Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Új vezetőt neveztek ki a makói Continental gyár élére

2024.06.03

Forrás: Influence Media, Continental Sajtóközlemény
• 2024. június 1-től Hrubi József tölti be a Continental makói gyárigazgatói posztját
• A pozíciót Purgel Csabától veszi át, aki márciustól regionális vezetői feladatai mellett irányította a makói gyár működését


•  A Continental makói üzeme Európa vezető autógyárai számára szállít hűtő-fűtő csöveket, valamint belsőégésű és elektromos járművek számára egyaránt gyárt alkatrészeket 

Budapest, 2024. június 3. – 2024. június 1-től Hrubi József látja el a Continental cégcsoporthoz tartozó ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. makói gyáregységének vezetői feladatait. Az új gyárigazgató szakmai pályafutását közvetlenül egyetemi tanulmányai befejezése után a Continental-nál kezdte: 1997-től kerékszenzor fejlesztéssel és projektvezetéssel foglalkozott szülővárosában, Veszprémben, hat évvel később pedig már a vállalat mexikói gyárában, Silaoban, fejlesztési vezetőként felelt a K+F tevékenységek felépítéséért. Ezt követően visszatért Veszprémbe, ahol minőségbiztosításhoz és vevői kapcsolattartáshoz köthető feladatokat látott el, majd a K+F terület vezetője lett. 2009 és 2015 között a sebesség szenzor szegmens vezetése volt a feladata, 2016-tól pedig minőségügyi- és ESH-menedzserként folytatta pályafutását Veszprémben. 2022-ben a vállalatcsoport fülöp-szigeteki Calambában működő üzemének egyik gyáregység vezetője lett.

„Több mint 25 éves pályafutásom során számos különböző helyzettel és emberrel találkozhattam, melynek köszönhetően tudom, hogy hosszú távon csak szorosan együttműködve, csapatmunkával lehet igazán jó eredményeket elérni. Makóra is ezzel a szellemiséggel érkezem: fontos célkitűzésem, hogy a kollégáinkkal, valamint az érdekképviseleti szervezetek munkatársaival jó kapcsolatot ápoljak és egy olyan tisztességes és támogató munkahelyi légkört teremtsek, amelyben mindenki jól érzi magát. Az elmúlt években adódtak nehézségek, azonban arra fogok törekedni, hogy a közös munkánk új, eredményes irányt vegyen, gyárunk sikeres legyen és minden makói kollégám büszkén és szenvedélyesen végezze a munkáját” – mondta el Hrubi József.

Hrubi József Purgel Csabától veszi át a makói Continental gyár igazgatói pozícióját, aki a ContiTech szektor OESL üzleti egységének EMEA East operatív terület regionális vezetői feladatai mellett, március óta látta el az üzem vezetését.

A ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. makói gyára 1995 óta működik és szállítja termékeit autóipari gyártóknak. A vállalatot 2004-ben a Phoenix AG-től vásárolta fel a Continental AG, a gyár napjainkban már Csongrád-Csanád vármegye egyik legnagyobb munkáltatója. Fő profiljuk a hűtő-fűtő csövek gyártása, illetve szerelése. Napjainkban a gumi mellett már műanyag és fém termékeket is előállítanak. A telephely fő vevői körébe tartoznak Európa vezető autógyárai, melynek köszönhetően elmondható, hogy ma már minden ötödik Európában gyártott gépjárműben Makón készített tömlők találhatóak.

A Continental AG-ról
A Continental úttörő technológiákat és szolgáltatásokat fejleszt a fenntartható és hálózatba kapcsolt személy- és áruszállítás számára. Az 1871-ben alapított technológiai vállalat biztonságos, hatékony, intelligens és elérhető megoldásokat kínál a járművek, gépek, a közlekedés és a szállítmányozás számára. A Continental együttes forgalma 2023-ben elérte a 41,4 milliárd eurót, jelenleg a cégcsoport körülbelül 200.000 alkalmazottat foglalkoztat 56 országban.

A Continental Magyarországon
A Continental technológiai vállalat a jövőbeli autóipari trendekhez igazodó mesterséges intelligencia fejlesztési központtal, egy alkalmazásfejlesztési központtal, egy járműdinamikai fejlesztőközponttal és tesztpályával, hat gyárral, illetve egy regionális gumiabroncs-kereskedelmi központtal van jelen Magyarországon. Hazánkban a vállalat mintegy 8 000 munkatársat foglalkoztat. 

A Continental nagymértékben hozzájárul a közlekedés biztonságának javításához és a globális klímavédelemhez. Mindezt teszi fékrendszerek, hajtómű- és futóműkomponensek és infotainment megoldások biztosításával, valamint a járműelektronika, műszaki elasztomer termékek, vezetéstámogató és automatizált járművezetéshez kapcsolódó technológiák fejlesztésével, ipari szállítási megoldások gyártásával és gumiabroncsok értékesítésével.  

Magyarországon a Continental csoport mindhárom üzleti szektorával jelen van, úgymint az autóipari szektor, a gumiabroncs, az ipari megoldásokat szállító ContiTech. Hazai vállalataink tevékenységet folytatnak Budapesten, Budaörsön, Debrecenben, Makón, Nyíregyházán, Szegeden, Vácon és Veszprémben.

www.continental.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Robot, automatika, automata ; AI, MI, Mesterséges intelligencia ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Continental

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: