Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


PPDexpo – Signexpo kiállítások és PPFest
2017.03.07
Forrás: PPDexpo Hírek
A PPDexpo és SignExpo kiállítások folyamatosan növekvő kiállítói aktivitás mellett immár harmadik alkalommal kerülnek megrendezésre.

A PPDexpo 2013-ban egyfajta kísérletnek indult, hogy szakmai összefogással, a nemzetközi trendekre figyelve létrejöjjön, pontosabban megmaradjon egy olyan fórum, ahol az un. Printmédiák gyakorlói és elkötelezettjei a hazai körülmények között és a hazai illetve regionális feltételeket tudomásul véve, de kényszermosolyok nélkül is találkozni tudnak. Annak főpróbája volt, hogy azt az egyre erősödő globális trendet próbáljuk a hazai viszonyokra átültetni, miszerint a regionális szakmai kiállítások a szakmai szervezetek és szaksajtók által szervezett nagy, több szakterületet átfogó programok részeként valósulnak meg.
Mert az utóbbi évek szakmai kiállításainak trendjei világszinten azonos jellemzőket mutattak. Koncentrált, globális seregszemlék a világújdonságok és nemzetközi trendek bemutatására (A mi szakmáinkból a drupa, Interpack, Fespa, labelExpo, IFRAexpo, Euroshop, stb.) és kisebb méretű, de annál jelentősebb regionális szakmai események az információk „leosztására” és az eredményes adaptációk segítésére.

Egyre könnyebb - bár korántsem olcsóbb! – eljutni a világeseményekre, ahol rácsodálkozhatunk, mire képesek globálisan a szakmáink leginnovatívabbjai. Esetleg persze csak a soha termelésben nem állítható koncepciók szintjén.

Az olyan kiállítás, mint a PPDexpo és a Signexpo lehetőségei viszont, hogy a gyártók, forgalmazók eleve olyan termékekkel és technológiákkal jelennek meg a regionális kiállításokon, amikkel elsődlegesen a helyi igényekhez, lehetőségekhez leginkább illeszkedő és megvalósítható (sic) megoldásokat hoznak testközelbe.
Az Unió egységes piaca ellenére rengeteg olyan, főleg a jogszabályi környezetre vonatkozó nemzeti kritérium van, ami miatt sok minden nem, vagy nem úgy működik egyik országban, mint a másikban. Elég a környezet- és munkavédelmi, fogyasztóvédelmi, adózási különbségekre utalni akár az export akár az import vonatkozásában. Az itt kiállítók ezekkel is tisztában vannak és céljuk, hogy ne csak formálisan, de a tartalom tekintetében is egy nyelven beszéljünk.

A PPDexpo és PPFest 2013 így egyfajta kísérletnek indult, amiben a bukás nem, de az egyszeri alkalom kockázata benne volt. 2015-ben aztán több mint 50 %-os kiállítói és látogatói növekedést produkált mindkét kiállítás (PPDexpo azaz Print+Packaging Days,nyomda- és csomagolóanyag-ipari napok valamint a Sign-expo azaz a reklámdekorációs terület, amiknek azért a döntő hányada nyomtatást igényel.) És minden adott hozzá, hogy 2017-re a trend folytatódjon és újabb 50 % feletti növekmény legyen.

És a nemzetközi gyakorlatban is valódi kuriózum, nagyszerű példa a szaksajtó érdekeken felülemelkedő összefogása a kiállítás támogatására és a 60. évfolyamát kiadó szakmai magazin a Magyar Grafika valamint az Óbudai Egyetem médiatechnológiai intézete összefogásával a szakmai képzésben érintett középiskolák és felsőoktatás koncentrált megjelenése. Ezek a példák nem csak valamifajta sokszínűséget próbálnak demonstrálni, hanem valódi tartalom és érdek van mögöttük, hisz az ipar igényli a szakembereket, a szakmai oktatás pedig rá van kényszerülve az ipari háttérre. (Lásd a duális képzés újra felfedezése) Itt most minden együtt – egy időben, egy helyen, hogy valódi párbeszédek legyenek.

Újra együtt, amik összetartoznak

A nemzetközi terminológia egyre inkább a „printed media” néven emlegeti azt a szerteágazó területet, ami talán úgy definiálható, hogy mindaz a tevékenység, ami közvetlen hozzájárul, hogy valamely szöveges és/vagy képi információ valamely (tetszőleges) hordozó felületen megjelenjen, előre meghatározott ideig ott is maradjon és az eredmény szinte szélsőségesen különböző minőségeket mutasson. A print anyagok az ízlelésen kívül és igaz nem mindig minden azonos mértékben, de egyidejűleg több érzékszervre is hatnak.

Az élettartam pl. a könyveknél évszázadokat jelenthet, de egy eseményre rendelt és kifeszített molinó élettartama elég korlátozott. Más az elvárás a borospalackra helyezett címkével szemben, mint a gépkocsikban fellelhető több mint 10 ezer (!) cimkével. És a sort szinte végtelenül folytatható, hisz jóformán nincs olyan termék a környezetünkben, amelynek ne lenne valamilyen nyomdaipari „előélete” mire kezünkbe, vagy csak látóterünkbe kerül.

A nemzetközi szakmai közvéleményben egyre jobban érzékelhető, hogy ismét és valóban mérföldkőnek tekinthető az ágazat 4 évente rendezett világkiállítása a 2016-os drupa a nyomtatott információkat előállító és a reklámdekorációs iparágakban, mert a bemutatott új technológiák, anyagok, kreatív megoldások új keresleteket támasztottak és ezzel új lendületet adtak a termék-előállítóknak és beszállítóiknak egyaránt.

Ez a lendületet érezhető 2017. március 28-30. között megrendezendő PPDexpo és SignExpo kiállítások iránti előzetes érdeklődésben is.  Óvatosan, de mégis egyértelműen pozitívan nyilatkoznak az iparági szereplők a várható itthoni hatásokról, ami már abban is megnyilvánul, hogy szinte minden korábbi kiállító a 2015-ös kiállítási területét meghaladóan lesz jelen.

A kiállítók által elfoglalt standterület meghaladja a 3.000 m2-t (2015-ben 2, 041 m2) ami látványosan azt jelenti, hogy a BOK (ex Syma) csarnok minden négyzetmétere hasznosul.
Közvetlen a PPDexpo/SignExpo-t megelőzően (március 5-9 Messe Düsseldorf) zajlik az EuroShop, az eladáshelyi marketing vezető világvására, aminek legfontosabb üzenetei már egész biztos megjelennek a SignExpo programjában is.

És szintén itt lesznek a két, májusi világesemény (Interpack május 4-10. Düsseldorf és FESPA május 8-12. Hamburg) „előzetesei” is! A PPDexpo-n az előzetes információk alapján előkészíthető beszerzések gépeit a világkiállításokon megtekintve akár már májusban szerződni lehet, és ősszel már profitot termelhetnek a gépek  Beelőzési lehetőséget teremtve a nemzetközi konkurenciának, mert bár a köztudatban a nyomdaipar fogalához jellemzően a könyv/folyóirat/prospektus/ vagyis a nyelvi korlátok miatt nem exportképes termékeket kapcsolják, de a legdinamikusabban fejlődő terület a csomagolóanyag. Ami viszont szerves egységet alkot pl. az élelmiszer-feldolgozó iparágakkal. Végignézve a hungarikumok során, nincs köztük olyan, amelyhez ne tartozna valamely dizájn elem, ami viszont feltételezi a nyomdai tevékenységet.

A kiállítási standok gazdag kínálata mellett a szakmai összefogás pozitív eredményeire újfent példát mutatva szerveződnek a kísérő programok is. Ismét a sokszínűséget kifejező PPFest össz-szakmai fesztivál gyűjtőnévvel.
A bevált gyakorlatot követve a fesztiválprogramot most is a 3 nagy szakmai szervezet - partnereik bevonásával - szervezi.
Az egyik nap témája a nyomtatott csomagolás - ami nem egyszerűen ipari termék, hanem egyben primer információhordozó is - és minden, ami ezzel összefügg. Ennek gazdája a CSAOSZ, a Csomagolási és Anyagmozgatás Országos Szövetség és a kiállítás nyitónapján, 2017. március 28-án szervez két szakmai programot is.

Az első programA csomagolás ajándék a környezet számára” címmel a csomagolás fejlődésében megfigyelhető trendekkel, kapcsolódó kutatási eredményekkel, új – elsősorban a fogyasztói csomagolásban használatos – anyagokkal, továbbá a csomagolószerek feldolgozási, nyomtatási újdonságaival kíván foglalkozni.

A 4-5 előadásból álló program arra is fel kívánja hívni a figyelmet – amire a cím is utal – hogy a csomagolás, illetve a csomagolási hulladékok környezeti hatása eltörpül a hiányos csomagolás miatt használhatatlanná vált vagy tönkrement termék – legyen az iparcikk vagy élelmiszer – környezetterhelése mellett. Fegyelmezett szelektív gyűjtésével (értsd: nem eldobálásával) pedig a csomagolási hulladékok környezeti képet romboló hatása is elkerülhető.
A szakmai nap második programját a „Hatékony csomagolási megoldások alkatrészek szállításához” címmel tervezik. E témakörben a hatékonyságot segítő csomagolási megoldások mellett a nyomon követés, és a jelölés új lehetőségeire is kitérünk.
A két szakmai program keretében jogszabályi kérdésekkel ugyan nem foglalkoznak, de környezetvédelmi termékdíj témában a CSAOSZ standján (G20) részt vevő szakértők konzultációs lehetőséget kínálnak a látogatóknak.

A második nap kiemelt témája napjaink egyik legégetőbb és szinte kivétel nélkül mindenkit nagyon is érzékenyen érintő kérdés, a képzett szakember hiány és a szakmai utánpótlás problémaköre. Ennek gazdája a témával már egyébként is nagyon intenzíven foglalkozó Nyomda és Papíripari Szövetség, amely nyilvános oktatási kerekasztalt is rendez a PPFest keretében.

A harmadik nap programját a Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület tölti meg elsődlegesen műszaki/technológiai tartalmú szakmai programokkal.
Ezekhez kapcsolódnak illetve ezeket egészítik ki a partnerszervezetek (pl. a Szita-szövetség úgy is, mint a FESPA magyar képviselete, vagy a Dekorszövetség) által szervezett pódium programok.

A fesztiválprogram legrangosabb eseménye immár hagyományosan a Best Print Hungary termékverseny eredményhirdetése és díjkiosztója lesz. A 2016-ban nyomdai technológiákkal gyártott termékek 8 kategóriában indulhattak és a február 28/március 1 zajló zsűrizés eredményét a kiállítás második napján délután ismerhetik mg a pályázók és a széles szakmai közönség a PPDexpo pódiumon.

Ha bízol a nyomtatott kommunikáció jövőjében, ott a helyed” – állítják a PPDexpo és SignExpo szervezői. Hogy ez mennyire komoly, és nem csak hangzatos szlogen, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a kiállítások mögött ott van a szakmai magazinok teljes köre is.

Aki tehát a print iparágakhoz megrendelőként, gyártóként, beszállítóként vagy bármi más módon kapcsolódik annak feltétlen ott a helye. Vagy máskép fogalmazva: aki új nyomdaipari, csomagolási technológiákra, anyagokra, kreatív megoldásokra kíváncsi, új kapcsolatokat építene vagy a régieket ápolná, az nem hagyhatja ki a lehetőséget.

A PPDexpo és benne a FLEXpo nevű tematikus alkiállítás a nyomtatott információkat előállító printed-media, print-packaging szakma seregszemléje, amely a reklámdekorációs iparág szereplőihez szóló SignExpóval együtt a rendezvény össz-szakmai seregszemlévé változik amelyre a belépés a szakmai látogatóknak – elő-regisztrációval – ingyenes.

www.ppdexpo.hu  


* NEWS * ; Ipari hírek ; Fa, papír, nyomdaipar ; Kiállítás


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre