Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Komoly érdeklődés fogadta a magyar okosotthon-megoldást Dubajban

2023.03.14

Forrás: Kertesz Communications Consulting, Chameleon Smart Home Sajtóközlemény
A Chameleon Smart Home társasházi okosotthon-megoldásával vett részt a világ vezető energetikai konferenciáján.
Március 7–9. között Dubajban, a World Trade Centre-ben rendezték meg a Middle East Energy energetikai konferenciát,


amely idén különösen nagy hangsúlyt helyezett az energiahatékony okosotthon-megoldásokra. A Chameleon Smart Home, a hazai vezető okosotthon-startup a rangos nemzetközi eseményen saját standdal jelentkezett, amelyen UpHome nevű társasházi megoldását mutatta be. Az innovatív okosotthonrendszer társasházaknak nyújt biztonsági, kényelmi és energiatakarékossági megoldásokat, jelentősen hozzájárulva ezzel energiahatékonysági céljaik eléréséhez. 

A Middle East Energy az energiaipar vezető globális eseménye, amelyet idén már a 48. alkalommal rendeztek meg 2023. március 7–9. között Dubajban. A 2022-es eseményen több mint 20 ezer látogató vett részt a világ 170 országából. A rangos nemzetközi konferencián a Chameleon az iparág legbefolyásosabb szereplőivel ismertette meg egyedi, kompatibilitáson alapuló okosotthon-megoldását. 

Az UpHome a Chameleon Smart Home Nyrt. társasházi megoldása, amely saját fejlesztésű hardverrel és szoftverrel világelsőként kínál megoldást a condominiumok és lakóparkok számára. Az UpHome hagyományos és megújuló energiarendszereket, biztonsági és kényelmi funkciókat is képes vezérelni, mindezt akár több száz lakásban, neves márkák okosotthon-megoldásait integrálva.

„Büszkék vagyunk rá, hogy Dubajban is bemutathattuk a piacon egyedülálló fejlesztésünket, amelynek köszönhetően már a társasházak is profitálhatnak az okosotthon-technológia előnyeiből. UpHome rendszerünkkel így már nemcsak egy-egy lakás, hanem teljes, többlakásos épületek is okossá válhatnak, ezzel jelentős lépést téve az energiahatékony épületüzemeltetés felé” - fejtette ki Szarvas Péter, a Chameleon igazgatóságának elnöke.

UpHome: Okosabb jövő – okosabb élet 

A februártól Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Xtend kategóriájában elérhető Chameleon Smart Home tavaly elindított kanadai terjeszkedésének motorja a társaság UpHome elnevezésű társasházi megoldása. Az UpHome rendszere a legújabb technológiai innovációkat biztosítja az okosotthonszektorban. A vállalat több mint 30 saját terméke mellett 100-nál is több rendszer integrációját teszi lehetővé, és kompatibilis a legismertebb gyártók eszközeivel is. A Chameleon nemzetközi terjeszkedésének jegyében a kanadai piac mellett a Közel-Keleten is azon dolgozik, hogy nemzetközi szinten ismertté tegye innovatív, társasházaknak szóló okosotthon-megoldását. 

Videó: 
https://youtu.be/dx0uadJ4JIs   
https://www.youtube.com/watch?v=dx0uadJ4JIs  
Middle East Energy 2023 - UpHome by Chameleon Smart Home ; 4:40  

A Chameleonról 

A Chameleon Smart Home Nyrt.-t Szarvas Péter és Biró Róbert alapította 2017-be. A Budapesti Értéktőzsdén XTend platformján jegyzett magyar startup a piac meghatározó szereplőjeként vezetékes és vezeték nélküli okosotthonrendszereket fejleszt, és az új lakások mellett a teljes lakáspiac számára kínál innovatív megoldást az otthonok energiatudatos vezérlésére. A Chameleon a 2021-es dubaji világkiállításon mutatta be UpHome elnevezésű társasházi megoldását, amely összekapcsolja a több száz lakásos társasházak és az egyes lakások okosotthon-funkcióit. 

https://chameleon-smarthome.com/    


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; YouTube ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: