Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Irányt mutat a technológia élvonalában: az HTEC a Budapest Data+ML Fórum aranyfokozatú támogatója

2024.06.06

Forrás: GoodOptionPR, HTEC Sajtóközlemény
Budapest, Magyarország, 2024. június 6. — A globális digitális mérnöki szolgáltatásokat nyújtó HTEC aranyfokozatú támogatóként vesz részt a Budapest Data+ML Fórum konferencián (június 10-12.). Ez a szponzoráció kifejezi a vállalat elkötelezettségét az innovatív technológiák mellett,


különös tekintettel a mesterséges intelligenciát (AI) és a Data Science-t illetően. Az HTEC nyitott arra, hogy tovább építse stratégiai kapcsolatait a helyi vállalkozásokkal és véleményvezérekkel.  
 
Az HTEC első magyarországi irodájának 2021-es megnyitása óta az HTEC már több mint száz szakembert foglalkoztat négy hazai fejlesztési központjában – Budapesten, Szegeden, Debrecenben és Pécsett. A vállalat end-to-end prémium digitális megoldásokat fejleszt a világ élvonalában működő ügyfelei számára különböző területeken, többek között az autóiparban, az egészségügyben, a kiskereskedelemben, a logisztikában, az ingatlankereskedelemben, a fintech szektorban és a távközlésben. 
 
László Attila, a HTEC mesterséges intelligenciáért felelős vezető szoftvermérnöke lesz a közelgő Budapest Data+ML Fórum konferencia egyik fő előadója.

„Az idei konferencia számos izgalmas témát kínál Data Science és Machine Learning területein. Napjaink üzleti világában az adatok és az AI-képességek egyre értékesebb eszközökké válnak, és kulcsfontosságú előnyt jelentenek a vállalatok számára, ha ki tudják használni ezek teljes potenciálját. Nagy öröm számomra, hogy előadásomban, melynek címe „General Purpose Agents for Multi-Process Automation”, bemutathatom, miként használhatjuk a generative AI-t folyamatok automatizálására, melynek segítségével hatékonyabb működést, költségmegtakarítást és innovációt érhetünk el” – mondta László Attila, majd hozzátette: „Az HTEC több olyan projektben is részt vesz, ahol azt tapasztaljuk, hogy az AI és a Computer Vision egész iparágakat forradalmasítanak, különösen az autóiparban. Izgalmas és inspiráló ennek a forradalomnak a középpontjában lenni, és megosztani tapasztalatainkat más szakértőkkel.”
 
A HTEC felismeri a régióban meglévő kivételes mérnöki tehetséget és aktívan dolgozik magyarországi csapatainak bővítésén kiemelkedő mérnöki, termék- és dizájnszakértőkkel. A vállalat célja olyan lenyűgöző élmények és termékek megalkotása, amelyek feszegetik a technológia határait és jobbá teszik az emberek életét. Az HTEC örömmel fogadja a különféle technológiai területekről az új tehetségeket, hogy csatlakozzanak ehhez az úthoz. 

HTEC Média kapcsolatok: media@htecgroup.com  

Az HTEC-ről: 
A HTEC egy globális szoftverfejlesztő és digitális termékfejlesztő vállalat, amely a világ legjobb high-tech vállalatai, úttörő startupok, nagyvállalatok és Fortune 500 vállalatok számára nyújt innovatív terméktervezési és kifinomult mérnöki szolgáltatásokat. Az HTEC több mint 2.000 mérnököt és termékszakértőt foglalkoztat Európában és Észak-Amerikában, ideális technológiai partner az ügyfelek számára és kiváló lehetőség a karrierépítésre.   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Robot, automatika, automata ; AI, MI, Mesterséges intelligencia ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; FMCG, kereskedelem ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: