  eljárással tesszük elfogadhatóbbá számukra a képalkotási eljárást."

A HD Emlő Tomoszintézis 50° vizsgálati szögtartománnyal szöveti mintavételre is alkalmazható

A Siemens Healthineers a piacon elérhető legnagyobb szkennelési szögű eljárást kínálja az 50°-os, 3D HD Emlő Tomoszintézisével. Ez a nagy szkennelési szög az alapja a legnagyobb mélységi felbontásnak, ami révén kiváló minőségű térbeli  felvételek készíthetők. Ez megkönnyíti még a legkisebb elváltozások észlelését is, amiket már nem rejt el többé a felettük levő emlőszövet, így pontosabb diagnózis adható. A Mammomat Revelation alkalmazásával a radiológus biopsziát is végezhet (mintát véve az esetleges tumor szövetből) a 3D HD Emlő Tomoszintézisre támaszkodva. A HD Emlő Biopszia megoldás a mintavételi terület ± 1 mm pontosságú célzását teszi lehetővé.

A Mammomat Revelation rendszerbe integrált  szövetminta vizsgáló eszközt tartalmaz

A szöveti mintavételt követően, röntgenfelvétellel kell igazolni a biopszia sikerességét. A jelenlegi eljárás szerint a mintákról egy másik készülék, vagy  egy speciális szövetminta  szkenner készít képeket, rendszerint egy másik helyiségben. Ezalatt a páciens emlőjének végig komprimált állapotban kell maradnia. Ennek a kellemetlen, esetenként akár fájdalmas helyzetnek az időtartama jelentősen csökkenthető a Mammomat Revelation alkalmazásával.Rendszerbe integrált műszaki megoldást kínálunk a szövetminták gyors vizsgálatához, melynek neve InSpect. Ennek segítségével 20 másodpercen belül lehetőség nyílik  a szövettani vizsgálatra vett minták ellenőrzésére a páciens sugárterhelése nélkül. A Mammomat Revelation révén javul a mintavételi munkafolyamat, és rövidebb lesz a páciens emlő kompressziós ideje.

Emlőszövet sűrűség automatikus mérése az Insight Breast Density használatával

Sűrűbb emlőszövettel rendelkező nőknél nagyobb a veszélye a mellrák kialakulásának. Továbbá annak is nagyobb a valószínűsége, hogy a sűrű emlőszövet miatt a daganatos elváltozás nem észlelhető. Az emlősűrűség tehát a mellrák diagnosztizálásának kritikus paramétere. Nagy emlősűrűség esetén további vizsgálatok, például tomoszintézis vagy mell ultrahang válhatnak indokolttá. Jelenleg a radiológusoknak a képelemzési folyamat során, vizuálisan kell felbecsülniük az emlő sűrűségét, erre pedig általában a páciens távozása után kerül sor. Ha további képalkotó eljárások válnak szükségessé, a beteget vissza kell rendelni. Ez bizonytalanságot és aggodalmat kelt a páciensben.

A Mammomat Revelation az első olyan mammográfiás rendszer, amely automatikusan méri a mellszövet sűrűségét a vizsgálatsorán. Ez lehetővé teszi a közvetlen, személyre szabott  kockázati besorolást, és még a páciens távozása előtt kezdeményezhetők kiegészítő képalkotási vizsgálatok. A betegek gyorsabban kapják meg az eredményeket, ami szintén a lehető legkisebbre csökkenti a bizonytalanság érzetét.

Titanium kontraszt kiemelt mammográfia – az emlő funkcionális vizsgálata

A mammogramból vagy tomoszintézisből nyert, tisztán morfológiai információk esetenként nem elégségesek a pontos diagnózis felállításához. Például egy műtétet követő vizsgálat során esetleg nehéz megkülönböztetni a sebszövetet az új daganatoktól. A kizárólag morfológiai információk mellett szükség lehet olyan funkcionális információkra, amelyeket a kontraszt  kiemelt képalkotásból nyerhetünk. Ennek során jód alapú kontrasztanyagot fecskendeznek be, amely a tumor szövetben feldúsul, és láthatóvá válik duál energiás képalkotó eljárással . Jelenleg kontrasztanyaggal végzett képalkotás általában emlő MRI használatával történik. A Mammomat Revelation közvetlenül a mammográfiás rendszeren teszi lehetővé a funkcionális képalkotást. Mivel a mammográfiás rendszerek szélesebb körben állnak rendelkezésre, mint az MRI berendezések, a páciens számára könnyebben elérhetővé válik az emlő funkcionális képalkotó vizsgálata. A kontrasztanyaggal végzett mammográfia még nem szokványos eljárás. Az új rendszer moduláris struktúrája lehetővé teszi, hogy ilyen, és egyéb funkcionális vizsgálatokat is végezzenek, kielégítve az ügyfelek igényeit.

A páciens mammográfiás tapasztalatainak pozitív megváltoztatása

A vizsgált nők főként a vizsgálat jellegéből fakadó diszkomfort  érzés vagy a fájdalom miatt kerülik az esetlegesen életmentő mammográfiás vizsgálatokat. A személyre szabott lágy kompresszió (Personalized Soft Compression) használatával az emlő kompressziós folyamata finomabb, a nyomóerő pedig automatikusan, egyénenként állítódik be. Az ergonomikus kialakítású SoftComp nyomólemezekkel kombinált lágy kompresszió révén jobban pozícionálható az emlő, egyenletesebb a képminőség, és csökken a kellemetlen érzet.

Az új Mammomat Revelation mammográfiai rendszer 2018 első felében kerül kereskedelmi forgalomba.

Az (itt említett) termékek / jellemzők kereskedelmi forgalomban nem elérhetőek minden országban. Szabályozási okok miatt jövőbeni hozzáférhetőségük nem garantálható. További részleteket a helyi Siemens Healthineers szervezet tud szolgáltatni.
A Mammomat Revelation jelenlegi FDA (Amerikai Gyógyszer- és Élelmiszerügyi Hatóság) jóváhagyási státusza "510(k) engedélyre vár (forgalomba hozatal előtti értesítés)".

www.siemens.hu       


NEWS: ; Ultrahang ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület202...., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai

202....., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre