Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Egy év és négy üzlet: Törökország hatalmas potenciált mutat

2024.07.02

Forrás: JYSK, GOJYSK Hírek
2024. május 4-én a JYSK 1 éves évfordulóját ünnepelte Törökországban. Most, hogy megnyílt a negyedik üzlet, itt az ideje, hogy értékeljük az indulást.


Majdnem 14 hónap telt el azóta, hogy Törökország is bemutatta a JYSK nagyszerű ajánlatait.

Négy üzletben, a török terjeszkedés szépen halad, a tapasztalatszerző kezdet után.

„Mindig érdekes nyitni egy új országban. Sok próbálkozás és hiba történik, amikor a választékról van szó, és arról, hogy az új országok vásárlói mit reagálnak. Szóval nagyszerű tanulási tapasztalat volt, és nagyon bízom a Törökországi jövőnkben” – mondja Mikael Nielsen, a kiskereskedelmi alelnök.

A bizalom a jelenleg látható eladási adatokon és azon a tényen alapszik, hogy a törökországi vásárlók magáévá teszik a skandináv stílust.

„Termékeinket nagyon jól fogadták, és különösen a háztartási és dekorációs cikkek fogynak igazán jól. Úgy tűnik, olyanok voltunk, mint egy leheletnyi friss levegő” – magyarázza Mikael Albæk Kristensen, a terjeszkedési igazgató.

Hatalmas potenciál 

De csak a jó termékek nem elégségesek.

Rengeteg kemény munka szükséges ahhoz, hogy betörjünk egy új piacra egy új országban, talán különösen egy más kultúrájú országban.

„Kollégáink elképesztő munkát végeztek a kezdetektől fogva, hogy betörjenek erre az új piacra. Ez igazán megmutatkozott, amikor megnyitottuk harmadik üzletünket. A nyitástól kapott válasz és számok nagyon pozitívak voltak” – mondja Mikael Nielsen.

Az első háromhoz hasonlóan a negyedik is Isztambulban nyílt meg, és mivel több mint 16 millióan élnek a török fővárosban, a jövőben is több üzletet terveznek.

Annak érdekében, hogy a terjeszkedés a megfelelő irányba haladjon, a JYSK Törökország (JTR) független egységgé alakult, és megkapta saját országos igazgatóját, Fatih Tezcant, aki júliusban kezdi meg működését.

„A bulgáriai, romániai és törökországi igazgató, Alexandru Bratu és országos vezetői csapata kiváló munkát végzett. Most az új országigazgató nagy betekintéssel rendelkezik a török kiskereskedelemre, és ez minden bizonnyal segíteni fog a terjeszkedésben” – mondja Mikael Nielsen. 

Büszkék vagyunk arra, hogy a JYSK család része lehetünk

A jövő célja az isztambuli pozíció megszilárdítása, majd végül további városokra való terjeszkedés. Ha minden jól megy, a bővítés potenciálisan elérheti az évi 10-20 üzletet.

Ahhoz, hogy ezt a célt elérjük, sok mindenre lesz szükség törökországi kollégáinktól. De ahogy a vásárlók magukévá tették a skandináv stílust, úgy az alkalmazottak is a JYSK értékeit.

„Jan Verhoekkel, a HR alelnökével tavaly elmentünk Törökországba, hogy megtanítsuk új kollégáinkat a JYSK értékeire. Nagyszerű élmény volt látni a lelkesedésüket és azt, ahogyan ezt befogadták. Azóta is meglátogattam a csapatot, és minden alkalommal optimistává tesz a törökországi jövőnket illetően, amikor azzal a büszkeséggel találkozom, hogy a JYSK tagja lehetnek, és vágyakoznak a sikerre – mondja Mikael Nielsen.

https://jysk.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Fa, bútor, papír, nyomdaipar ; - JYSK ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: