Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó, működő ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre Magyarország teljes területén.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Péküzem, 85 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Eladó világszínvonalú gyártó cég eszköz értéken: fémszerkezetgyártó cég eladó, 100 M Ft
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.09.24.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

CES® 2017: Bosch intelligens megoldások Las Vegasban
2016.12.19
Forrás: Bosch, Sajtóközlemény
A hálózatba kapcsolás a tárgyakat partnerré teszi és megkönnyíti a mindennapokat
¤ A Bosch a CES kiállításon: Központi Csarnok (Central Hall), 14128. számú stand
¤ Okosotthon: egyszerűbbé és biztonságosabbá válik az élet az otthonunkban

¤  Okosváros: jobb életminőség a városokban
¤  Hálózatba kapcsolt mobilitás: személyi asszisztensként funkcionáló új tanulmányautó
¤  Ipar 4.0: gépek és objektumok valós időben hálózatba kapcsolva
¤  Érzékelők: apró szenzorok teszik lehetővé a hálózatba kapcsolást
¤  CES 2017 innovációs díj: négy kitüntetés a Bosch három okos megoldásáért
¤  Új IoT-platform: történetek, videók és animációk a Bosch hálózatba kapcsolt világából: iot.bosch.com
 

A Bosch bemutatja a CES® 2017 (Consumer Electronics Show, Fogyasztói Elektronikai Kiállítás) kiállításon 2017. január 5–8. között Las Vegasban, hogy miként válhatnak kísérővé és asszisztenssé a tárgyak a hálózatba kapcsolás jóvoltából. A technológiai és szolgáltatóvállalat innovatív megoldásokat állít ki az okosotthon, az okosváros, a hálózatba kapcsolt mobilitás, az Ipar 4.0 és az érzékelők területéről, amelyek a hétköznapokat egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik. A Bosch a szakvásáron a központi csarnok 14128. standján található meg.

Okosotthon: egyszerűbbé és biztonságosabbá válik az élet az otthonunkban
Kibővített Smart Home System: a Bosch Smart Home System okosotthonrendszer lehetővé teszi, hogy a ház, illetve a lakás különböző hálózatba kapcsolt berendezéseit egyetlen alkalmazással vezérelje a felhasználó. A CES kiállításon a Bosch a füst- és a mozgásérzékelővel, valamint a szituációmenedzserrel a rendszer kibővített funkcióit mutatja be. A szituációmenedzserrel a hálózatba kapcsolt otthon még intuitívabbá válik, megkönnyíti a felhasználó hétköznapjait: például amikor a lakó elmegy otthonról, nem kell külön egyesével leellenőriznie, hogy valóban kikapcsolta-e a fűtést, az elektromos berendezéseket és a világítást. A Bosch Smart Home alkalmazás szituációmenedzser funkciója átveszi az ilyen mindennapos rutinfeladatokat, s azok könnyedén, egyetlen ujjmozdulattal aktiválhatók, elvégeztethetők.

Nagyobb biztonság otthon: ezenkívül a Bosch három új megoldást mutat be az otthoni biztonság fokozására. A 360 fokos látószögű beltéri kamerával és az Eyes kültéri kamerával a felhasználó bármikor és a világ bármely pontjáról szemmel tarthatja a saját négy fala között történő eseményeket. A helyi, titkosított rögzítésnek köszönhetően semmilyen fontos történésről nem marad le. Hacsak nem éppen ezt akarja: a 360 fokos látószögű beltéri kamera objektívje egyetlen gombnyomásra visszasüllyeszthető a berendezés házába, így gondoskodik a magánszféra védelméről. Az Eyes kültéri kamera is több egy egyszerű kameránál – fény- és mozgásérzékelőt, valamint kaputelefont egyesít egyetlen intelligens készülékben. Biztonsági többletet biztosít a Bosch Twinguard is, amely egy prémium-füstérzékelő levegőminőség-érzékelővel. Professzionális kettős optikai füstérzékelőjével a veszélyhelyzeteket nagyobb pontossággal ismeri fel, és ezzel elkerüli a téves riasztásokat. Ezenkívül szirénájával a hívatlan vendégek elriasztására is használható.

Személyi asszisztens a konyhába: My kitchen elf – azaz az én konyhai manóm, röviden Mykie – egy személyes konyhai asszisztens, amely okos beszélgetőpartnerként a konyhában áll készenlétben. A felhasználó hangvezérléssel kezelheti, Mykie pedig meghallgatja, válaszol a kérdéseire és segíti őt a mindennapok számos témájában. Mykie például tudja azt, hogy éppen milyen alapanyagok találhatók meg a hűtőszekrényben, a süteménynek mennyi ideig kell még sülnie, valamint azt, hogy süt-e majd délután a nap. Mykie segítségével kényelmesen kezelheti a Home Connect háztartási berendezések teljes kínálatát.

Hálózatba kapcsolt elektromos kéziszerszámok: a Bosch a mesterembereknek a termékektől a készletkezelésig teljes és átfogó rendszert kínál, amellyel optimalizálhatják a munkafolyamataikat és növelhetik a termelékenységüket. Aki a Bosch egy hálózatba kapcsolt munkaeszközével dolgozik, egy alkalmazás segítségével például személyre szabhatja azt: egyéni beállításait könnyedén elvégezheti, s ezeket a későbbi munkákhoz eltárolhatja. A felhasználók ezenkívül információkat kapnak a szerszám állapotáról, valamint tanácsokat a hibakereséshez, például amikor egy berendezés a túlmelegedés miatt automatikusan lekapcsol. Emellett az alkalmazás egyértelművé teszi, hogy mikor és mennyi ideig használták az eszközt. Bizonyos esetekben az alkalmazás távvezérlőként is szolgál, ezzel a kisiparosnak energiát és időt takarít meg.

Okosváros: jobb életminőség, fokozott energiahatékonyság és biztonság
Megoldások okosvárosok számára: a Bosch a CES kiállításon okosváros-megoldásokat is bemutat a mobilitás, az energia, az épülettechnika, a biztonság és az e-közigazgatás területén. A mobilitás terén ezek a folyamatos környezetvédelmi felügyelet, a hálózatba kapcsolt parkolás, a flottamenedzsment, az e-mobilitás és az intermodális közlekedés, vagyis a különböző közlekedési módokat kombináló mobilitás. Az energia témájában ezek a virtuális erőművek, az energiatakarékos fűtőberendezések, vízmelegítők és hűtőrendszerek, valamint az energiatárolók. Biztonsági megoldásként a vállalat átfogó tűzvédelmi, beléptető és videomegfigyelő rendszereket kínál. A lakóépületekhez a Bosch okosotthon-technológiát és hálózatba kapcsolt háztartási berendezéseket nyújt.

Okos technológia új városrészek számára San Franciscóban: a Bosch a sikeres okosváros-megoldásokra példáként azt mutatja be a CES kiállításon, miként nőnek ki a The San Francisco Shipyard és a Candlestick Point új, vonzó városrészek San Francisco városában az Amerikai Egyesült Államok Haditengerészetének egykori hajógyárából, illetve egy kiszolgált amerikaifutball-stadionból. A FivePoint projektfejlesztő technológiai partnereként a Bosch okos megoldásokon dolgozik e modern városrészek számára.

Vivatar: az új Vivatar alkalmazás egy digitális védőangyal útközbenre – például este a hazafelé vezető úton vagy kietlen tájon végzett szabadidősport közben. A felhasználókat GPS és chat segítségével „elkísérhetik” a családtagjaik vagy barátaik, ha esetleg nem érzik magukat biztonságban. Veszély esetén egyetlen gombnyomással segítséget hívhatnak a Bosch segélyközpontján keresztül.

Közösségi adatokon alapuló parkolás: az utcai parkolóhelyek, különösen a lakóövezetekben és a belvárosokban rendkívül hasznosak. A közösségi adatokon alapuló parkolással a Bosch az autósok válláról leveszi a parkolóhely keresésének feladatát. Az autó ultrahangos érzékelői a normál közlekedés során felismerik a szabad parkolóhelyeket és fel is mérik azokat. A rögzített adatokat feltölti a jármű egy digitális térképre. A Bosch nagy teljesítményű algoritmusai elemzik az adatok valószerűségét, és előrejelzik a parkolóhelyekkel kapcsolatos helyzetet. A közelben tartózkodó járművek valós időben férnek hozzá a digitális térképhez, így a vezetők célzottan haladhatnak a szabad parkolóhely felé. Az Amerikai Egyesült Államokban az első kísérleti alkalmazásokat 2017-ben kezdik meg. A Mercedes-Benz autógyártóval közösen a Bosch a közösségi adatokon alapuló parkolást már ma teszteli Stuttgart térségében.

Hálózatba kapcsolt mobilitás: az autó személyes asszisztenssé válik
Milyen az autóvezetés jövője? A Bosch ezt egy új tanulmányautó formájában mutatja be a CES 2017 kiállításon. A hálózatba kapcsolás által az autó az otthon és a munkahely után a harmadik élettérré lép elő. A jármű és a vezetője közötti személyre szabott kommunikáció jóvoltából az egyre nagyobb teljesítményű és egyre átfogóbb szolgáltatásokat a jövőben is biztonságosan kezelheti majd az ember. Ezenkívül az automatizált közlekedés egyre gyakrabban kínál majd szabad időt, amelyben a vezető egyéb feladatokat végezhet. Ilyenkor – a többi utashoz hasonlóan – ő is kihasználhatja az időt a termelékenysége fokozására, e-mail üzeneteket írhat, esetleg hang- vagy videó-adatfolyamokkal szórakoztathatja magát. Az új koncepciójárműben a Bosch többek között az alábbi innovációkat mutatja be:

•  Arcfelismerés és intelligens személyre szabás: a Driver Monitor Camera vezetőfigyelő kamera gyors arcfelismerést és személyre szabást tesz lehetővé. Amint a vezető beszállt, az autó szinte azonnal az egyéni elvárásaihoz igazítja például a kormánykereket, a visszapillantó tükröket, a belső hőmérsékletet és a rádióállomást. Menet közben ezenkívül a vezető „állapotának” felismerése növeli a biztonságot. Amennyiben a vezető elalvása fenyeget vagy a figyelmét jelentős mértékben elterelte valami, akkor az autó figyelmeztetheti erre, így elkerülhetők a kritikus helyzetek.
•  Tapintható visszajelzés a neoSense képernyőn: a tapintható visszajelzést kínáló érintőképernyőn megjelenő gombokat az ujj úgy érzékeli, mintha azok valós gombok lennének. Így az infotainment rendszer vezérlése gyakran odapillantás nélkül is elvégezhető. Ennek köszönhetően a vezető lényegesen nagyobb arányban tarthatja tekintetét az úton – ez egyértelműen fokozza a biztonságot. Ezt a technológiát 2016 elején már kitüntették a CES innovációs díjjal, s az elmúlt évben nagy lépést tett a szériaérettség felé.
•  Digitális külső visszapillantó tükör személyautóban is: a Mirror Cam System visszapillantó kamerarendszer egy olyan kameraalapú rendszer, amely a két külső visszapillantó tükröt helyettesíti. A videoérzékelők a jármű belsejébe integrálhatók, a kijelzés pedig az A-oszlopok közelébe telepített képernyőkön történik a bal és a jobb oldalon. A digitális technika ezenkívül szituációfüggő kijelzésre is képes. Így például autópályán haladva messzire hátra tekintenek, míg például városban a nagylátószögű üzemmód fokozza a biztonságot. Éjszaka pedig nagyobb kontraszttal segítik az észlelést.
•  Tűéles kép az OLED-technológia jóvoltából: a tanulmányautóban első ízben láthatók a műszerfalba integrált OLED-képernyők (Organic Light-Emitting Diode, szerves fénykibocsátó dióda), amelyek tűéles képet biztosítanak.
•  Autó és vezető közötti kommunikáció: A jövőben az ember-gép interfész (HMI, Human Machine Interface) egyre nagyobb szerepet játszik majd az autókban – különösen az automatizált vezetés kapcsán. Például azt jelzi majd a vezetőnek, hogy egy adott szakaszon lehetséges az automatizált közlekedés. Ahhoz, hogy a vezető átadja a vezetés feladatát az autónak, több másodpercen keresztül lenyomva kell tartania két gombot a kormánykeréken. Az automatizált közlekedés során a HMI megjeleníti a vezető számára, hogy mi mindent észlelnek a jármű környezetfigyelő rendszerei, valamint mennyi idő múlva kell ismét átvennie az irányítást.
•  Kommunikáció az autó és az otthon között: az automatizált közlekedés során a vezető a központi képernyőn az infotainment-funkciók nagyobb kínálatát éri el, mint amikor ő maga vezet. Az internetkapcsolat jóvoltából például ellenőrizheti a következő naptárbejegyzéseit vagy megtervezheti a bevásárlást. A Bosch Smart Home alkalmazással vezérelheti az otthoni redőnyöket, vethet egy pillantást a biztonsági kamera képére vagy belenézhet a hűtőszekrénybe. Elegendő az ital és az étel? Gombnyomásra a javasolt bevásárlólista tartalma gyorsan megrendelhető a kiszállító cégnél.
•  Kommunikáció az autó és a kerékpár között: a jármű–jármű kommunikáció segítségével a jövőben az autók tájékozódnak a közlekedés többi résztvevőjéről, már jóval azelőtt, hogy azokat a vezető megláthatná. A kerékpárokat gyakran nem veszi észre a többi közlekedő, hiszen például azokat teherautók vagy buszok eltakarhatják. A CES 2017 szakvásáron a Bosch egy olyan kommunikációs megoldást mutat be, amely kapcsolatot létesít az új tanulmányautó és egy kerékpár között. Ezen keresztül a két jármű folyamatosan közli egymással az aktuális pozícióját és haladási irányát. Ez csökkenti az ütközés kockázatát.
•  Bosch Integrated Payment Solutions: a Bosch Integrated Payment Solutions (integrált fizetési megoldások) egy saját fejlesztésű elektronikus fizetési rendszer, amely új szolgáltatásként az IoT-ökoszisztémán keresztül egységes fizetési funkciót kínál majd. Ehhez már most megszülettek a szükséges keretszerződések a releváns fizetési szolgáltatókkal – köztük például a PayPal is megtalálható.

Kommunikáció az autó és a szerviz között: a Bosch a CES 2017 kiállításon azt is bemutatja, miként működik együtt a Connected Workshop hálózatba kapcsolt szerviz az internetalapú szolgáltatásokkal és a kiterjesztettvalóság-alkalmazásokkal. Az autóvezetők és a műhelyek üzemeltetői a jövőben könnyebben megtervezhetik majd a szervizlátogatást, és a szerviz belső munkafolyamatait is javítják a Bosch megoldásai és szolgáltatásai.

Utólag beszerelhető segélyhívó személyautóba: ezenkívül a Bosch egy utólag beszerelhető automatikus segélyhívót is kínál, ez a Retrofit eCall. Elég egyszerűen a szivargyújtóba csatlakoztatni, máris számos többletszolgáltatást nyújt. Gyorsulásérzékelője észleli az ütközést, s automatikusan segélyhívást kezdeményez a berendezés. Okostelefon-alkalmazás segítségével továbbítják az olyan információkat, mint például a jármű pozícióadatai. Az ütközés súlyosságát is kiértékeli, és ennek megfelelő intézkedéseket foganatosít: egy viszonylag súlyos baleset esetén jelentkezik a segélyhívó központ, hogy személyesen megbeszélje a vezetővel, hogy szervizautót kell csupán küldeni vagy mentő is szükséges. Amennyiben nem válaszol a vezető a hívásra, úgy azonnal küldik a mentőautót.

Távoli szoftverfrissítések (firmware updates over the air, FOTA): a hálózatba kapcsolt funkciók és különösen a nagymértékben automatizált vezetés megkövetelik, hogy a jármű a teljes élettartama során biztonságosan nyújtsa az elvárt funkcionalitást. Ez érinti a szoftverfrissítéseket, amelyek akár felhőn keresztül is telepíthetők. A Bosch ehhez kínálja a szükséges kommunikációs vezérlőberendezéseket, valamint a központi átjáró-számítógépet, míg az ETAS és az ESCRYPT (mindkét vállalat a Bosch csoport része) nyújtja a szükséges átviteli és titkosítási technológiát. Ezek gondoskodnak arról, hogy a funkciók minden frissítés után továbbra is megbízhatóan működjenek (funkcionális biztonság) és védettek legyenek a kívülről érkező támadások ellen (adatbiztonság).

Ipar 4.0: emberek, gépek és objektumok valós időben hálózatba kapcsolva
IoT-átjáró: az IoT-átjáróval a Bosch a hálózatba kapcsolt ipar előnyeit a régebbi gépek üzemeltetőinek is felkínálja, amelyek egyébként nélkülözik a hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges feltételeket – érzékelők, szoftverek és kapcsolat a vállalat IT-rendszereihez. A hálózatba kapcsolt rendszer szenzorokat, szoftvereket, valamint IoT-képes ipari vezérlőrendszereket egyesít, és ezzel lehetővé teszi a gépek állapotának felismerését.

Automatikus gyártási asszisztens: a CES 2017 szakvásáron mutatja be a Bosch az APAS automatikus gyártási asszisztenst, amely rugalmas és hatékony termelést tesz lehetővé. Átveszi a megterhelő, veszélyes vagy monoton feladatokat, és olyan helyen is bevethető a gyártásban, ahol emberekkel való szoros együttműködésben kell dolgoznia. A kiállítás központi csarnokában, a Bosch standján a látogatóknak kávét és vattacukrot szolgál majd fel. Érzékelőbőre jóvoltából felismeri a robot, ha egy ember túlságosan megközelíti, és automatikusan azonnal megáll.

Kiterjesztett valóság és élő adatfolyam a gyártásban: az APAS és a hasonló fejlett berendezések karbantartása során a munkatársakat a Bosch új kiterjesztettvalóság-megoldásai támogatják. Digitális információk - például a műszaki részletekről - egészítik ki az élő felvételeket. Anélkül, hogy felnyitná a berendezést, pontos képet kap az automatikus gyártási asszisztens belsejéről a felhasználó – a kiállításon egy kábelszakadást szimulálnak. Javítási útmutatókkal ellátott animációk vezetik végig lépésről lépésre a felhasználót a folyamaton. Így különleges szaktudás nélkül is gyorsan és hatékonyan felismerhetik, illetve megoldhatják a problémákat a szerelők. A Bosch videóelemző szolgáltatásaival a munkatársak távolról, valós időben ábrázolhatják a gyártási folyamatokat. Ezek az ábrázolások adatbányászatra használhatók, például a ritkán előforduló hibák hosszú távú megfigyelésére, felismerésére.

Intelligens érzékelők: apró szenzorok teszik lehetővé a hálózatba kapcsolást
MEMS-érzékelők: a Bosch apró MEMS-szenzorai (mikroelektromechanikai rendszer) lapulnak járművekben, okostelefonokban, játékkonzolokban, táblagépekben, valamint számtalan további gépben – számos fogyasztói elektronikai, illetve autós funkciót ezek tesznek egyáltalán lehetővé. Bár aprók, ám hatásuk óriási: segítenek életeket menteni, energiát megtakarítani és növelik a menetkényelmet. A Bosch MEMS-érzékelői több milliárd elektronikus eszköz szemeiként és füleiként szolgálnak. A CES 2017 szakvásáron a Bosch egy új MEMS-szenzort mutat be, amelynek felhasználási területét a játékok, a sport és az egészség eszközei jelentik.

XDK szenzorplatform új IoT-megoldások fejlesztéséhez: az XDK szenzorplatformmal a Bosch egy átfogó hardveres és szoftveres platformot kínál különböző típusú érzékelőkkel, valamint Bluetooth- és WLAN-kapcsolattal. A komponensei közé tartozik a gyorsulásérzékelő, valamint egy elfordulásérzékelő, egy magnetométer, valamint a hangerő, a légnedvesség, a légnyomás, a léghőmérséklet, valamint a fény mérésére alkalmas szenzorok. Ezzel a vállalatok kifejleszthetik saját nagy vagy kis IoT-megoldásukat. Az XDK szenzorplatform gyorsan telepíthető és rugalmasan az adott alkalmazáshoz szabható.

CES 2017 innovációs díj: négy kitüntetés a Bosch három okos megoldásáért
Elismerten innovatív megoldások motorkerékpárok számára: összesen három díjjal tüntették ki a Bosch motorkerékpárok számára kínált rendszereit. A hálózatba kapcsolt integrált műszeregység (integrated connectivity cluster, ICC) egy motorosinformációs rendszer a „Járműbeli audió/videó” (In-Vehicle Audio/Video) kategóriában győzött és díjat nyert a „Járművek intelligens rendszerei” (Vehicle Intelligence) kategóriában is. Az ICC a motorkerékpár műszerfalának minden műszerét egyetlen képernyőben egyesíti. Emellett azt is lehetővé teszi, hogy a motoros összekapcsolja okostelefonját a motorral, és így biztonságosan használjon bizonyos engedélyezett alkalmazásokat. A rendszer a kijelzést automatikusan a felhasználáshoz igazítja. Így a motoros mindig csupán azokat az információkat kapja meg, amelyek éppen szükségesek. Ezenkívül a kis motorkerékpárokhoz és robogókhoz kínált hálózatba kapcsolt biztonsági megoldás is felkerült a dobogóra – ez az innováció szintén a „Járművek intelligens rendszerei” kategória díjnyertese. A Bosch gazdaságos összeköttetési egység (lean connectivity unit) hálózatba kapcsolt biztonsági megoldása az okostelefont Bluetooth segítségével összekapcsolja a felhasználó kis motorkerékpárjával vagy robogójával.

Hálózatba kapcsolt vízmelegítő: a Greentherm 9000iSE átfolyós vízmelegítő a „Háztartási berendezések” kategóriában nyert innovációs díjat. Akár útközben, távolról is kényelmesen ki- vagy bekapcsolható a vízmelegítő, szabályozható a vízhőmérséklet vagy ellenőrizhető a berendezés üzemállapota egy okostelefon-alkalmazás segítségével. Egy esetleges hibajelzésről a felhasználót közvetlenül az okostelefonján értesíti.

TAPASZTALJA MEG A BOSCH VILÁGÁT A CES 2017 KIÁLLÍTÁSON Las Vegasban (Amerikai Egyesült Államok, Nevada állam). A CES 2017 (Consumer Electronics Show) szakvásáron a Bosch bemutatja, miként válik személyessé a tárgyak internete, miként lehetnek partnerekké a termékek. A hálózatba kapcsolt technológiák az élet minden területén személyre szabott megoldást nyújtanak – javítják a mobilitást, a jövő városát alakítják, intelligenssé teszik az otthonokat és hatékonyabbá az egészségügyet, valamint megkönnyítik a munkát. A CES szakmai vásáron immár ötödik alkalommal kiállító Bosch a hálózatba kapcsolt megoldásainak kibővített kínálatát mutatja be a „simply connected” (egyszerűen, hálózatba kapcsolva) mottó jegyében.

BOSCH SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ: 2017. január 4., szerda, 09.00 és 09.45 között (helyi idő szerint), amelyet Dr. Werner Struth, a Robert Bosch GmbH igazgatótanácsának tagja tart a Mandalay Bay Hotelben, a South Convention Center B, C és D báltermében.

KÖVESSE a Bosch CES 2017 kiállításon bemutatott különlegességeit a Twitteren: #BoschCES

A BOSCH KIÁLLÍTÁSI STANDJA: csütörtöktől vasárnapig, azaz 2017. január 5–8. között a 14128 számú stand a Központi Csarnokban (Central Hall)

PANELBESZÉLGETÉSEK A BOSCH SZAKÉRTŐIVEL:
2017. január 5., csütörtök, 11:30 és 12:30 között (helyi idő szerint):   „MEMS szenzorok és érzékelők: a fogyasztási technika személyre szabása” konferencia „Merre viszi a fogyasztói elektronika a szenzoripart?” szekciója Dr. Stefan Finkbeinerrel, a Bosch Sensortec ügyvezető igazgatójával; Venetian, 4. emelet, Marcello 4501
január 6., péntek, 15:30 és 16:30 között (helyi idő szerint):   „Járműtechnológia” témakör „Az infotainment-élmény újraértelmezése az autóiparban” szekciója Torsten Mlaskoval, a Bosch SoftTec GmbH ügyvezető igazgatójával; Las Vegas Convention Center, N258

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója. Világszerte megközelítőleg 375.000 munkatársat foglalkoztat (2015. december 31-én) és  70,6 milliárd euró árbevételt ért el 2015-ben. A cégcsoport négy üzleti területen végzi tevékenységét, ezek a mobilitási megoldások, az ipari technika, a fogyasztási cikkek, valamint az energia- és épülettechnika. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő csaknem 440 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch globális gyártási és értékesítési hálózata mintegy 150 országot fed le. A jövőbeli növekedés alapja a vállalat innovatív ereje. A Bosch 55.800 munkatársat foglalkoztat a kutatás és fejlesztés területén világszerte 118 telephelyen. A Bosch csoport stratégiai célja innovatív megoldások létrehozása a hálózatba kapcsolt világ számára. A Bosch csoport termékei és szolgáltatásai hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az „Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

A vállalatot 1886-ban Robert Bosch (1861-1942) „Finommechanikai és Elektrotechnikai Műhelyként” alapította Stuttgartban. A Robert Bosch GmbH tulajdonosi szerkezete szavatolja a Bosch csoport vállalati önállóságát. Ez lehetővé teszi a vállalat számára jelentős, a jövő biztosítása érdekében történő befektetések megvalósítását. A Robert Bosch GmbH üzletrészeinek 92 százaléka a Robert Bosch Stiftung GmbH közhasznú alapítvány tulajdonában van. A szavazati jogok többsége a Robert Bosch Industrietreuhand KG-é, amely a vállalati társasági jogokat is gyakorolja. A maradék üzletrészek a Bosch családnál és a Robert Bosch GmbH-nál vannak.

www.bosch.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Önvezető ; Robot, automatika ; Kiterjesztett valóság (AR) ; IT, informatika ; Internet ; Ultrahang ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Kiállítás ; Bosch

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésre

2020.10.07-11., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO

2020.10.19-22., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.10.19-22., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre