Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 % hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.04.21.
Kereső

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Indul az új Audi A8 előértékesítése
2017.10.06
Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóközlemény
• A luxusszedán október 5-től rendelhető Németországban
• Új típusmegjelölést mutat be az Audi
• Az A8 induló ára 90.600 euró, a hosszú tengelytávú változat 94.100 eurótól kapható

Ingolstadt/Budapest, 2017. október 6. – A négykarikás márka a barcelonai Audi Summit rendezvényen ünnepelte az új Audi A8 világpremierjét. A luxusszedánt október 5-től rendelhetik meg a németországi vásárlók. Feltűnő és stílusos formájával, első osztályú futóműmegoldásaival, érintésvezérelési koncepciójával és minden motorjának részleges villamosításával a negyedik generációs A8 a „Haladás technikája” filozófia legújabb mércéje. A zászlóshajó alapára Németországban 90.600 euró; a hosszú tengelytávú változat 94.100 eurótól kapható.

Az Audi A8 két turbótöltésű V6-os motorral mutatkozik be a német piacon, ezek a 3.0 TDI és a 3.0 TFSI. A 2967 köbcentiméteres dízelmotor 210 kW (286 LE) teljesítményű, forgatónyomatéka 600 Nm. Ez az alapfelszereltség részét képező quattro hajtás segítségével 5,9 másodperc alatt gyorsítja álló helyzetből 100 km/órára az A8-at, majd tovább az elektronikusan korlátozott 250 km/órás végsebességig. Fogyasztása az Új Európai Menetciklus (NEDC) szerint csupán 5,8-5,6 liter* száz kilométerenként, szén-dioxid-kibocsátása 152-145 gramm/kilométer. A 3 literes turbófeltöltésű, közvetlen befecskendezéses benzinmotor teljesítménye 250 kW (340 LE), forgatónyomatéka pedig 500 Nm. Az A8 ezzel 5,6 másodperc alatt gyorsul fel nulláról 100 km/órára, az A8 L-nek ehhez 5,7 másodpercre van szüksége. Mindkét karosszériaváltozat üzemanyag-fogyasztása 100 kilométerenként 7,8 és 7,5 liter* között mozog, szén-dioxid-kibocsátásuk pedig 178-171* gramm/kilométer.

Mindkét erőforrás szíjhajtású indítógenerátort használ, amely a 48 voltos elektromos rendszer szívét jelenti. Ez az enyhén hibrid (mild hybrid) technika lehetővé teszi, hogy az autó leállított motorral „vitorlázzon”, valamint az erőforrást ezt követő kifinomult újraindítását. Emellett bővített automatikus motorleállítás és -indítás (Start-Stop System) funkcióval rendelkezik, és magas fokú, akár 12 kilowatt energia-visszatáplálási teljesítményre képes a lassítások során. E megoldások kombinált hatásaként tovább csökken az eleve hatékony motorok üzemanyag-fogyasztása – valós közlekedési körülmények esetén 100 kilométerenként akár 0,7 literrel.

* Az értékek a keréktárcsák/gumiabroncsok függvényében változnak

A luxusszedánt háromliteres dízel erőforrással szállítják az Audi A8 50 TDI quattro modellnél, míg az Audi A8 55 TFSI quattro-t egy V6-os benzinmotor hajtja. Az A8 az első sorozatgyártású modell, amely a márka új típusmegjelölését viseli, jól látható módon, az autó hátulján. A két számjegyű jelölés referenciaértékeként az adott modell teljesítménye szolgál, kilowattban kifejezve. A számkombináció ötös lépcsőben emelkedik, amely egyaránt jelképezi a típusosztályon, és a márka teljes modellportfólióján belüli hierarchiát. Így az “50”-es számkombináció a jövőben azon modellek hátulján jelenik majd meg, amelyek teljesítménye 210 kW és 230 kW között mozog; az “55” pedig a 245-275 kW-os teljesítménytartományt jelöli. Ez az új rendszer lehetővé teszi, hogy az Audi világszerte szabványosítsa autókínálata típusmegjelöléseit.

Az Audi A8 egy új dizájnkorszak hajnalát jelzi az egész márka számára. Az autó maga a sportos elegancia, progresszivitás és kifinomultság. A jármű eleje a széles, függőlegesen álló Singleframe hűtőráccsal, az áramvonalasan izmos karosszériája, és a folytonos fénycsíkkal ellátott hátulja erős jelenlétet sugároz. Belső tere tudatosan minimalista hangulatot áraszt. Forradalmi vezérlési koncepcióval viszi tovább a digitális korszakba az Audi a kiemelkedő minőségi elvárásait. Két érintőképernyője szinte észrevehetetlenül simul bele a csillogó fekete középkonzolba a fekete panel optikának köszönhetően. Amikor a vezető egy funkciót aktivál ezeken a képernyőkön, a rendszer egyszerre ad tapintható és hallható visszajelzést. A visszacsatolások, valamint az elterjedt érintőképernyős gesztusok – mint például az oldalra seprés – jóvoltából az MMI touch response biztonságosan, intuitív módon és gyorsan kezelhető.

Több mint 40 vezetői segédrendszerével az A8 új mércét állít kategóriájában. Ez a világ első sorozatgyártású autója, amelyet kifejezetten a jelentős mértékben automatizált vezetéshez fejlesztettek. Az Audi AI torlódásasszisztens átveszi a vezetés feladatát a lassabb tempójú, 60 km/óra alatt haladó forgalomban autópályákon és olyan többsávos utakon, ahol fizikai akadály választja el egymástól a menetirányokat. Az Audi 2018-tól fokozatosan vezeti be a sorozatgyártásba az olyan automatizált vezetési funkciókat, mint a parkolóasszisztens, a garázsasszisztens és a torlódásasszisztens – az adott ország jogi szabályozásától függően. Az automatizált vezetés során immár egy központi vezetéssegítő irányítórendszer folyamatosan kiszámítja a jármű környezetének leképezését az érzékelők adatainak fúziójával. Az Audi az első autógyártó, amely a radarszenzorok, az előre néző kamera és az ultrahangos érzékelők mellett lézeres letapogatót is használ.

Az új Audi A8 Neckarsulmban, külön erre a célra épített üzemegységekben készül, és 2017. november végétől lesz kapható a német piacon. A vásárlók október 5-től (csütörtök) rendelhetik meg a luxusszedánt.

Az AUDI a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 12 ország összesen 16 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország). 2016-ban az Audi összesen mintegy 1,871 millió Audi gépkocsiját, 3457 Lamborghini sportautóját és 55.451 Ducati motorkerékpárját szállította ki ügyfeleinek. A 2015-ös év során az AUDI AG 58,4 milliárd euró forgalom mellett 4,8 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 88 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszú távon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Audi ; Lézer ; Ultrahang ; Radar ; Ipari hírek ; Business

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra2018.05.23-24., Mezőfalva:
NAK Szántóföldi Napok

Eladó domainek:
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, ipariingatlanok.com, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar Napjai

2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

MASCUS

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre