Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;

Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.10.29.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

MICHELIN Main Cities of Europe szálloda- és étteremkalauz 2016: tíz év alatt óriási fejlődés az európai nagyvárosok gasztronómiai kínálatában!
2016.03.10
Forrás: Michelin, Hírek
Újabb Michelin-csillagos éttermek Ausztriában, Lengyelországban, Magyarországon és Csehországban – különlegességek az étteremkalauz legújabb kiadásában

A Michelin örömmel mutatja be a Michelin Guide Main Cities of Europe szálloda- és étteremkalauz legújabb, 2016-os kiadását, amely húsz európai ország negyvennégy nagyvárosában segít megtalálni a legjobb szállodákat és éttermeket.

Mindössze tíz év alatt óriásit fejlődött a gasztronómiai kínálat az európai nagyvárosokban – mondja Michael ELLIS, a Michelin útikalauz divíziójának vezetője. – Egyértelműen azt tapasztaljuk, hogy hatalmasat nőtt a magas gasztronómiai minőséget képviselő éttermek száma Európában: a 2016-os étteremkalauzban 519 Michelin-csillagos étterem található, míg a 2006-os kiadásunkban csak 216, ami 115%-os növekedésnek felel meg, csupán tízéves időtartam alatt. Az európai fővárosok, nagy forgalmú ipari és kereskedelmi központoknak otthont adó városok valóságos kulturális olvasztótégelyként funkcionálnak, így látványosan megnövekedett a csúcsgasztronómiai igényeket kiszolgáló éttermek száma is. Berlin tökéletes példája ennek a jelenségnek, 2016-ban már 19 Michelin-csillagos étteremmel büszkélkedhet, míg 2006-ban mindössze 9 minősített konyhája volt. Ha ugyanezt az időszakot vizsgáljuk Londonban, akkor szintén azt látjuk, hogy a Michelin-csillagos helyek száma szinte megduplázódott – 32-ről 63-ra nőtt –, és más európai nagyvárosokban is hasonló a trend, például Brüsszelben, Torinóban, Amszterdamban, Párizsban vagy Zürichben is egyre bővül a minőségi gasztronómiai kínálat. Különösen feltűnő az egy Michelin-csillaggal jutalmazott éttermek robbanásszerűen növekvő aránya ezekben a nagyvárosokban: 2006-ban 188 ilyen éttermet tartalmazott étteremkalauzunk, míg az idei kiadásban már 414 van – ami a fiatal, feltörekvő konyhafőnök-generáció ambícióinak örvendetes megnyilvánulása, ezek az éttermek gyakran a lazább, fiatalosabb stílust is képviselik.”

Az étteremkalauz 35. kiadásában számos újonnan minősített vendéglátóhely van, ami szintén annak a jele, hogy az európai nagyvárosokban változatos és pezsgő a gasztronómiai élet.

Az idei kalauzban 5 új háromcsillagos étterem kapott helyet: a Le Cinq és az Alain Ducasse au Plaza Athénée éttermek a francia fővárosban, a koppenhágai Geranium, a hamburgi The Table Kevin Fehling és a Maaemo Oslóban. Az újoncokkal így mostanra 19-re nőtt a háromcsillagosok tábora.

15 étterem kapott két Michelin-csillagot, így például a bécsi Mraz&Sohn, az Ikarus és a SENNS Salzburg-ban, és 5 párizsi, valamint 2 londoni étterem is – velük együtt 88-ra nőtt a kétcsillagosok száma.

48 étterem kapott egy Michelin-csillagot: a Prágában található Field, amellyel háromra emelkedett a cseh csillagok száma, valamint a varsói Senses, a második csillag a lengyel fővárosban. Budapest is gazdagodott egy újabb csillaggal, immáron az ötödikkel: a Costes Downtown érdemelte ki ebben az évben.

A MICHELIN Main Cities of Europe 2016 főszerkesztője, Rebecca Burr szerint: „Igazán remek dolog, hogy az idei évben ennyi új csillagot adhattunk, főként a feljövőben lévő városokban. Évről évre egyre több dolguk van a teljes munkaidőben dolgozó ellenőreinknek, és egyre több, különböző stílust és árkategóriát képviselő szálloda és vendéglátóhely kerül fel az általunk ajánlott helyek listájára. A 2016-os kiadásban összesen 1 333 szálláshelyet és 2.312 éttermet ajánlunk.”

Népszerűek a Bib Gourmand minősítéssel ellátott vendéglátóhelyek is, ezek jó ár-érték arányukkal vívták ki a Michelin-inspektorok elismerését. Az idei évben 55 új Bib Gourmand szerepel a kalauzban, összesen pedig 296.

Az angol nyelven kiadott MICHELIN Guide Main Cities of Europe célközönsége az európai nagyvárosokba üzleti vagy turistaút keretében ellátogató utazók, akik például a konferencia helyszín közelében keresnek szálláslehetőséget, esetleg olyan éttermet, ahová meghívhatják az üzleti partnereiket, vagy a belvárosban szeretnének elfogadható áron éjszakázni és étkezni. A kalauzban ezen kívül hasznos turistainformációk, az ajánlott éttermeket és szállásokat feltüntető várostérképek, a szálloda vagy étterem stílusának nagyon rövid, kulcsszavakkal megfogalmazott leírása, és a városról szóló egyéb hasznos információk találhatók.

A MICHELIN Main Cities of Europe 2016-os szálloda- és étteremkalauz március 9-től vásárolható meg. Elektronikus változata IPhone-alkalmazásként is letölthető.

Ausztria (Bécs, Salzburg) – Belgium (Brüsszel, Antwerpen) – Csehország (Prága) – Dánia (Koppenhága, Aarhus) – Egyesült Királyság (London, Birmingham, Edinburgh, Glasgow) – Finnország (Helsinki) – Franciaország (Párizs, Lyon, Strasbourg) – Görögország (Athén) – Hollandia (Amsterdam, Rotterdam, Hága) – Írország (Dublin) – Lengyelország (Varsó, Krakkó) – Magyarország (Budapest) – Németország (Berlin, Köln, Frankfurt, Hamburg, München) – Norvégia (Oslo) – Luxemburg (Luxembourg) – Olaszország (Róma, Milánó, Torino, Firenze) – Portugália (Lisszabon) – Spanyolország (Madrid, Barcelona, Valencia) – Svédország (Stockholm, Göteborg, Malmö) – Svájc (Bern, Genf, Zürich).

A MICHELIN útikalauz

Az egységes és rendkívül szigorú értékelési szempontok alapján 26 ország vendéglátóhelyeit rendszeresen vizsgáló MICHELIN étteremkalauz az egész világon elismert, megkerülhetetlen gasztronómiai szaktekintély. Minden, a könyvbe kerülő vendéglátóipari egységet a híres MICHELIN-ellenőrök választanak ki; az inspektorok inkognitóban járják a világot, és keresik a legjobb helyeket. A nemzetközi inspektorgárda minden tagja alapos kiképzésen esik át, így garantálható, hogy a világon mindenhol ugyanazok a kiválasztási szempontok és módszerek érvényesüljenek, nemzetközileg elfogadott, egységes bírálat készüljön. Kizárólag a minőség számít. Objektív értékelésük záloga továbbá, hogy mindenütt fizetővendégként jelentkeznek be, és csakis a feltálalt étel minőségét bírálhatják. Öt szempont szerint osztályozzák a felkeresett helyet: (1) a termék minősége, (2) az elkészítési mód és az íz, (3) a konyha eredetisége/ a konyhafőnöki személyiség, (4) az ár-érték arány és (5) a megbízhatóság, időtállóság, állandóság. Minden MICHELIN inspektor ezen objektív szempontok szerint bírál, akár Japánban, az Egyesült Államokban, Kínában vagy Európában dolgozik. Az egységes szempontrendszer biztosítja a megbízható, minőségi kiválasztást: a MICHELIN-csillag a világon mindenütt ugyanazt a minőséget képviseli, Párizsban ugyanúgy, mint Tokióban vagy New Yorkban.

A Michelin kutatás-fejlesztési tevékenységével és kiváló minőségű termékeivel a kezdetektől fogva úttörő szerepet vállal a mobilitás fejlesztésében. Az 1800-as évek végén szabadalmaztatta a levegővel fújt gumiabroncsot, amely hatalmas előrelépést jelentett a közlekedés fejlődésében: innentől kezdve az autósok bátran nekiindulhattak akár hosszabb utaknak is. A Michelin ezután kezdett – a hosszabb utak tartalmas eltöltését megkönnyítendő – útikalauzokat és térképeket is az utazók rendelkezésére bocsátani. A legnagyobb népszerűségnek örvendő Michelin turisztikai kiadvány a nemzetközileg elismert szálloda-és étteremkalauz.

www.michelin.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Élelmiszer ; Ipari hírek ; Business ; Michelin

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésreSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre