Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó, működő ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre Magyarország teljes területén.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Péküzem, 85 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Eladó világszínvonalú gyártó cég eszköz értéken: fémszerkezetgyártó cég eladó, 100 M Ft
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.09.24.
Kereső



IpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube




Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Az ABB kiváló helyezést ért el az Environmental Technology Awardon
2013.09.12
Forrás: ABB, Hírek
2013-09-12 - Az ABB szinkron reluktancia motort is magában foglaló energiatakarékos csomagja az "Anyaghatékonyság" kategóriában a figyelemreméltó 5. helyet érte el a németországi Baden-Württemberg tartomány 2013-as környezetvédelmi technológiai díj átadáson. A szakértő bírálóbizottság 118 pályázóból választotta ki a nyerteseket.

Az ABB díjnyertes energiatakarékos csomagjával jelentős energia-megtakarítás érhető el. A motor egyedi innovatív jellemzője, hogy a hasonló méretű szabvány motorokhoz képest nem tartalmaz semmilyen költséges anyagot, amely igen fontos szempont figyelembe véve a szűkös források megőrzésére tett erőfeszítéseket. A motor gyártásához ugyanis semmilyen ritkaföldfémre nincs szükség. Az ABB ezen innovációját ismerték el a 2013-as baden-württembergi Environmental Technology Award díjátadóján.

Baden-Württemberg tartomány Környezet, Klíma és Energiagazdasági Minisztériuma 2009. óta kétévenként osztja ki a környezetvédelmi díjakat. A díjakat olyan termékek nyerhetik el, amelyek nagymértékben hozzájárulnak az energiahatékonyság előmozdításához és a környezet megóvásához, s emellett a közeljövőben kerülnek a piacra, vagy kevesebb, mint két éve vannak a piacon.

75%-kal alacsonyabb energiafelhasználású szivattyúk
Az ABB a piaci szereplők legnagyobb megelégedésére 2011-ben jelent meg a piacon a SynRM motor és hajtás csomaggal, mellyel egy vezető nemzetközi automatizációs díjat is magáénak tudhatott. A szivattyú és ventillátor-alkalmazásokra optimalizált csomag egy szinkron reluktancia motorból, ipari hajtásból és a hozzájuk fejlesztett célszoftverből áll. Az ABB ellenőrzött teljesítménygörbéi segítségével a felhasználók számára pontosan meghatározható a csomagok energiafelhasználása és a megtérülési idő.

A csomag 2012. decembere óta működik kísérleti üzemben a dél-svédországi Waggeryd Cell cellulózgyárban, ahol egy kis vízszivattyúhoz tartozó állandó fordulatszámú indukciós motort váltott fel.

A próbaüzem során a SynRM motor és hajtás csomag 75 százalékkal, 23 kilowattról (kW) 6 kW-ra mérsékelte a szivattyú energia-felvételét. Ez mindent egybevetve éves szinten mintegy 140.000 kilowattóra (kWh), a jelenlegi svéd energiaárakon számolva 10.500$ megtakarítást eredményezett.

Az ilyen mértékű energia-megtakarítás nagyon rövid megtérülési időt jelent" - mondta Andreas Ravik, a Waggeryd Cell villamossági és gépészeti vezetője.

Az energiaveszteségek kiküszöbölése

A SynRM motor a már kipróbált, hagyományos állórész technológiát ötvözi az új és innovatív mágnes és kalicka nélküli rotor kialakítással, aminek köszönhetően gyakorlatilag nincs rotor veszteség, a motor üzemi hőmérséklete pedig alacsony marad.

Ennek eredményeképpen pedig a csapágyak hőmérséklete is csökken, a hasznos élettartam és a karbantartások közötti időtartam nő. Mivel a motorok meghibásodását 70%-ban a csapágyak okozzák, az alacsonyabb csapágy hőmérséklettel megelőzhetők a váratlan motorleállások, s ennek megfelelően nő a motor megbízhatósága és csökkennek a karbantartási költségek.

A SynRM motor forradalmasítja a motor technológiát" - mondta Ravik. „A motor egyik legfigyelemreméltóbb adottsága a korábbi motorokhoz képest mutatott kiemelkedő hatékonyság és az energiaveszteségek nagymértékű csökkentése."

Egy olyan vállalat számára, mint a Waggeryd Cell, amely folyamatosan új megoldásokat keres az energiafogyasztás optimalizálására a legjobb és leghatékonyabb motorok választása bizonyult a leghatásosabb eszköznek a cellulózgyár energiahatékonyság javítására.

Az alábbi videóban, egy brit víziközmű szolgáltató értékeli az ABB SynRM megoldást és foglalja össze a szivattyú-alkalmazáson elért megtakarításokat.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LKgVXk72spY 

Nagy teljesítményű, szinkron reluktancia motor és ipari hajtás csomag - részletes háttéranyagok:
http://www05.abb.com/global/scot/scot201.nsf/veritydisplay/5f2f7593b626cfb3c1257a790040098f/$file/EN_SynRM_Brochure _REVC.pdf 

http://www05.abb.com/global/scot/scot234.nsf/veritydisplay/7a240e0202546428c1257a6e0041416b/$file/SynRM_09-2012_WEB.pdf 

Az ABB (www.abb.com) a világ vezető vállalata az energetika és az automatizálás területén. Ezáltal biztosítja közüzemi szolgáltató és ipari ügyfelei számára, hogy alacsonyabb káros környezeti kibocsátások mellett legyenek képesek termelékenységük növelésére. Az ABB Csoport mintegy 100 országban van jelen és megközelítőleg 145 000 alkalmazottal rendelkezik. Magyarországi vállalata, az ABB Kft. 1991-ben alakult, és azóta az egyik vezető szállítóként van jelen a hazai közmű-, valamint energiaszektorban.

ABB magyar weboldal: http://www.abb.hu  
Facebook oldal: www.facebook.com/ABBMagyarorszag 


NEWS: ; Robot, automatika ; Mágnes, MR, MRI ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; ABB

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésre

2020.10.07-11., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO

2020.10.19-22., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.10.19-22., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika




Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?



Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre