Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


Szolgáltatások és partneri kapcsolat a Scania márkával – a nyereségesség útja
2017.09.05
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Számos fuvarozó számára kemény kihívásokkal kövezett a fenntartható nyereségesség felé vezető út. Sok a kihívás, kicsik a haszonkulcsok, így a nem várt kiadások vagy a bevételkiesés gyorsan jelentős problémává válnak.

A Scania márkával kiépített partneri kapcsolat, amelynek különböző– fizikai, digitális és pénzügyi – szolgáltatások is a részét képezik, egy jó mód arra, hogy a fuvarozók nyugodtan végezhessék munkájukat, s olyan feltételeket teremtsenek, amelyek megfelelőek a cégük hosszú távú nyereségességéhez.

Szinte minden esetben egy nagyobb folyamat részei a Scania építőiparban tevékenykedő ügyfelei, éppen ezért fontos fogaskerekek egy olyan gépezetben, amelyben a zavarások elfogadhatatlanok” – mondja Anders Lampinen, a Scania Trucks építőipari szegmensének igazgatója. „Éppen ezért abszolút létfontosságú, hogy egy olyan komplett megoldást dolgozzunk ki, amellyel mindig szakadatlan a munka, így az ügyfelünk minden fuvarját mindig teljesíti.

Hálózatba kapcsolt tudás

Különböző szolgáltatások egész ökoszisztémáját alkotta már meg a Scania, ezek mindegyike alapvetően ugyanazt a célt szolgálja: a Scania ügyfelei nyereségességének megőrzését, valamint azt, hogy a Scania márkával létrehozott partneri kapcsolatukon keresztül ésszerű megtérülést eredményezzen a beruházásuk. Ennek alapját részben az olyan ismert szolgáltatások képezik, mint a javítási és karbantartási szerződések vagy a flottakezelési szolgáltatások, ám a Scania kínálata ennél sokkal szélesebb.

Új lehetőségek egész sorát biztosítja az a tény, hogy immár évek óta a Scania gyárát elhagyó mindegyik jármű hálózatba kapcsolt” – magyarázza Lampinen. „Ez a tudás természetesen az ügyfelek előnyére válik többek között a saját üzemeltetésük során. Ám azáltal is, hogy a járművek használatának felügyelésével rugalmas karbantartást vagy az alkatrészek megelőző cseréjét kínálhatjuk számukra.

Személyre szabott oktatás

A Scania Járművezetői Szolgáltatásokhoz kapcsolódó innováció, hogy a 2017-es évben számos piacon megjelentek az alkalmazáshoz igazodó járművezető-képzések, amelyek természetesen az építőipari feladatokhoz is hozzáigazíthatók. A Járművezető-képzés egy már bevált és elismert szolgáltatás a távolsági fuvarozásban, ahol a fókuszban főként a gazdaságos vezetés és a közlekedésbiztonság áll, ám korábban a Scania kínálata nem rendelkezett kifejezetten az építőipari alkalmazásokhoz szabott ajánlattal. Az újonnan kidolgozott modulok a Termelékenység, a Biztonság és vagyonbiztonság, valamint a Környezeti teljesítmény. Ezek remek keretet jelentenek a helyi követelményekhez igazított járművezetői oktatáshoz.

Rendkívül pozitív fogadtatásra talált ez” – foglalja össze Lampinen. „Egy építőipari teherautó vezetése számos tekintetben nagyobb igénybevételt jelent egy távolsági jármű vezetésénél. Az építőipari tehergépkocsik számos különböző környezetben üzemelnek, amelyek spektruma az autópályától a terepjárásig mindent tartalmaz. Ehhez vegyük hozzá az olyan szempontokat, mint a rakodás, a plató billentése, a rakományrögzítés, a terepen történő vezetés, valamint további olyan tényezőket, amelyeket a vezető befolyásolhat, s máris láthatjuk, milyen sokoldalú feladat ez!

A Scania járművek vezetői számára azonban a mindennapjaik során is közel a segítség – vagy közvetlenül, vagy a Scania által kínált hálózatba kapcsolt szolgáltatások által. Amellett, hogy maga a jármű is visszajelzést ad a vezetőnek a gyorsítás és fékezés kapcsán tapasztalt előrelátásáról, valamint számos további paraméterről, a járművezetők tippeket kaphatnak a vezetési stílusuk javításához a Scania Flotta alkalmazáson keresztül is (amennyiben az üzemeltető előfizet a Scania Flotta Menedzsment szolgáltatására vagy a vezető teljesítette a Scania Járművezető-képzést). Legfejlettebb formájában azon járművezetők, akik elvégezték a járművezetői oktatást, személyes utánkövető támogatást kapnak a Scania Akadémia által képzett járművezető-tanácsadótól.

Biztonságos finanszírozás

A fuvarozóvállalkozások a teherautójuk kiválasztásakor gyakran elfeledkeznek – legalábbis eleinte – egy fontos szempontról. Arról, hogy miként finanszírozzák és biztosítják majd az új járművet. A teljesítményre, a terhelhetőségre és a színre koncentrálnak, míg a létfontosságú gazdasági megfontolások gyakran kisebb prioritást kapnak.

A gazdaságosság az egyik olyan kemény kihívás, amelyekkel az építőipari fuvarozóknak meg kell birkózniuk” – mondja Lampinen. „Kemény körülmények között kell boldogulniuk, ami az eszközök kopását idézi elő, míg a megbízások rendkívül változatosak és a bevételek nagy valószínűséggel egyenlőtlenül oszlanak el az év során. Amennyiben beszerzésüket a Scania Finance pénzintézeten keresztül finanszírozzák, akkor elérhetnek olyan opciókat, amelyek segítenek könnyebbé tenni a törlesztést – a Scania márkával folytatott párbeszéd jóvoltából igazodhatnak a bevételi csúcsokhoz és hullámvölgyekhez. Egyúttal a fuvarozó számára mindig gyors és megfelelő javítást garantálunk, hiszen így még a jármű átvétele után is közös érdekünk a jármű, illetve a fuvarozó pénzügyi helyzetének egészsége.

Ügyfeleivel folytatott értékesítési párbeszédében a Scania maga mögött hagyta a teherautók finanszírozásának iparágban megszokott hagyományos nézeteit, amelyek középpontjában a látható költségek csökkentése áll. A hosszú távon is a lehető legjobb teljes üzemeltetési gazdaságosság eléréséhez a számítás során a teljes képet figyelembe kell venni, itt kerülnek előtérbe az olyan alapvető fontosságú változók, mint a bevételtermelési képesség, az üzemidő és a finanszírozás.

A titok, amelyről szeretnénk többet elárulni, az egy átfogó, személyre szabott megoldás kialakítása. Ennek részeként olyan tényezőket kell áttekinteni és kiértékelni, amelyekről úgy gondolja ügyfelünk, hogy már ismeri azokat. Emellett azonban olyan szempontok is előtérbe kerülnek, amelyeket korábban soha nem vettek figyelembe” – magyarázza Lampinen. „A járt út ebben az esetben ritkán a helyes választás, ám az értékesítőink rendelkeznek a megfelelő megoldások kidolgozásához szükséges eszközökkel, tudással és adatokkal. Ez adott esetben olyan apróságokat is tartalmazhat, mint a hátsóhíd-áttétel, amely hosszú távon jelentős hatással bírhat mindenre – az üzemanyag-fogyasztástól egészen addig, hogy a valóságban hány napot dolgozik és termel hasznot a jármű.

Pótkocsi-követés

A Scania Flotta Menedzsment képességeit kibővítettük a Scania Trailer Control szolgáltatással, a pótkocsik felügyeletével. Ezzel a fuvarvállalatok olyan fontos információkhoz férnek hozzá, mint a jármű pozíciója vagy a raktér hőmérséklete – ez egy rendkívül lényeges adat a kontrollált hőmérsékletű szállítások során –, közvetlenül a Scania Flotta Menedzsment portálon. Később további funkcionalitás is elérhetővé válik majd, például az olyan releváns paraméterek információi, mint a tengelyterhelés, a gumiabroncsok nyomása és a fékek állapota. A Scania Trailer Control jelenleg 35 különböző pótkocsigyártó adatait képes fogadni a beépített telematikai rendszeren keresztül.

Digitális üzemelés a Scania One segítségével

A Scania márka idén mutatta be a Scania One platformot, a digitális szolgáltatásainak újonnan megalkotott értékesítési csatornáját. A Scania One segítségével az ügyfelek hozzáférnek mind a Scania saját, mind más szolgáltatók szolgáltatásaihoz androidos táblagépekkel.
A Scania One használatával könnyedén kialakítható digitális interakció a Scania márkával, amely növeli az ügyfelek járművekbe és szolgáltatásokba fektetett beruházásának értékét, s megteremti a fenntartható nyereségesség feltételeit.

A Scania One platform tartalmazza a Scania Flotta Menedzsment szolgáltatást, egy valós idejű felügyeleti és elemzési rendszert, amely például a tervezésben segíti a fuvarozókat – a járművek pozícióadataival és karbantartási igényeivel. Az elérhető alkalmazásokra további példa a Guide me, ez az üzemeltetési kézikönyv egyedi, digitális változata, amely a kiterjesztett valóság technikájával segíti a vezetőt, hogy gyorsan hozzáférjen a jármű különböző jellemzőivel kapcsolatos információkhoz. További alkalmazás a Check before drive, egy márkafüggetlen digitális ellenőrző lista az elindulás előtti kontrollhoz. A Scania One platform piaci bevezetésének első országa Németország.

A Scania gondoskodik a flottáról

A Scania Fleet Care egy további, a közelmúltban bevezetett karbantartás-alapú szolgáltatás, amelyet a gyártó fokozatosan indít el az európai piacokon. A szolgáltatással a Scania átveszi a karbantartáshoz és a javításokhoz kapcsolódó összes tervezés felelősségét. Ennek célja fokozni a teljes üzemidőt az ügyfél flottájában, miközben javítja a költségkontrollt és a tervezhetőséget.

Sok ügyfelünk véleménye, hogy senki sem rendelkezik nagyobb tudással az ügyfelek hosszú távú karbantartási tervezésében, mint a Scania saját szakértői” – fejti ki Lampinen. „Azzal, hogy a Scania márkára bízzák a karbantartások és a megelőző alkatrészcserék tervezését, a fuvarozók a saját feladatukra koncentrálhatnak, abban a biztos tudatban, hogy munkaeszközük jó kezekbe került.

A Scaniáról
A Scania világszinten is élenjáróként szállítási megoldásokat nyújt. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt vezető szerepet játszunk a fenntartható szállítási rendszerekre való átállásban. A 2016-os évben 73.100 tehergépkocsit, 8300 autóbuszt, valamint 7800 ipari és hajómotort adtunk át ügyfeleinknek. Nettó értékesítési árbevételünk megközelítette a 104 milliárd svéd koronát, amelynek mintegy 20 százaléka a szolgáltatásokhoz köthető. Az 1891-ben alapított Scania ma már több mint 100 országban tevékenykedik, és körülbelül 46.000 főt foglalkoztat. A kutatás és fejlesztés központja Svédországban található, amelynek Brazíliában és Indiában is működnek ágazatai. A gyártás Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában folyik, míg helyi gyártóközpontok működnek Afrikában, Ázsiában és Eurázsiában. A Scania a Volkswagen Truck & Bus GmbH része.

Bővebb tájékoztatás a www.scania.hu weboldalon található. 


* NEWS * ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Scania ; Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR) ; Ingatlan, építőipar


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre