Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


Opel-termékoffenzíva: itt az új Insignia és Crossland X
2017.03.07
Forrás: Opel, Hírek
Az idei, 87. Genfi Autószalonon izgalmas újdonságokat mutat az Opel. Világpremierjét ünnepli az új Opel Insignia Grand Sport és Insignia Sports Tourer. A márka zászlóshajójával együtt debütálnak az Opel OnStar új szolgáltatásai, valamint az Opel Exclusive individualizálási program.

¤ Rivaldafényben a második generációs, új Insignia Grand Sport és Sports Tourer
¤ Új személyes szolgáltatás a szállodafoglalás és parkolóhely-keresés Opel OnStarral
¤ Abszolút individuális az új Opel Exclusive végtelen színválasztéka
¤ X-trém izgalmas az Opel Crossland X első fellépése a kiállítási publikum előtt
¤ Robog az Opel „17-ben 7” offenzívája, 2017-ben hét új modellel

Rüsselsheim.  Az idei, 87. Genfi Autószalonon izgalmas újdonságokat mutat az Opel. Világpremierjét ünnepli az új Opel Insignia Grand Sport és Insignia Sports Tourer. A márka zászlóshajójával együtt debütálnak az Opel OnStar új szolgáltatásai, valamint az Opel Exclusive individualizálási program. Először áll ki a nyilvánosság elé a trendi és flexibilis Opel Crossland X is.

Extrém jó formában van a teljesen új Opel Insignia: sportosan-elegáns egy nagy kupé stílusában, új felépítésének köszönhetően megalkuvást nem ismerően tágas, ahogy egy zászlóshajóhoz illik, így aztán garantált az örömautózás! Az Insignia második generációja nem csupán lélegzetelállító küllemével és kellemes közérzetet biztosító, komfortos utasterével győz meg, hanem azzal is, hogy a szegmens bármely modelljénél több benne az intelligens technika, például az iránymutató Opel IntelliLux LED® Mátrix-világítás, a szuper-modern Torque Vectoring összkerékhajtás, a korszerű vezetőasszisztencia, vagy a tökéletesített vetített kijelzés. Maximális a biztonság azoknak is, akik nem az új Insigniában ülnek, hiszen ez az első Opel, gyalogosvédő aktív motorháztetővel.

Mindezeken túlmenően az Opelre jellemző elsőrangú csatlakoztathatóságot és okostelefon integrálást is nyújt az új Insignia. Az Opel OnStar szolgáltatásait parkolóhely-keresővel[1] és szállodai szobafoglalással[2] egészítették ki.

Elsőként az Insignia új generációjában kínálja az Opel a nyolcfokozatú automatikus váltóművet, a 360 fokos körkamerát és az intelligens összkerékhajtást Torque Vectoring nyomatékérzékeléssel. Ezeknek, valamint a rendkívül hatékony új turbómotoroknak, a változattól függően 200 kilogrammot elérő súlycsökkenésnek és a mélyebb üléspozíciónak köszönhetően minden korábbinál direktebb érzést nyújt az új Insignia Grand Sport és Sports Tourer vezetése.

Abszolút individuális és egyedülálló az Opel Exclusive

Nemcsak a kétféle új Insignia és az Opel OnStar új szolgáltatásai mutatkoznak be Genfben, hanem az Opel Exclusive program is. Ennek ügyfelei végtelenül sok színopcióból válogathatnak, így egyéni fényezéssel tehetik különlegessé az autójukat. A kedvenc nyakkendőhöz passzoljon, vagy a partner szeme színéhez? Minden lehetséges!

De ezzel még egyáltalán nincs vége, ugyanis az Opel Exclusive segítségével a személyes szín kikeverése mellett választani lehet háromféle fényezési technológia közül is. A Tri-Coat egy innovatív módszer, amely három rétegből ad sima és intenzív hatású felületet. A metálfényezés a beeső fényt visszaverve szikrázik, a gyöngyház-fényezés finom kristályszemcséi pedig különösen természetes, selymes csillogást adnak.

További személyre szabási lehetőségek bőséges portfólióját is kínálja az Opel Exclusive, amelyhez kizárólag ennek az ajánlatnak az ügyfelei juthatnak hozzá. Sokféle dekorelem mellett vannak különféle bőr-opciók, kerékméretek, felni-dizájnok is.

Hasonlóan új utakat jár az Opel a bemutatásban: az Exclusive program keretében a 4K-Showroom tűéles, nagy felbontású digitális képén kreálhatják autójukat, azáltal a legjobb kiterjesztett valóság (augmented reality) ábrázolásban élvezhetik új, páratlan kocsijukat, mielőtt birtokba vehetnék.

Opel Crossland X, a vagány crossover, szuper-modern technikával

Először lép fel a genfi közönség előtt az új Opel Crossland X is. A vagány designt és az SUV-erényeket ötvözve tökéletesen illik a városi életstílushoz. Flexibilis „urbánus crossoverként“ magas üléshelyzetet és jó áttekintést kínál, ezenkívül még öt személy mögött is 520 liternyi csomagteret – ez a kategória legjobbja! A vezető és az első utas kívánságra a kitüntetett, és az Egészséges Hát Munkacsoport (Aktion Gesunder Rücken e.V. – AGR) minősítését viselő ergonomikus ülésnek örvendhetnek – ilyet ebben a járműosztályban egyedül az Opel Crossland X és Mokka X kínál. A második sorban utazók 150 milliméterrel állíthatják előre-hátra az ülésüket, ami még flexibilisebbé teszi a Crossland X-et.

Ezen túlmenően olyan innovációkat kínál az új modell, amelyek biztonságosabbá, kellemesebbé és könnyebbé teszik a mindennapokat. Mindössze néhány kiragadott példa erre a teljesen LED-es, adaptív fényszóró, a vetített kijelző, a 180 fokos panoráma-tolatókamera, az automatikusan kormányzó parkolóasszisztens, a gyalogosfelismerővel kiegészített figyelmeztetés a frontális ütközés veszélyére, és az automatikus vészfékezés[3], illetve a sávtartó- és táblaleolvasó-asszisztens és a holttér-figyelő. Ezekhez járul az Opelre jellemző kiváló digitális csatlakoztathatóság, az Opel OnStar, valamint modern – Apple CarPlay és Android Auto kompatibilis – IntelliLink infotainment-technika s az akár nyolccolos színes érintőképernyő jóvoltából.

„17-ben 7“ – ez az Opel 2017-es jelszava

Mindkét genfi premier – az új Insignia Grand Sport és az új Insignia Sports Tourer – központi elem az Opel "17-ben 7" termékoffenzívájában, amely az év folyamán hét új modellt állít rajtvonalra. Köztük szerepel a forradalmi Opel Ampera-e, amely az NEFZ (Új Európai Menetciklus) szerint hitelesített 520 kilométernyi tisztán elektromos hatótávval hagyja faképnél a vetélytársakat (Magyarországra jövőre érkezik), az összkerékhajtású, sokoldalú Insignia Country Tourer, valamint a tovább tökéletesített komfortú és flexibilitású Vivaro. A pezsgő CUV/SUV-B-szegmensben a Mokka X után az új Crossland X jelenik meg a piacon, egy kategóriával feljebb, a C-szegmensben pedig az új Grandland X.

[1] Parkopedia útján.
[2] Parkopedia útján.
[3] Automatikusan működik 8 és 80 km/óra között. 8 és 40 km/óra között teljes erővel fékez a jármű, 40 és 80 km/óra között fékezéssel támogatja a vezetőt, hogy csökkenjen az ütközés erőssége. A vészfékezést egy rövid gázadással bármikor kikapcsolhatja az autóvezető.

www.opel.hu   


* NEWS * ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Opel ; Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre