Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A NEXT 3D konferencia az additív gyártás hazai ipari alkalmazásaira fókuszál

2023.06.07

Forrás: Freedee Printing Solutions, Hírek
Ha érdeklik a 3D nyomtatás sikeres, hazai ipari alkalmazási példái, jelölje be naptárában a szeptember 12-i dátumot és vegyen részt a NEXT 3D konferencián!


Az egyedülálló iparági találkozó az additív gyártás trendjeire, a területet megmozgató kérdésekre és a szakma legjobb gyakorlataira fókuszál.

A NEXT 3D konferencia Csehországban már második éve kerül megrendezésre az Admasys International Kft. szervezésében, a pozitív visszhang nyomán pedig 2023-ban budapesti helyszínnel is bővül az eseménysorozat. A NEXT 3D célja, hogy a régió vezető additív gyártási konferenciája, adott országon belül az e területtel foglalkozó szakemberek elsőszámú találkozópontja legyen.  

Hangulatképek a 2022-es csehországi NEXT 3D konferenciáról: https://www.youtube.com/watch?v=F4kjh9Xd-XM  

Bár a fő szervezés az egyik vezető 3D technológiai forgalmazóhoz és szolgáltatóhoz (FreeDee és Admasys International) köthető, a program elsődleges célja, hogy elfogulatlan képet mutasson a jelenlegi additív gyártástechnológiákról és azok értékteremtő alkalmazási gyakorlatairól. A résztvevők nem számíthatnak promóciós előadásokra vagy kihagyhatatlan üzleti ajánlatokra, mert a színpadot maguk a felhasználók, hazai mérnökök, ipari szakemberek fogják uralni, akik beszámolnak mindennapi sikereikről, inspiráló megoldásaikról és elkerülhetetlen kihívásaikról a 3D nyomtatás területén.

A NEXT 3D nemzetközi konferenciasorozat magyarországi állomására Budapesten, a Danubius Hotel Helia**** rendezvényterében kerül sor 2023. szeptember 12-én. Érdemes feliratkozni az esemény weboldalán a tájékoztatásra, amely azonnali értesítést garantál a programot érintő hírekről és a jegyértékesítés megkezdéséről.

További információkért látogassa meg a www.next3d.hu weboldalt!

www.freedee.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; YouTube ; D nyomtatás ; Fém, gépipar ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: