Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Eladó ipari cégek kínálatunkból: Mezőgazdasági gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Futárszolgálat, 39,9 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Péküzem, 85 M Ft ;
Eladó ipari ingatlan: Veterán autók tárolására ideális 10 ha erdőben 880 nm igényes épület eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk eladó ipari céget Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.04.09.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Nexaris Therapy Suites egységek a precíziós orvoslást segítik, közvetlen hozzáférést biztosítva az MR, CT és angiográfiás képalkotáshoz
2017.12.08
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Healthineers annak érdekében fejlesztette ki a nexaris Therapy Suite elnevezésű termékét, hogy a multimodális képalkotás jobban beépülhessen a sebészeti és intervenciós radiológiai eljárásokba.

Ezek az eszközök segítik a pontos kórmegállapítást, a műtét közbeni valós idejű képalkotást és az eredmények közvetlen ellenőrzését. Ily módon hatékonyabbá, valamint a páciens számára kényelmesebbé és biztonságosabbá tehetők a klinikai munkafolyamatok. A Siemens Healthineers az Észak-amerikai Radiológiai Társaság Chicagóban, az USA-ban rendezett idei éves kongresszusán mutatja be először a nagyközönség számára a nexaris Therapy Suites nevű termékét.

Az angiográfia és a CT képalkotás összekapcsolása a nexarisAngio-CT használatával

Az Instant Fusion2 alkalmazása révén az angiográfiás és CT képek először épülnek egy közös koordinátarendszerre, így a nexarisAngio-CT lehetővé teszi a képinformációk automatikus átfedését. ”A problémamentes hozzáférés az angiográfiás rendszerhez és a CT berendezéshez, illetve a gyors átkapcsolás egyikről a másikra megkönnyíti a gyorsabb és pontosabb beavatkozást az olyan összetett eljárások esetén, mint például a daganatok kimetszése és embolizációja. Az Instant Fusion (kb. azonnali fúziós) technológia segítségével, amely a hibrid struktúra közös koordinátarendszerén alapszik, a CT képek az élő átvilágítási felvételekre helyezhetők, így nincs szükség többé a képek manuális, időigényes összevetésére. És mivel a képek értékelése nem kíván további képalkotást, ehhez az értékes információhoz nem kell újabb besugárzásnak kitenni a beteget" - magyarázta Michael Scheuering, a Siemens Healthineers Intervenciós Radiológia üzletágának vezetője. Emellett a páciens adatait csak egyszer kell rögzíteni, és a beavakozást végző radiológus mindkét rendszerben hozzáférhet ezekhez az információkhoz. Mind a két vizsgálati eszköz (modalitás) a egy adott vezérlő helyiségből működtethető.

Két-helyiséges megoldás a rendszer kapacitásának optimális kihasználása érdekében

A Somatom CT Sliding Gantry (csúsztatható vizsgáló szerkezetű) rendszereket 12 méter hosszú sínekre szerelik, így szükség esetén a pácienshezmozgathatók, illetve odébb tolva helyet adhatnak a mennyezetre rögzített Artis angiográfiás rendszernek. A rendszer átvihető egy szomszédos helyiségben levő, másik betegvizsgáló asztalhoz is, és leválasztható a többi egységről, lehetővé téve a csak CT berendezést használó diagnosztikai vagy intervenciós eljárásokat, mialatt az angiográfiás rendszerrel ettől függetlenül olyan rutin vizsgálatok végezhetők, amelyek nem igénylik az Angio-CT alkalmazását. Ez a két-helyiséges megoldás optimalizálja a rendszer kapacitásainak hasznosítását. Szükség esetén a nexarisAngio-CT kibővíthető a vezeték nélküli Acuson Freestyle ultrahang rendszerrel, megkönnyítve például a hozzáférést az artériákhoz. Ezután az ultrahang képek az Angio-CT felvételeivel együtt megjeleníthetők a képernyőn, és közvetlenül összehasonlíthatók egymással.

A NexarisAngio-CT főként az intervenciós radiológiai eljárásoknál használható

A NexarisAngio-CT megkönnyíti a beavatkozással járó onkológiai feladatokat, például egy májdaganat kombinált kimetszését és embolizációját. A hagyományos eljárás esetén a beteget ide-oda kell mozgatni az angiográfiás rendszer és a CT között, mivel ezek különálló beavatkozások. Ezzel szemben a nexarisAngio-CT használatával az összes kezelési fázis - a beavatkozási útvonal megtervezésétől az angiográfiás eszközöket alkalmazó daganat embolizációig és a CT segítségével történő daganat kimetszésig (azaz a tumor sebészeti eltávolításáig) - egyetlen teremben zajlik le, és nincs szükség a beteg mozgatására. A NexarisAngio-CT a polytraumatizált páciensek kezelésénél is nagy segítséget jelent. Amint a CT segítségével észlelik az esetleges belső vérzést, a vérzés helye közvetlenül megkatéterezhető az angiográfiás rendszerrel." Az ütések okozta okozta traumás sérülések ellátása során a CT alkalmazásával azonnal diagnosztizálhatjuk a belső vérzést, így lehetővé válik a beteg állapotának gyors stabilizálása angiográfiás eszközökkel és katéteren keresztül végzett embolizációval, ami életeket menthet meg" - tette hozzá Dr. Mark Wilson, a San Franciscóban található Zuckerberg közkórház intervenciós radiológiai részlegének vezetője.

Műtét közbeni képalkotás a sebészetben MR, CT és angiográfiás eszközök használatával

A sebészeti eljárásoknál a nexarisAngio-MR-CT együtt alkalmazható a robottal támogatott Artis pheno angiográfiás rendszerrel, a Magnetom Aera és Skyra MR rendszerekkel, valamint a Somatom CT Sliding Gantry rendszerekkel egy több helyiséget felölelő megoldás keretében. A Siemens Healthineers stratégiai partnerével, a Getinge céggel közösen fejlesztette ki a Pilot (kísérleti) átviteli megoldást, hogy ilyen esetekben is elkerüljék a beteg különféle vizsgálati módszerek (modalitások) közötti fárasztó és kockázatos mozgatását. Ha például a beteget az angiográfiás rendszert használva kezelik, akkor a Maquet Magnus műtőasztalon fekszik, ami a legjobb választás a képalkotás és a páciens pozicionálása szempontjából. Amennyiben MR képalkotásra is szükség van az eljárás során, akkor a Maquet Magnus műtőasztalt adapterek segítségével összekapcsolják az MR kompatibilis Combi Dockable asztallal. A továbbító lemez a Maquet asztal alatt található. A asztallap anyaga kevlar, ami kompatibilis az MR és a röntgensugaras képalkotással. Ezen az asztallapon a beteg rácsúsztatható az MR vizsgálóasztalra anélkül, hogy meg kellene változtatni a kezelési pozíciót. Ezt követően a páciens átvihető az MR terembe, ahol megtörténik az MR képalkotás az 1,5 Teslás Magnetom  Aera vagy a 3,0 Teslás Magnetom Skyra rendszert használva.

Sliding Gantry (csúsztatható vizsgálószerkezetű) CT berendezés használata CT képalkotáshoz a hibrid műtőben

Sebészeti felhasználás esetén a nexarisAngio-MR-CT tartalmazza mind az MR, mind pedig az angiográfiás képalkotást, valamint a CT rendszerrel is készítenek felvételeket; ez utóbbit ugyanúgy sínekre szerelik, mint az intervenciós radiológiánál alkalmazott két-helyiséges megoldás során. Mivel az Artis pheno-nál használt Maquet asztal megfelel CT vizsgálatok céljára is, ilyenkor nincs szükség a beteg mozgatására. Mihelyt szükségessé válik, az Artis pheno eltávolítható, a CT rendszer csúsztatható vizsgálószerkezete pedig a műtőasztalhoz tolható, lehetővé téve CT felvételek készítését a sebészeti beavatkozás folyamán.
Ezek a multimodális képalkotó berendezések alkotják a jövő laboratóriumát" - magyarázta Lee Swanström professzor, a Strasbourgban található Institut de Chirurgie guidée par l’Image (IHU) munkatársa. A rendszer kapacitásának lehető legjobb kihasználása érdekében a fenti rendszerek mindegyike használható külön-külön is: az MR és a CT diagnosztikai vizsgálatok céljára, az Artispheno pedig a hibrid műtőben, a csak angiográfiás eszközökkel irányított beavatkozások során.

Első műtét közbeni egész testes MR képek a nexaris Angio-MR-CT használatával

A Nexaris Angio-MR-CT előnyösen alkalmazható például az idegsebészet területén, a daganatok teljes kimetszéséhez. A műtét közbeni képalkotás segítségével a sebészek azonnal megállapíthatják, van-e maradvány tumorszövet, vagy szükséges-e a választott kezelési mód módosítása. Ráadásul a nexaris Angio-MR-CT elsőként teszi lehetővé, hogy a műtét során bármikor egész testes MR felvételeket készítsenek a páciens elmozdítása nélkül. Nem csupán az idegsebészek élvezhetik azokat az előnyöket, amiket az MR képalkotás révén rendelkezésre álló kiegészítő szövetábrázolások biztosítanak, hanem például a belgyógyászati műtéteket végző sebészek számára is hasznos segítség a hasüregben végzett reszekciók és eltávolítások során. Ez kritikus hatást gyakorolhat a kezelési folyamatra.

1Az Instant Fusion jelenlegi FDA (Amerikai Gyógyszer- és Élelmiszerügyi Hatóság) jóváhagyási státusza "510(k) engedélyre vár (forgalomba hozatal előtti értesítés)".
2Az (itt említett) termékek / jellemzők kereskedelmi forgalomban nem elérhetőek minden országban. Szabályozási okok miatt jövőbeni hozzáférhetőségük nem garantálható. További részleteket a helyi Siemens szervezet tud szolgáltatni.
3Az itt közölt információk harmadik fél gyártók által készített termékekre vonatkoznak, így az ezzel kapcsolatos szabályozás az ő felelősségi körükbe tartozik. Kérjük, hogy a további tájékoztatás érdekében vegye fel a kapcsolatot az adott harmadik fél gyártóval.

www.siemens.hu     


NEWS: ; IT, informatika ; Ultrahang ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület2020.06.10-14., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.08.07-09., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre