Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.10.17.
Kereső

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Véget ért az Automotive Hungary szakkiállítás a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban
2017.10.21
Forrás: HUNGEXPO, Sajtóközlemény
Automotive Hungary - Autotechnika 2017
Idén is sikerrel zárt az AUTOMOTIVE HUNGARY és AUTÓTECHNIKA, a régió egyedülálló nemzetközi járműipari beszállítói és járműfenntartó-ipari szakkiállítás-együttese. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba tízezren látogattak ki október 18–21. között.

A résztvevők különösen hasznosnak találták a kiállítás idején rendezett szakmai fórumokat, kerekasztal-beszélgetéseket, amelyeken az ágazat számos fontos képviselője jelen volt.
 
Az ötödik alkalommal megrendezett AUTOMOTIVE HUNGARY-n és a hagyományosan vele egy időben tartott, immár 26. AUTÓTECHNIKA-AUTODIGA kiállításon ezúttal is a járműgyártás teljes spektruma képviseltette magát. 12 ország több mint 200 kiállítója a járműgyártás teljes spektrumát lefedte, a tervezéstől a kivitelezésig. Az eseményen évről évre egyre hangsúlyosabban jelennek meg a jövő technológiái, köztük az autonóm autók és az e-mobilitás.

Az új technológiák átalakítják az egész autóipart, megváltoznak az utazási szokások, a közlekedés és a városkép – mondta a kiállítás megnyitóján Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója. A változások végeredménye beláthatatlan, hiszen az előrejelzések az elmúlt száz évben sokszor hibáztak: a jóslatokkal ellentétben nincs például gőz- vagy atommeghajtású autó, de az új korszak már biztosan elkezdődött – tette hozzá. Az autóipari forradalom ráadásul körülöttünk – például Esztergomban, Győrben, Kecskeméten, Szentgotthárdon és sok más magyar városban – is zajlik – mondta.

A V4-ek és az autóipar

Az idei AUTOMOTIVE egyik központi témája a regionális együttműködés fejlesztése volt. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter kiállításon elmondta: a magyar járműipar továbbra is a gazdaság húzóágazata, amely a teljes magyar kivitel 20 százalékát adja, csaknem 170 ezer embernek ad munkát, és kibocsátása tavaly elérte a 25 milliárd eurót. Az ágazat nemzetközi együttműködésekkel fejleszthető tovább. A rendszerintegrációt pedig elsősorban a visegrádi országokra kell kiterjeszteni – jelentette ki a miniszter.

Ugyancsak a V4-országok együttműködéséről és az ebben rejlő lehetőségekről cseréltek eszmét a részvevők az NGM által szervezett szakmai fórumon, amelynek vezérmotívuma az intelligens járművek fejlesztése volt. Lepsényi István gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkár hangsúlyozta: Magyarország az ipar digitális átalakításában elkötelezett a regionális együttműködések iránt. Az újraiparosítási programnak köszönhetően Magyarország a térség más országaival együtt az európai növekedés motorjává válhat – tette hozzá. Az államtitkár bejelentette, hogy a kormány idén és jövőre 17 milliárd forinttal segíti a magyar kis- és középvállalkozások bekapcsolódását a nagyvállalatok beszállítói hálózatába.

A konferencián részt vett Vladimír Bartl, Csehország Ipari és Kereskedelmi Minisztériumának miniszterhelyettese, Jerzy Kwiecinski, Lengyelország Fejlesztési Minisztériumának államtitkára és Rastislav Chovanec, Szlovákia Gazdasági Minisztériumának államtitkára.

Partnerek és programok  

Az AUTOMOTIVE megrendezését idén is számos szakmai partner segítette. Közülük kiemelkedik a Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE), a Magyar Járműalkatrész-gyártók Országos Szövetsége (MAJOSZ), a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA). A MAJOSZ és a HIPA ezúttal is megrendezték a már hagyományosnak mondható Beszállítói Fórumot, melyben idén is a Japán Külkereskedelmi Szervezet (JETRO) közreműködött.

Több olyan szakmai továbbképzés helyszíne is volt az AUTOMOTIVE szakkiállítás, mint például a BPMK által szervezett e-mobilitás konferencia. A régiós szakképzés és az erőforrás fejlesztés volt a témája az edubiz 2017-nek, a partnertalálkozóval egybekötött nemzetközi szimpóziumnak. Számos szakember és beszállító vett részt a járműiparban alkalmazott 3D nyomtatásról és annak új trendjeiről szóló előadásokon. Nagy érdeklődés kísérte az elektromos autók töltőállomásaihoz kapcsolódó villanyszerelő képzésről rendezett konferenciát, a Schneider Electric szervezésében.

Idén tizenhat csapat vett részt a műszaki egyetemekhez kapcsolódó járműépítő csapatok háromnapos versenyén, az AUTOMOTIVE HUNGARY Techtogether-en, amely a járműipar kiemelkedően tehetséges reménységeit vonultatta fel, lehetőséget teremtve fejlesztéseik, terveik megismerésére. A győztes ezúttal az ME-Kart, a Miskolci Egyetem csapata lett.

AUTÓTECHNIKA-AUTODIGA 2017

A hagyományosan az AUTOMOTIVE HUNGARY-vel egy időben rendezett kiállításon a járműfenntartó-ipar teljes spektruma felvonult. A rendezvényt idén is 5magas színvonalú szakmai programsorozat kísérte, amely az oktatás, tudás, vásár témahármas köré szerveződött. A részvevők megvitatták az utánpótlás képzés, a piaci tendenciák, az ismeretforrások és a vállalkozások fenntarthatóságának kérdéseit.
A színpadi előadások mellett a kiállítók az Autótechnika+ keretén belül számos interaktív programmal várták standjaikon az érdeklődő szakembereket, míg az Autótechnika Műhelyben látványos gyakorlati bemutatók zajlottak.

Az AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítással a Hungexpo saját rendezésű idei programja véget ért. Találkozunk 2018. január 24-én, az AGROmashEXPO-n és AGRÁRGÉP SHOW-n.

www.hungexpo.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Robot, automatika ; D nyomtatás ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Kiállítás ; Hungexpo

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Videók készítése , Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.huMASCUS

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre