Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.09.21.
Kereső

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Megkezdte világ körüli, történelmi repülőútját az ABB és a Solar Impulse
2015.03.09
Forrás: ABB, Hírek
2015-03-09 - Hétfőn hajnalban megkezdte Abu Dzabiból világ körüli, történelmi repülőútját az ABB és a Solar Impulse. Az ABB és a Solar Impulse közös célja, hogy a gazdasági növekedés káros környezeti hatásoktól függetlenül menjen végbe.

Svájc, Zürich, 2015. március 9. - Az energetikai és az automatizálás terén piacvezető ABB büszke arra, hogy elkísérheti a Solar Impulse napenergia-hajtású repülőt és legénységét első Föld körüli útján.

Az ABB és a Solar Impulse 2014-ben innovációs és technológiai szövetséget kötött, hogy a két fél közös céljának megfelelően csökkentsék az erőforrások fogyasztását és növeljék a megújuló energia felhasználását.

"Az ABB nagyon büszke a Solar Impulse-zal kötött innovációs és technológiai szövetségre, és nagy örömünkre szolgál, hogy elkísérhetjük a napenergiával hajtott repülőgépet első világkörüli útján” – mondta Ulrich Spiesshofer, az ABB vezérigazgatója. "Az ABB és a Solar Impulse közös ügye, hogy kitolja a technológia és az innováció határait egy jobb világ megteremtése érdekében.

Az ABB három mérnöke szaktudásával és a tapasztalataival segíti a Solar Impulse csapatát. Az ABB mérnökei segítettek a napelemek energiatermelésének fokozásában és a gép akkumulátorrendszerének töltését biztosító elektronika fejlesztésében.

A 35.000 kilométeres úton a két pilóta, Bertrand Piccard és Andre Boschberg egymást váltják majd a pilótafülkében, mialatt az Abu Dzabiból induló gép keletnek fordulva megkezdi világkörüli útját. Mielőtt az Atlanti-óceánt átrepülve 2015 közepén ismét visszatér Abu Dzabiba, a gép leszáll majd az ománi Muscatban, az indiai Ahmedabadban, a mianmarbeli (korábban Burma) Mandalayban, a kínai Csungkingban és Nankingban, valamint az egyesült államokbeli Hawaiin,Phoenixben és New Yorkban is.

A repülőút legnagyobb kihívást jelentő szakasza az az egybefüggő repülés lesz, amely során a két pilóta öt nap és éjszaka folyamatosan repül majd többnyire a Csendes-óceán felett, hogy Kínából felszállva elérjék Hawaiit. A 17.248 napelemmel hajtott gép nappal 10.000 méter magasságba fog emelkedni, hogy teljesen feltöltse az akkumulátorait, amelyek az éjszakai repüléshez biztosítják majd a szükséges energiát.

Az ABB Solar Impulse iránti lelkesedése nem csupán abból fakad, hogy mindkét félnek egyformán szívügye az innováció és a technológiai fejlődés, hanem a cég hitvallása “Teljesítmény és termelékenység egy még jobb világért” is inspirálja azt. A Solar Impulse jövőképe összhangban áll az ABB azon törekvéseivel, hogy elősegítse az üzemi hatékonyság javítását, csökkentse az erőforrások felhasználását, támogassa a fenntartható szállítmányozást, és növelje a tiszta és megújuló energiák elterjedését.

A világ egyik legnagyobb transzformátor, villamos motor és változtatható sebességű hajtások gyártójaként az ABB és termékei jelentős szerepet töltenek be az energiahatékonyság javításában. Jól példázza ezt, hogy az ABB üzembe helyezett hajtásai segítségével 2014-ben több mint 445 terawattóra (TWh) elektromos energiát takarítottak meg, ami 110 millió európai háztartás éves fogyasztásának felel meg.

A világ második legnagyobb szolárinverter-szállítójaként és a szélenergia-ipar egyik legnagyobb beszállítójaként az ABB piacvezető a megújuló energiák energiahálózatokba történő hatékony és megbízható integrálásában. A vállalat aktívan részt vesz Európa legkiterjedtebb, az elektromos járművek elterjedését segítő gyorstöltő-hálózat kiépítésében. Ugyancsak az ABB szállítja a kulcsfontosságú berendezéseket ahhoz a kínai e-mobilitást támogató gyorstöltő-hálózathoz is, amely a maga nemében legnagyobb lesz a világon.

Amikor a világnak szánt tiszta technológiákról beszélünk, már nem álmokról van szó. A tiszta technológia ma már valóság. Az ABB napjainkban ilyen technológiákkal jelenik meg a piacon, és az új megoldásoknak köszönhetően már több millió háztartás fogyasztásának megfelelő energiát takarított meg” – mondta Piccard, a repülés svájci úttörője, aki 1999-ben tagja volt annak a csapatnak, amely először kerülte meg a Földet hőlégballonnal.

Borschberg úgy véli, hogy „a technológia ma sokkal gyorsabban változik, mint amit valaha is elképzeltünk. A kihívást, amelyen az ABB is proaktívan munkálkodik, annak a szellemiségnek a megteremtése jelenti, amely lehetővé teszi, hogy együtt fejlődjünk a technológiai haladás ütemével.”

Piccard, a Solar Impulse elnöke, és Borschberg, a Solar Impulse vezérigazgatója, 2010 óta együtt nyolc repülési rekordot állított fel. Ők tartják a repülési idő, a repülési magasság és a repülési táv rekordját. A rekordokat akkor állították fel, amikor a napenergiával hajtott prototípus gépükön átkeltek Európa, Észak-Afrika és az Egyesült Államok légterén.

Az ABB és a Solar Impulse szövetségéről itt olvashat bővebb információkat:
http://new.abb.com/betterworld .

További információk a Solar Impulse-ról:
facebook.com/solarimpulse, twitter.com/solarimpulse és google.com/+solarimpulse .

Az ABB (www.abb.com) a világ vezető vállalata az energetika és az automatizálás területén. Korszerű megoldásaival lehetővé teszi a közüzemi szolgáltató, ipari, szállítmányozási és infrastruktúra-kezelő ügyfeleinek, hogy növeljék termelékenységüket, miközben csökkentik a környezeti ártalmakat. Az ABB csoport a világ közel 100 országában van jelen, és kb. 140.000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte.

ABB magyar weboldal: http://www.abb.hu  
Facebook oldal: https://www.facebook.com/ABBMagyarorszag 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Robot, automatika ; Energia, közmű, akkumulátor ; Solar ; Ipari hírek ; Business ; ABB

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu


2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

MASCUSSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre