Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.06.26.
Kereső

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

A bécsi Amadort két csillaggal jutalmazta a MICHELIN 2017-es európai étteremkalauza
2017.03.08
Forrás: Michelin, Hírek
Európa nagyvárosaiban óriási fejlődés tapasztalható a gasztronómiai kínálatban
A Michelin örömmel mutatja be a MICHELIN Main Cities of Europe étteremkalauz harminchatodik, 2017-es kiadását: a legújabb kötet húsz ország 44 városában található 2.332 vendéglátóhely ajánlását tartalmazza.

A MICHELIN 2017-es európai étteremkalauza (Main Cities of Europe) az európai nagyvárosok dinamikus és változatos gasztronómiai színterét mutatja - mondja Michael ELLIS, a MICHELIN útikönyvek kiadásáért felelős nemzetközi igazgató. - Európa kulturális és gazdasági találkozóhely; az utóbbi években pedig igen jelentős fejlődés tapasztalható a térség gasztronómiai kínálatában.

A megújult ajánlati lista szerint az osztrák fővárosban található Amador immár két csillaggal büszkélkedhet. Rebecca BURR, az étteremkalauz főszerkesztője így értékel: Ez az étterem egy nagyon elegáns, boltíves kőpincében található, a boroshordók pedig egy üvegfal mögött szinte együtt élnek a vendégekkel. A tapasztalt fiatal konyhafőnök igényes és kifinomult tálakat készít - intenzív ízek, elegáns tálalás és prémium alapanyagok jellemzik az ételeit.

Összesen 12 étterem lett újonnan kétcsillagos, így a kétcsillagosok száma mostantól 91-re emelkedett. Az idei évben 51 étterem érdemelte ki első MICHELIN csillagát, az egycsillagosok száma a 2017-es listában 386 lett. A minőségi munkát végző fiatal konyhafőnökök új generációja szerencsére folyamatosan bizonyít, így nem panaszkodhatunk : soha nem volt ilyen változatos a kínálat remek éttermekből, ezek többsége a családias, laza stílust képviseli - folytatja értékelését Michael ELLIS.

Három Michelin csillaggal az idei listában összesen 20 étterem szerepel, az idei újonc köztük a Barcelonában található Lasarte.

A Michelin csillaggal jutalmazott vendéglátóhelyek mellett a kötetben helyet kapott a jó ár-minőség arányt képviselő Bib Gourmand kategória is. Az idei évben a Bib Gourmand kategória 50 újabb étteremmel bővült, összesen tehát 311 ilyen étterembe térhetnek be az Európa nagyvárosaiba látogatók. A Bib Gourmand évről évre sikeresebb, a közönség örömmel fogadja a jó tippeket, de a befektetők is egyre inkább felismerik a magas minőségű gasztronómia, az egyszerű, családias hangulat és a pénztárcabarát árak kombinációjában rejlő lehetőségeket. A MICHELIN étteremkalauz olvasóinak sokszor okoznak kellemes meglepetést ezek az éttermek, amelyek ugyan gyakran nem kapják meg a kellő figyelmet, számuk mégis évről évre nő - és annyit elárulhatunk, hogy ezek a helyek inspektoraink igazi kedvencei. A Bib Gourmand jelentése: lehet akármilyen stílusú a konyha, a minőség mindig kiváló, az árak pedig elfogadhatók.

Az angol nyelven kiadott MICHELIN Main Cities of Europe étteremkalauz célközönsége elsősorban az Európát beutazó üzletemberekből áll, de természetesen az európai városnézésre utazó, romantikára vagy kulturális élményekre vágyó turista is ugyanúgy megtalálja benne a neki szóló ajánlatot. A vendéglátóhelyeket ismertető leíráson túl egyéb praktikus információkat is tartalmaz a kalauz, például várostérképeket.

A MICHELIN Main Cities of Europe 2017-es étteremkalauz március 9-től kapható az árusítóhelyeken, digitális változata letölthető okoseszközre mobilalkalmazásként. A Michelin inkognitóban dolgozó étteremellenőreit Twitteren is követheti: @MichelinGuideUK és @guideMichelinFR.

Ausztria (Bécs, Salzburg) - Belgium (Brüsszel, Antwerpen) - Csehország (Prága) - Dánia (Koppenhága, Aarhus) - Egyesült Királyság (London, Birmingham, Edinburgh, Glasgow) - Finnország (Helsinki) - Franciaország (Párizs, Lyon, Strasbourg) - Görögország (Athén) - Hollandia (Amsterdam, Hága, Rotterdam) - Írország (Dublin) - Lengyelország (Varsó, Krakkó) - Magyarország (Budapest) - Németország (Berlin, Köln, Frankfurt, Hamburg, München) - Norvégia (Oslo) - Luxemburg (Luxembourg) - Olaszország (Róma, Milánó, Torino, Firenze) - Portugália (Lisszabon) - Spanyolország (Madrid, Barcelona, Valencia) - Svédország (Stockholm, Göteborg, Malmö) - Svájc (Bern, Genf, Zürich).

MICHELIN étteremkalauz

A MICHELIN 28 országban választja ki a legjobb vendéglátó- és szálláshelyeket. A világ vendéglátóipari térképeként egy-egy ország gasztronómiai fejlődésére, új irányzatokra és trendekre és az előttünk álló időszak ifjú tehetségeire kívánja felhívni a nagyközönség figyelmét. Az évente kiosztott illetve felülvizsgált elismerései révén értékteremtő, ösztönző hatással van a vendéglátóhelyekre, és hozzájárul a helyi gasztronómiai értékek széles körű ismertségéhez, a régiók turisztikai vonzerejének növeléséhez. Egységes és rendkívül szigorú értékelési szempontjai, valamint a szálloda- és vendéglátóiparban szerzett évszázados tapasztalata garantálja, hogy a MICHELIN különleges szakértelmét csakis a minőség szolgálatában használja, ügyfeleinek minőségi szolgáltatást nyújt.

Az étteremkalauz könyv alakban és digitális változatban is kapható. Az interneten, webes felületen, illetve a mobilkommunikációs eszközökön is hozzáférhető tartalom segítségével személyre szabható navigáció, sőt internetes foglalás is elérhető.

A MICHELIN kalauz utazók milliónyinak nyújt segítséget a hatékony utazásszervezésben, a Michelin Csoport ezáltal is a különleges utazási élmény elősegítésén dolgozik.

www.michelin.hu   


NEWS: ; IT, informatika ; Internet ; Élelmiszer ; FMCG, kereskedelem ; Ipari hírek ; Business ; Michelin

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásraEladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu

2019.08.17., Zákányszék:
Zákányszéki TraktorShow

2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2019.08.02-04.
MASCUS

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre