Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.01.25.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Opel-termékoffenzíva: itt az új Insignia és Crossland X
2017.03.07
Forrás: Opel, Hírek
Az idei, 87. Genfi Autószalonon izgalmas újdonságokat mutat az Opel. Világpremierjét ünnepli az új Opel Insignia Grand Sport és Insignia Sports Tourer. A márka zászlóshajójával együtt debütálnak az Opel OnStar új szolgáltatásai, valamint az Opel Exclusive individualizálási program.

¤ Rivaldafényben a második generációs, új Insignia Grand Sport és Sports Tourer
¤ Új személyes szolgáltatás a szállodafoglalás és parkolóhely-keresés Opel OnStarral
¤ Abszolút individuális az új Opel Exclusive végtelen színválasztéka
¤ X-trém izgalmas az Opel Crossland X első fellépése a kiállítási publikum előtt
¤ Robog az Opel „17-ben 7” offenzívája, 2017-ben hét új modellel

Rüsselsheim.  Az idei, 87. Genfi Autószalonon izgalmas újdonságokat mutat az Opel. Világpremierjét ünnepli az új Opel Insignia Grand Sport és Insignia Sports Tourer. A márka zászlóshajójával együtt debütálnak az Opel OnStar új szolgáltatásai, valamint az Opel Exclusive individualizálási program. Először áll ki a nyilvánosság elé a trendi és flexibilis Opel Crossland X is.

Extrém jó formában van a teljesen új Opel Insignia: sportosan-elegáns egy nagy kupé stílusában, új felépítésének köszönhetően megalkuvást nem ismerően tágas, ahogy egy zászlóshajóhoz illik, így aztán garantált az örömautózás! Az Insignia második generációja nem csupán lélegzetelállító küllemével és kellemes közérzetet biztosító, komfortos utasterével győz meg, hanem azzal is, hogy a szegmens bármely modelljénél több benne az intelligens technika, például az iránymutató Opel IntelliLux LED® Mátrix-világítás, a szuper-modern Torque Vectoring összkerékhajtás, a korszerű vezetőasszisztencia, vagy a tökéletesített vetített kijelzés. Maximális a biztonság azoknak is, akik nem az új Insigniában ülnek, hiszen ez az első Opel, gyalogosvédő aktív motorháztetővel.

Mindezeken túlmenően az Opelre jellemző elsőrangú csatlakoztathatóságot és okostelefon integrálást is nyújt az új Insignia. Az Opel OnStar szolgáltatásait parkolóhely-keresővel[1] és szállodai szobafoglalással[2] egészítették ki.

Elsőként az Insignia új generációjában kínálja az Opel a nyolcfokozatú automatikus váltóművet, a 360 fokos körkamerát és az intelligens összkerékhajtást Torque Vectoring nyomatékérzékeléssel. Ezeknek, valamint a rendkívül hatékony új turbómotoroknak, a változattól függően 200 kilogrammot elérő súlycsökkenésnek és a mélyebb üléspozíciónak köszönhetően minden korábbinál direktebb érzést nyújt az új Insignia Grand Sport és Sports Tourer vezetése.

Abszolút individuális és egyedülálló az Opel Exclusive

Nemcsak a kétféle új Insignia és az Opel OnStar új szolgáltatásai mutatkoznak be Genfben, hanem az Opel Exclusive program is. Ennek ügyfelei végtelenül sok színopcióból válogathatnak, így egyéni fényezéssel tehetik különlegessé az autójukat. A kedvenc nyakkendőhöz passzoljon, vagy a partner szeme színéhez? Minden lehetséges!

De ezzel még egyáltalán nincs vége, ugyanis az Opel Exclusive segítségével a személyes szín kikeverése mellett választani lehet háromféle fényezési technológia közül is. A Tri-Coat egy innovatív módszer, amely három rétegből ad sima és intenzív hatású felületet. A metálfényezés a beeső fényt visszaverve szikrázik, a gyöngyház-fényezés finom kristályszemcséi pedig különösen természetes, selymes csillogást adnak.

További személyre szabási lehetőségek bőséges portfólióját is kínálja az Opel Exclusive, amelyhez kizárólag ennek az ajánlatnak az ügyfelei juthatnak hozzá. Sokféle dekorelem mellett vannak különféle bőr-opciók, kerékméretek, felni-dizájnok is.

Hasonlóan új utakat jár az Opel a bemutatásban: az Exclusive program keretében a 4K-Showroom tűéles, nagy felbontású digitális képén kreálhatják autójukat, azáltal a legjobb kiterjesztett valóság (augmented reality) ábrázolásban élvezhetik új, páratlan kocsijukat, mielőtt birtokba vehetnék.

Opel Crossland X, a vagány crossover, szuper-modern technikával

Először lép fel a genfi közönség előtt az új Opel Crossland X is. A vagány designt és az SUV-erényeket ötvözve tökéletesen illik a városi életstílushoz. Flexibilis „urbánus crossoverként“ magas üléshelyzetet és jó áttekintést kínál, ezenkívül még öt személy mögött is 520 liternyi csomagteret – ez a kategória legjobbja! A vezető és az első utas kívánságra a kitüntetett, és az Egészséges Hát Munkacsoport (Aktion Gesunder Rücken e.V. – AGR) minősítését viselő ergonomikus ülésnek örvendhetnek – ilyet ebben a járműosztályban egyedül az Opel Crossland X és Mokka X kínál. A második sorban utazók 150 milliméterrel állíthatják előre-hátra az ülésüket, ami még flexibilisebbé teszi a Crossland X-et.

Ezen túlmenően olyan innovációkat kínál az új modell, amelyek biztonságosabbá, kellemesebbé és könnyebbé teszik a mindennapokat. Mindössze néhány kiragadott példa erre a teljesen LED-es, adaptív fényszóró, a vetített kijelző, a 180 fokos panoráma-tolatókamera, az automatikusan kormányzó parkolóasszisztens, a gyalogosfelismerővel kiegészített figyelmeztetés a frontális ütközés veszélyére, és az automatikus vészfékezés[3], illetve a sávtartó- és táblaleolvasó-asszisztens és a holttér-figyelő. Ezekhez járul az Opelre jellemző kiváló digitális csatlakoztathatóság, az Opel OnStar, valamint modern – Apple CarPlay és Android Auto kompatibilis – IntelliLink infotainment-technika s az akár nyolccolos színes érintőképernyő jóvoltából.

„17-ben 7“ – ez az Opel 2017-es jelszava

Mindkét genfi premier – az új Insignia Grand Sport és az új Insignia Sports Tourer – központi elem az Opel "17-ben 7" termékoffenzívájában, amely az év folyamán hét új modellt állít rajtvonalra. Köztük szerepel a forradalmi Opel Ampera-e, amely az NEFZ (Új Európai Menetciklus) szerint hitelesített 520 kilométernyi tisztán elektromos hatótávval hagyja faképnél a vetélytársakat (Magyarországra jövőre érkezik), az összkerékhajtású, sokoldalú Insignia Country Tourer, valamint a tovább tökéletesített komfortú és flexibilitású Vivaro. A pezsgő CUV/SUV-B-szegmensben a Mokka X után az új Crossland X jelenik meg a piacon, egy kategóriával feljebb, a C-szegmensben pedig az új Grandland X.

[1] Parkopedia útján.
[2] Parkopedia útján.
[3] Automatikusan működik 8 és 80 km/óra között. 8 és 40 km/óra között teljes erővel fékez a jármű, 40 és 80 km/óra között fékezéssel támogatja a vezetőt, hogy csökkenjen az ütközés erőssége. A vészfékezést egy rövid gázadással bármikor kikapcsolhatja az autóvezető.

www.opel.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Opel ; Kiterjesztett valóság (AR) ; Ipari hírek ; Business

Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk, segítjük.

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésreSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre