Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Megkezdődött az idei tagdíj-megállapítási időszak a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál

2024.06.11

Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), Sajtóközlemény
2024. július 15-ig tart a tagdíj-megállapítási időszak az árbevétel alapú tagdíjat fizető magánszemélyek (őstermelők és egyéni vállalkozók), illetve gazdálkodó szervezetek számára a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál.


Az árbevétel alapú tagdíjat fizető tagokat a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) postai levélben értesíti a tagdíj-megállapítással kapcsolatos tudnivalókról, illetve a 2024. évi tagdíj megállapításához használt adatokról. Ezek – főszabály szerint – a 2022. évi árbevétel adatok, amelyeket az adóhatóság szolgáltatott a NAK részére. A NAK tagjai vagy képviselőik 2024. június 1-től tekinthetik meg a Kamara portáljáról (www.nak.hu) bejelentkezést követően elérhető e-Iroda fiókjukban a NAK által számukra megállapított 2024. évi tagdíjat. Az adatok módosítására és a további, a korábbi évekből már ismert kedvezmények pótlékmentes igénybevételére a tagdíj-megállapítási időszak végéig, 2024. július 15-ig van lehetőség. Azok a NAK által megállapított tagdíjak, amelyeknek eddig az időpontig sem az elfogadásuk, sem a korrekciójuk nem történik meg, a NAK Alapszabálya értelmében elfogadottnak minősülnek. A tagdíj megfizetésének határideje 2024. július 15.

A NAK tagjainak idén is lehetőségük van arra, hogy e-Iroda fiókjukon keresztül meghatalmazzák könyvelőjüket, adószakértőjüket, adótanácsadójukat vagy könyvvizsgálójukat, hogy helyettük ő fogadja el vagy korrigálja a 2024. évi tagdíjat. A korábban adott meghatalmazások – amennyiben időközben nem vonták azt vissza – idén is érvényesek. Az adószakértők, adótanácsadók, könyvelők és könyvvizsgálók eljárásáról bővebb információ a NAK portálján érhető el.

A NAK kéri tagjait, hogy naprakész információkért kövessék nyomon a köztestület portálját (www.nak.hu), tanulmányozzák a tagdíj-megállapítással kapcsolatos gyakran ismételt kérdéseket, vagy forduljanak bizalommal falugazdászaikhoz, illetve a NAK ügyfélszolgálatához (ugyfelszolgalat@nak.hu; 

NAK

Címkék: NAK, tagdíj, tagdíj -megállapítás, 

www.nak.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Agrár ; - NAK

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: