Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó, működő ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre Magyarország teljes területén.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Péküzem, 85 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Eladó világszínvonalú gyártó cég eszköz értéken: fémszerkezetgyártó cég eladó, 100 M Ft
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.09.24.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Nexaris Therapy Suites egységek a precíziós orvoslást segítik, közvetlen hozzáférést biztosítva az MR, CT és angiográfiás képalkotáshoz
2017.12.08
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Healthineers annak érdekében fejlesztette ki a nexaris Therapy Suite elnevezésű termékét, hogy a multimodális képalkotás jobban beépülhessen a sebészeti és intervenciós radiológiai eljárásokba.

Ezek az eszközök segítik a pontos kórmegállapítást, a műtét közbeni valós idejű képalkotást és az eredmények közvetlen ellenőrzését. Ily módon hatékonyabbá, valamint a páciens számára kényelmesebbé és biztonságosabbá tehetők a klinikai munkafolyamatok. A Siemens Healthineers az Észak-amerikai Radiológiai Társaság Chicagóban, az USA-ban rendezett idei éves kongresszusán mutatja be először a nagyközönség számára a nexaris Therapy Suites nevű termékét.

Az angiográfia és a CT képalkotás összekapcsolása a nexarisAngio-CT használatával

Az Instant Fusion2 alkalmazása révén az angiográfiás és CT képek először épülnek egy közös koordinátarendszerre, így a nexarisAngio-CT lehetővé teszi a képinformációk automatikus átfedését. ”A problémamentes hozzáférés az angiográfiás rendszerhez és a CT berendezéshez, illetve a gyors átkapcsolás egyikről a másikra megkönnyíti a gyorsabb és pontosabb beavatkozást az olyan összetett eljárások esetén, mint például a daganatok kimetszése és embolizációja. Az Instant Fusion (kb. azonnali fúziós) technológia segítségével, amely a hibrid struktúra közös koordinátarendszerén alapszik, a CT képek az élő átvilágítási felvételekre helyezhetők, így nincs szükség többé a képek manuális, időigényes összevetésére. És mivel a képek értékelése nem kíván további képalkotást, ehhez az értékes információhoz nem kell újabb besugárzásnak kitenni a beteget" - magyarázta Michael Scheuering, a Siemens Healthineers Intervenciós Radiológia üzletágának vezetője. Emellett a páciens adatait csak egyszer kell rögzíteni, és a beavakozást végző radiológus mindkét rendszerben hozzáférhet ezekhez az információkhoz. Mind a két vizsgálati eszköz (modalitás) a egy adott vezérlő helyiségből működtethető.

Két-helyiséges megoldás a rendszer kapacitásának optimális kihasználása érdekében

A Somatom CT Sliding Gantry (csúsztatható vizsgáló szerkezetű) rendszereket 12 méter hosszú sínekre szerelik, így szükség esetén a pácienshezmozgathatók, illetve odébb tolva helyet adhatnak a mennyezetre rögzített Artis angiográfiás rendszernek. A rendszer átvihető egy szomszédos helyiségben levő, másik betegvizsgáló asztalhoz is, és leválasztható a többi egységről, lehetővé téve a csak CT berendezést használó diagnosztikai vagy intervenciós eljárásokat, mialatt az angiográfiás rendszerrel ettől függetlenül olyan rutin vizsgálatok végezhetők, amelyek nem igénylik az Angio-CT alkalmazását. Ez a két-helyiséges megoldás optimalizálja a rendszer kapacitásainak hasznosítását. Szükség esetén a nexarisAngio-CT kibővíthető a vezeték nélküli Acuson Freestyle ultrahang rendszerrel, megkönnyítve például a hozzáférést az artériákhoz. Ezután az ultrahang képek az Angio-CT felvételeivel együtt megjeleníthetők a képernyőn, és közvetlenül összehasonlíthatók egymással.

A NexarisAngio-CT főként az intervenciós radiológiai eljárásoknál használható

A NexarisAngio-CT megkönnyíti a beavatkozással járó onkológiai feladatokat, például egy májdaganat kombinált kimetszését és embolizációját. A hagyományos eljárás esetén a beteget ide-oda kell mozgatni az angiográfiás rendszer és a CT között, mivel ezek különálló beavatkozások. Ezzel szemben a nexarisAngio-CT használatával az összes kezelési fázis - a beavatkozási útvonal megtervezésétől az angiográfiás eszközöket alkalmazó daganat embolizációig és a CT segítségével történő daganat kimetszésig (azaz a tumor sebészeti eltávolításáig) - egyetlen teremben zajlik le, és nincs szükség a beteg mozgatására. A NexarisAngio-CT a polytraumatizált páciensek kezelésénél is nagy segítséget jelent. Amint a CT segítségével észlelik az esetleges belső vérzést, a vérzés helye közvetlenül megkatéterezhető az angiográfiás rendszerrel." Az ütések okozta okozta traumás sérülések ellátása során a CT alkalmazásával azonnal diagnosztizálhatjuk a belső vérzést, így lehetővé válik a beteg állapotának gyors stabilizálása angiográfiás eszközökkel és katéteren keresztül végzett embolizációval, ami életeket menthet meg" - tette hozzá Dr. Mark Wilson, a San Franciscóban található Zuckerberg közkórház intervenciós radiológiai részlegének vezetője.

Műtét közbeni képalkotás a sebészetben MR, CT és angiográfiás eszközök használatával

A sebészeti eljárásoknál a nexarisAngio-MR-CT együtt alkalmazható a robottal támogatott Artis pheno angiográfiás rendszerrel, a Magnetom Aera és Skyra MR rendszerekkel, valamint a Somatom CT Sliding Gantry rendszerekkel egy több helyiséget felölelő megoldás keretében. A Siemens Healthineers stratégiai partnerével, a Getinge céggel közösen fejlesztette ki a Pilot (kísérleti) átviteli megoldást, hogy ilyen esetekben is elkerüljék a beteg különféle vizsgálati módszerek (modalitások) közötti fárasztó és kockázatos mozgatását. Ha például a beteget az angiográfiás rendszert használva kezelik, akkor a Maquet Magnus műtőasztalon fekszik, ami a legjobb választás a képalkotás és a páciens pozicionálása szempontjából. Amennyiben MR képalkotásra is szükség van az eljárás során, akkor a Maquet Magnus műtőasztalt adapterek segítségével összekapcsolják az MR kompatibilis Combi Dockable asztallal. A továbbító lemez a Maquet asztal alatt található. A asztallap anyaga kevlar, ami kompatibilis az MR és a röntgensugaras képalkotással. Ezen az asztallapon a beteg rácsúsztatható az MR vizsgálóasztalra anélkül, hogy meg kellene változtatni a kezelési pozíciót. Ezt követően a páciens átvihető az MR terembe, ahol megtörténik az MR képalkotás az 1,5 Teslás Magnetom  Aera vagy a 3,0 Teslás Magnetom Skyra rendszert használva.

Sliding Gantry (csúsztatható vizsgálószerkezetű) CT berendezés használata CT képalkotáshoz a hibrid műtőben

Sebészeti felhasználás esetén a nexarisAngio-MR-CT tartalmazza mind az MR, mind pedig az angiográfiás képalkotást, valamint a CT rendszerrel is készítenek felvételeket; ez utóbbit ugyanúgy sínekre szerelik, mint az intervenciós radiológiánál alkalmazott két-helyiséges megoldás során. Mivel az Artis pheno-nál használt Maquet asztal megfelel CT vizsgálatok céljára is, ilyenkor nincs szükség a beteg mozgatására. Mihelyt szükségessé válik, az Artis pheno eltávolítható, a CT rendszer csúsztatható vizsgálószerkezete pedig a műtőasztalhoz tolható, lehetővé téve CT felvételek készítését a sebészeti beavatkozás folyamán.
Ezek a multimodális képalkotó berendezések alkotják a jövő laboratóriumát" - magyarázta Lee Swanström professzor, a Strasbourgban található Institut de Chirurgie guidée par l’Image (IHU) munkatársa. A rendszer kapacitásának lehető legjobb kihasználása érdekében a fenti rendszerek mindegyike használható külön-külön is: az MR és a CT diagnosztikai vizsgálatok céljára, az Artispheno pedig a hibrid műtőben, a csak angiográfiás eszközökkel irányított beavatkozások során.

Első műtét közbeni egész testes MR képek a nexaris Angio-MR-CT használatával

A Nexaris Angio-MR-CT előnyösen alkalmazható például az idegsebészet területén, a daganatok teljes kimetszéséhez. A műtét közbeni képalkotás segítségével a sebészek azonnal megállapíthatják, van-e maradvány tumorszövet, vagy szükséges-e a választott kezelési mód módosítása. Ráadásul a nexaris Angio-MR-CT elsőként teszi lehetővé, hogy a műtét során bármikor egész testes MR felvételeket készítsenek a páciens elmozdítása nélkül. Nem csupán az idegsebészek élvezhetik azokat az előnyöket, amiket az MR képalkotás révén rendelkezésre álló kiegészítő szövetábrázolások biztosítanak, hanem például a belgyógyászati műtéteket végző sebészek számára is hasznos segítség a hasüregben végzett reszekciók és eltávolítások során. Ez kritikus hatást gyakorolhat a kezelési folyamatra.

1Az Instant Fusion jelenlegi FDA (Amerikai Gyógyszer- és Élelmiszerügyi Hatóság) jóváhagyási státusza "510(k) engedélyre vár (forgalomba hozatal előtti értesítés)".
2Az (itt említett) termékek / jellemzők kereskedelmi forgalomban nem elérhetőek minden országban. Szabályozási okok miatt jövőbeni hozzáférhetőségük nem garantálható. További részleteket a helyi Siemens szervezet tud szolgáltatni.
3Az itt közölt információk harmadik fél gyártók által készített termékekre vonatkoznak, így az ezzel kapcsolatos szabályozás az ő felelősségi körükbe tartozik. Kérjük, hogy a további tájékoztatás érdekében vegye fel a kapcsolatot az adott harmadik fél gyártóval.

www.siemens.hu     


NEWS: ; IT, informatika ; Ultrahang ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésre

2020.10.07-11., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO

2020.10.19-22., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.10.19-22., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre