Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Best Apprentice Award – az Audi Hungaria duális szakképzésének tanulója a Volkswagen Konszern legjobbjai között

2024.07.05

Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
Győr, 2024. július 5. – A Volkswagen Konszern minden évben nemzetközi szinten díjazza legeredményesebb szakmunkástanulóit a Best Apprentice Award díjátadó keretében. Szakmai teljesítményének elismeréseként idén Veszprémi Ábel vehette át a díjat,


aki az Audi Hungaria duális szakképzésének elvégzése óta a vállalatnál helyezkedett el karbantartóként.     

„Immár több mint 20 éve sikeresen működtetjük partnerintézményeinkkel közösen duális szakképzésünket, melynek keretében eddig mintegy 2.500 diák szerzett magas szintű elméleti és gyakorlati tudást és végzett szakmunkásként. A képzés célja, hogy versenyképes szaktudással készítse fel a fiatalokat a munka világára – melyet később akár az Audi Hungaria munkatársaként is hasznosíthatnak. Szívből gratulálok a Volkswagen Konszern rangos Best Apprentice díjhoz Ábelnek és további szakmai sikereket kívánok neki immár vállalatunk munkatársaként”, mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

Az Audi Hungaria öt győri partnerintézményével közösen immár több mint húsz éve működteti a duális szakképzési modellt, mely rendkívül kiterjedt portfólióval rendelkezik: jelenleg 13 szakmát sajátíthatnak el a tanulók 6 különböző ágazatban. A képzés során az oktatási intézményekben és a partnervállalatoknál párhuzamosan, egymást kiegészítve történik az elméleti és gyakorlati ismeretek átadása. Tanulmányaik befejeztével így a fiatalok versenyképes tudással, vállalati ipari kultúra és gyártási folyamatok ismeretével, releváns szakmai gyakorlattal léphetnek a munkaerőpiacra és kezdhetik meg szakmai karrierjüket.

A következő, 2024/25-ös tanévben összesen 220 diákkal indul a képzés az Audi Hungariánál. A diákok a vállalat több, mint 10.000 négyzetméter alapterületű képzőközpontjában, valamint a motor-és járműgyár termelő területein sajátíthatják el választott szakmájuk fogásait. A legnépszerűbbek közé idén az automatizálással és IT-val kapcsolatos, valamint a gépipari szakmák tartoznak. 

www.audi.hu 


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi ; - Volkswagen ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: