Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Zavartalan játékélmény és élő streamelés – ezt nyújtja a Schneider Electric új megoldása

2024.06.27

Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
Áramszünet miatt elbukott online csaták, az élő videóközvetítés megszakadása miatt csalódott követők ezrei – ennek üzen hadat a Schneider Electric új szünetmentes tápegysége, amelyet kifejezetten a játékosok, az influenszerek és a streaming közvetítést adók igényeit figyelembe véve fejlesztettek ki.


 Az új termék, ami nemcsak az áramszünetek során nyújt hasznos segítséget, hanem az áramerősség ingadozása ellen is védi az értékes eszközöket, a mai naptól érhető el Európában.

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat ma bejelentette, hogy Európában is elérhetővé tette APC™ Back-UPS™ Pro Gaming szünetmentes tápegységeit (UPS). Az új, stílusos és a legkorszerűbb technológiákkal felszerelt UPS-t úgy tervezték, hogy megvédje a játékosok eszközeit az áramkimaradásoktól, és stabil, megbízható áramellátást biztosítson energiacsúcsok/ tüskék és hálózati hibák esetén is.

Az APC Back-UPS™ Pro Gaming az első olyan szünetmentes tápegység, amelyet kifejezetten a játékosok, streamerek és influenszerek számára terveztek, és folyamatos áramellátást biztosít még azokban a régiókban is, ahol a villamos hálózat instabil. Ennek köszönhetően az online játékélmény és a közönséggel való kapcsolat az áramszünet alatt is biztosított a játékosok és az élő közvetítést adók számára.

A robusztus védelem érdekében az APC Back-UPS™ Pro Gaming UPS szinuszhullámú akkumulátoros tartalékteljesítménnyel rendelkezik, ami biztosítja az érzékeny elektronika és az AVR (automatikus feszültségszabályozás) által megkövetelt egyenletes elektromos áramot, és segít megvédeni az értékes készülékeket a hálózati áramellátás egyenetlenségeitől, amelyek meghibásodásokat okozhatnak, meghosszabbítva ezáltal a játékhoz használt készülékek élettartamát.

Az APC Back-UPS™ Pro Gaming minden szögből látható, szabadalmaztatott kijelző körrel is rendelkezik, amely tájékoztatja a felhasználót az akkumulátor állapotáról, valamint a túlfeszültségekről, áramkimaradásokról. 

Az APC Back-UPS™ Pro Gaming fő funkciói:

● Kijelző kör: Amikor a Gaming UPS az akkumulátor tartalék energiájával működik, a reaktor körre pillantva megállapítható, hogy mennyi időt bír még az akkumulátor.

● Funkcionális világítás: Amikor a Gaming UPS áramellátási anomáliát észlel – például túlfeszültséget, hirtelen feszültségcsökkenést vagy akár vezetékhibát –, pulzáló fényekkel értesíti a játékosokat.

● Négy csatlakozó a szünetmentes áramellátáshoz: A túlfeszültség-védelemmel kiegészített készülék áramkimaradás esetén azonnal ellátja energiával az érzékeny elektronikai eszközöket, például az Xboxot, a PlayStationt, a PC-ket, a televíziókat vagy a routereket/modemeket.

● Kettő további, kizárólag túlfeszültség-védelemmel ellátott csatlakozó: A túlfeszültségek és a berendezéseket tartósan károsító „kemény lekapcsolások” elleni védelemre tervezett csatlakozók.

● Három elülső USB-port: Az olyan eszközök, mint a játékfejhallgatók és mobiltelefonok feltöltéséhez.

● Egyedi kialakítás: Két színváltozatban kapható - Arctic (BGM1500) és Midnight (BGM1500B), mindkettő 12 testreszabható RGB LED-fénnyel, hogy alkalmazkodjon a felhasználó meglévő eszközeihez, játékfelszereléséhez.

„A megbízható áramellátás és az internetkapcsolat alapvető fontosságú a mai játékosok és influenszerek számára, és bármilyen túlfeszültség, energiacsúcs/-kiugrás vagy energiahiány komoly hatással lehet mind a berendezéseikre, mind a közönséggel való kapcsolatukra. Az APC Back-UPS™ Pro Gaming európai bevezetésével biztosítjuk a drága és érzékeny elektronikai eszközök védelmét az elektromos károktól, hogy a jövő játékosai és véleményvezérei akkor élvezhessék a megbízhatóság előnyeit, amikor a legnagyobb szükségük van rá”

– mondta el Elliott Turek, a Schneider Electric európai kategóriamenedzsment igazgatója.   

Kompakt védelem intelligens eszközökhöz

Az új szünetmentes tápegység bevezetésével egy időben a Schneider Electric azt is bejelentette, hogy az APC Back-UPS Connect UPS újra elérhetővé vált és megvásárolható Európában. Az APC Back-UPS Connect egy kompakt szünetmentes tápegység, amely routerek, modemek, VoIP-rendszerek (Voice over IP) és más intelligens otthoni eszközök áramellátására szolgál. A készülék lítium-ion akkumulátorai segítségével akár 4 órás üzemidőt biztosíthat áramkimaradás esetén.

https://www.se.com/hu/hu/   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; e-sport, videojáték ; Robot, automatika, automata ; - Schneider Electric ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: