Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.06.26.
Kereső

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Hat M-2iA segíti csomagolni a szupermarketekben eladott gofrilapokat
Forrás: FANUC, Sikertörténetek az automatizálás világából
A herentalsi Biscuiterie Thijs vállalat olyan népszerű áruházláncok számára gyárt gofrilapokat, mint az Aldi, a Lidl, a Carrefour, az Albert Heijn és a Jumbo. 2013-ban a gofrilapgyártó úgy döntött, hogy az egyik gyártósorának csomagolósorát automatizálja.

A holland Greymans Paktech vállalat hat darab delta kialakítású, FANUC M-2iA.
gyártmányú robottal felszerelt gyártósort épített be az adagolószalag és a tényleges csomagológép közötti területre.

Nyereségesebb és higiénikusabb
Geert Smolders a Biscuiterie Thijs helyettes vezetője a következőket mondta: „Az emberrel való érintkezés elkerülése érdekében választottuk a robotokat. Jobb a higiéniai viszonyok számára, és a gyártósort nyereségesebbé teszi. Egyre több megrendelés érkezett erre a típusú gofrilapra, és gyakran nagy mennyiséget kellett gyártanunk.”

30 százalékos termelésnövekedés
Kezdetben több dolgozót akartunk felvenni, de nem találtunk eleget a munkaerőpiacon. Kevés ember szeretné ezt a munkát végezni, és néha nem is képesek elvégezni, mert nagy odafigyelést és magas szintű koncentrációt igényel. A robotokkal felszerelt sor gyorsabb. Korábban 300 gofrilapot tudtunk csomagolni percenként, most 450-et, ami 50 százalékos növekedést jelent.

Kiváló minőség
Mindez jelentősen növelte a gofrilapjaink minőségét. Kevesebb a hulladék, mert az élek nem törnek le olyan könnyen. Az ezen a gyártósoron gyártott gofrilapok kerekek, és a szélük recés. Ezért egymáshoz tapadnak, és elakadnak, amikor elhagyják a hűtőegységet. A gépkezelőknek közbe kellett avatkozniuk, és a törékeny recés szélek gyakran letörtek.

Amikor a FANUC M-2iA forgalomba került, azonnal a régi csomagolási gépsor lecserélését javasoltam, hogy felszedést és elhelyezést robotok végezzék. Az M-2IA ideális megoldás a gofrik felszedéséhez és csomagolási gépsorra helyezéséhez.”  Johan Greymans, a Greymans Paktech tulajdonosa

Intelligens funkciók integrálása
Az M-2iA robotok egy R-30iB vezérlőegységgel működnek, és olyan funkciókat tartalmaznak, mint az iRVision, a vizuális vonalkövetés, a terheléskiegyenlítés, az ütközésvédelem és az Ethernet-jeladó. A gofrik szállítószalagra helyezése véletlenszerűen történik. Az említett funkciók segítségével a robotok felszedik a gofrikat a szállítószalagról, és a csomagoló gépsorra helyezik őket. Így mind a hat robot egyenlő mértékű terhelést kap. A FANUC fontos előnye, hogy a robot minden mozdulata külön állítható, a folyamatos mozgás kialakítása érdekében.

iRVision: a gofrik észlelése
A szállítószalag két pályából áll. Az egyes pályákra négy-négy gofri kerül egymás mellett elhelyezve, hogy kettesével történhessen a csomagolás. A gofrik megfelelő elosztásáról egy szalag gondoskodik. Így az iRVision rendszer kamerái hatékonyabban képesek érzékelni az egyes gofrik körvonalát. A pályák fölé függesztett kamerák szkennelik a gofrikat. A nagyobb pontosság érdekében a szállítószalag alulról meg van világítva. A kamera így tökéletesen észleli a gofrikat.

A robotokat a kamerák vezérlik
A kamerák a robotvezérlőkhöz vannak kapcsolva. Továbbítják a szállítószalagon lévő gofrik számát és helyzetét. Ezzel egyidejűleg elosztják a gofrikat a robotok között. A robotok és a csomagoló gépsor közötti kommunikációt végző szoftvert magunk fejlesztettük. Mindegyik robot megragad két gofrit és a gyártósorra helyezi azokat. A kettős felszedéssel időt takarítunk meg és növeljük a sebességet.

A robot és a szállítószalag sebességének beállítása
Külön kihívást jelentett, hogy az ellátási láncnak a termékek áramlásához kell igazodnia. A robotok utolsó sorának egy méternél kevesebb hely áll rendelkezésére a gofrik felszedéséhez és gyártósorra helyezéséhez, mielőtt azok a sor végére érnének. A FANUC szoftverrel, amely a vezérlőegységeket és az iRVision rendszert irányítja, képesek vagyunk a felszedés és elhelyezés sebességét a gyártósor sebességéhez igazítani.

Nélkülözhetetlen támogatás a FANUC-tól
Maximálisan elégedett vagyok a FANUC megoldásával. A vezérlőegységekhez tartozó szoftver az igényeink 70 százalékát azonnal teljesítette. A további 30 százalékot a FANUC segítségével programoztuk. A teljes felszedési és elhelyezési folyamatot együtt fejlesztettük a csomagoló gépsorhoz, és a támogatás minden igényt kielégített.

Technológiát kiegészítő mechanika
Technikailag a csomagoló gépsor jóval magasabb szintű. A két kamera csak a vezérlőtechnika, amit figyelembe kell venni. A többi csomagoló gépsor fotocellákkal van felszerelve, mert az új gyártósor kevesebb mechanikai alkatrészt tartalmaz, így kevesebb benne a hibalehetőség. Emellett a gépkezelők a korábbinál háromszor gyorsabban képesek megtisztítani a gépsort. Mindez kevesebb állásidőt és ezáltal megnövelt termelékenységet jelent.

www.fanuc.eu  


NEWS: ; Robot, automatika ; Élelmiszer ; FMCG, kereskedelem ; Ipari hírek ; Business ; FANUC

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásraEladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu

2019.08.17., Zákányszék:
Zákányszéki TraktorShow

2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2019.08.02-04.

2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK
MASCUS

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre