Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Eladó ipari cégek kínálatunkból: Mezőgazdasági gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Futárszolgálat, 39,9 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Péküzem, 85 M Ft ;
Eladó ipari ingatlan: Veterán autók tárolására ideális 10 ha erdőben 880 nm igényes épület eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk eladó ipari céget Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.04.09.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Egyetemisták szakmai fejlődését támogatja a Siemens
2017.11.07
Forrás: Siemens, Sajtóközlemény
Három dimenzióban érzékelő toll és elektromos motorcsónak is szerepel a legígéretesebb pályázatok között

A Siemens többéves hagyományt követve, idén is meghirdette pályázatát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatói és kuta-tói számára, amelyen innovatív műszaki megoldásokat és kezdeményezéseket díjaztak a vállalat szakemberei. A legjobb projekteket benyújtó pályázók ösz-szesen közel 7 millió forintos juttatást kaptak, amelynek felét a Siemens kuta-tói ösztöndíjként nyújtja, a másik felét pedig többek között olyan projektek megvalósítására fordíthatják a diákok, mint egy három dimenzióban érzékelő toll fejlesztése, elektromos meghajtású versenyautó megépítése vagy a World Robot Olympiad 2017 versenyen való részvétel.

A Siemens célja, hogy segítse a fiatalok szakmai előmenetelét azáltal, hogy innova-tív ötleteken alapuló projektek megvalósítását támogatja. A vállalat a BME Pro Progressio alapítványán keresztül a leendő villamos-, gépész- és közlekedésmérnö-kök kezdeményezéseit, diákcsoportok munkáját, valamint diplomamunkák megva-lósítását ösztönzi összesen több mint 3 millió forint értékben.

A Siemens meggyőződése, hogy a hazai diákok tudása, kreativitása a világ élmező-nyébe tartozik, ezért kiemelten támogat olyan kezdeményezéseket, amelyen lehető-ség kínálkozik a nemzetközi megmérettetésre. A vállalat támogatja a BME Gépész-mérnöki Karán tanuló InnoRobot-X elnevezésű csapatot, hogy részt vegyenek a World Robot Olympiad 2017 elnevezésű versenyen, amelyen a világ minden pontjá-ról érkező diákok mérhetik össze robotikában szerzett tapasztalataikat és tudásukat.

Az elbíráláskor fontos szempont volt, hogy társadalmilag és gazdaságilag hasznos kezdeményezéseket támogassunk, amelyekben a diákok bebizonyíthatják, hogy kreativitással, tanulással és elszántsággal remek teljesítmények érhetőek el. A pro-jektek olyan kihívások elé állítják a hallgatókat, amelyekkel később, egy nagy fej-lesztőcégnél vagy akár saját vállalkozásukban is találkoznak majd” – mondta el Dr. Balázs Gergely György, a Siemens Zrt. kutatás-fejlesztési részlegének vezetője.

A vállalat idén összesen hét diákcsoport és egy egyéni pályázó egy-egy projektjét támogatja. Többek között három dimenzióban érzékelő toll, elektromos-, versenyau-tó és motorcsónak fejlesztése is szerepel a legígéretesebb fejlesztések között. Utóbbi a BME Solar Boat Team teljesen elektromos meghajtású „Rosana” névre keresztelt hajójának tökéletesítését és továbbfejlesztését segíti, amellyel évek óta számos nemzetközi megmérettetésen vesz részt sikeresen a csapat. A hallgatói csoportok munkáján kívül a vállalat szakkollégiumok tudományos életének fellendítéséhez járul hozzá, valamint egy szakdolgozatot és egy diplomatervet is díjazott.

Dale A. Martin, a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója adta át a pályázat nyerteseinek az elismerést jelző oklevelet. „Jó látni, hogy a fiatalok egyre tudatosabban keresik a lehetőségeket saját ötleteik, projektjeik megvalósításához. Arra törekszünk, hogy megkönnyítsük a dolgukat és támogatásunkkal közelebb kerüljenek céljaik elérésé-hez. Sok sikert kívánok a projektek megvalósításához” - hangsúlyozta a vállalat vezetője.

A diákok kezdeményezései mellett idén ismét lehetőség volt Siemens kutatói ösz-töndíjra pályázni. A vállalat szakemberei két pályázatot díjaztak, összesen több mint 3,5 millió forintos ösztöndíjjal.

A Siemens és a BME közel két évtizede működik együtt a jövő mérnökeinek képzésében. Jövő februárban lesz egy éve, hogy Magyarországon elsőként, a Siemens támogatásával duális rendszerű műszaki mesterképzés indult a BME Villamosmér-nöki és Informatikai Karán. A képzés előnye, hogy a hallgatók az elméleti tudást az egyetemen, a gyakorlati tapasztalatokat pedig a Siemensnél szerzik meg. 2017-ben a Siemens és a BME együttműködésével létrejött a Felsőoktatási és Ipari Együttmű-ködési Központ, amelynek célja, hogy támogassa a hallgatók és a vállalat szakem-bereinek közös munkáját az innovatív projekteken.

Siemens – 130 éve Magyarországon
A Siemens AG a világ egyik vezető technológiai vállalata, mintegy 200 országban van jelen fejlesztéseivel a digitalizáció, az automatizálás és a villamosítás területén. A 2016. szeptember 30-ával zárult gazdasági év-ben a Siemens 79,6 milliárd euró árbevételt, valamint mintegy 5,6 milliárd euró adózás utáni eredményt ért el, és több mint 350 ezer munkatársat foglalkoztatott világszerte. Magyarországon a Siemens 130 éve, az első budapesti villamosvonal megépítésével kezdte meg tevékenységét, és azóta is meghatározó szerepet játszik az ország modernizációjában. A hazai Siemens-csoport tevékenysége az energiatermelés, -feldolgozás és -továbbítás, az ipari automatizálás, az épülettechnológia, a közlekedés és infrastruktúra, az egészségügy, valamint a szoftverfejlesztés területére terjed ki. A Siemens Zrt. mellett a Siemens Healthcare Kft., a Siemens Wind Power Kft., a Mentor Graphics valamint az evosoft Hungary Kft. is a csoport tagja, amely Magyarországon több mint 3000 munkatársat foglalkoztat.

http://www.siemens.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Robot, automatika ; Solar ; Ipari hírek ; Siemens

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület2020.06.10-14., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.08.07-09., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre