Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 % hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.04.21.
Kereső

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Az új Audi A7 Sportback: az Audi sportos arca a luxuskategóriában
2017.10.20
Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóközlemény
• Az ötajtós kupé a progresszív dizájn és technika megtestesítője
• Teljesen digitális kezelési koncepció, széleskörű összeköttetési lehetőségek és enyhén hibrid technológia

•  Vérbeli Gran Turismo, tovább tökéletesített menetdinamikai jellemzőkkel és még nagyobb kényelemmel a hosszú utakon

Ingolstadt / Budapest, 2017. október 19. – Kiválóan képviseli az Audi új formai nyelvezetét az Audi A7 Sportback, és beváltja a korábbi prologue tanulmányautó formai ígéretét. Progresszivitásával új mércét állít fel a luxuskategóriában az ötajtós kupé. A Gran Turismo túraautók új korszakát testesíti meg – dinamikus vonalakkal, következetes digitalizációval, sportos vezetési élménnyel és variálhatósággal.

Dinamikus és gyönyörű

Az Audi A7 Sportback már egy új formai nyelvezet megtestesítője, amit az Audi a prologue tanulmányautóval mutatott be, és elsőként az új Audi A8 képviselt sorozatgyártásban. Nagy felületek, határozott élek és sportosan feszülő vonalak: az A7 minden szempontból maga a dinamizmus és a progresszivitás. Tökéletesen megjelenítik ezt a fényszórók is, amelyek fontos elemei a formának, és egyúttal tudatosan erősítik az autó jövőbe mutató karakterét: csúcsverziója az Audi lézerfényt is kínáló HD Matrix LED-technikájú fényszóró.

Az Audi A7 Sportback egy atletikus szobor – hosszú motorházzal és tengelytávval, ám rövid túlnyúlásokkal. A kupé 4969 milliméter hosszú, 1908 milliméter széles, tengelytávolsága 2926 milliméter, ám magassága mindössze 1422 milliméter. A tengelytáv növekedése az utastér méretét növeli, így a hátsó üléssorban nemcsak a fejtér, hanem a lábtér is nagyobb. Az A7 Sportback acél-alumínium vegyes építésmódú karosszériája egyszerre gyönyörű és praktikus: az ötajtós kupé csomagterének befogadóképessége a hátsó ülések ledöntésével 535 literről 1390 literre növelhető.

Ujjbeggyel és hanggal vezérelhető

Következetesen folytatja az A8 típussal megindított digitalizációs stratégiát az új Audi A7 is. Belső kialakítása tökéletesen fuzionál az Audi új MMI touch response kezelési koncepciójával. Ennek részeként a forgó-nyomó kapcsolót és az előző generáció hagyományos gombjait, vezérlőelemeit két nagyméretű és nagy felbontású érintőképernyő váltja fel. További különlegessége, hogy amikor a felhasználó egy funkciót aktivál, hallható és ujjbegyével tapintható visszajelzést kap erről.

A vezető a felső képernyőn kezelheti az infotainment rendszert. Az alsó képernyőn a légkondicionáló és az egyéb kényelmi funkciók érhetőek el, és a szövegbevitelre is ez szolgál. Az extraként rendelhető hangvezérléssel az A7 Sportback irányítása még kényelmesebbé tehető. A kérdések és parancsok feldolgozása során az autó nemcsak a helyben tárolt információra támaszkodik, hanem a felhőben elérhető tudást is felhasználja.

Összeköttetésben, védetten

Hálózatba kapcsolás terén az Audi A7 Sportback az A8 új nemzedékében megismert újdonságokat kínálja. A jármű a vezetői profilokban 400 különböző egyéni beállítást és paramétert tárol el – és igazít a személyes ízléshez aktiválásakor. Ráadásul az új túraautó immár a környezetével is kommunikál, hiszen kihasználja az Audi járművek flottájának rajintelligenciáját. E funkció például közlekedési táblákra és veszélyekre vonatkozó információkat szolgáltat az A7 Sportback és vezetője számára.

Az új Audi A7 Sportback negyvennél is több vezetői segédrendszert kínál a vezető tehermentesítésére. A jármű a környezetét a felszereltség függvényében akár öt radarral, öt kamerával, tizenkét ultrahang-érzékelővel és egy lézerszkennerrel felügyeli. A szenzorok által a környezetről alkotott igen összetett kép jóvoltából a jármű akár teljesen önműködő parkolásra is képessé válik majd. A 2018-as év folyamán piacra kerülő Audi AI remote parking pilot segítségével egy parkolóhelyre, míg az Audi AI remote garage pilot jóvoltából otthon a garázsba áll be teljesen automatikusan. Ha ez sem lenne eléggé lenyűgöző: a folyamatot a felhasználó akár a járművön kívülről, okostelefonjával is elindíthatja.

Sportos, mégis kényelmes

Az A7 Sportback új szinte emeli a sportosság és a kényelem ötvözését. A rendelhető dinamikus összkerékkormányzás, az új elektronikus futómű-szabályozás (EFP) és a továbbfejlesztett légrugózás jóvoltából még agilisabb és még kényelmesebb autózást tesz lehetővé. Így az A7 a tökéletes túraautó: dinamikus és fürge a kanyargós vidéki utakon, ugyanakkor rendkívül kényelmes a hosszú autópályás szakaszokon.

Az autó első és hátsó tengelyeit szinte teljesen újratervezték az Audi mérnökei, ennek köszönhetően az új A7 menettulajdonságai egyszerre teszik élvezhetővé és biztonságossá a vezetését. A futómű nagy újdonsága a dinamikus összkerékkormányzás, amely a hátsó kerekeket akár 5 fokos szögben képes bekormányozni. Kis sebességnél az elsőkkel ellentétes irányban kormányozza a hátsó kerekeket, ez segít a parkolásban és a városi manőverezésben. Nagyobb tempónál, 60 kilométer/óra felett pedig ugyanabba az irányba kormányozza mind négy kereket, ami kiváló úttartást és magabiztos sávváltásokat tesz lehetővé. Természetesen nem hiányzik az újdonság kelléktárából a quattro összkerékhajtási rendszer, illetve az opcionális sport-differenciálmű sem – ez utóbbi a hátsó kerekek közötti aktív nyomatékelosztást biztosítja, így gondoskodik még dinamikusabb menetjellemzőkről.

Átfogó villamosítás

Az A7 Sportback minden erőforrása egy újfajta enyhén hibrid rendszert (MHEV) alkalmaz a fokozott kényelem és hatékonyság érdekében. A két V6-os motor esetében ez egy 48 voltos elsődleges fedélzeti elektromos rendszert jelent. A szíjhajtású indítógenerátor (RSG) és a lítiumion-akkumulátor együttműködésének köszönhetően a rendszer a lassítások során akár 12 kilowatt energia-visszatáplálási teljesítményre képes. Az ötajtós kupé az 55–160 kilométer/óra sebességtartományban leállított motorral vitorlázhat, az erőforrás újraindítását pedig szinte észrevétlenül végzi el az indítógenerátor.

Az új Audi A7 Sportback elsőként a 3.0 V6 TFSI erőforrással rendelhető. A turbótöltéses V6-os motor teljesítménye 250 kilowatt (340 lóerő), forgatónyomatéka 500 newtonméter. A 3.0 TFSI erőforráshoz hétfokozatú S tronic kettős tengelykapcsolós automatizált váltó társul. Az A7 quattro összkerékhajtási rendszere szükség esetén automatikusan kapcsolja be a hátsó kereket a hajtásba. Ennek is köszönhető, hogy az ötajtós kupé 5,3 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/órára, végsebessége pedig 250 km/óra. Az Audi A7 55 TFSI jelzésű változat üzemanyag-fogyasztása az Új Európai Menetciklus (NEDC) alapján mérve 6,8 liter/100 kilométer, szén-dioxid-kibocsátása pedig 154 gramm/kilométer.

Az új Audi A7 55 TFSI alapára 67.800 euró a német piacon, ahová az első példányai 2018 februárjában érkeznek meg. A sorozatgyártás megkezdése után nem sokkal további négy- és hathengeres benzin- és dízelmotorokkal is rendelhető lesz a típus.

Az AUDI a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 12 ország összesen 16 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország). 2016-ban az Audi összesen mintegy 1,871 millió Audi gépkocsiját, 3457 Lamborghini sportautóját és 55.451 Ducati motorkerékpárját szállította ki ügyfeleinek. A 2015-ös év során az AUDI AG 58,4 milliárd euró forgalom mellett 4,8 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 88 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszú távon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Audi ; Lézer ; Ultrahang ; Radar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásraEladó domainek:
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, ipariingatlanok.com, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu

2018.05.23-24., Mezőfalva:
NAK Szántóföldi Napok2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar Napjai

2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok

MASCUS

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre