Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Új Powerline: A JYSK jelentős változásokat hajt végre az üzletekben

2024.07.04

Forrás: JYSK, GOJYSK Hírek
Megújítjuk Powerline-unkat, hogy ügyfeleink még könnyebben megtalálhassák legnépszerűbb termékeinket.


Új és még erősebb koncepció. A JYSK üzleteinkben található Powerline frissítésre került, és a jövőben más lesz. Ahelyett, hogy kizárólag a kampányajánlatokra hagyatkozna, a „Mindig alacsony árú” termékünk is megjelenik benne.

A Powerline a folyosó közepén fut végig, amikor belépsz egy JYSK üzletbe rögtön meglátod, így ideális hely a legnépszerűbb termékeink bemutatására.

„Korábban kiemelten kezeltük kampánytermékeink bemutatását a Powerline-ban, de amikor az árak visszaállnak a normális szintre, már nem lennének olyan vonzóak. Ezzel a változással a Powerline termékeink mindig vonzóak lesznek, mivel legtöbbjük a mindig alacsony árú termékkínálatunk részét képezi” – mondja Carsten Nørgreen Weinkouff, a B2B és a CSC kiskereskedelmi fejlesztési részlegének ügyvezető alelnöke.

A piaci instabilitás és az infláció miatt a közelmúltbeli csökkenés ellenére sok kiskereskedő nagyon agresszív volt termékei árával és elhelyezésével kapcsolatban.

A JYSK erre szeretett volna válaszolni, de a saját módján, ezért horvátországi üzleteinkben teszteltük az új koncepciót.

„Az a víziónk, hogy ügyfeleink első számú választása legyünk. Az új Powerline-beállítással jelentős lehetőséget látunk arra, hogy még több vásárlót vonzunk azáltal, hogy vonzó cikkeinket vonzó áron kiemeljük az üzletekben” – mondta Crystal Wu Qingxia Allerslev, a JYSK magyarországi, szlovéniai, horvátországi, Bosznia - Hercegovina, illetve szerbiai  értékesítési vezetője.

Több idő az ügyfélre

A változások egyértelmű hatást gyakoroltak. Az eladások emelkedtek, és a horvátországi üzleteink visszajelzései pozitívak voltak. Ezért a JYSK úgy döntött, hogy minden üzletben végrehajtja a változtatást.

A legtöbb üzletben már bemutatták az új Powerline-t, és sok kolléga már észrevette a nagy különbséget a régi beállításhoz képest.

A Powerline cikkeinek folyamatos választékával véget ért az a nap, amikor heti rendszerességgel váltogatták az akciókat. Ez időt szabadít fel az ügyfelekkel való foglalkozásra.

„Az összes JYSK üzletben megspórolt órák számbavétele jelentős megtakarítást eredményez. Ez lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy több időt töltsenek az ügyfélszolgálattal, ami nagyobb értékesítési potenciált jelent” – mondja Crystal.

https://jysk.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Fa, bútor, papír, nyomdaipar ; - JYSK ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: