Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.01.25.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A SEAT a Mobil Világkongresszuson mutatja be legújabb digitális projektjeit
2017.02.23
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
¤ A cég bemutatja az összekapcsolhatóság területén elért eredményeit, többek között az előrejelző asszisztens rendszert, a valós idejű forgalmi előrejelzőt és az útvonalra ajánlót
¤ Szimulátor mutatja meg, hogy milyen lesz a vezetés a jövőben a hálózatba összekapcsolt autóban.

¤  A szektor   szakértői megvitatják a technológiák autóban és a mobilitásban betöltendő jövőbeni szerepét
¤  A SEAT egy elektromos autó prototípust is bemutat, amely SEAT gépkocsi-megosztási pilot tesztprogramjában vesz majd részt
¤  A SEAT elnöke, Luca de Meo  február 27-én, 12.30-kor tart sajtóértekezletet a SEAT standon

Martorell/Budapest, 2017. február 23. – A SEAT felszabadítja teljes digitális potenciálját a közelgő Mobil Világkongresszuson. A cég, amelyik immár harmadik egymás követő alkalommal vesz részt a kongresszuson, első alkalommal lesz jelen a kiállításon saját standdal és nagyratörő tervekkel. A kongresszuson a márka jelenlétét jellemző főbb témák az összekapcsolhatóság, mint a SEAT digitális ökorendszeréhez történő kötődés egyik lételeme, egy elektromos hajtású prototípus, és az új technológiák szakértőivel folytatandó beszélgetések lesznek a rendezvény helyszínén, a 3-s csarnokban található 500 m2-es  SEAT standon.

A stand központi részén elhelyezett szimulátor célja, hogy bemutassa a cég által fejlesztett azon technológiákat,  amelyek megnyitják az utat a gépkocsi, valamint  a vezető és a környezete közötti kölcsönhatás új formáihoz. A SEAT célkitűzése az, hogy az összekapcsolhatóság terén  vezető szerepet játsszon, melynek bemutatására a cég digitális ökorendszert hoz létre. Ez a rendszer a SEAT ID-n keresztül működik, mellyel  a vállalat a felhasználók élményét  kívánják  "testre szabni" és erősíteni.

A SEAT-standra látogatók mobil telefonjuk konfigurálása után leülhetnek a SEAT szimulátor kormányához, és  egy 88 colos képernyő előtt maguk győződhetnek meg arról, hogy a márka milyen alkalmazások és lekérésre működő funkciók megalkotásán dolgozik. Az előrejelző asszisztens például abban segíti az autók vezetőit, hogy optimálisan osszák be idejüket, előre "kitalálva" igényeiket és automatikusan javaslatokat téve a konkrét helyzethez. A valós idejű forgalmi előrejelzések, az útvonalra vonatkozó ajánlások (éttermek, boltok, szolgáltatások, stb.) és az útitervben bekövetkező változásoktól függő javaslatok jelzik a rendszer azon funkcióit, amelyeket ugyancsak beépítenek a márka által fejlesztett digitális ökorendszerbe. El tudják képzelni, hogy már soha többé nem késnek el munkahelyükről, mert gépkocsijuk az út minden egyes pontján megfelelően irányítja Önöket?

Ameddig ezek az alkalmazások nem épülnek be a gépkocsikba, a SEAT e funkciókat egy hardver kulcs beépítésével kínálja. Ez olyan eszköz, amelyik a digitális technológiákat kezelni nem tudó gépkocsikat (mint például a múltban érétkesített autók) is képessé teszi arra, hogy hozzáférjenek a hálózatba kapcsolt gépkocsikban elérhetőek digitális szolgáltatásokhoz. Ily módon a régebben vásárolt gépkocsik vezetői is megismerkedhetnek ezen új technológiákkal, még azelőtt, hogy a hálózatba kapcsolt gépkocsi elérhetővé válik.

Elektromos autó prototípus

Az összekapcsolhatóság területén jelentkező fejlesztéseken túl a SEAT egy elektromos autó prototípust is bemutat a mobil világkongresszuson. A gépkocsit arra fogják használni, hogy Barcelonában teszteljék a megosztva használt gépkocsikban az új technológia lehetőségeit Az elkövetkező néhány hétben a SEAT e gépkocsival valósítja meg az alkalmazottai számára készült gépkocsi megosztó pilot projektet. A felhasználók e szolgáltatáshoz a Digital Access - digitális hozzáférési  technológia - segítségével kapcsolódhatnak. Ezt az együttműködő környezet számára dolgozták ki, és lehetővé teszi, hogy a fizikai kulcsokat felváltsa a mobiltelefon.

A SEAT Talks projekt

A SEAT stand harmadik részét a "SEAT Talks" projekt számára tartják fenn. Ez olyan előadás-sorozat, amelynek  keretében az előadók megvitatják az összekapcsolhatóság témáját, és a technológiák szerepét a mobilitás  valamint az autóipar területén. Ez valójában egy  "Easy Speak", vagyis "laza társalgási tér", ahol a mobilitástól és az üzleti modellekről beszélgetnek.  A résztvevők között olyan nemzetközileg elismert szakértők lesznek jelen, mint Johann Jungwirth, a Volkswagen AG digitális technológiáért felelős igazgatója, Vicent Rosso, a BlaBlaCar spanyolországi vezérigazgatója, Enrique Dans, az IE Egyetem  illetve Max Krasnyikh és Nadav Zohar  Gett képviselője.

Ezen előadókon túl a többi résztvevő között találhatjuk a SEAT Easy Mobility Team, a vállalat több szakágát átfogó  csapatának tagjait, akik a digitalizálással és a kutatással, fejlesztéssel, a felhasználói élmény  "testre szabásával", és az új üzleti területekkel kapcsolatos megoldásokon dolgoznak.  A csapat a vállalatot az autóipar előtt az elkövetkező években megjelenő olyan kihívások megválaszolására készíti fel, amelyek az elektromos autózás, a digitalizálás, az új mobilitási szolgáltatások és az összekapcsolt gépkocsik következtében jelentkeznek,  és a csapat azt is elmagyarázza majd, hogy  a SEAT mit tesz e területeken. A SEAT standján jelen lesz néhány start-up program is, amelyekkel a SEAT a jövőbeni technológiák kidolgozásában működik együtt.

A  4YFN (4 év múlva) és a YOMO (Ifjúsági mobil fesztivál) program

A SEAT jelenléte a mobil világkongresszuson túllép a rendezvény fő irányán, mert a vállalat részt vesz a 4YFN (4 év múlva) nevű, a start-up-ok számára szervezett találkozókon is, ahol a cég egy külön kiállítási területen  fog magasan képzett tehetségeket, profikat  toborozni  különböző technológiai szakterületekről. Mindezen túl a vállalat gépkocsijait a mobil világkongresszusra és 4YFN (4 év múlva) rendezvényre  látogató VIP-vendégek és az előadók egyaránt használni tudják majd a városban történő mozgáshoz.

A SEAT részt vesz a  kongresszus mentén rendezendő Ifjúsági mobil fesztiválon is (YOMO). Ez a hétvégén kezdődő mobil világkongresszus egyik újdonsága, mert idén úgy szervezik a kongresszust, hogy  a várhatóan ide érkező több mint 20.000 - 10 és 16 év közötti -  spanyol diáknak lehetősége legyen  tapasztalatot szerezni  a tudományról és a technológiákról. A vállalat lehetőséget ad számukra, hogy a "kiterjesztett valóság" rendszerének köszönhetően Barcelonát 4D formában ismerhessék meg.

Mindezen túl a SEAT jelen lesz a mobil fizetési megoldásokat kínáló Sunhill cég standján is, ahol három, Full-link technológiával felszerelt   SEAT gépkocsi áll majd a látogatók rendelkezésére, hogy ellenőrizzék, miként működik az összekapcsolt gépkocsik technológiája a Travipay gépkocsi mobil parkolási-, helyfoglalási- és fizetési rendszerrel kombinálva.

A SEAT átfogó jelenléte a közelgő mobil világ kongresszuson mutatja, hogy a vállalat milyen nagy mértékű digitális átalakuláson megy át annak érdekében, hogy a hálózatba kapcsolt gépkocsit a vezetési élmény középpontjába helyezze, és összhangban legyen azzal a célkitűzéssel, hogy a cég a legkönnyebb mobilitási megoldásokat kínáló, vezető szolgáltatóvá váljék.
 
A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 75 országában van jelen. A SEAT 2016-ban – a legjobb eredményként 2007 óta – összesen 410.200 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 14 ezer főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza és Leon sorozatok tagjai, míg az Ateca és a Toledo Csehországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu     


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Kiterjesztett valóság (AR) ; IT, informatika ; Ipari hírek ; Business ; Kiállítás ; Seat

Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk, segítjük.

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésreSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre