Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Szinte mindegyik ügyfelünk vidéki, szeretünk vidékre felmenni.
8 % feletti hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 17 M Ft/év bevétellel, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   Ipari céget keresünk   Eladó ipari cégek   Eladó ipari ingatlanok   Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   3D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.01.16.
Kereső

IpariCégek.hu érdekeltség:
EladóCégek.hu: Hogyan
tudja jól eladni ipari cégét?


Ipari cégeladásról egyszerűen:
a CégeladásBlog.hu, a www.eladocegek.hu oldalain.


IpariCégek.hu érdekeltség:
Ipariingatlanok.hu hirdetések:


Tulajdonosi Hirdetések (H.)
HIRDETHET: Tulajdonos (H.)

Telek ingatlanok:
Telekingatlanok.hu


Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huTérkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Kiemelt technológiai hírkategóriáink:
- Autó, jármű, közlekedés
- Önvezető

- Robot, automatika
- Mesterséges intelligencia
- Kiterjesztett valóság (AR)
- Virtuális valóság (VR)
- 3D nyomtatás

- Mágnes, MR, MRI
- Lézer
- Ultrahang
- Radar

- Energia, közmű, akkumulátor
- Solar

Segítség a honlap használatához
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;
- aldomain.ipari.hu listái ;

IpariCégek.hu

A Siemens Healthineers először használja a TrueFusion alkalmazást a strukturális szívbetegségek kezeléséhez
2017.10.06
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Healthineers bemutatta TrueFusion1 elnevezésű termékét, ami az ACUSON SC2000 kardiovaszkuláris ultrahang rendszer új, 5.0 változatának egy alkalmazása, integrálva az ultrahangos és angiográfiás képeket.

Ezek az egyesített képek felhasználhatók arra, hogy irányítsák a szívspecialista csoportokat a strukturális szívbetegségek kezelése során. A TrueFusion-hoz hasonló átfogó képalkotó alkalmazásokkal, valamint a laboratóriumi és ágy melletti diagnosztikai megoldásokkal, a terápiát irányító eszközökkel, az informatikai technológiával és szolgáltatásokkal a Siemens Healthineers olyan innovációkat valósít meg, melyekkel javíthatók az eredmények és csökkenthetők a költségek a kardiovaszkuláris ellátásban.

A kommunikáció és a vezérlés tökéletesítése szívsebészeti beavatkozásoknál TrueFusion használatával, ami egy valóban integrált megoldás, ahol az ACUSON SC2000 kardiovaszkuláris ultrahang rendszer ultrahangos jelzői és szívbillentyű modelljei röntgenképekre helyeződnek, fokozhatja a hatékonyságot és esetlegesen csökkentheti a besugárzási dózist, az alkalmazott kontrasztanyag mennyiségét, valamint a beavatkozás időtartamát.

Egyesített képalkotás strukturális szívbetegségek esetén használt eljárásoknál

A strukturális szívbetegségek kezelési alternatívái gyors fejlődést mutatnak. Ezeknél a minimálisan invazív eljárásoknál egyre nagyobb szerepet kap a több modalitású képalkotás és a multidiszciplináris (több tudományágat lefedő) klinikai csapatok alkalmazása. A strukturális szívbetegségek megbízható diagnosztizálása és ezeknek a bonyolult beavatkozásoknak a végrehajtása érdekében az orvoscsoportoknak részletes, valós idejű képalkotási információkra van szükségük - különösen valós idejű lágyszövet és véráramlás adatokra az echo-kardiográfiai eszközből és kétdimenziós képinformációkra a röntgenberendezésből -, amelyek egyetlen nézetben láthatók a közös orientáció céljából.

Az egyesített képek iránti igényt kielégítve az új TrueFusion alkalmazás anatómiai és funkcionális jelzéseket, valamint szívbillentyű modelleket küld az ACUSON SC2000 valós volumenű, nyelőcsőn át levezetett szívultrahang (TEE) szondájából egy PURE angiográfiás rendszerrel ellátott Artis berendezés felé, az ultrahangos információkat az élő röntgenképekkel átlapolva, és ennek segítségével jól irányíthatók a strukturális szívbetegségeknél alkalmazott eljárások. Azzal, hogy a gépesített, öntanuló szonda-detektálás és az automatizált bejegyzés frissítések révén az Artis röntgenképek és az ACUSON SC2000 ultrahangos felvételek együttes regisztrálását közvetlenül és problémamentesen beillesztik a munkafolyamatba, a TrueFusion lehetővé teszi a klinikai csapatok számára azoknak a lágyszövet alapú struktúráknak a meghatározását, amelyeket közvetlenül az integrált ultrahang rendszer szolgáltat. A TrueFusion használata nem csak azt eredményezi, hogy javul a kommunikáció a szívultrahang vizsgálatot végző és a beavatkozó orvosok között, és a korábbinál intuitívabb anatómiai irányítás valósítható meg a nagy kihívást jelentő eljárások során, de a klinikai csapatok esetleg csökkenthetik a kontrasztanyag mennyiségét és az eljárás időtartamát, valamint a páciens és az orvosok sugárterhelését is.

"A kardiovaszkuláris betegségek diagnosztizálására, gyógyítására és utókezelésére szolgáló eszközök egyik legszélesebb portfóliójával a Siemens Healthineers segít abban, hogy a beteggondozás klinikai folyamatai során jobb eredményeket érjenek el" - jelentette ki Philipp Fischer, a Siemens Healthineers kardiológiai részlegének vezérigazgatója. "A strukturális szívbetegségek kezelése során alkalmazott, gyors ütemben megjelenő újszerű eljárásokhoz és eszközökhöz mi biztosítjuk az adatoknak és képeknek azt az integrációját, ami a klinikai döntéstámogatáshoz és a valós idejű terápiás irányításhoz szükséges."

1 A TrueFusion olyan munkafolyamatot reprezentál, melynek elemei a syngo TrueFusion (syngo X munkahely) és a TrueFusion ultrahang-röntgen irányító eszköz (ACUSON SC2000 ultrahang rendszer, PRIME /legjobb minőségű/ változat).

www.siemens.hu   


NEWS: ; Robot, automatika ; IT, informatika ; Ultrahang ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Eladó domainek, Domaint.hu:
SpaHotel.net
ThermalHotel.net , Thermal.net
Ipariingatlanok.com

2019.01.23-26., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert


Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

2019.02.21-24., Hungexpo:
Boat Show

Hungexpo
HUNGEXPO

2019.02.07-10., Hungexpo:
FeHoVA


Eladó Kúria
teljes berendezéssel:
Kúria eladó teljes berendezéssel

2017.04.05-09., Hungexpo:
Construma

Hungarotherm

Reneo

Otthon Design

Construma Kert

2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar NapjaiSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika


EladóCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   3D   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre