Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.09.21.
Kereső

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Csökkent az import autók népszerűsége az első félév során
2017.08.07
Forrás: Porsche Hungaria, Das WeltAuto Sajtóközlemény
Budapest, 2017. augusztus 7. - Mint arról korábban beszámoltunk, lassult a használt autó piac növekedése 2017 első félévében, ugyanez igaz a használt autó importra is - derült ki a Datahouse elemzéséből.

Az első hat hónap során összesen 76.468 kocsit hoztak be hazánkba, ami 5 százalékkal több 2016-hoz képest. A korábbi trendeknek megfelelően a külföldi használt autók esetében az idősebb, magasabb presztízsű gépkocsikat keresik a hazai vásárlók.

Az elmúlt évek egyértelműen a használt autó import előretörését hozták, 2016-ban például rekordszámú autó érkezett hazánkba határon túlról: 140.000-nél is több négykerekűt importáltak a kereskedők és magánszemélyek. Az import most azonban megtorpanni látszik: 2017 első félévében mindössze 5 százalékos növekedést mutatott fel az a terület, ami az elmúlt évek során 25-30 százalékkal gyarapodott. Január és június vége között 76.468 használt négykerekű érkezett Magyarországra, ami 3.480 autóval több 2016-hoz képest. Az autók átlagéletkora továbbra sem javult: 61 százalékban 10 évnél idősebb kocsit vettek a magyarok, közülük pedig nem ritka az akár 20 éves modell is.

"Az autóimport abban az esetben káros, ha alapvetően idős autók érkeznek az országba, mivel ezek tovább rontják az egyébként is idős állomány átlagéletkorát. A trend pedig sajnos ezt mutatja, évről évre több tízezer olyan kocsit vesznek hazánkban, amik kettőezerkettő előttiek, ezáltal súlyosan környezetszennyezőek, ismeretlen előéletűek, rossz állapotúak" - vélekedett Frank György, a Das WeltAuto márkaigazgatója. "Sokat javítana a helyzeten, ha változnának a jogszabályok a forgalomba helyezéssel kapcsolatosan, mert amíg a rendszer ösztönzi az öreg autók megvételét, addig nem igazán várható, hogy az emberek a fiatal, megbízható négykerekűek mellett döntenek" - tette hozzá.

Az import járművek esetében legtöbben felső (18.738 autó) - és alsó-középkategóriás (15.048 autó), valamint családi autót vásároltak (13.297 autó), a márkák sorrendjét pedig a Volkswagen (8.853 autó) nyerte az Opel (7.845 autó) és a Ford (7.255 autó) előtt. A behozott gépkocsik esetében sokan vásároltak magasabb presztízsű autót is, amit jól mutat az is, hogy az összesített rangsorban negyedik helyen a BMW (5.215 autó), ötödikként az Audi (4.818 autó) és hatodikként a Mercedes (4.536 autó) zárt. Ez a trend a típusok sorában is látható: a három márka az első húsz között nyolc autót adott. A legkedveltebb modellnek egyébként a hazai átírásoknál is első Opel Astra (2.733 autó) bizonyult, a dobogóra a Ford Focus (2.595 autó) és a Volkswagen Passat (2.584 autó) fért még fel.

* Forrás: Datahouse Kft.
Adatok forrása: BM NYHÁT

A legtöbb import autó Budapestre (12.524 autó) és Pest megyébe (11.340 autó) hozták, de sokan vettek Győr-Moson-Sopron megyében (4.494 autó) és Bács-Kiskun megyében (4.459 autó) is külföldről származó autót.

"Tapasztalataink szerint továbbra sem javult a külföldi kocsik megbízhatósága, az autók nagy részének manipulálják a kilométeróráját, és számtalan olyan esettel találkozunk, amikor darabokból összerakott, ámde hiba nélkülinek hirdetett kocsit vesz az ügyfél. Gyakori az is, hogy biankó szerződéssel hoznak el autót a vevők, így az eladó a tranzakció után elérhetetlenné válik, ezáltal pedig lehetetlen később érvényesíteni a szavatossággal kapcsolatos igényeinket" - mondta el a márkaigazgató, majd hozzátette: "A határon túlról érkező, fiatal gépkocsik esetében jellemző trükk még az ÁFA-csalás, ezáltal huszonhét százalékos árelőnyre tehet szert a jogszabályokat kijátszó kereskedő. Az import tehát veszélyes üzem, itt is igaz, hogy csak megbízható partnertől, ismert előéletű, ellenőrzött gépkocsit vegyünk" - hívta fel a figyelmet Frank György.

A Das WeltAuto-ról
A minőségi használtautók forgalmazására létrehozott Weltauto program 2001-ben, ausztriai mintára valósult meg Magyarországon. Az évek során a márka a hazai piac meghatározó szereplőjévé vált. Miután a Volkswagen Csoport 2011-ben felvásárolta a Porsche Holding-ot érzékelhető volt, hogy a német anyacég szeretné a Weltauto programot a teljes világhálózatára kiterjeszteni. E törekvések végül 2013-ra racionalizálódtak: ettől az évtől kezdve új arculattal, ám a megszokott minőségi szolgáltatásokkal, Das WeltAuto néven a márka már a Volkswagen Csoport teljes hálózatában áll az ügyfelek rendelkezésére. A használtautó-kereskedők közül jelenleg a Das WeltAuto rendelkezik egyedül országos értékesítői hálózattal. A 30 értékesítőhelyet számláló rendszerben az ügyfelek kizárólag gondos állapotfelmérésen átesett, megbízható, kifogástalanul szervizelt autók közül választhatnak. A legjobb minőségű, hat évnél fiatalabb, 120.000 kilométernél kevesebbet futott autók esetében a Das WeltAuto egyedi elbírálás alapján 12 hónapos, vagy 30.000 kilométeres „5 csillagos” garanciát is vállal az autókra, így minimálisra csökken a vásárló kockázata használtautó-vásárlás esetén.

Bővebb információt a www.dasweltauto.hu vagy a www.dasblog.hu honlapon talál. 


Cégfelvásárlás ; NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Das WeltAuto

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu


2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

MASCUSSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre