Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Megbízható, skálázható, egyszerű – új taggal bővült az Easy UPS termékcsalád

2023.05.17

Forrás: Schneider Electric Sajtóközlemény
A váratlan áramkimaradásokra és áramingadozásokra érzékeny berendezések mellett a vállalkozások költségvetését is védi a Schneider Electric új szünetmentes tápegysége, az Easy UPS 3-Phase Modular.


A megoldás 50-250 kW kapacitást kínál, N+1 skálázható konfigurációval érhető el, és az EcoStruxure™ architektúra támogatása révén távfelügyeleti szolgáltatást is lehetővé tesz.

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat új szünetmentes tápegysége (UPS) esetében kiemelt figyelmet fordítottak a skálázhatóságra. Az Easy UPS 3-Phase Modular lehetővé teszi a berendezést használó vállalkozások számára, hogy a növekedésüknek megfelelően bővítsék az érzékeny elektromos berendezéseik védelmét biztosító UPS kapacitását, így optimalizálhatják a kiadásaikat.  

Az új szünetmentes tápegység része a Schneider Electric Green Premium portfóliójának, amelynek termékei a környezeti lábnyom csökkentése érdekében egyszerre biztosítanak energiahatékonyságot, tartósságot, újrahasznosíthatóságot és átláthatóságot. A rendszer olyan, a legkorszerűbb technológiákra jellemző megoldásokkal rendelkezik, mint az intelligens akkumulátor-kezelés, a valós idejű felügyelet és vezérlési képességek, így az egyik leginkább költség- és energiahatékony szünetmentes tápegység a piacon.

„Nagy örömmel mutatjuk be a piacon az Easy UPS 3-Phase Modular rendszert. Ez a termék harmadik fél által tanúsított Live Swap funkciót, moduláris felépítést és megbízhatóságot biztosít az ügyfeleknek egy optimalizált befektetési csomagban. Kommunikációs képességei lehetővé teszik a folyamatos ellenőrzést, így ideális választás lehet adatközpontokban, valamint kereskedelmi és ipari környezetekben egyaránt” – mondta el Mustafa Demirkol, a Schneider Electric „Data Center Solutions” részlegének ajánlatmenedzsmentért és marketingért felelős alelnöke.

Egyszerűen biztosítható az üzletmenet folytonossága

Az Easy UPS 3-Phase Modular lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egy optimalizált beruházási modell révén csökkentsék kiadásaikat. Emellett a tervezett állásidő jelentősen mérsékelhető az öndiagnosztizáló, független intézet által tanúsított Live Swap-képes teljesítménymodulok és statikus kapcsoló révén. Ezek növelik a berendezés megbízhatóságát és a rendelkezésre állást, ráadásul mindezt kis alapterület mellett.

Az Easy UPS 3-Phase Modular könnyen kiválasztható, konfigurálható, telepíthető és karbantartható, ami zökkenőmentessé teszi a bevezetését. Az Easy UPS 3-Phase Modular a Schneider Electric Easy UPS 3-fázisú termékportfóliójának része, amely kiemelt figyelmet fordít az ügyfelek alapvető igényeit kiszolgáló funkciókra, mindezt kedvező árak mellett. 

https://www.se.com/hu/hu/   


NEWS ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - Schneider Electric ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: