Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Újabb területen nyert bizalmat az ICON Real Estate Management

2023.11.16

Forrás: FleishmanHillard Café Kft., ICON Real Estate Management Sajtóközlemény
Bővült az ICON Real Estate Management ügyfélköre és kezelt ingatlanjainak mennyisége. A property és facility management területeken jeleskedő cég újabb jelentős projektekben bizonyít, immáron frissült tevékenységi körrel.


Ezek közül az újonnan átadott és előremutató műszaki megoldásokat felvonultató HomeWork-irodaház ingatlankezelése során elengedhetetlen a flexibilitás.

2023. november 16. - A HomeWork Budapest második kerületének szívében egy műemléki iskolaépület évtizedek óta várt rehabilitálásával született meg, amely mostantól egyszerre ad otthont lakóingatlanoknak, irodáknak és különböző üzleti egységeknek. A projekttel a Codic Hungary - amely nemzetközileg 6 országban, Magyarországon 2006 óta van jelen - célja a különleges építészeti értékek megőrzése és a mai igényeket kielégítő terek létrehozása volt, emellett megújult közösségi tér és zöldfelület vár mindenkit. Ebből adódóan az épület komplex üzemeltetői megközelítést igényel property management szempontból. A belga Codic által fejlesztett létesítmény új szerepet tölt be az ICON által kezelt ingatlanportfólióban, hiszen így társasházkezeléssel is bővül a repertoár.

„Az ICON-nál mindenek elé helyezzük ügyfeleink és a piac igényeit, amelyekre professzionális megközelítéseket keresünk. Az újdonsült együttműködések a jó emberi kapcsolatok és a rugalmas, testreszabott szolgáltatásnyújtás gyümölcsei, erre a jövőben is kiemelkedő hangsúlyt helyezünk. Külön öröm, hogy számunkra új területeken is bizalmat szavaztak nekünk, ráadásul egy nemzetközi megbízóval is épült az ügyfélkörünk. Számok tekintetében 635.000 m2-re növekedett az ICON által kezelt, irodát, bevásárlóközpontot és logisztikai ingatlant is tartalmazó portfólió mérete.” – árulta el Kákosy Zsolt MBA MRICS, az ICON Real Estate Management property management szenior igazgatója.

Idén ősszel továbbá az ICON által kezelt tököli Sziget Centerben két új üzlet nyílt: a New Yorker és a TEDi. A bérelt üzlethelyiségek területei nagyon gyorsan alakultak át a sajátosságoknak, valamint a márkák arculatainak megfelelően. A Sziget Center lefedi a régió bevásárlási igényeit, hiszen a 24 bolt között számos üzletfajta megtalálható.

Az ingatlankezelő és üzemeltető cég bérlőinek listája pedig nemzetközi partnerrel bővült: a TVM Transport Hungary Kft. kezdte meg működését az M5 Gyál logisztikai parkban. A komplexum alap rendeltetése logisztikai park, mégis az ingatlan nagyobb részén nem csupán raktározzák a fuvarozni kívánt árukat, hanem a terméktervezéstől kezdve a mérnöki, tesztelési és szerviz tevékenységeken át a termékek gyártása, csomagolása is itt zajlik.

Az ICON Real Estate Managementről
A többségében magyar tulajdonú ICON a hazai piacon egyedülálló módon egyesíti a property management és a facility management szolgáltatások szinergiáit azzal, hogy prémium irodaházak és bevásárlóközpontok, logisztikai parkok teljeskörű ingatlankezelését végzi megbízói részére. A vállalat mára 635 000 m2 irodát, kereskedelmi és logisztikai ingatlant kezel (property management), illetve mintegy 650.000 m2 területet üzemeltet (facility management) a legmagasabb szakmai sztenderdek szerint, integrált megoldásokat alkalmazva. Az ICON Real Estate Management által kezelt portfolióból kiemelkedik a MOM Park bevásárlóközpont és irodaházak, a belvárosi Roosevelt Irodaház, valamint a Budapest Dock Szabadkikötő, a Nokia Skypark, valamint a Corvin5 WELL minősítésű irodaház.


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; FMCG, kereskedelem ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: