Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


Volkswagen Truck & Bus: logisztika, amely készen áll a jövő kihívásaira
2017.10.20
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Haszonjárművek Sajtóközlemény
• A márka az Innovációs Napon mutatja be úttörő műszaki megoldásait, amelyek meghatározzák a szállítmányozás jövőjét

•  Úton az önvezető járművekkel történő szállítmányozás felé: az első autonóm tehergépkocsit átadták a tulajdonosának. A MAN és a Scania egy márkákon átívelő, konvojban történő haladást lehetővé tévő programon dolgozik
•  Az összekapcsolhatóság és a digitalizáció megváltoztatja a logisztika világát: bemutatkozik a RIO, egy nyílt forráskódú, felhő alapú "operációs rendszer"
•  Újdonság az alternatív hajtásrendszerek alkalmazásában: a Volkswagen Truck & Bus egy, a tehergépjárművek, buszok és az összes márka számára használható integrált elektromos platform kidolgozására koncentrál
•  Világpremier Hamburgban: e-Delivery, az elektromos szállítójármű
•  Andreas Renschler: „A legjobb időpontot választottuk tapasztalataink és erőforrásaink egyesítésére. Napjaink egyik vezető vállalata vagyunk a jövő logisztikáját meghatározó termékek és műszaki megoldások kifejlesztésében.

Budapest, 2017. október 20. – A Volkswagen Truck & Bus a Hamburgban megrendezett Innovációs Napon olyan úttörő technológiát és termékeket mutatott be, amelyek a teljes logisztikai láncot egy fenntartható irányba mozdítják el. A MAN, Scania, Volkswagen Caminhoes e Ônibus és RIO márkákat felvonultató Csoport azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a logisztika területén növeli a hatékonyságot, tovább javítja a környezetvédelmi teljesítményt illetve biztonságosabbá teszi a szállítmányozást. Ennek elérése érdekében a Volkswagen Truck & Bus három meghatározó területre koncentrál: az önvezető üzemmódra, az összekapcsolhatóságra illetve a környezetbarát alternatív hajtásrendszerekre. A teheráru volumen világszerte tapasztalt elképesztő növekedése mellett a kibocsátási szabályozások is egyre szigorodnak, így az ügyfelek egyre inkább ezeket a megoldásokat keresik. A tisztább és hatékonyabb szállítmányozási megoldások nem csupán a környezetre gyakorolt hatást mérséklik, de általuk az ügyfelek is nyereségesebbé válhatnak.

A fejlesztői oldalon a Volkswagen Truck & Bus egyesíti a hozzá tartozó márkák erőforrásait, ezzel is segítve az együttműködést, optimális módon kombinálva a különböző márkák egyedi erősségeit. Ebben a folyamatban a „Lead Engineering” mérnöki együttműködés rendszere kulcsfontosságú szerepet játszik. A „Lead Engineering” koncepció részeként egy közös fejlesztési projektért egy adott márka vállal felelősséget. A Kutatás és Fejlesztés központi részlegként felelős a márkák által végzett fejlesztői munka koordinálásáért.

Ez lehetővé teszi a Csoport számára, hogy egy időben több különböző nagyobb projektet is megvalósítson és különböző területeken párhuzamosan érjen el haladást. Anders Nielsen, a Volkswagen Truck & Bus műszaki területekért felelős vezetője így nyilatkozott erről: „Megszervezzük a közös munkát, amelynek során a „Lead Engineering” rendszerét alkalmazva egy adott márkát jelölünk ki valamely közös fejlesztési feladat felelőseként. Ezzel elkerülhető a duplikáció illetve az együttműködés kézzelfogható többlethatással jár a műszaki megoldások márkaszinten történő újrafelhasználása miatt. Így lehetővé válik, hogy a kutatási és fejlesztési erőforrások felszabadulásával újabb technológiák felé forduljunk illetve gyorsabban és költséghatékonyabban tudjunk piacra lépni velük.

A fejlesztői tevékenység koordinációja és megvalósítása közösen történik egy összetett itiner alapján, amely hosszú távon a tiszta és fenntartható logisztika jövője felé vezet. A Volkswagen Truck & Bus a hozzátartozó márkákkal együtt olyan technológiákon és termékeken dolgozik, amelyre van kereslet és igény az ügyfelek részéről, és amelyek segítenek nekik sikeressé tenni vállalkozásukat. Ebben a folyamatban egyre meghatározóbb szerepe van a hatékonyságnak, a nulla károsanyag-kibocsátásnak és a fenntarthatóságnak. Andreas Renschler, a Volkswagen Truck & Bus vezérigazgatója, a Volkswagen AG igazgatótanácsának a haszonjárművek területéért felelős tagja így nyilatkozott: „A legjobb időpontot választottuk tapasztalataink és erőforrásaink egyesítésére. Napjaink egyik vezető vállalata vagyunk a jövő logisztikáját meghatározó termékek és műszaki megoldások kifejlesztésében. Képesek vagyunk rá, hogy a következő fejlődési szintre lépjünk a logisztika területén.

Önvezető üzemmód: nagyobb biztonság és alacsonyabb károsanyag-kibocsátás

Az önvezető üzemmód alkalmazása elképesztő lehetőségeket rejt magában a közúti áruszállítás fenntarthatóbbá tételében. Rengeteg szakasz vár még teljesítésre azelőtt, hogy valósággá váljon a teherautóknak a zsúfolt városi környezetben való autonóm közlekedése: az autópályák karbantartását segítő automatizált járművektől indulva a bányákban szolgálatot teljesítő önvezető billenőkocsikon át a kikötői terminálok vezető nélküli traktorjáig vagy az autópályán hosszú távú szállítmányozást végző konvojokig haladva. A hozzá tartozó márkákkal együtt a Volkswagen Truck & Bus keményen dolgozik ezeken az alkalmazási területeken. Ezzel egy időben pedig a MAN és a Scania a konvojban haladó járműveit teszteli Európa útjain. Ebben az esetben a konvoj olyan hálózatba kapcsolt teherautók sorát jelenti, amelyek részben önvezető módon közlekednek, hiszen a konvoj élén haladó járműben helyet foglaló vezető határozza meg az útvonalat és a sebességet. A szélárnyékban haladásnak köszönhetően az autópályákon mért üzemanyag-fogyasztás jelentősen csökken. Ugyanígy a baleseti kockázat is mérséklődik, a konvojt vezető teherautó mögött haladó járművek sofőrjei egyéb tevékenységeket is végezhetnek amellett, hogy bármikor visszavehetik az irányítást járművük felett. A DB Schenker vállalattal való együttműködés keretén belül a MAN 2018. tavaszától egy kamionokból álló konvojt tesztel majd az A9 autópálya digitális tesztszakaszán München és Nürnberg között. A Scania Szingapúrban vesz részt egy konvojban való haladást tesztelő programban, amelynek keretében a konvojok közúton haladnának két kikötői terminál között. „A konvojban haladás az első lépés a közutakon alkalmazott autonóm közlekedés felé.” – nyilatkozta Andreas Renschler. „A következő szinten már a különböző márkákból álló teherautók konvojban történő haladását kell lehetővé tennünk. Ennek részeként a Scania és a MAN egyesítik erejüket a Volkswagen Truck & Bus ernyője alatt, hogy olyan úttörő műszaki megoldásokat és közös működési kereteket dolgozzanak ki, amelyek az egész iparág jövőjét meghatározzák majd.

A Volkswagen Truck & Bus szorosan együttműködik a Volkswagen Group Research kutatóival, hogy az önvezető autózás megvalósítható opció legyen a közutakon, egészen az autonóm közlekedés ötös szintjéig. A „Fellow Truck” projekt például fokozatosan beépíti a mesterséges intelligencia egységeit a járművekbe. A Volkswagen célja, hogy néhány éven belül elérhetővé tegyen olyan speciális járműveket, amely személyek és áruk szállítását is autonóm módon végzi a közutakon. Ennek biztosításával a Volkswagen Truck & Bus fenntartható módon járul hozzá a forgalom folyamatosságához és az utak biztonságához. Azonban ahhoz, hogy az autonóm közlekedés valósággá váljon a közutakon, a jogi szabályozást is át kell alakítani illetve a szükséges infrastruktúrát is ki kell létre kell hozni. Ebben a tekintetben a Volkswagen Truck & Bus továbbra is számít a döntéshozók támogatására. Bizonyos jól körülhatárolt területeken ez már most is megvalósult.

Teljesen autonóm Scania járművek várnak bevetésre a bányákban, az első tehergépkocsit a következő hetekben adják át tulajdonosának. Henrik Henriksson, a Scania vezérigazgatója így nyilatkozik erről: „Mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleink egyedi szállítmányozási igényére a lehető legjobb megoldást kínáljuk, ezzel is hozzásegítve őket, hogy nyereségessé váljanak. Az új technológiák lehetővé teszik, hogy egyre jobb és jobb megoldásokkal álljunk elő. Egy önvezető üzemmódban közlekedő teherautó tökéletes megoldás lehet egy elkerített területen, hiszen extra biztonságot és hatékonyságot kínál.”

Az ipar, a kutatás és az adminisztráció területéről bevont hét partnerrel együtt a MAN egy, a németországi Gazdasági és Energiaügyi Minisztérium által támogatott kutatási projekt („aFAS”) keretében mutatta be, hogy az autonóm közlekedés technológiája mennyit fejlődött. Ennek során – Németország történetében először – egy vezető nélküli, autonóm módon közlekedő MAN tehergépkocsit alkalmaztak biztonsági járműként egy útfelújítás során.

A digitalizációval kikövezett úton

A folyamatos digitalizációs törekvés radikálisan átalakítja a logisztika világát. A Volkswagen Truck & Bus a teljes értékteremtő folyamat során illetve minden szállítmányozási forma esetén a hálózatba kapcsolt szállítmányozási megoldásokra törekszik. Célja, hogy a teljes szállítói láncot összekapcsolja, és ezzel a lehető legnagyobb fokú hatékonyságot érje el. „Ügyfeleink és velük együtt az egész szállítmányozási iparág illetve – nem utolsósorban – a környezet is profitál a hálózatba kapcsolat digitális szállítmányozás előnyeiből.” – hangsúlyozta Markus Lipinsky, a RIO vezérigazgatója.

A RIO a Volkswagen Truck & Bus Csoport nyílt forráskódú, felhő alapú "operációs rendszere”, amely az értéklánc minden szereplőjét összeköti. A számtalan lépcsőből álló folyamat során gyűjtött adatokat valós időben dolgozzák fel az algoritmusok, biztos alapot kínálva ezzel a még jobb döntésekhez. A RIO platform és a RIO digitális szolgáltatások még év vége előtt elérhetőek lesznek. Jelenleg 20 MAN ügyfél – többek között a Volkswagen Csoport logisztikai szolgáltató partnere – bevonásával folynak a tesztek. Összesen több, mint 100 jármű érintett a tesztelésben. Németországban, Franciaországban, Dániában, az Egyesült Királyságban és Lengyelországban. A platform a márkák, a logisztikai öko-rendszer partnerei és a RIO digitális márka által kínált szolgáltatások bázisaként szolgál. Olyan szolgáltatások összekapcsolását végzi, mint a járművek nyomon követése, a vezetők kommunikációjának bonyolítása, vezetési és hatékonysági vizsgálatok készítése, digitális karbantartási ügyintézés, a tachográf adataihoz való hozzáférés illetve egyéb összetett logisztikai szolgáltatások biztosítása illetve ezen szolgáltatások elérhetővé tétele a RIO online piacterén. A MAN az első OEM (Original Equipment Manufacturer) partner, amely – immár augusztus óta –az EURO 6 szabványt teljesítő járműveit gyárilag felszereli a RIO összekapcsolhatósági rendszerével.

A Scania mindig is vezető szerepet töltött be a flottaszintű összekapcsolhatóság területén. A MAN és a Scania márkákkal a Volkswagen Truck & Bus jelenleg több, mint 300.000 hálózatba kapcsolt tehergépjárműre építhet az utakon. Egyesült államokbeli partnerével, a Navistarral együttműködve a jövőben ez a szám 650.000 hálózatba kapcsolt járműre emelkedhet világszerte. Ezek a járművek a RIO platformnak köszönhetően nem csupán a saját márkájuk OEM szolgáltatásait használhatják, de harmadik fél szolgáltatását is igénybe vehetik. A platform használata különösen hasznos lesz az egyre növekvő számú startup vállalkozások számára, mint amilyen például a Loadfox. A Loadfox egy olyan fuvarmegosztással foglalkozó felület, amely algoritmusai segítségével a szállítási kapacitás optimalizálásában nyújt támogatást. Használatával kevesebb lesz az üresjárat és az ügyfelek nyeresége is emelkedik, ugyanakkor csökken a felhasznált erőforrások mennyisége. A sennder egy másik startup, amely az ugyanazon a napon történő csomagszállításra specializálódott. A sennder esetében különlegesség, hogy a napjainkban használt logisztika alapját jelentő hagyományos csomópontok megkerülésével teljesíti ezt a feladatot. Társadalmi szempontból kulcsfontosságú jelentőséggel bír az a tény, hogy az áruk hatékony továbbítása pozitív hatással van a forgalom folyamatosságára és az alacsonyabb károsanyag-kibocsátásra. Ez az egyetlen módja, hogy a városok a gyorsan növekvő szállítási volumeneket kezelni tudják.

Alternatív hajtásrendszerek minden helyzetre

Az áruforgalom növekedésével, az egyre fejlődő, növekvő városokkal és a virágzó online értékesítéssel egyre nagyobb jelentősége lesz a városi területek levegőminőségének javításának, amelyben az alternatív hajtásrendszerek óriási segítséget jelenthetnek. Igazán jelentős fejlődést jelenleg éppen az alternatív hajtásrendszerek területén tapasztalhatunk. Az úgynevezett „utolsó mérföld” (a szállítás utolsó szakasza), például a csomag kiszállítása az ügyfélnek, egyre inkább elektromos hajtásrendszer alkalmazásával történik. Dr. Eckhard Scholz, a Volkswagen Haszonjárművek igazgatótanácsának elnöke kifejtette: „Az eCrafter egy nagy teljesítményű kisáruszállító, amely akár 200 kilométeres hatótávolságra is képes. A járművet a kiválasztott ügyfelek 2017. év végén kaphatják meg. Jelenleg is dolgozunk a teljesen elektromos kompakt kisáruszállító VW I.D. Buzz Cargo modellen, amely formatervét és a hétköznapokban nyújtott praktikumát illetően a nagy klasszikus VW Bullit idézi.” A modell piacra lépése 2022-ben várható.

A Volkswagen Truck & Bus a városi buszok és a nehéz illetve közepesen nehéz járművek esetében is dolgozik az elektromos megoldásokon és nemsokára elektromos járművek teljes kínálatával rendelkezik az európai piacon. A közös fejlesztésű e-hajtáslánc alkotja minden elektromos felépítmény alapján a jövőben. Ezt az elektromos hajtásláncot úgy alakítják ki, hogy a Volkswagen Truck & Bus márkái által gyártott tehergépjárművek és városi buszok is univerzális moduláris alkotóelemként használhassák. A Volkswagen egyesült államokbeli stratégiai partnere, a Navistar is ezt a platformot használja majd a 2019. után érkező elektromos tehergépjárműveihez. A MAN már jó úton halad elektromos tehergépjárművének fejlesztésével. „Terveink szerint az első kilenc darab teljesen elektromos teherautót 2017. év végén adjuk át osztrák ügyfeleinknek, akik között megtalálhatók nagy élelmiszer áruházláncok, sörgyárak és szállítmányozó cégek. Az elektromos hajtás és a szállítmányozás együtt tökéletes párost alkot: a hajtás csendes, nincs károsanyag-kibocsátás és tökéletesen megfelel az ügyfelek elvárásainak. Ennek megfelelően a kereslet ezek iránt a járművek iránt emelkedőben van. Az első kisebb sorozatunkkal várhatóan 2018. év végén lépünk majd piacra.” – hangsúlyozta Joachim Drees, a MAN Truck & Bus vezérigazgatója.

e-Delivery: az elektromos tehergépjármű világpremierje Hamburgban

A feltörekvő gazdaságok egyre nagyobb száma arra sarkallta a Csoportot, hogy egy másik elektromos hajtású tehergépjárművet fejlesszen ki, amely a Volkswagen e-Delivery elnevezést kapta. Ez a modell az Innovációs Napon tartotta világpremierjét Hamburgban. Az e-Delivery egy korszerű teherautó, amely a városon belüli áruszállítás fenntarthatóságát hivatott segíteni. A modell a Volkswagen Caminhoes e Onibus brazíliai gyárában készül majd 2020-tól. Roberto Cortes, a MAN Latin America vezérigazgatója így kommentálta a modellt: „Az e-Delivery egy újabb mérföldkő a Volkswagen Caminhoes e Onibus történetében. Egy teljesen új, Brazíliában fejlesztett platform, amely új mobilitási lehetőségeket kínál a nagyvárosok számára.

Mind a MAN, mind a Scania egy akkumulátoros elektromos városi busz sorozatgyártás előtti változatán teszteli majd hétköznapi használatban a modult számos európai nagyvárosban. A sorozatgyártása ezeknek a buszoknak várhatóan 2020. előtt indul majd. Azonban mindkét márka már most átfogó tanácsadást képes nyújtani az elektromos mobilitási megoldások alkalmazása kapcsán. Ilyenek például a busz üzemeltetők és a közösségek számára kiemelten fontos töltési feltételek. A tanácsadás során a hangsúly a különféle lehetőségeken van, ilyen például a buszok éjszakai állomáshelyén való töltése vagy az útközbeni, buszmegállókban történő „tankolása”.

A nehéz tehergépjárműveket illetően a hosszabb távokra történő áruszállítás kapcsán a jelenlegi akkumulátortechnológiának még jelentős akadályokat kell leküzdenie. A szükséges energiamennyiség biztosítása aránytalanul lecsökkentené a teherszállítási kapacitást. Azonban alternatívák így is léteznek. Ilyenek például a gázzal vagy biodízellel hajtott belsőégésű motorok. A cseppfolyósított földgázzal (Liquefied Natural Gas - LNG) üzemelő erőforrások óriási potenciállal bírnak a hosszú távú szállítmányozás területén. A jövő igen rózsásan fest ezen technológia számára, hiszen az LNG magas energiasűrűségének köszönhetően figyelemre méltó, 1000 kilométeres hatótávolságra képes. A Scania első, Euro 6 szabványt teljesítő LNG teherautóját 2014-ben mutatta be, 2017. szeptemberében pedig a Volkswagen Csoport logisztikai részlegével közösen új LNG kampányt indított.

Természetesen számos, további megoldásokra irányuló kezdeményezés is indult azzal a céllal, hogy a nehéz tehergépkocsik hatótávolságát és szállítási kapacitását sikerüljön a hosszabb távra történő szállítás igényeinek megfelelően összehangolni. Ennek a fejlesztési területnek az „e-út” a hívószava, amely a vasutakhoz hasonlóan az elektromos felsővezetékek használatára koncentrál. A felsővezetékekből nyert energiával működő tehergépkocsik nulla károsanyag-kibocsátással közlekedhetnek, ezzel együtt pedig számos akkumulátor feltöltésére van lehetőségük attól függően, hány kilométer nulla emissziós út áll még előttük. Az elektromos Scania teherautók számára már létezik tesztútvonal Svédországban, de Németországban is döntés született ilyen utak kialakításáról.

A jövő hajtásrendszerei nem lesznek egyformák, hiszen a céljuk, hogy egy intelligens átmenetet biztosítsanak a dízel erőforrások illetve az alternatív hajtásrendszerek és üzemanyagok között. „A Volkswagen Truck & Bus már kijelentette: első kíván lenni az alternatív hajtásrendszerek területén.” – nyilatkozta Andreas Renschler. „A vállalat már most igen átfogó és sokoldalú termékpalettával rendelkezik, amely tökéletes alapot biztosít ehhez a küldetéshez.

Átlátható felépítés, egyértelműen megfogalmazott célok, gazdag tapasztalat és úttörő technológia: a Volkswagen Truck & Bus jó úton halad, hogy hamarosan világbajnok gyártóvá váljon. Az önvezető szállítmányozás, a digitális szolgáltatások és a környezetbarát alternatív hajtásrendszerek hármasa csökkenti a költségeket, kezelhetővé teszi az egyre bővülő szállítási mennyiségeket és óvja a környezetet. Ezzel a megközelítéssel a Csoport és márkái új mércét állítanak és képesek lesznek minden ügyfélnek a megfelelő, egyénre szabott megoldást kínálni.

www.vwh.hu    


* NEWS * ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Autómegosztás, fuvarmegosztás ; Önvezető ; VW ; Munkagép, haszongép ; Scania ; Mesterséges intelligencia ; IT, informatika ; Internet ; Logisztika ; Energia, közmű, akkumulátor


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre