Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A SPAR szupermarketek mától több, mint 1.200, az INTERSPAR hipermarketek több mint 1.100 akciós ajánlattal várják vásárlóikat

2023.06.08

Forrás: SPAR Sajtóközlemény
Kormányrendelet kötelezi a 2021-ben egymilliárd forintot meghaladó árbevételt elérő élelmiszer-kiskereskedelmi üzleteket arra, hogy 2023. június 1. és 2023. szeptember 30. között húsz termékcsoportban, heti szinten 10%-os engedményt nyújtó akciót vezessenek be.


A SPAR Magyarország azonban komplex akciós stratégiájának keretein belül ennél ezúttal is többet kínál: számos árucikk esetében 10-36 százalékos árkedvezményt biztosít. Az áruházlánc a SPAR szupermarketekben összességében több mint 1.200, az INTERSPAR hipermarketekben több mint 1.100 akciós ajánlattal várja vásárlóit a mai naptól.

AA rendelet meghatározza az akcióköteles termékkategóriákat, amelyek a következők: baromfihús; sertés-, marhahús, egyéb húsféleségek; hal, halkonzerv; húskészítmények; tej, tejföl és helyettesítői; joghurt és egyéb savanyított készítmények; egyéb tejtermék; sajt; vaj, margarin és készítményei; egyéb zsiradékok (növényi és állati); kenyér; péksütemények; száraztészta, rizs, egyéb cereáliák; liszt, cukor, tartósított lisztesáru; friss zöldség; friss gyümölcs; gyümölcs-, zöldséglé; készételek, fűszerek, ételízesítők; kávé, tea; ásványvizek és üdítőitalok. Ezekben a kategóriákban egy termék legalább 10%-os árcsökkentését írja elő a rendelet kötelezően, a SPAR Magyarország azonban ennél lényegesen nagyobb mértékben kíván hozzájárulni egyéb akcióival, promócióival ahhoz, hogy a vásárlói olcsóbban intézhessék bevásárlásaikat. A 2023. június 8-ával induló akciós héten a cég 10 és 36 százalék közötti árcsökkentést biztosít az érintett termékek esetében. A jogszabályban előírt kötelező akcióiban a SPAR-nál például az alábbi termékek is részt vesznek, a mellettük szereplő kedvezményszinttel.

• Urbán töltött ostya (kakaós/citromos, vödrös): 36% kedvezmény
• Császárzsemle (teljes kiőrlésű): 27% kedvezmény
• Primavera ásványvíz (savas/mentes, 1,5l): 27% kedvezmény
• Debreceni pároskolbász: 24% kedvezmény
• Egyes Boards Eve margarinok: 21% kedvezmény
• Mizo túró (félzsíros): 20% kedvezmény
• Sertészsír (500g): 20% kedvezmény

A teljes akcióköteles terméklista megtalálható a
https://www.spar.hu/akcioselelmiszerkosar weboldalon.

www.spar.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Agrár ; Élelmiszer ; - SPAR ; FMCG, kereskedelem ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás

Legújabb Cégfelvásárlás hírek:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből: