Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó, működő ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre Magyarország teljes területén.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Péküzem, 85 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Eladó világszínvonalú gyártó cég eszköz értéken: fémszerkezetgyártó cég eladó, 100 M Ft
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.09.24.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Siemens Healthineers újítások bevezetésével növeli a betegellátás hatékonyságát és minőségét endovaszkuláris eljárások esetén
2017.03.31
Forrás: Siemens, Hírek
Az új Acuson Freestyle Elite ultrahang rendszer már összekapcsolható az Artis angiográfiás rendszerekkel, lehetővé téve a gyors és könnyen használható ultrahang-vezérlést a beavatkozással járó eljárások során.

Ezzel az Artis Freestyle Access(1) néven említett kombinált megoldással a Siemens Healthineers egy kényelmesebb, kevésbé időigényes és biztonságosabb munkafolyamat kialakítását segíti elő. Az Acuson Freestyle Elite az ultrahang rendszerek Acuson Freestyle sorozatának, a Siemens Healthineers vezeték nélküli ultrahang rendszerek új generációjának a tagja. Kábelmentes vizsgálófejek rendkívül széles frekvenciasávot használnak a képalkotási adatok vezeték nélküli átviteléhez a mérőszondától a rendszer felé, így az ultrahangos rendszer felhasználóját nem akadályozzák a zavaró kábelek. Az Artis Freestyle Access megoldás esetén a vételi antennát az Artis kijelző tetejére helyezik, míg az Acuson Freestyle ultrahangos egységet a kijelző hátoldalára szerelik, ami egy teljesen kábelmentes elrendezést eredményez a helyiségben. Ezzel nemcsak helyet takarítanak meg és növelik a munkafolyamat rugalmasságát, hanem elősegítik egy kockázatmentes munkakörnyezet kialakítását is a műtőteremben.

Sok laboratóriumban az ultrahangos rendszert gyakran kell az angiográfiás kezelőbe vinni, ha ultrahang-vezérlésre van szükség. Ezután a páciens nevét regisztrálni kell a rendszerben, a jeladókat pedig steril kendővel le kell fedni. Az ultrahang paraméterek bármiféle változtatásához a vizsgálat során egy másik, nem sterilen beöltözött kisegítő személyre is szükség van, aki szükség esetén beavatkozik, és kezeli az ultrahangos rendszeren levő gombokat. Az Artis Freestyle Access segítségével kiküszöbölhetjük az ezekhez a tevékenységekhez szükséges extra időt.

A kombinált megoldás azonnal használható, és a beteget csak egyszer kell regisztrálni az angiográfiás rendszeren, mivel kérésre az ultrahangos egység automatikusan megkapja az Artis angiográfiás rendszerbe bevitt páciens információkat. Ez biztosítja a problémamentes regisztrációt az ultrahang rendszeren, és lerövidíti az ultrahangos vizsgálat megkezdéséhez szükséges időt. Testre szabott köpenyeikkel a kábelmentes szondákat könnyebben és gyorsabban le lehet takarni steril kendővel, mint a hagyományos ultrahangos rendszerek kábeles vizsgálófejeit, a szondán található vezérlő elemekkel pedig a felhasználó közvetlenül szabályozhatja az ultrahangos jellemzőket, így nem függ az egészségügyi személyzet többi tagjától. Az eljárás során az ultrahangos képek közvetlenül megjelennek a nagy képernyőjű kijelző egységen. A folyamat végén pedig az ultrahangos felvételek automatikusan továbbításra kerülnek a képarchiváló és a PACS rendszer felé, így nincs szükség további felhasználói beavatkozásra. Az Acuson Freestyle Elite ultrahang rendszerrel együtt használt Artis Freestyle Access így könnyíti meg az ultrahangos technika alkalmazását a műtőben végrehajtott, beavatkozással járó eljárások során.

Az ultrahang-vezérlésnek fontos szerepe van például a femorális ütőér át pontos megszúrása esetén. Az ultrahang-vezérlés csökkenti a komplikációk valószínűségét, és növeli az első kísérlet sikerének esélyét, miként ezt a Journal of Invasive Cardiology* (az invazív kardiológia kérdéseivel foglalkozó kiadvány) szaklapban közzétett tanulmány meta-elemzése mutatja. Tehát az, hogy az Artis Freestyle Access lehetővé teszi az angiográfiás kezelőben az ultrahang eszközök gyors és egyszerű használatát, segítheti az endovaszkuláris eljárások során történő, érátfúródással kapcsolatos komplikációk csökkentését.

Egyszerűsített eljárás-tervezés és katéter-irányítás a máj embolizációja esetén

A syngo Embolization Guidance szoftver új változatának használatával a tumort tápláló erek automatikus észlelése és színkódolt megjelenítése megkönnyíti az optimális kezelési pozíció meghatározását minden daganatos góc esetén. Ez azt jelenti, hogy a syngo Embolization Guidance segíteni tudja például a transzarteriális kemoembolizációs (TACE) eljárások során az egész tumor teljes embolizációját. A beavatkozást végző szakembernek csupán egy kattintással ki kell jelölnie a kezelési területet (területeket) egy vonalat rajzolva, ami mutatja az egyes károsodott részek átmérőjét. Ezután a szoftver teljesen automatikus módon felismeri a katétert és meghatározza a kezelési terület(ek) és a katéter közötti véredényeket. A károsodott rész körül néhány milliméteres biztonsági ráhagyást számol ki automatikusan a rendszer. Az algoritmus azonosítani tudja azokat a ereket is, amelyek a tumor környezetét táplálják, ahol láthatatlan, egyedi daganatos sejtek jelenléte gyanítható. Ez a jellemző segíti a célzott embolizációt, melynek során a rosszindulatú szövetet teljesen lefedi a kezelés, míg a lehető legtöbb egészséges szövetrészt megkímélik. "A kemoembolizációnál a szelektív mikrokatéter elhelyezés célja az, hogy a kezelés lefedje a teljes daganatot, ugyanakkor az egészséges májszövetet megkímélje a szükségtelen beavatkozástól. A Syngo Embolization Guidance a beavatkozás során automatikusan kinyeri a tumor táplálásával kapcsolatos lényeges információkat a DynaCT adathalmazokból, ami egyszerűbb eljárást eredményez a beavatkozást végző szakember számára az optimalizált kezelési pozíciók kiválasztásánál" - magyarázta Bernhard Meyer, az orvostudományok doktora, aki a Hannoveri Orvosi Egyetem munkatársa Németországban.

A beavatkozást végző radiológus könnyen módosíthatja az erek fastruktúráját a véredények manuális visszametszésével, eltávolításával vagy hozzáadásával. Az előző változathoz hasonlóan a szoftver lehetővé teszi a daganatos góc volumenének szegmentálását és meghatározását is syngo DynaCT, CT vagy MRI adathalmazok alapján. Az új jellemző támogatja a májdaganatok hatékony, szabványosított és biztonságos kezelését akár a vezérlőteremből, akár közvetlenül a kezelőasztal mellett. A beavatkozást végző szakembernek többé már nem kell megállnia, és elhagynia a műtőt az eljárás során. Ezzel az újítással a Siemens Healthineers célja az, hogy ügyfelei számára lehetővé tegye a kezelés eredményességének és a munkafolyamat hatékonyságának növelését, csökkentve ugyanakkor a költségeket is.

1 Az Artis Freestyle Access rendelkezésre áll majd az újonnan telepített Artis Q, Artis Q.zen, Artis zee és Artis pheno angiográfiás rendszerekhez, az Artis Access technológiát használó célorientált Acuson Freestyle Elite ultrahangos rendszerrel együtt.
Előfeltételek az Artis oldalán: 55'' méretű nagy kijelző
Előfeltételek az ultrahangos rendszer esetén: Acuson Freestyle Elite rendszer Artis Access használatával
Az Artis pheno még 510(k) engedélyre vár, és a kereskedelmi forgalomban nem kapható az Amerikai Egyesült Államokban vagy más országokban. Szabályozási indokok következtében jövőbeni hozzáférhetősége nem garantálható.

Forrás 
*Maria Sobolev, MD; David P. Slovut, MD, PhD; Alfredo Lee Chang, MD; Ariel L. Shiloh, MD; Lewis A. Eisen, MD. Journal of Invasive Cardiology (Invazív kardiológiai szaklap) 2015; 27(7):318-323. "A combcsonti artéria ultrahang-vezérelt katéterezése. Véletlenszerű ellenőrzött vizsgálatok módszeres áttekintése és meta-elemzése".
https://einstein.pure.elsevier.com/en/publications/ultrasound-guided-catheterization-of-the-femoral-artery-a-systema 

www.siemens.com  


NEWS: ; IT, informatika ; Ultrahang ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésre

2020.10.07-11., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO

2020.10.19-22., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.10.19-22., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre